Profil uživatele

Luciferie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 14 % (61)
Michal Novák: 14 % (37)
Pavel Širmer: 14 % (62)
Jiří Landa: 15 % (86)
Lukáš Dubský: 15 % (30)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 23.5.2016)
1000 věcí, co mě serou aneb Tvoje bába je komedie - Divadlo pod Palmovkou: 60 %
Bavila jsem se, škoda jen, že to nebylo 1000 věcí, ale tak 30..
(zadáno: 20.3.2015)
39 stupňů - Dejvické divadlo: 70 %
Tahle hra se mi opravdu hodně líbila, škoda jen, že sehnat lístky je taková bojovka..
Hitchcock za každým rohem, parodie s využitím perfektní nadsázky, vynikající herecké výkony, X postav ve 4 hercích - prostě zážitek :-)
(zadáno: 29.11.2014)
Africká královna - Divadlo Palace: 60 %
Milé přestavení. Film jsem neviděla, hra se mi líbila. Oběma hercům role sedly.
(zadáno: 24.9.2018)
Anna Karenina - Divadlo Cylindr: 50 %
(zadáno: 5.8.2015)
Audience u královny - Národní divadlo: 60 %
Především skvělá I. Janžurová, na kterou se vyplatí si zajít.
(zadáno: 15.11.2015)
BlaŽenka - Divadlo Cylindr: 70 %
Velice netradiční zážitek. Nikdy bych neřekla, že se toho dá prakticky jen pohybem během jedné hodiny tolik předat (narozdíl od baletu, který však mám i tak ráda). Veliké plus také za obrovské nasazení všech účinkujících.
(zadáno: 12.12.2017)
Bláznivý Petříček - Next Picture: 50 %
Oba byli výborní, i přes to za mě průměrné představení.
(zadáno: 17.5.2014)
Blbec k večeři - Divadlo Bez zábradlí: 60 %
Hru jsem viděla 2x (v rozmezí asi 4 let) a musím říct, že jsem se velmi bavila i podruhé. Pokud se chcete hodně nasmát, tak opravdu doporučuji.
(zadáno: 29.11.2014)
Červená - Divadlo v Řeznické: 50 %
Zajímavé (ikdyž zatím nejslabší, co jsem v Řeznické viděla), lehce ponuré představení. Moc se mi líbil hlavně M. Kraus.
(zadáno: 6.2.2018)
Chanson? Šanson! - Divadelní spolek Kašpar: 50 %
Příjemné složení večera a skvělá atmosféra, nicméně řada písní se mi nelíbila, jak byla zazpívána..
E. Boušková byla skvělá!
(zadáno: 7.2.2015)
Cry Baby Cry - Švandovo divadlo: 70 %
Vtipná, milá inscenace s vyrovnanými hereckými výkony (nejvíce se mi líbily K. Cibulková a P. Hřebíčková).
(zadáno: 17.5.2014)
Cyrano z Bergeracu - Národní divadlo: 50 %
(zadáno: 21.10.2014)
Další roky ve stejnou dobu - Divadlo Bez zábradlí: 50 %
Lehce slabší než první díl. Méně komedie, více k zamyšlení a pro mě i více hluchých míst (hlavně prostřední část mi přišla slabší, začátek a závěr celkový dojem zlepšily).
(zadáno: 5.8.2015)
Dámský krejčí - Činoherní klub: 30 %
Hm, tak tohle bylo i na "odpočinkové" představení až moc "odpočinkové".
Ano, O. Sokol byl přesně takový, jak by člověk čekal (ano, také nevím, zda je to spíše dobře nebo špatně), ostatní postavy nevýrazné.. Celkově jeden velký zmatek, ani ne tak zábavný jako nesmyslný.
(zadáno: 12.12.2017)
Den a Noc a Noc a Den - NANOHACH: 10 %
Představení pro velice úzkou skupinu nadšenců a dostatečných znalců obou umělkyň. Pro mě jednoznačný krok vedle..
(zadáno: 19.12.2018)
Děvčátko – Vánoční příběh - Studio DVA divadlo: 30 %
Kýčovité, depresivní, Vánoční jen dobou, kdy se příběh odehrává.
(zadáno: 20.1.2015)
Dobře rozehraná partie - Městská divadla pražská: 50 %
Milé představení, zejména díky skvělému triu Smutná-Vlasák-Štěpánek, nicméně jsem čekala větší srandu. Za mě jedno z těch, které neurazí, ani extrémně nenadchnou.
(zadáno: 4.3.2016)
Drama v kostce, pokus 2 - Mystérium skutečnosti - Studio Ypsilon: 80 %
Úžasný nápad, skvěle zahrané - po dlouhé době jsem se opravdu dobře bavila!!
(zadáno: 18.5.2014)
Důkaz - Městská divadla pražská: 70 %
Napínavý příběh se skvělou Veronikou Kubařovou! Za mě jediné, co sráží celkový dojem, je výkon O. Víznera, který už evidentně zapomíná co se dá, naštěstí se neobjevuje moc často..
(zadáno: 7.10.2017)
Dům - Studio Marta: 40 %
Podle mě představení, které není ani pro slyšící ani pro neslyšící..
(zadáno: 22.11.2016)
Dva muži v šachu - Divadlo Bez Hranic: 30 %
Toto mi přišlo spíše jako besídka divadelního kroužku.
(zadáno: 20.5.2016)
Dvanáct rozhněvaných mužů - Divadlo Radka Brzobohatého: 50 %
Hra nebyla vyloženě špatná, minimálně jde o zajímavé téma (i když je konec lehce předvídatelný), nicméně mi přišlo, že z něj šlo vytěžit více.
(zadáno: 18.4.2016)
Edith a Marlene - Divadlo pod Palmovkou: 50 %
H. Seidlová byla opravdu skvělá. Nicméně mi to uplně nepřišlo jako "musíte vidět" představení. Trošku iracionálně mě také zklamalo, že byly všechny písně v češtině (ano, vím, že se to dalo čekat, i přes to mě to překvapilo :-) )..
(zadáno: 5.6.2018)
Edith Piaf: Dnes nechci spát sama - Divadlo Cylindr: 60 %
Pěkné představení postavené zejména na hudebních dovednostech obou hereček. Kdo má rád písně Edith Piaf, toho jistě potěší.
Líbilo se mi více než Edith a Marlen.
(zadáno: 21.10.2014)
Eva tropí hlouposti - Divadlo Na Fidlovačce: 70 %
Krásné představení, skvělí herci, úžasná atmosféra. Bála jsem se podvědomého srovnávání s oblíbeným filmem, ale musím říci, že v mých očích inscenace uspěla na jedničku.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>