Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: << <

29.1.2023 | 13 hodnocení
29.1.2023 | 23 hodnocení
29.1.2023 | 385 hodnocení
Opravdu výborná, mrazivá dramatizace románu mého oblíbeného autora. Já si i myslím, že ta (mnohými kritizovaná) délka je potřeba, aby bylo možné vykreslit všechny odstíny jednotlivých charakterů a nuance bezútěšného světa, ve kterém jsou uvězněny. Komplexnost, se kterou se to autorům daří, je opravdu dechberoucí a postavy neobyčejně plastické, bavilo mě to až do konce. Výborný soustředěný výkon P. Konáše, herectví P. Tenorové asi nikdy nedocením, přijde mi, že těch použitých výrazových prostředků je až příliš. Škoda zřídkavého uvádění, kvůli kterému si herci skáčou do replik a souhra není dokonalá. Jinak tleskám!
29.1.2023 | 274 hodnocení
Milé představení pro malé i velké diváky. Kraus a Chýlková dokonalý.
29.1.2023 | 143 hodnocení
Bylo to naprosto vynikající...
29.1.2023 | 1 hodnocení
Měla jsem díky kladným recenzím velké očekávání, které bohužel zůstalo nenaplněné. Zpočátku slušný rozjezd a až do bizarního extrému vyhnaná parodie teenage seriálu z 90.let, což by slibovalo očekávaný zážitek, nicméně po přesunutí děje do Čech a snaze vykreslit "devadesátky" u nás atmosféra rychle padá a s ní i herecké výkony. V závěru velký potenciál, který by měla hra ve větším detailu a dohnaná do ještě většího absurdna, zůstává pro diváka nevyužitý.
29.1.2023 | 206 hodnocení
Oceňuji, že písničky souvisely s dějem příběhu. Pěvecky velmi dobré, zejména hlavní 3 role Niny Horákové, Kateřiny Bohatové a Míši Tomešové. U postavy M. Tomešové sice proběhla přehlídka stereotypů o lesbách, ale v poměrně snesitelné míře a vlastně mě bavila nejvíc.
29.1.2023 | 118 hodnocení
29.1.2023 | 345 hodnocení
29.1.2023 | 45 hodnocení
Další důkaz, že Erbenova Kytice je jedno z mála stále živých děl z doby národního obrození. Něco se při této inscenaci povedlo více. Například Vodník byl Csongorem Kassaiem skvěle zahrán jako ne-lidská bytost. Nebo scénické provedení vln, ve kterých utonula travička z Holoubka. Či Iva Janžurová jako naprosto uvěřitelná mladá dívka těšící se na milého. Něco bylo naopak slabší jako třeba rušivé popruhy pro létání dívky ve Svatebních košilích. Obzvláště, když nakonec představitelka místo recitace bojovala s jejich odepínáním. Celkově ale velice dobré zpracování, které je dobré vidět.
29.1.2023 | 13 hodnocení
29.1.2023 | 15 hodnocení
29.1.2023 | 15 hodnocení
29.1.2023 | 15 hodnocení
29.1.2023 | 15 hodnocení
29.1.2023 | 15 hodnocení
29.1.2023 | 15 hodnocení
29.1.2023 | 15 hodnocení
29.1.2023 | 15 hodnocení
29.1.2023 | 15 hodnocení
29.1.2023 | 15 hodnocení
29.1.2023 | 17 hodnocení
29.1.2023 | 43 hodnocení
Necekane zpracovani, ale libilo se mi. David Prachar skvely vykon
29.1.2023 | 366 hodnocení
Viděno na derniéře.
29.1.2023 | 14 hodnocení
85%. Úžasný výkon vše tří herců, i když Ladislav Hampl o trochu převyšuje (většina herců by tu hru prostě neuhrála). Jen ten text by potřeboval trochu zkrátit, protože dvě hodiny psychadelické jízdy mezi pocity, životními haváriemi, násilím a smrtí je trochu hodně, i když si před představením dáte opojné látky. Některá témata se pak opakují a jízda občas začne ztrácet dech a šílený recitační kroužek se trochu omrzí. Velmi střídmá režie bez větších efektů (kromě závěrečné scény, kdy pan Hampl visí na laně hlavou dolů) je ku prospěchu věci, protože neruší samotný text.
28.1.2023 | 30 hodnocení
Dlouho jsem si nebyl jistý, ale nakonec jo. Působí to dost moderně, i když je to Lear. Vizuálně jednoduché a funkční. Někdy je určitě důležité poprat se s těmihle klasickými hrami, nevím, ale asi ano a tohle je určitě poctivé utkání tvůrců. Znovu bych nešel, ale to není inscenací, jen mě asi už baví nějaké původnější projekty přece jenom. Ale pro seznámení s Learem moc dobré. Díky!
28.1.2023 | 30 hodnocení
Jsem na výletě v Olomouci, tak proč nejít. Nečekal jsem nic, nevěděl jsem na co jdu, ale nakonec mi to mluvilo z duše. Témat tam je tisíc, ale nakonec z toho jasně vychází jedno, což je vlastně skvělé, musí se hledat, ale je tam všude a i samotná přeplněnost tématy to nakonec tematizuje... i když můžeme mít náhled na spoustu problémů (i výhod!) spojených s armádou, i když se snažíme nad vším zamyslet, všechno se změní ve chvíli, kdy jsme s tou otázkou reálně konfrontování. Najednou nevíme, zasekneme se, najednou je konec srandy. Smál jsem se a pak jsem se sám zarazil, jak bych zareagoval? Nevím. Zdá se to málo? Ale není. Herci skvělí!
28.1.2023 | 30 hodnocení
Díky! Moc rád jsem to viděl a hlavně i Tomáš Dianišku jako herce tady, baví mě i tak a moc! A s Terezou Dočkalovou jim to moc sluší! Možná mi to přišlo takové moc zjednodušující a spoustu techniky pro docela málo efektu vlastně, ale byli moc sympatičtí, to jo. A i si divák připadal víc zapojení sezením na jevišti a podobně. Cesty do Prahy a na Palmovku určitě nelituju.

Další stránky: << <