Profil uživatele

Luciferie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 14 % (44)
Pavel Širmer: 14 % (72)
Helena Grégrová: 15 % (66)
Jiří Landa: 15 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (33)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 23.5.2016)
Bavila jsem se, škoda jen, že to nebylo 1000 věcí, ale tak 30..
(zadáno: 20.3.2015)
Tahle hra se mi opravdu hodně líbila, škoda jen, že sehnat lístky je taková bojovka..
Hitchcock za každým rohem, parodie s využitím perfektní nadsázky, vynikající herecké výkony, X postav ve 4 hercích - prostě zážitek :-)
(zadáno: 29.11.2014)
Milé přestavení. Film jsem neviděla, hra se mi líbila. Oběma hercům role sedly.
(zadáno: 24.9.2018)
(zadáno: 5.8.2015)
Především skvělá I. Janžurová, na kterou se vyplatí si zajít.
(zadáno: 15.11.2015)
Velice netradiční zážitek. Nikdy bych neřekla, že se toho dá prakticky jen pohybem během jedné hodiny tolik předat (narozdíl od baletu, který však mám i tak ráda). Veliké plus také za obrovské nasazení všech účinkujících.
(zadáno: 12.12.2017)
Oba byli výborní, i přes to za mě průměrné představení.
(zadáno: 17.5.2014)
Hru jsem viděla 2x (v rozmezí asi 4 let) a musím říct, že jsem se velmi bavila i podruhé. Pokud se chcete hodně nasmát, tak opravdu doporučuji.
(zadáno: 20.3.2019)
Musím říct, že i když mám I. Janžurovou velmi ráda, tak se mi líbilo výrazně více zpracování Divadla v Řeznické s H. Maciuchovou (Ještěrka na slunci).
(zadáno: 20.3.2019)
Za mě tak nějak příliš edukativně pojaté..
(zadáno: 29.11.2014)
Zajímavé (ikdyž zatím nejslabší, co jsem v Řeznické viděla), lehce ponuré představení. Moc se mi líbil hlavně M. Kraus.
(zadáno: 6.2.2018)
Příjemné složení večera a skvělá atmosféra, nicméně řada písní se mi nelíbila, jak byla zazpívána..
E. Boušková byla skvělá!
(zadáno: 7.2.2015)
Vtipná, milá inscenace s vyrovnanými hereckými výkony (nejvíce se mi líbily K. Cibulková a P. Hřebíčková).
(zadáno: 17.5.2014)
(zadáno: 21.10.2014)
Lehce slabší než první díl. Méně komedie, více k zamyšlení a pro mě i více hluchých míst (hlavně prostřední část mi přišla slabší, začátek a závěr celkový dojem zlepšily).
(zadáno: 5.8.2015)
Hm, tak tohle bylo i na "odpočinkové" představení až moc "odpočinkové".
Ano, O. Sokol byl přesně takový, jak by člověk čekal (ano, také nevím, zda je to spíše dobře nebo špatně), ostatní postavy nevýrazné.. Celkově jeden velký zmatek, ani ne tak zábavný jako nesmyslný.
(zadáno: 12.12.2017)
Představení pro velice úzkou skupinu nadšenců a dostatečných znalců obou umělkyň. Pro mě jednoznačný krok vedle..
(zadáno: 19.12.2018)
Kýčovité, depresivní, Vánoční jen dobou, kdy se příběh odehrává.
(zadáno: 20.1.2015)
Milé představení, zejména díky skvělému triu Smutná-Vlasák-Štěpánek, nicméně jsem čekala větší srandu. Za mě jedno z těch, které neurazí, ani extrémně nenadchnou.
(zadáno: 4.3.2016)
Úžasný nápad, skvěle zahrané - po dlouhé době jsem se opravdu dobře bavila!!
(zadáno: 18.5.2014)
Napínavý příběh se skvělou Veronikou Kubařovou! Za mě jediné, co sráží celkový dojem, je výkon O. Víznera, který už evidentně zapomíná co se dá, naštěstí se neobjevuje moc často..
(zadáno: 7.10.2017)
Podle mě představení, které není ani pro slyšící ani pro neslyšící..
(zadáno: 22.11.2016)
Toto mi přišlo spíše jako besídka divadelního kroužku.
(zadáno: 20.5.2016)
Hra nebyla vyloženě špatná, minimálně jde o zajímavé téma (i když je konec lehce předvídatelný), nicméně mi přišlo, že z něj šlo vytěžit více.
(zadáno: 18.4.2016)
H. Seidlová byla opravdu skvělá. Nicméně mi to uplně nepřišlo jako "musíte vidět" představení. Trošku iracionálně mě také zklamalo, že byly všechny písně v češtině (ano, vím, že se to dalo čekat, i přes to mě to překvapilo :-) )..