Divadlo Broadway
Hodnocení inscenace
Redakce
-
Uživatelé
60 %
kontroverzní inscenace (7.)
60241000
Chci vidět - přidat do seznamu

Volby

Hodnocení (24)

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ
Dramaticz  50 %
19.2.2024 | 6 hodnocení
+ souhlasím
Zajímavý nápad, který mohl být dotažen dál...Ale za poslední dobu je to jedno z těch lepších představeních v DB. Skvělé výkony předvádí Felicita Prokešová, Michaela Gemrotová a Andrea Holá. Troufám si říct, že se jedná v současné době o královny českého muzikálu.
Velkou tragédií celého představení je ZVUK. Pana zvukaře by měl někdo proškolit nebo vyhodit. Jeho práce sráží poměrně slušné představení k zemi.
Barcee  40 %
16.2.2024 | 21 hodnocení
+ souhlasím
Bohužel tato inscenace nesplnila moje očekávání. Kladná hodnocení dávám pouze za kostým některých protagonistů, dále za jednotlivé pěvecké pasáže. Nicméně na začátku představení špatné zvládnutý zvuk, scéna někdy působila poměrně dost lacině, herecké výkony určitých herců jsou bez výrazu a emocí, občas se i v rámci zpěvu nepovedlo sladit. Představení bylo velmi průměrné, nedoporučila bych jej.
Čiko  50 %
13.2.2024 | 1071 hodnocení
+ souhlasím
Pusťte z pásky hudbu (včetně 30 let starého hitu M.Penka), na panely pusťte projekce a před ně postavte tři herce a máte muzikál:-)
Za klady lze snad považovat místy zajímavou a melodickou muziku a kostýmy. Projekce dotváří pozadí a atmosféru celkem věrohodně, škoda jen, že jsou po celou dobu do paraboly a až na konci se s nimi pracuje i v prostoru.
Herecky i pěvecky je to obstojné, slabší a na roli se nehodící je V.Drahokoupil.
RaB  30 %
12.2.2024 | 356 hodnocení
+ souhlasím
Asi to nejlepší, co Divadlo Broadway nyní nabízí - zejména pak díky výkonu K. Tóthové, která ač dle programu není hlavní rolí, tak ve skutečnosti tomu tak je - byla výborná! Dalšími pozitivy jsou dobré výkony A. Holé, F. Prokešové a M. Procházkové. Překvapil i O. Havel, který však vypadá spíše jaké dítě Heleny, než její partner. M. Vojtko a B. Josef si z představení udělali estrádu. Hlasově naprosto nedostačující P. Pecha.
Libreto a samotné texty jsou neskutečně stupidní (například "z žen jsme vzešli, je čas se do nich vrátit"). Choreo na úrovni půlnočního překvapení.
Fedorocko  70 %
5.2.2024 | 742 hodnocení
+ souhlasím
Krásné kostýmy, známý příběh v celku zajímavém podání.
Scéna s projekcí příjemná, pěvecky Jitka Boho, Bohouš Josef a zejména Tomáš Trapl výborní, stejně tak Ondřej Bábor a Peter Pecha. Slabinou, a to dosti výraznou, byl výkon Vojtěcha Drahokoupila. Ten neměl svůj den.
Celkově velmi povedená záležitost.
Aprillka  40 %
4.2.2024 | 32 hodnocení
+ souhlasím
Nadherne kostymy, dobra choreografie. Ac nejsem fanynka projekci, tady mi nijak zvlast nevadily. Obsazeni celkem fajn. Prijemne prekvapili (predevsim herecky) Jitka Boho a Ondrej Havel. Nejvice me zaujali P.Pecha a O.Babor. Muzikal vsak radim mezi slabsi predevsim kvuli hudbe. Pisne jsou casto kratke, nevyrazne. Je jich v muzikalu pres 30, zaujaly me vsak jen 4 (v prvni pulce Hadka bratru a solo Heminy, v druhe pak solo Achylla a solo Agamemnona).
honzy  30 %
3.2.2024 | 282 hodnocení
+ souhlasím
Nový muzikál TROJA nijak nevybočuje z kolekce titulů uváděných producentem Oldřichem Lichtenbergem v Divadle Broadway.Hudební nahrávka,zpivání live,trojí obsazení jednotlivých postav,opulentní,drahé kostýmy a zadní,boční projekce mění náladu scény.Hlavní slabinou je u Troji muzika.Bohužel šest různých autorů nenašlo společný hudební jazyk a muzikál v celkové presentaci působí nejednotně.Zpěv některých herců je zvláště ve výškách přinejmenším nepříjemný.(Bohouš Josef,Jitka Boho,Tomáš Trapl,Petr Vondráček,Ondřej Havel)Snad si Troja po dalších reprízách sedne a celkový obraz bude přijatelnější.Hodnocení 30%.Psáno z odpol.předpremiery 30.1.2024.
Makaluzo1  10 %
2.2.2024 | 81 hodnocení
+ souhlasím
Již generálka odhalila všechny slabiny tohoto kusu.Předně je to hudba-posluchač má dojem,že se autoři nesešli,žádné melodie,jen jeden stále se opakující motiv.Aktéři si hlasově nesedí,spíš naopak,dueta přímo tahají za uši.A texty?Laciné veršovánky stylu dva lidé/Paride.Řečtí králové v brokátových županech,chůva-zlatá rybka-rybářka v kalhotech(!),Patrokles a Hektor v pyjama.Řečtí princové se zlatými olivovými ratolestmi na skráních jako Caesar.Tak to už je moc.A choreografie?Helena se při jakémsi druhu šátkového tance div nepřerazí,že si ani nestačí počítat nohy.Nicméně opulentní kostýmy přilákají širokou diváckou obec i školní děti z daleka.
Zdarda  20 %
2.2.2024 | 81 hodnocení
+ souhlasím
Jediné pozitivum byl zpěv, který patří k tomu nejlepšímu u nás. To je ale vše.
Desplat  0 %
2.2.2024 | 38 hodnocení
+ souhlasím
Já opravdu nechápu, jak může tohle někdo hodnotit více jak 20%. Na Broadway jsem se po letech nechal přesvědčit a jediné pozitivum té návštěvy bylo, že za ta léta mi zjevně opravdu nic neuteklo. Kvalita zdejší produkce je prostě děsivá. Výkony rádoby hvězd jsou pěvecky průměrné, o herectví se mluvit nedá. Režie... tam nějaká je? Hudba jen líbivý kýč, pod nímž si občas z ničeho nic broukáte něco, co už tu bylo... Pokud tohle někdo nazývá muzikálem, ten žánr tím naprosto dehonestuje!
Rejpalka  10 %
1.2.2024 | 202 hodnocení
+ souhlasím
Další rádoby muzikál perfektně zapadají do "dramaturgie" kina Sevastopol. Nepřináší nic nového, klasická zábava pro zájezdy z Tábora, Aše a Maloměřic. Fanatici z fanklubu s IQ nad hranicí chudoby si přidají 90% a my ostatní si zajedeme do Brna a dál. 10% za Betku Bartošovou a Pavlínu Ďuriačovou.
Jiki  100 %
1.2.2024 | 11 hodnocení
+ souhlasím
Krásný výpravný muzikál s hvězdným obsazením, viděno na generální zkoušce a všichni perfektní.
Hanavelka  100 %
1.2.2024 | 24 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Představení viděno na generálce 30.a 31.1.24 v rozdílných alternacích s úvodem p. režiséra L.Vaculíka.Hudba spolu s texty p.Kopty(jeho táta či pan Borovec by byli jistě mile překvapeni jak se vypracoval),které přesně korespondují s dějem,vytváří emotivní atmosféru,která nechtěně velmi aktuálně apeluje na současnost a šílence ve vládě.Mile překvapila choreografie s absencí v muzikálech se stále opakujících pohybů.Výprava vzhledem k prostoru plně dostačující.Děj srozumitelný a výkony účinkujících kombinují přirozeně kvalitní činohru s nadstandartní,,operou,,jsou skvělé.Potěšil program s vloženým fermanem.Laťka letošní sezóny nastavena vysoko.
Kamilnovak  80 %
20.2.2024 | 1 hodnocení
+ souhlasím
V neděli jsem navštívil muzikál Troja. Byl jsem na něj opravdu zvědavý a byl jsem mile překvapen. Nebudu hodnotit jednotlivé herce, líbilo se mi to jako celek. Super projekce, hudba, kostýmy. Podle reakcí lidí myslím, že se to líbilo i ostatním. Půjdu se podívat ještě jednou na Jitku Boho, tu bych rád viděl.
Martin.82  30 %
19.2.2024 | 1 hodnocení
+ souhlasím
Chodím na generálky z důvodu, abych si udělal z daného představení obrázek a zda budu chtít utratit další peníze za běžné představení. V případě Trojy nikoli. Nudil jsem se a když už jsem si myslel, že Broadway se poučil z dřívějších chyb, tak se tomu tak nestalo. Určitě vše nebylo až tak špatné, ale toho dobrého bych spočítal na prstech jedné ruky. A bohužel také k obsazení některých účinkujících. Např. Milan Peroutka mě nepřesvědčí už asi nikdy, že patří do muzikálu, resp. do kvalitního muzikálu...
Katy1  90 %
12.2.2024 | 1 hodnocení
+ souhlasím
Muzikál Troja jsem shlédla již 3x. Jsem ve fanklubu Mariana Vojtka. A v roli Agamemnona byl naprosto skvostný, ale samozřejmě i ostatní herci byli úžasní, Peroutka, Vágner, Boho, Pecha, Ochmanová a další. Celkový dojem z muzikálu Troja hodnotím velice kladně. Proto absolutně nechápu proč tu jsou tak zlé komentáře, které nepovažuji za pravdivé. Vydám se určitě znovu na muzikál Troja.
Italy  100 %
7.2.2024 | 1 hodnocení
+ souhlasím
Líbilo se. Mohu doporučit. Pěkné projekce, choreografie i nastudování.
Bujon  100 %
7.2.2024 | 1 hodnocení
+ souhlasím
Zdravím,
viděla jsem, chválím, půjdu ještě jednou.
Dobrá práce.
PatricieZ  100 %
5.2.2024 | 2 hodnocení
+ souhlasím
Muzikál hodnotím velmi kladně. Shlédla jsem všechny 4 generálky, tudíž skoro všechny alternace a za sebe rozhodně můžu říct, že největším překvapením pro mě byl výkon Ondřeje Bábora, který byl fenomenální. Další kdo mě naprosto odrovnal, byla skvělá Felicita a Andrejka Holá a nováček Ondřej Havel. Velké zklamání pro mě byl výkon Petra Pechy a Milana Peroutky. Ale rozhodně vyrazím znovu. Krásné kostýmy, krásná hudba. Tleskám.
Rene  100 %
3.2.2024 | 2 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Muzikál Troja se mi líbil, hudba, kostýmy, projekce, tance.Byla jsem na premiéře a musím Všem gratulovat ,za skvělou práci.
Další z muzikálů,na který bych šla znova.
Miluna  100 %
3.2.2024 | 2 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Šla jsem na premiéru se smíšenými pocity, ale byla jsem příjemně překvapena. Za mou osobu další muzikál na který bych šla klidně znovu.
Gratuluji, dobře odvedená práce.
Pokud srovnám např. se Slunce, seno, jahody, tak za mne Troja jasně vede.
Kačka35  80 %
3.2.2024 | 1 hodnocení
+ souhlasím
Byli sme na veřejné generálce a moc se nám to všem líbilo. Nádherný kostýmy, choreografie i hudba. Pěvecké výkony taky. Určitě půjdem znovu.
Barb138  80 %
3.2.2024 | 1 hodnocení
+ souhlasím
Muzikál Troja se mi líbil, hudba, kostýmy, projekce, tance. Představení 2.2. - Boho, Drahokoupil, Pecha, Gemrotová, Ochmanová a další.
Applejuice  40 %
9.2.2024 | 348 hodnocení

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.