Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (46)
Lukáš Dubský: 19 % (51)
Pavel Širmer: 19 % (108)
Anežka Hrebiková: 21 % (22)
Helena Grégrová: 21 % (92)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6

(zadáno: 3.6.2017)
Opět Čičvák, opět nezaujalo.
(zadáno: 1.5.2018)
Na to, že muzikály moc nemusím, tak tento se mi celkem líbil, akorát byl až moc dlouhý.
(zadáno: 4.3.2013)
Úžasné, bezchybné a strašně vtipné předstvení! Opět exceloval výborný Michal Dlouhý, Helena Lapčíková byla neméně dobrá. Krásná práce režiséra, líbila se mi část, kde se promítaly fotky.
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi dobré zpracování O. Sokola, hrají zde moji oblíbení herci ( Chýlková a Roden), námět skvělý, knihu Vánoční koleda miluju. Zpěváci hru krásně dokreslují, trochu mi tam vadil Koller.
(zadáno: 4.11.2012)
Celkem vtipné, ryba se na mne nedostala, ale alespoň mi dal pan Lábus ubrousek :).
(zadáno: 24.3.2013)
Velmi vtipná divadelní hra, nepřišla mi vůbec trapná, naopak. Smála jsem se od začátku do konce, nejvíce se mi líbila scéna, kdy se Ondra Sokol válel na pohovce a snažil se vstát.
(zadáno: 19.8.2020)
Super oddechovka!
(zadáno: 25.11.2016)
Vtipná komedie, skvělé herecké výkony O. Vetchého a J. Dulavy.
(zadáno: 29.12.2012)
Opět jsem od toho očekávala více, ale nakonec to byla velmi průměrná, občas i vtipná hra.
(zadáno: 2.1.2016)
Na toto představení jsem šla se školou, jinak bych si ho nevybrala. Vhodné spíše pro starší věkovou kategorii, mě moc nezaujalo.
(zadáno: 16.6.2014)
Na hru jsem šla, protože mě zaujala filmová předloha. Očekávala jsem, že představení nedosáhne takových kvalit jako film, což se také stalo. Představení ale nebylo vůbec špatné, jen mi připadalo, že hlavní herečky nevložily do svých výkonů tolik citů a emocí jako herečky ve filmu. Samozřejmě exceloval můj oblíbený Viktor Dvořák.
(zadáno: 17.4.2019)
(zadáno: 4.11.2012)
Vtipné příběhy ze života, herecké výkony byly výborné!
(zadáno: 3.5.2013)
Celkem pěkné, pohodové představení s celkem jednoduchým dějem. Nelíbil se mi tam Vilém Udatný. Jsem ráda, že jsem v roli Tracy viděla Lucii Štěpánkovou, Janu Strykovou bych si nedokázala představit v kladné roli. Spíše pro starší věkovou generaci.
(zadáno: 25.4.2015)
Průměrná hra o vztazích mezi muži a ženami, nic nového. Líbil se mi výkon M. Taclíka.
(zadáno: 15.5.2019)
(zadáno: 4.11.2012)
Drama o ničem. Dívala jsem se jenom, protože tam hrál I. Chmela.
(zadáno: 9.3.2015)
Miluju Moliéra, takže jsem si tuto hru velice úžívala! A navíc v hlavní roli s K. Rodenem, který celou dobu exceloval (i v momentech, které jistě neměly být zasazeny do hry).
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi dobré a vtipné pojetí této hry. Trochu mě mrzelo, že jsem neměla štěstí na T. Vilhelmovou, ale Dyk se Zachem mi to dostatečně vykompenzovali. Pro někoho trochu přisprostlé provedení, ale já jsem se celou dobu bavila.
(zadáno: 7.12.2019)
Někdy jsem se vtipům smála, někdy mi přišly naopak až moc laciné.
(zadáno: 25.4.2015)
Výborné představení (téma) a výborné výkony. Byla jsem trochu zklamaná, že roli syna zrovna nehrál Jan Zadražil, myslím si, že by podal lepší výkon. Nechápala jsem, jak se sebou může syn nechat takhle manipulovat a že neodešel od matky již na začátku.
(zadáno: 16.6.2014)
Velmi povedená hra o lidských vztazích, výborné herecké výkony.
(zadáno: 16.5.2015)
Pár vtípků tam sice zaznělo, ale jinak to byla hra o ničem s koncem, který byl také o ničem. Herecké výkony také nebyly nijak výrazné.

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6