Profil uživatele

Honza1

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 6 % (13)
Lukáš Dubský: 8 % (34)
Helena Grégrová: 9 % (50)
Jan Pařízek: 9 % (56)
Jiří Koula: 10 % (44)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 24.2.2018)
Výborné výkony všech. První část se mi zdála lepší. Ke konci mi to přišlo už trochu dlouhé. Myslím, že by zkrácení hře prospělo. Jinak ale určitě nadprůměr na pražské divadelní scéně.
(zadáno: 1.2.2019)
Čechovovy příběhy jsou prostě nadčasové. Příjemný večer. Skvělá T.Medvecká.
(zadáno: 20.2.2020)
Chvíli trvalo, než jsem se na začátku chytnul, i když to bylo několikáté představení na scénář P.Kolečka, které jsem viděl a podobnou nadsázku jsem čekal. Nejvíc mě bavila svižná prostřední část. Závěr zase trošku těžkopádnější. M.Malátný, že je určitě lepší zpěvák než herec. Jeho zpěv s kytarou byl osvěžením. A J.Čvančarová prostě Kleopatra je, to je jasné na první pohled. Něco se povedlo víc, něco méně. Celkově příjemná, nenáročná a trošku ulítlá oddechovka, z které je patrné, že tohle odskočení od běžných povinností oba protagonisty spolu baví.
(zadáno: 18.1.2016)
Skvělá one woman show P.Tomicové. V téhle zemi není moc komedialních hereček, které by utáhly takové představení. V druhé části už se ale ztrácí děj a je to více estráda P.Tomicové, než divadelní hra. Viděli jsme jubilejní představení, a tak jsme měli "štěstí" na závěrečný přídavek s P.Kotvaldem. To bych si asi i odpustil. Bylo to trošku "mimo". Pobavili jsme se, i když krátit by se určitě dalo a představení by to snad prospělo. P.Tomicová určitě 100%. Celkově 80%.
(zadáno: 12.2.2017)
Bylo znát, že to spolu hrajou rádi. Pohoda na jevišti i v hledišti. Inteligentní humor, moc příjemně strávený večer. Vřele doporučuji!
(zadáno: 9.5.2019)
85%. Tuhle partu to prostě spolu evidentně pořád baví a nás to s nimi taky vždycky baví. Opět to byl moc příjemný večer s inteligentním humorem. První část s písněmi a vtipnými výstupy se nám líbila více, ale i malá divadelní hra v druhé části o slovním soupeřením stála za to. Určitě vřele doporučuji.
(zadáno: 12.6.2016)
Vynikajicí Jan Vondráček, kterému zdatně sekundují především Pavel Tesař a Jiří Wohanka. Jinak už asi bylo vše řečeno. Snad jen, že i po letech si představení stále drží velmi dobrou úroveň a stojí za vidění.
(zadáno: 19.12.2017)
Nenáročná oddechovka v 1.části zcela splňuje zadání tohoto žánru. Plno vtipných momentů ze života, v kterých leckterý divák pozná sebe či své okolí. B.Klepl s E.Holubovou odevzdávají, co se od nich očekává. Vydařené je i pěvecké vystoupení M.Šoposké. Po přestávce hra ztrácí tempo. Už to není zdaleka tak vtipné. Některé situace nepůsobí příliš věrohodně. Dalo by se určitě krátit. Hra bohužel negraduje. První část byla výrazně lepší. Škoda ...
(zadáno: 12.3.2016)
Hodnocení se odvíjí od toho, jak kdo dokáže akceptovat divadelní herectví M.Dlouhého. Představení je toho typickým příkladem. Stojí a padá s hlavním protagonistou, který dynamicky ovládá jeviště. Někdo to obdivuje, ale každý na to fanda není.
(zadáno: 1.1.2020)
Viděno jako silvestrovské představení ve Švandově divadle. Po vysokých hodnoceních - zvláště redakčních - jsem měl asi přehnaná očekávání. Z tohoto pohledu to bylo trochu zklamání. Lehce nadprůměrná komedie je to jen díky velmi dobrým výkonům všech tří hlavních představitelů. První, dlouhá část, byla těžkopádná. Spousta konverzace, místy o ničem, děj prakticky žádný. Po přestávce se už konečně něco začalo dít, byť zápletka byla jednoduchá a všem hned jasná. Prospělo by možná zkrácení hry škrty v textu a provedení bez přestávky.
(zadáno: 21.9.2017)
Z této klasiky asi víc dostat nelze. Hra má své limity. DvD si stále drží vysoký standard, ani tento večer nebyl promarněný čas, ale určitě jsem viděl v DvD lepší představení. Příjemným osvěžením byly výkony E.Hacurové, J.Vondráčka, M.Zimové a P.Tesaře.
(zadáno: 12.3.2016)
Spíše nenáročná záležitost, avšak svižně zahraná, bez hluchých míst, patří určitě k tomu lepšímu v tomto žánru v současné Praze. Kladem kvalitní obsazení hlavních postav Vetchý, Chýlková, Nárožný, Dulava. Zvláště glosy P.Nárožného, pronášené s jeho typickým výrazem a nadhledem, byly kořením představení. O.Vetchý hraje jako vždy naplno. Prostě umí. S I.Chýlkovou na sebe tradičně dobře "slyší". Určitě se nejedná o nezapomenutelné představení, ale příjemně strávený čas, to ano.
(zadáno: 23.10.2017)
Je to spíš Velká úchylka než Malá. Je to prostě "trošku" úlet, ale vtipný a svižný. Ze začátku mi chvilku trvalo, než jsem se "naladil" ale jinak to uteklo rychle a příjemně. Bavili jsme se.
(zadáno: 19.1.2016)
Skvělá E.Balzerová! Mám-li srovnat s Shirley Valentine S.Stašové v ABC, tak mě určitě chytnul více "rozvod". Také komorní prostředí Komorní Fidlovačky je pro one woman show vhodnější, než velký sál divadla ABC. Představení se mi moc líbilo, i když jsem chlap a logicky jsem některé věci nemohl pobrat. Přítomné dámy ho oceňovaly výrazně více. Z reakcí bylo znát, že to mají prožité. Standing ovation byl na místě.
(zadáno: 23.12.2018)
Po velmi pozitivních recenzích jsem měl asi přehnaná očekávání. Takže malinko zklamání. Přesto představení stojí za vidění.
(zadáno: 12.3.2016)
Měl jsem rozhodně větší očekávání. Ukázalo se, že ani dlouho uváděná hra s renomovanými herci nemusí být zárukou podívané, která by za to stála. Pro mě to bylo jednoznačně zklamání.
(zadáno: 6.5.2019)
75%. Takové klasické hašteření dvou starých dam v Domově seniorů. Sice bez hluchých míst, svižně pojaté, dobré řemeslo, ale na druhou stranu nic mimořádného. Dalo by se hrát určitě bez přestávky, ale to by bufet přišel o tržbu. Určitě fajn, že obě herečky dostaly takovou příležitost. Pro mě byla D.Kolářová více přesvědčivější. M.Vančurová mi přišla trochu nevýrazná a málo jedovatá. V její roli bych si dovedl představit herečku typu L.Švormové.
(zadáno: 23.4.2016)
Výborné! Nevadila ani délka představení. Opět se potvrdila mimořádná muzikálnost souboru DvD. Hrálo a zpívalo se jako vždy v DvD naživo a výborně. Příjemná zábava i možnost se zamyslet v jakém zvláštním zřízení jsme to tady tehdy žili. My, kteří jsme si ten pražský gympl 80.let prožili, v tom všem logicky vidíme víc než jen zábavné divadelní představení.
(zadáno: 13.1.2018)
Rozhodně velmi dobrý počin MDP. Téma je vážné, pár úsměvných okamžiků v první částí, po přestávce už smích dojde a občas spíše mrazí. Přesto dvě hodiny velmi rychle utekly. Téma je sice vážné, ale představení nemá hluchá místa. Vynikajicí Jan Vlasák, pro kterého je to určitě velká výzva, které se skvěle zhostil, a také těžká role na psychiku. Zdatně mu sekundovala V.Gajerová.
(zadáno: 5.3.2016)
Vtipné a svižné představení. Cca 70 min. bez přestávky, bez hluchých míst, velmi rychle uteklo. Lehce vulgární, ale to k ryze pánskému představení tohoto typu prostě patří, i když chápu, že někomu to třeba může trochu vadit. Všichni tři pánové byli výborní. Pro mě ale dominoval výkon vynikajicího O.Pavelky. Výborná zábava umocněná prostorem a bezprostředním kontaktem s herci, neboť se hraje - stejně jako ryze dámské Zakázané uvolnění - netradičně v předsálí, na baru. Celkově moc příjemný zážitek.
(zadáno: 18.1.2016)
Výkony obou pánů mistrů byly výborné a je určitě moc dobře, že jim dává Ungelt takovou příležitost potěšit diváky. Celkový dojem z hry byl ale pro mě spíše lepší průměr.
(zadáno: 18.1.2016)
Kdysi jsem rád přečetl knížku. Líbilo se mi i rozhlasové podání. Tato divadelní hra určitě nebyla špatná, ale trochu zůstala za mým očekáváním. Možná jsem ale jen moc očekával. Taky jsme měli místa vzadu, tak mi asi chyběl větší kontakt.
(zadáno: 19.3.2019)
Druhá polovina výrazně lepší, představení gradovalo, což je vždycky dobře. Výborná L.Vlasáková s J.Dolanským. Ostatní herci mě ve svých rolích bohužel tolik nepřesvědčili. Kdysi jsem viděl Perfect Days Na Zábradlí se Z.Bydžovskou, M.Zbrožkem, P.Liškou a Z.Steinmasslovou a tehdy to pro mě byl větší zážitek. Ale i současné provedení v divadle Palace stojí za vidění a patří v žánru oddechovek určitě k tomu nadprůměrnému v současné divadelní Praze.
(zadáno: 20.3.2018)
Možná jsem - pod vlivem všech ostatních představení CC, které už jsme viděli - očekával až moc, takže lehké zklamání. Přesto to byl příjemně strávený večer s inteligentní zábavou. Jen se mi prostě jiná představení CC líbila víc. 75%.
(zadáno: 18.1.2016)
Viděl jsem opět po více než 22 letech. Tehdy bych dal 100%. Bylo to vyjimečné představení se skvělým, mimořádným Bolkem Polívkou. Z původního složení už zůstal jen on a O.Vetchý. I dnes je to stále určitě dobré představení, ale už není vynikajicí, protože B.Polívka už bohužel není tím mimořádným hercem a mimem v nejlepším věku, jako tehdy.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>