Profil uživatele

Frankovka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 11 % (65)
Helena Grégrová: 12 % (141)
Jan Pařízek: 12 % (149)
Pavla Haflantová: 12 % (47)
Iva Bryndová: 13 % (45)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 30.5.2013)
Pro mě jedna z nejlepších her letošní sezóny. Stále se k ní vracím a zjišťuji, že bych rád viděl ještě jednou!
(zadáno: 30.5.2013)
Skvěle uvedený Shakespeare. DvD mám moc rád, Mikuláškovi hry vyhledávám.
A myslím, že pan Mikulášek má soubor DvD taky rád. Přijde mi, jako by byl zde na herce hodnější. V překladu: těm z ostatních divadel dává mnohem větší čočku.
(zadáno: 20.5.2013)
(zadáno: 20.5.2013)
(zadáno: 27.4.2013)
To jsem nečekal. Herecký koncert. Oba. A brzy chci vidět Richarda III.
(zadáno: 27.4.2013)
Živá kniha. Odkazy na klasické americké filmy byly s Hordubalem v milé symbióze.
(zadáno: 27.4.2013)
Osudy jednotlivých postav se mě nijak nedotkly, jako bych koukal ve zverimexu do klece na křečky. I když ta klec byla zajímavá a křečci byli zlatí.
(zadáno: 24.4.2013)
My měli výhodu. Na Dášenku jsme šli s vědomím, že je to dětské představení. I děti jsme vzali s sebou. A Dášenka se jim moc líbila. A chtějí zase do divadla. Až budou velké, možná je bude zajímat, jak roztomile nepraktický Čapek doma byl, jak moc ho Scheinpflugová milovala. Ten nákres jejich vztahu mě také zaujal. Ale pokud se dětem - většinou hodně předškolního věku - vytratí Čapek, nikdo ho nehledá. Zatím stačí, že díky této hře vědí, že Dášenku napsal milý chlapík, který měl své starosti, hodnou a veselou ženu, spoustu psů. A že tu doopravdy kdysi dávno žil. Skvěle hráli-Jelínek a Kubátová
(zadáno: 21.4.2013)
V první půli je to hemžení hmyzu - ta neorganizovaná havěť je doslova všude. Po přestávce, nástupem mravenců, dostává hra mrazivý náboj.
Čapek byl (vlastně stále je) geniální. A dHnP je skvělé.




(zadáno: 16.4.2013)
Pro mě zatím nejlepší co jsem od Mikuláška viděl. A jak je zvykem při jeho režii, opět to byl herecký koncert. V této hře - jako bonus navíc - nádherné hlasy jednotlivých vypravěčů.
(zadáno: 15.4.2013)
Prostě skvělé, scéna (pavouk!), hudba (snad každý v souboru umí), herci (každý v souboru umí). Lampion je divadlo pro malé na velké úrovni.
(zadáno: 11.4.2013)
Výborné duo PB BP a výborná režie dostala z jednoduššího textu maximum.
(zadáno: 11.4.2013)
Divadelní smršť. Těším se na Vaše další hostovačky v Praze.
(zadáno: 11.4.2013)
Příliš mnoho postav (především potomků hlavního hrdiny a jejich blízkých)- hru zpomaluje a působí nudnou.
(zadáno: 24.3.2013)
Skvěle vymyšlené, děti nadšené. Zase povedené představení kladenského Lampionu.
(zadáno: 20.3.2013)
Chvíle pohlcení se střídali s nezájmem. Otec dělal dojem plachého až zamindrákovaného, to asi neměl být původní záměr.
(zadáno: 13.3.2013)
Tak tísnivý pocit jsem v divadle ještě nezažil. Běžte si ho také zažít.
(zadáno: 13.3.2013)
Nádherné. Úsporně a přesto dokonale představeny jednotlivé etapy života hlavního hrdiny. Naprostý obdiv autorům a hercům. Moc se těším na další Provázek v Praze.
(zadáno: 13.3.2013)
Krásná scéna, hravé, zábavné představení. Od dětí 100% a já se těším na další Lampionové představení.
(zadáno: 17.2.2013)
Višňový sad a Nenápadný půvab buržoazie. Nečekal jsem, že tyto hry budou tak podobné. Herci režijně vedeni jako figury, emoce projevují většinou jen zrychlením pohybů.
Přesto právě výkony herců Vás nadchnou. Ale přijdete na to až při děkovačce, kdy s úlevou zjistíte, že to jsou lidé jako my...
(zadáno: 13.2.2013)
Hezké, propracované, skvěle zahrané. Hra je zážitkem i pro dospělé.
(zadáno: 5.2.2013)
Pro mě nudná hra. Ale na pana Satoranského bych šel i kdyby dostal roli deště. Přeji oběma hodně štěstí a hezké práce doma, v DnV.
(zadáno: 29.1.2013)
Divadlo pro děti na Kladně jede! Od dětí opět 100%.
(zadáno: 29.1.2013)
Bolest, kterou si bratři vzájemně působí diváky baví.
Láska mladé dívky k faráři je důležitým protipólem...A diváky bolí.