Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (49)
Iva Bryndová: 19 % (26)
Lukáš Dubský: 19 % (55)
Anežka Kotoučová: 20 % (23)
Pavel Širmer: 20 % (121)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 3.5.2013)
Celkem pěkné, pohodové představení s celkem jednoduchým dějem. Nelíbil se mi tam Vilém Udatný. Jsem ráda, že jsem v roli Tracy viděla Lucii Štěpánkovou, Janu Strykovou bych si nedokázala představit v kladné roli. Spíše pro starší věkovou generaci.
(zadáno: 19.4.2013)
Toto představení ve mně zanechalo opravdu silný zážitek. Nečekala jsem, že to bude tak kruté, nevím jestli bych ho zvládla vidět ještě jednou. Chtěla bych vyzdvihnout bravurní výkony hlavních čtyř herců (hlavně M. Taclíka, kterému padla role jak na míru, opravdu jsem mu jeho roli věřila, jen mě trochu zamrzelo, že měla tak krátké trvání). Hry tohoto autora mám velice ráda, opět mě nezklamal.
(zadáno: 19.4.2013)
Hra mě nijak zvlášť neoslovila, nelíbilo se mi, jak jeden herec mluvil zároveň s dvěmi lidmy, kteří byli v jiných místnostech a neviděli se, což dělalo hru podivnější. Také mi tam nesedla role Matěje Dadáka, naopak se mi tam v jedné části, kdy vypnuli světla, líbilo to tajemno. Jsem z tohoto představení na rozpacích, od Činoheráku jsem čekala více.
(zadáno: 6.4.2013)
Pohodové představení, zajímavé téma. Více se mi líbila druhá část, kde byli hlavními ,,tahouny´´ představení Chýlková a Vetchý, kteří sršili vtipnými hláškami. Vtipný byl také Petr Nárožný.
(zadáno: 4.4.2013)
Hrůza! Na tuto hru jsem šla se školou, sama bych si ji v životě nevybrala! Nemám ráda lidi, kteří hrají roboty, v čemž spočíval hlavní děj. Také mi vůbec nebyl sympatický a neseděl mi ve hře herec Daniel Šváb, což mi negativně ovlivňilo pohled na celou hru. Mám ráda Braňa Holíčka, ale myslím si, že s tímhle opravdu přestřelil. Některé scény byly opravdu nemístné a trapné.
(zadáno: 24.3.2013)
Velmi vtipná divadelní hra, nepřišla mi vůbec trapná, naopak. Smála jsem se od začátku do konce, nejvíce se mi líbila scéna, kdy se Ondra Sokol válel na pohovce a snažil se vstát.
(zadáno: 10.3.2013)
Velmi krásně zpracované pro mne zajímavé téma o třetím odboji. Role přesně pasovaly na herce, jsem ráda, že byl Jiří Ornest alternovaný, toho jediného bych si v jeho roli představit nedokázala. Také se mi nelíbila role Miroslava Mejzlíka, ale to je jenom drobnost. Celkově hodnotím velice kladně, škoda že jsem toto představení objevila tak pozdě, jinak bych na něj určitě šla ještě jednou!
(zadáno: 4.3.2013)
Celkem dobrá hra, nejlepší herecký výkon v téhle hře podal rozhodně M. Dlouhý. Byli tam i velmi vtipné scénky, ale celkově jsem na toto téma hry nebyla naladěna a moc mě ani nezajímalo. Občas mi přišlo, že ostatní herci přehrávali. 64%
(zadáno: 4.3.2013)
Úžasné, bezchybné a strašně vtipné předstvení! Opět exceloval výborný Michal Dlouhý, Helena Lapčíková byla neméně dobrá. Krásná práce režiséra, líbila se mi část, kde se promítaly fotky.
(zadáno: 4.3.2013)
84%. Velice vtipné, nejlepší byla první scéna novoroční projev Husáka. Hudba děj krásně dokreslovala, ale chyběla mi tam v hlavní roli Bára Hrzánová, která by to určitě zahrála lépe L. Veliká. Proto nižší hodnocení.
(zadáno: 5.2.2013)
Skvělý výkon Igora Chmely, který svou postavu vystihl úplně přesně a velmi přesvědčivě. Nelíbila se mi ale jeho první scéna, kde byl na scéně sám a mluvil o věcech, které mě neupoutaly a po chvíli jsem se v ději ztratila. To se ale s příchodem dalšího herce změnilo, a hra mě vtáhla do děje. U detektivky jsem čekala, že to bude mít rychlejší spád, ale někdy celkem jasné věci vyšly najevo až po delší chvíli. Celkově jsem ale velmi spokojená, ani mi nevadilo, že to skončilo s celkem otevřeným dějem.
(zadáno: 5.2.2013)
94% a to díky bravurnímu výkonu M. Dlouhého. Rozjezd byl sice slabší, některé postavy mi neseděly, ale výkon M. Dlouhého to překryl a byla z toho nakonec vemi vtipná komedie s vtipným koncem.
(zadáno: 30.1.2013)
Velice divné scénky, které vypadaly jakoby z jiné dimenze. Skoro vůbec na sebe nenavazovaly, byly hrány retrospektivně, což mě také rozhodilo a ze začátku jsem to nepochopila. Ve scénkách se probíraly divné věci, které na sebe někdy také nenavazovaly a byly o ničem.
(zadáno: 22.1.2013)
Sice trochu pomalejší rozjezd a ze začátku mě ten velký příval sprostých slov trochu vyděsil, ale nakonec se z toho vyklubala úžasná hra, při které jsem se smála od začátku až do konce. Skvělé výkony nejen J. Zadražila, J. Noska, J. Hofmana a J. Novotného, ale i všech ostatních herců. Chystám se na toto představení ještě jednou!

Edit: Shlédnuto podruhé, nasmála jsem se ještě více než poprvé!
(zadáno: 29.12.2012)
Opět jsem od toho očekávala více, ale nakonec to byla velmi průměrná, občas i vtipná hra.
(zadáno: 29.12.2012)
Excelentní hra v podání exceltních herců Švehlíka a Krajča! Velmi emotivní.
(zadáno: 21.12.2012)
První půlka představení, kde měl velkou roli Juraj Kukura se mi líbila velmi, ale druhá půllka už pokulhávala. Moc se mi nelíbila ta část s Veronikou Žilkovou.
(zadáno: 5.12.2012)
Čekala jsem více, ale nakonec celkem nadprůměrně představení, s občas i vtipnými situacemi.
(zadáno: 3.12.2012)
Moc mě hra neoslovila, protože to mělo pro mne nezajímavé téma a bylo to spíše určeno pro o hodně starší generaci než jsem já. Ale zase mojí babičce se to velmi líbilo.
(zadáno: 4.11.2012)
Drama o ničem. Dívala jsem se jenom, protože tam hrál I. Chmela.
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi dobré zpracování O. Sokola, hrají zde moji oblíbení herci ( Chýlková a Roden), námět skvělý, knihu Vánoční koleda miluju. Zpěváci hru krásně dokreslují, trochu mi tam vadil Koller.
(zadáno: 4.11.2012)
Představení na 3 hodiny na mě celkem dlouhé, nezáživný děj, obsazením vyhovující spíše straší věkové kategorii, opět můj neoblíbený muzikál. Nejlepší byl V. Svoboda, který to tam alespoň trochu rozveselil a dodal hře šmrnc.
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi dobré a vtipné pojetí této hry. Trochu mě mrzelo, že jsem neměla štěstí na T. Vilhelmovou, ale Dyk se Zachem mi to dostatečně vykompenzovali. Pro někoho trochu přisprostlé provedení, ale já jsem se celou dobu bavila.
(zadáno: 4.11.2012)
Rozvláčnělý děj, divné téma a konec také divný, i když očekávaný. Jeden z horších počinů Činoheráku, ale naoopak mě to tajemno ve hře celkem přitahovalo.
(zadáno: 4.11.2012)
Hra s nezáživným tématem, písně také nezáživné, hlasy zpěváků spíše takové nevyniknutelné. Nemám ráda R. Pavlovčinovou a také muzikály.