Profil uživatele

VeruS.11

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 8 % (11)
Pavla Haflantová: 10 % (11)
Veronika Boušová: 10 % (20)
Jan Pařízek: 11 % (36)
Anežka Hrebiková: 12 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 30.5.2018)
(zadáno: 30.5.2018)
(zadáno: 13.10.2018)
La putyka má na víc než na nevkusný humor... Akrobaticky výborné, ale chybí příběh, sdělení, nebo aspoň atmosféra. Scénky s často dost nechutnou vulgaritou...
(zadáno: 30.5.2018)
(zadáno: 30.5.2018)
(zadáno: 2.6.2016)
Povedené, vtipně provedené mladistvé představení hlavně pro náctileté diváky
(zadáno: 13.10.2018)
(zadáno: 19.6.2016)
Inscenace je herečky bravurně zvladnuta, zajímavá scéna, první polovina je naprosto úžasná komedie. V druhé polovině se autor zjevně snaží dát hře nějaký vyšší smysl, dodat na významu a důležitosti, na což ale není dostatečný prostor a všechny náznaky tak vyznívají do ztracena.
(zadáno: 5.11.2016)
Opravdu nechápu ohromný úspěch inscenace. H. Seidlova, leč se snaží, seč může, ve svém věku prostě ani nemůže působit jako rozharana dívka z ulice. Výkon se zdá křečovitý, její vresteni v hereckých pasážích rve uši zejména v úvodu a než se rozezpiva a dostane mikrofon, ani zpěv není žádná rajská hudba. Scéna je preplacana a neustálé prinaseni a odnaseni nábytku (zprvu lavice, později postel), aby bylo divákovi naznačeno, kde se zrovna děj odehrává, není úplně šťastné. Velké plus je krásná živá hudba. Možná se představení od premiéry už trochu rozpadlo. Jinak si vysoká % neumím vysvětlit.
(zadáno: 30.5.2018)
(zadáno: 30.5.2018)
(zadáno: 19.6.2016)
Dechberoucí představení. Výborné herecké výkony v čele s protagonisty, úžasné choreografie, zajímavé režijní nápady. Jediné, co mě trochu rusilo, bylo Oneginovo alterego a příliš častá přestavba scény před očima diváků.
(zadáno: 30.5.2018)
Použití projekce tady absolutně zabíjí jakoukoliv možnost komunikace díla s diváky. Sledujeme-li divadelní herectví na plátně, začíná to až příliš evokovat herecké projevy z nekonečných seriálů. Zkrátka to působí přehnaně, ale emoce nikomu nevěříte. V druhé polovině se herecká akce omezí na minimum, často je i špatně slyšet, pro režiséra zjevně ale ani nebylo důležité, aby bylo rozumět, co si postavy říkají. Divák se ale nemá čeho chytit a brzy se začne nudit. Jako nejsilnější momenty vnímám konec první i druhé části, kdy konečně herci dostávají o něco větší prostor.
(zadáno: 13.10.2018)
(zadáno: 30.5.2018)
(zadáno: 6.4.2016)
Výborné kostýmy, zajímavě řešená scéna a naprosto úchvatná hudba. To je ale tak vše, co na této hře nadchne, což je trochu málo, aby to vyvážilo tříhodinové tlachání pořád dokola o tom samém, co se nikam neposouvá, místy, kdy se děj nevleče, tak přímo stagnuje. Spousta náznaků, nic nedotaženo do konce.. Chybí obsah.
(zadáno: 30.5.2018)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>