Profil uživatele

Frankovka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 11 % (65)
Helena Grégrová: 12 % (144)
Jan Pařízek: 12 % (150)
Pavla Haflantová: 12 % (48)
Iva Bryndová: 13 % (47)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 10.10.2016)
Zřejmá ambice pobavit i doprovod dětí. Což se povedlo. Ale pro děti do 6 let to je velké sousto.
(zadáno: 28.11.2015)
Hezké, klidné, vánoční. A měli plné divadlo!
Na pohádky se na Kladně chodí.
To velké divadlo je na Kladně zbytečné. Největší, nejneuvěřitelnější a nekonečné hry tam hraje magistrát. Gratuluji.
(zadáno: 19.2.2022)
Těžké, převelice.
Dej tomu přípravu - nastuduj literaturu, absolvuj besedu s tvůrci, zkus panáka slivky- možná pochopíš, ale stejně tě to emočně vycucne.
Herci, hudba, scéna dokonalé.
(zadáno: 28.11.2017)
Pokud je Vašim dětem alespoň 6+, budou z poněkud jiného Cipíska divoké ještě následují den.
(zadáno: 20.12.2015)
(zadáno: 20.10.2013)
Scéna byla světová, kostýmy a hudba také skvělé.
Cyrano? Působil bohužel velmi sebevědomě, takový by neměl problém vyjevit Roxaně své city.
(zadáno: 3.1.2013)
Hra o lidech, kteří si nechali ukrást slibně se rozvíjející stát. Hra, která na malé firmě ukazuje naši současnost. Hra, která se nám těžko přijímá, protože nám ukazuje, co všechno si necháme líbit.
Přejde pár let, pár prezidentů a my budeme přesvědčovat naše děti, že s tím nešlo nic dělat...
(zadáno: 24.4.2013)
My měli výhodu. Na Dášenku jsme šli s vědomím, že je to dětské představení. I děti jsme vzali s sebou. A Dášenka se jim moc líbila. A chtějí zase do divadla. Až budou velké, možná je bude zajímat, jak roztomile nepraktický Čapek doma byl, jak moc ho Scheinpflugová milovala. Ten nákres jejich vztahu mě také zaujal. Ale pokud se dětem - většinou hodně předškolního věku - vytratí Čapek, nikdo ho nehledá. Zatím stačí, že díky této hře vědí, že Dášenku napsal milý chlapík, který měl své starosti, hodnou a veselou ženu, spoustu psů. A že tu doopravdy kdysi dávno žil. Skvěle hráli-Jelínek a Kubátová
(zadáno: 27.4.2013)
To jsem nečekal. Herecký koncert. Oba. A brzy chci vidět Richarda III.
(zadáno: 13.2.2013)
Hezké, propracované, skvěle zahrané. Hra je zážitkem i pro dospělé.
(zadáno: 3.11.2019)
Pěkné, a má to všechny předpoklady býti skvělé.
(zadáno: 20.2.2017)
(zadáno: 27.10.2012)
(zadáno: 14.10.2018)
(zadáno: 16.10.2019)
(zadáno: 3.11.2013)
Myslím, že i absolutnímu pragmatikovi musí při této hře, alespoň na chvíli, spadnout brada na prsa.
(zadáno: 28.11.2017)
(zadáno: 26.9.2013)
Shlédnuto se zaujetím. Všichni výborní, Lucie Trmíková skvělá. Kostýmy obvykle ani nevnímám, natož komentuji, ale tady se mi poprvé stalo, že byly vyloženě rušivé. Velká bílá bunda, růžová bunda - vracelo mě to z příběhu do divadla.
(zadáno: 30.11.2012)
Ještě teď tleskám všem. Nejlépe přepsaná (a zahraná) klasika co jsem viděl. Stal jsem se fanouškem KD, jeho herců, pana Drábka. Figarův monolog by se měl tisknout do programu, dětem do žákovské - ať to dají přečíst rodičům, úředníkům státní správy do hlavy. Byl skvělý. Děkuji za krásný večer.
(zadáno: 27.10.2012)
(zadáno: 27.10.2012)