Profil uživatele

Fedorocko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (137)
Jan Pařízek: 13 % (189)
Pavel Širmer: 14 % (218)
Helena Grégrová: 15 % (236)
Jiří Koula: 15 % (200)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 19 20 21 22 23

(zadáno: 25.2.2013)
Povedené představení, hlavní propagonisté skvělé. Nezbývá než doporučit.
(zadáno: 25.2.2013)
Šel jsem se pobavit a to mi představení,nejenom díky skvělému Ivanovi Trojanovi, vrchovatě splnilo.85%
(zadáno: 25.2.2013)
Dalo se , určitě lepší filmu.
(zadáno: 25.2.2013)
Já jsem byl naproti očekávání a předcházejícím ohlasům mile překvapen a spokojen. Miroslav Donutil a Richard Krajčo výborní. Mi nezbývá než doporučit.
(zadáno: 25.2.2013)
Tam,kde diváci odcházejí z divadla spokojení a vysmátí,tak je hodnocení kritiky vesměs negativní a tam,kde je to opačně,kdy si člověk řekne po představení proč ?, tak jsou odborné recenze pozitivní. Budiž,každému co boží jest,ovšem já jsem spokojen rozhodně nebyl.
(zadáno: 25.2.2013)
Návštěva derniéry, představení jsem hodnotil s velice příjemnou Eliškou Balzerovou v Karlových Varech na MFF a nejenom proto dávám max.Škoda,že už není na repertoáru.
(zadáno: 25.2.2013)
Přicházel jsem na toto představení bez většího očekávání,ale odcházel jsem vcelku spokojen a určitě jsem nebyl sám. 65%
(zadáno: 24.2.2013)
Zpěvy určitě lepší hraní. Muzikál nepatřil zrovna k tomu nadprůměrnému co lze vidět,ovšem památka na Petra Muka vyvažuje vše ostatní a jsem tedy rád,že jsem mohl představení vidět,slyšet a navždy si Petra v jeho roli zapamatovat.
(zadáno: 24.2.2013)
Ale ano, proč ne. Líbilo, možná ještě více než se očekávalo.I komín podán divákovi nenásilně a sympaticky. Určitě spokojenost.
(zadáno: 24.2.2013)
Jelikož jsem knížku nečetl a neměl jsem tedy hru s čím porovnávat,odcházel jsem z divadla velmi spokojen a pobaven. A to bylo přesně to,co jsem chtěl a očekával. 85 %
(zadáno: 24.2.2013)
Špatné,špatné,špatné. Ani skvělá herecká obsada nezajistila alespoň 10 %. Nelze jinak než 0 bodů a rychle zapomenout.
(zadáno: 24.2.2013)
Líbilo se moc a ikdyž jsme neměli Kamila,tak jsme odcházeli z divadla spokojeni. Nejenom neúčast Střihavky je dalším argumentem pro ještě jedno zhlédnutí tohoto muzikálu.
(zadáno: 24.2.2013)
Možná zbytečně dlouhé, ovšem herecký výkon Jirky Langmajera tradičně vynikající a proto i ta délka představení neznamenala nic nekonečného.
(zadáno: 24.2.2013)
Divadlo na Vinohradech patří mezi mé oblíbené divadelní místa a toto představení můj názor jen utvrdilo. Skvělé obsazení,skvělé zpracování,skvělý zážitek.
(zadáno: 24.2.2013)
Povedená komedie, kterou jsem navštívil dvakrát - poprvé v alternaci s Kateřinou Hrachovcovou a podruhé s Nelou Boudovou a vždy skvělé. Vřele doporučuji těm,kteří se chtějí pobavit a z divadla odcházet vysmátí a spokojení.Tradičně skvělý Jirka Langmajer.
(zadáno: 24.2.2013)
Výborné představení,které řadím mezi svou TOP 10 v daném roce.
(zadáno: 24.2.2013)
Viděno v únoru 2013 v Novém Jičíně - nejlepší herecký výkon Lilian Malkina, představení mě sice nijak nenudilo, ovšem ani nezanechalo výrazný dojem a vlastně mi ani nevadilo,že už je konec.

Další stránky hodnocení: << < 19 20 21 22 23