Profil uživatele

Frankovka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 11 % (65)
Helena Grégrová: 12 % (144)
Jan Pařízek: 12 % (150)
Pavla Haflantová: 12 % (48)
Iva Bryndová: 13 % (48)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 6.11.2017)
(zadáno: 27.10.2012)
(zadáno: 30.5.2013)
Skvěle uvedený Shakespeare. DvD mám moc rád, Mikuláškovi hry vyhledávám.
A myslím, že pan Mikulášek má soubor DvD taky rád. Přijde mi, jako by byl zde na herce hodnější. V překladu: těm z ostatních divadel dává mnohem větší čočku.
(zadáno: 29.1.2013)
Divadlo pro děti na Kladně jede! Od dětí opět 100%.
(zadáno: 8.10.2014)
(zadáno: 22.3.2022)
Zcela výstižné hodnocení pana Rogalewicze.
Na duhou stranu klobouček Studiu Dva - z mého pohledu ekonomicky nejšikovnější divadlo.
(zadáno: 31.3.2016)
(zadáno: 25.4.2014)
Já tam - doprdele - doopravdy byl, já pozoroval královskou rodinu v době francouzské revoluce úplně z blízka. Marie Antoinette? - Kdybych o ni nyní četl cokoliv nového, nic není pravda, pravda je to, co zahrála Pavlína Štorková. Doporučuji všem a rád!!! Pokud bych hodnotil úroveň hry a výši vstupného tak bychom byli na 200%.
(zadáno: 19.2.2018)
ND me bavi stale vice. Soucasnych 5 her je pro me jednoznacne nadprumernych a nechapu, ze zadna z nich neni doporucena redakci techto stranek.
(zadáno: 22.3.2022)
Také jsem se do hry dostával pomaleji, ale stálo to za to.
(zadáno: 19.4.2015)
Začátek hry mě vylekal, ale naštěstí to nemá přestávku...Hra skvěle graduje, čím více se vzdaluje od klasiky tím více mě strhávala. Herci, režie, scéna, hudba - vše se dokonale sešlo, bylo to skvělé.
(zadáno: 11.2.2014)
Mě se líbilo a záviděl jsem malým klukům v hledišti. Od nich stoprocentně 100%.
(zadáno: 20.1.2013)
Zážitek. V dobrých lázních a divadle utíká čas rychle.
Při této hře se čas splašil.
(zadáno: 27.10.2012)
(zadáno: 26.4.2022)
Krásný večer v Dlouhé
(zadáno: 29.8.2014)
Tentokrát jsme byli nadšení více atmosférou Lesního divadla v Řevnicích, než hrou samotnou.
(zadáno: 30.4.2016)
Povedene, videl jsem odpoledne, a i vecer se k te hre stale vracim. Mile, zive, hrave, poeticke, hluboke. A jeste neco navic, co nedokazu pojmenovat. Diky
(zadáno: 20.1.2018)
To byla jizda. Jako po kocicich hlavach. Opravdu skvela "picovina".
(zadáno: 29.12.2021)
Irsko nebude tak špatná zem?