Profil uživatele

Irena

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 12 % (6)
Lukáš Dubský: 13 % (20)
Pavla Haflantová: 13 % (7)
Anežka Hrebiková: 15 % (8)
Michal Novák: 15 % (15)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 23.9.2019)
Maryša - Divadlo Petra Bezruče: 100 %
Naprosto úžasné představení, kde sedělo úplně všechno: od scény, hudby, nářečí až po skvělé herecké výkony především Pavly Gajdošíkové a Norberta Lichého, ale výborní byli opravdu všichni.
(zadáno: 5.4.2018)
Mrzák inishmaanský - Divadelní spolek Kašpar: 80 %
Očekávala jsem asi více, ale zklamaná nejsem. I když jsem se dost nasmála, je pro mě příběh smutný. Výborní herci, především úžasný Matouš Ruml a skvělý Martin Hofmann.
(zadáno: 18.9.2012)
Můj báječný rozvod - agentura ADF: 90 %
Skvělá Eliška Balzerová, výborná hra.
(zadáno: 27.11.2017)
Neumím jinak než láskou - Divadlo Viola: 90 %
Moc se mi to líbilo. Chápu postavy Tomáše Pavelky, ale rušili mě. Hra gradovala v dialozích výborné Táni Vilhelmové a Aleše Procházky. Dlouho jsem nezažila tak tiché a soustředěné diváctvo.
(zadáno: 26.10.2014)
Noc na Karlštejně - Národní divadlo moravskoslezské: 80 %
Moc se mi představení líbilo.
(zadáno: 30.12.2016)
Noc na Karlštejně - Slezské divadlo Opava: 100 %
Úžasné, vyváżené představení, skvělé pěvecké výkony.
(zadáno: 7.4.2013)
Othello - Divadelní spolek Kašpar: 70 %
Viděno v Ostravě u Bezručů. Představení se mi líbilo, především Honza Potměšil a Adrian Jastraban. Ale pochválit musím i ostatní herce.
(zadáno: 14.9.2014)
Perfect Days - Národní divadlo moravskoslezské: 80 %
Představení se mi líbilo, i když film se mi zdál lepší. Herci byli dobří, jen bych vytkla, že občas bylo vzadu špatně slyšet. Nejvíc se mi líbil
František Večeřa jako Brendan a Renáta Klemensová.
(zadáno: 5.12.2016)
Pýcha a předsudek - Národní divadlo: 40 %
Také já jsem se na představení těšila. Znám dobře knížku i výborný seriál z roku 1995. Na představení jsem se nudila, často nechápala, ale co mi vadilo nejvíc, byly chybně podané charaktery některých postav. Líbila se mi Iva Janžurová a její dialog s Magdalenou Borovou, Pavel Batěk byl ucházející, ale takový nijaký, výtečná byla Eva Salzmannová, Filip Rajmont, dobrý Patrik Děrgel. Bylo mi líto výborné herečky Jany Preissové, která má roli o "5" větách. Chvílemi bylo představení spíše parodií. Zdá se mi, že vysoká hodnocení mohou psát jen diváci, kteří vůbec tento příběh neznají.
(zadáno: 12.11.2017)
Rebecca - Národní divadlo moravskoslezské: 90 %
Velice se povedlo přenesení románu na divadelní scénu včetně pocitů a charakterů postav. Při vystoupeních paní Danversové šel mráz po zádech. Z výkonu Michaely Horké jsem byla nadšená a musím souhlasit s ostatními - to je výkon na Thálii. Skvělý Lukáš Vlček, výborní Tomáš Savka, Juraj Čiernik, Veronika Prášil Gidová.
(zadáno: 26.8.2012)
Richard III. - Letní shakespearovské slavnosti: 50 %
Inscenace mě moc nenadchla. Jiří Langmajer v roli Richarda III. mi přišel trochu mimo, roli spíše odříkal - možná to tak mělo být?
Skvělá byla Eva Salzmannová, Líbila se mi také Simona Postlerová a Karel Dobrý, Jan Teplý.
(zadáno: 2.4.2016)
Romeo a Julie - Divadelní spolek Kašpar: 100 %
Dnešní představení v Ostravě bylo překrásné: romantické, veselé, smutné, dojemné, něžné. Herci skvělí a ústřední dvojice Matouš a Tereza byli skuteční Romeo a Julie. Překrásná balkónová scéna. Bezvadný nápad s živou hudbou, vtipný tanec Honzy Potměšila.
(zadáno: 26.7.2015)
Romeo a Julie - Letní shakespearovské slavnosti: 30 %
Bohužel hra byla strašná. Hodně zbytečných, nicneříkajících, uječených a křečovitých momentů - takže hru hodnotím takto nízko. Herce ohodnotím zvlášť: především úžasný Jan Sklenář - 90%, výborný Jiří Vyorálek - 80%, Saša Rašilov - 70%, naopak strašná Tereza Voříšková - 10%. Její odříkání veršů v duchu "Co bylo dnes k obědu" bylo strašné, ale i její "Má lásko" ve stejném pojetí a naprosto bez emocí ..... Romeo a Julie je nádherná hra, která má vzbuzovat dojetí, úsměv, zasnění - toto pojetí ale ve mě nezakřeslo vůbec nic. Bohužel.
(zadáno: 26.8.2012)
Rozmarné léto - Divadelní spolek Kašpar: 90 %
Moc pěkné, letní představení. Herci úžasní, nejvíc se mi líbila Eva Elsnerová v roli paní Dourové. Myslím, že si to všichni užívali - herci i diváci.
(zadáno: 10.4.2013)
Růže pro Algernon - Divadelní spolek Kašpar: 90 %
Viděla jsem ho tak strašně dávno a znovu si ho oživila nyní. Honza Potměšil
je prostě úžasný a příběh mě vždycky dojme. Díky.
(zadáno: 24.2.2016)
Sekretářky z Ostrožné - Slezské divadlo Opava: 100 %
Skvěle jsem se bavila, úžasní herci, úžasné oddechové představení, miluju Martina Valoucha.
(zadáno: 15.1.2012)
Shirley Valentine - Městská divadla pražská: 100 %
Viděla jsem dvakrát a půjdu klidně zas. Úžasný výkon p. Stašové a tak strašně ze života. Nenechte si ujít.
(zadáno: 15.10.2013)
Sluha dvou pánů - Slezské divadlo Opava: 50 %
Docela zklamání, zcela zbytečné lechtivé narážky, scéna příliš minimalistická. Neumím polsky, takže mě otravoval i občasný polský text.
(zadáno: 21.10.2018)
Smrt a dívka - Divadlo Ungelt: 80 %
Rozhodně inscenace o které budete přemýšlet. Lucie Štěpánková - 90%.
(zadáno: 15.1.2012)
Vše o mužích - Studio DVA divadlo: 80 %
Moc jsme se pobavili a nasmáli. Výborné herecké výkony.
(zadáno: 29.9.2013)
Želary - Městská divadla pražská: 60 %
Moc jsem se na představení těšila, takže jsem bohužel byla zklamaná. Hodně, ale opravdu hodně se mi líbil Vasil Fridrich jako Joza, líbila se mi i Jitka Smutná jako Lucka. Když jsem se v druhé polovině přenesla přes to, že jsem přišla na Želary a brala to jako neznámý příběh tak se mi to nakonec i líbilo. Nesnáším jakékoliv úpravy textu, přejmenování postav apod. Oldřich Vízner byl pro mě zklamáním, nevím, jestli neměl svůj den, ale byl skoro nijaký.
(zadáno: 19.2.2016)
Ženitba - Slezské divadlo Opava: 70 %
Dala bych 75%, představení se povedlo, herci byli výborní.
(zadáno: 27.9.2016)
Žítkovské bohyně - Městské divadlo Zlín: 80 %
Skvělé přenesení knihy na divadelní prkna, nevěřila jsem, že u téhle knížky je to možné. Výborní herci - všichni, Hana Briešťanská skvělá.
(zadáno: 22.9.2014)
Zlatá šedesátá aneb Deník Pavla J. - Divadlo Na zábradlí: 80 %
Zvláštní, neobvyklé, zajímavé, zážitek. Herci skvělí - všichni. Kdyby šlo, dala bych 85%.

Další stránky hodnocení: < 1 2