Profil uživatele

Sabina92

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Koula: 17 % (7)
Jiří Landa: 19 % (18)
Michal Novák: 19 % (7)
Pavel Širmer: 19 % (8)
Jan Pařízek: 22 % (5)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 15.1.2020)
Toto nezapomenutelné představení jsem shlédla již podruhé. Poprvé v roce 2013. Bála jsem se, že hra po letech něco ze svého kouzla ztratí, ale opak byl pravdou. Bára měla jen jiný účes a neměla kulaté brýle. Ale nasazení a energie byla stejná a ještě mnohem vyšší. Opět absolutní bomba a neuvěřitelné ovace. Liberecké divadlo F.X.Šaldy vyprodané do posledního místa. Závěrečný potlesk ve stoje a nadšené hlasité projevy obecenstva mě až dojaly. Bára byla roztomilá a chvílemi hlasem i gesty připomínala svého tatínka. Vyzdvihnout musím i výkon Libora Jeníka a Jarmily Vlčkové. 100 % doporučujeme! (více v článku na blogu)
(zadáno: 21.11.2017)
Super! Skvělé představení. Dlouhotrvající potlesk ve stoje a hlasité ovace si herci zcela zasloužili.
(zadáno: 15.11.2019)
Toto představení jsme navštívili již dvakrát a chystáme se i potřetí. Naprosto skvělé. Obdivujeme výkony pana Polácha i pana Kupky. Lepší než film!
(zadáno: 29.4.2016)
Poprvé jsme toto představení navštívili v roce 2016. Tehdy jsme dali hodnocení 100 % a slíbili jsme si, že hru chceme vidět ještě jednou. To jsme také nadšeně splnili 14.11.2019. A opět jsme byli úplně unešeni a okouzleni výkony hlavních i vedlejších postav. Brilantní výkon musíme opět hodnotit 100 % a kdyby to šlo dáme i 150 %! Herci jsou nyní již více sehraní a vyhraní. Pohrávají si s textem jako nic, dávají do svých postav maximum. Není snadné veršovaný text interpretovat tak, aby to diváka naprosto uchvátilo. Jen ten potlesk si zaslouží delší a vestoje! Doporučujeme všem, bez rozdílu věku!
(zadáno: 29.4.2016)
Výborná Veronika Freimanová. Skvělý výraz a nezapomenutelná hra očí. Rudolf Hrušínský taktéž vynikající, ale moc se nám líbil i Radúz Mácha.
Dobře napsaná divadelní hra. Doporučujeme.
(zadáno: 27.9.2018)
Krásné a milé představení. Dětem se moc líbilo. Po představení děti čekaly na představitelku vrabčáčka, který se jim líbil nejvíc. Také doktor byl velice vtipný, jen mohl dostat více prostoru ve své komediální roli. Krásná a zajímavá scéna, odehrávající se v noci. Velmi hezky pojato a zpracováno. Chvílemi až dojemné, když si člověk uvědomí, za jakých okolností a v jaké době se původní představení odehrálo.
Můžeme 100 % doporučit!
(zadáno: 26.10.2018)
Kdybych mohla, dala bych 200% tomuto šílenému představení a fascinujícímu zážitku. Vůbec jsme netušili, na co vlastně jdeme. Nikde jsem nemohla najít žádné recenze nebo popis hry. O to bylo překvapení větší. Proto ani já zde nebudu prozrazovat o co vlastně šlo. Jen představení doporučuji lidem, kteří mají smysl pro humor a chtějí se pořádně pobavit, odreagovat a zasmát. A možná na konci i zatančit si. Dámy si zasloužily ovace ve stoje, leč Liberec se zřejmě opět styděl a postavila se jen hrstka lidí. Ale potlesk byl bouřlivý! Ráda bych viděla znovu.
(zadáno: 18.2.2019)
Pokud chcete, aby se vaše děti seznámily s historií naší vlasti vtipně, s nadhledem a srozumitelně, určitě si nenechte toto představení ujít. Bavit se budou nejen vaše ratolesti, ale i vy si připomenete něco, co vám z hodin dějepisu uniklo. Dětem se líbily Lucké války /nejraději by se samy zapojily do bitvy/, Šemík, myška a lípa. Vtipný byl nástup Praotce Čecha, který nás donutil ke spolupráci. Mráz nám běhal po zádech při áriích Smrtky zazpívané talentovanou zpěvačkou a herečkou Marcelou Laurinovou. Představení je vhodné spíše pro starší děti. Děkujeme za skvělý zážitek a moc doporučujeme!
(zadáno: 29.11.2019)
Nemám nic, za co bych strhla procenta. Po dlouhé době jsme se zase na divadelním představení zasmáli a pobavili. Opravdu od srdce. Herci hráli skvěle, naplno a dali do toho maximum. Což se často u zájezdových představeních neděje. Líbili se nám vyprofilované postavy ruské, německé a americké letušky. Dámy hrály cizí přízvuk opravdu skvěle a s chutí si užily komické situace. Herci se několikrát sami úplně odbourali. Výborná byla i paní Mourková, která hrála věčně opilou služku a hrála to dobře! Moc se nám líbil "medvídek" Milan Enčev. Roztomilý, k sežrání. Doporučujeme, budete se skvěle bavit!
(zadáno: 29.4.2016)
Strašná legrace! Od začátku do konce jsme se výborně bavili. Skvělé výkony. Zvlášť pana Martina Polácha je potřeba vyzdvihnout. Líbila se nám i výborná Markéta Tallerová a zaujala nás i Michaela Foitová v roli Checcy - dokonale si tuto roli užívala a my s ní.
(zadáno: 3.5.2016)
Kdo by čekal klasickou situační komedii s třeskutým humorem a smíchem od začátku do konce, bude zklamán. První část je trochu méně záživná, protože divák, který neviděl film a na hře je poprvé, moc nechápe o co vlastně jde. O první půlce někteří netrpělivci i opustili svá místa. Ale kdo si počkal, dočkal se opravdu zajímavého rozuzlení. Děkujeme za skvělý zážitek a Martina Stránského v hlavní roli chválíme. Byl úžasný - ostatně jako vždy.
(zadáno: 16.2.2020)
100 % nestačí k relevantnímu ohodnocení této divadelní hry. Klobouk dolů a klaníme se libereckému divadelnímu souboru až na zem. Nedávno jsme viděli film, který se nám líbil, ale z dokonalého divadelního ztvárnění "Vraždy v Orient expresu" libereckými herci až mrazilo. Nápaditě vyřešená scéna. Nádherná atmosféra sněhem zapadlého vlaku. Výborné herecké výkony. Nečekané nápady /tajné písmo, příjezd kupé až k divákům, zadní část vlaku, sněžení/. Závěrečný potlesk ve stoje a výkřiky diváků: "bravo" nás dojaly a byli jsme hrdí na naše divadlo. Odcházeli jsme okouzlení a naprosto nadšení.
(zadáno: 26.4.2019)
Skvělá Simona Stašová, skvělý Michal Dlouhý. Skvěle odehrané, s naprostým nasazením. Ani chvilku jsme se nenudili, samá akce, žádné hluché místo. Bavili jsme se od začátku do konce. Paní Stašová hraje divadelní role svým způsobem. Jinak, než jsme zvyklí z filmu, či televize. To samé p. Dlouhý. Když se dají dohromady, vznikne naprosto úžasný herecký koncert, který nebere konce. Brilantní výkony, které chvílemi připomínají komedie s francouzským komikem Louis de Fun?sem. Liberecké publikum se odvděčilo za úžasný zážitek potleskem ve stoje. Pokud se chcete výborně pobavit a zasmát, doporučuji!
(zadáno: 3.6.2016)
Celá naše rodina je vždy nadšená z každého dalšího představení Naivního divadla. Tato pohádka se nám opět moc líbila, jak po výtvarné stránce, scéna, kostýmy, tak samozřejmě hlavně po herecké i pěvecké stránce. Je hezké sledovat, jak na pohádku s otevřenou pusou koukají maličké dvouleté děti, puberťáci, ale i dospělí. Těšíme se na další pohádky, i když v naší rodině jsou už jen samí dospělí.
(zadáno: 27.11.2017)
Představení se nám moc líbilo. Naladilo nás na vánoční čas. Téměř vyprodané divadlo plné nadšených dětí, které se smály a držely zvířátkům palce, aby vše dobře dopadlo. Milá pohádka, zpestřená výborným zpěvem začínající herečky a zpěvačky Marcely Laurinové. Příběh pojatý opravdu netradičně a vtipně. Na závěr se mohly děti vyfotit s hrdiny příběhu - Oslíkem, Volečkem a Ovečkou Agnes přímo na jevišti /a zájem byl veliký/. Nenechte si ujít, rozhodně doporučujeme!
(zadáno: 26.10.2018)
Skvělé představení. Nemám za co bych strhla procenta. Snad jen, že představitel šerifa nebyl moc slyšet. Zlata Adamovská podala naprosto fascinující a vyčerpávající výkon. Ani chvíli jsem se nenudila, což se mi občas při zájezdových představeních stává. Scéna zajímavě sestavená. Zlata tam prochází celým domem od verandy po ložnici a kulisy se otáčí s ní. Zasloužila by si ovace ve stoje, leč liberecké publikum se zřejmě ostýchalo a postavila se jen půlka obecenstva. Škoda! Herečka by si to právem zasloužila.
(zadáno: 15.4.2019)
Všem, kteří si čtou tyto recenze, aby se dozvěděli, zda na hru jít nebo ne, chceme toto představení vřele doporučit. Poprvé v životě se mi chtělo při divadelním představení brečet. Poprvé v životě ve mně divadelní představení vyvolalo nějaké emoce a zanechalo nějaký trvalejší dojem. Paní Bydžovská byla roztomilá a celou hru proplakala, v závěrečném monologu se jí hlas třásl, ale to jen podtrhlo dojem z příběhu. Pan Krejčík výborný, nebál se projevit silné emoce i na slzy také došlo. Procenta dolů za paní Horvátovou, nebylo jí vůbec slyšet a některé důležité skutečnosti nám díky ní unikly.
(zadáno: 19.1.2020)
Odvážné, vtipné, zajímavé....Moc jsme se nasmáli a pobavili. Herci hráli naplno a s nasazením. Pár procent musíme strhnout za písničku, která se vůbec nevztahovala k ději a byla tam zařazena zřejmě proto, aby si paní Šinkorová zazpívala. Jinak všichni herci, i paní Šinkorová, hráli skvěle. Bohužel, liberecké publikum tento výkon tak moc neocenilo a při děkovačce jsme stáli jen my a pár lidí. Škoda, herci si to za svůj výkon určitě zasloužili.
(zadáno: 22.11.2017)
Vtipné, originální, dobře obsazené, skvěle jsme se bavili a zasmáli. Samotní herci se odbourali tak, že nemohli chvilku dál hrát, ale vše v pohodě zvládli. Tento způsob humoru se nám líbí, doporučujeme všem, líbilo se i starším věkovým kategoriím. Film se nám také líbil, ale hra má trošku jinou atmosféru.
(zadáno: 11.11.2018)
Bláznivá až šílená hra.Tomu odpovídala psychedelická scéna i kostýmy. Zasmáli jsme se, pobavili. Hru doporučujeme. Opět velmi kvalitní výkony našeho souboru. Martin Polách již tradičně nejlepší, ale za pochvalu stojí i výkony Jany Vojtkové a Martina Stránského. Vyzdvihnout musíme i představitelku chudáka slečny, která se ucházela o místo sekretářky v blázinci a poté skončila sama jako šílenec v nákupním vozíčku a na chvilku byla i v roli hotelového portýra - Barbory Bezákové. Ale na hru "Rodina je základ státu" tato komedie nemá.
(zadáno: 17.5.2016)
Dobře jsme se pobavili. Roztomilá byla hlavně Naďa Konvalinková. Herci se několikrát sami odbourali a Naďa se spletla při oslovování Anity - oslovila ji svým jménem ze hry. Byla to legrace od začátku do konce. Povedená hra a herci hráli s chutí a s nasazením.
(zadáno: 22.2.2019)
Po dlouhé době zajímavě napsaná situačka a skutečně i vtipná. Výborné výkony Václava Vydry a Jana Šťastného. Pobavili jsme se, zasmáli, překvapili..........Doporučujeme k odreagování.
(zadáno: 18.5.2016)
Skvělý zážitek, nádherné melodie, emoce. Body dolů za výběr představitelky hlavní role - zase Slovenka. To nemáme dost dobrých českých muzikálových zpěvaček? Přízvuk rušil. Body nahoru za company - byli výborní. Skvělé kostýmy, dobrá promyšlená scéna. Zajímavý nápad s průvodkyní jednotlivých dílů. Výborná Blanarovičová a roztomilý král v podání Martina Šemíka. Dost otřesný výkon básníka Špíny. Pepa Vojtek nezklamal. Ali Amiry - zajímavé.

Další stránky hodnocení: 1 2 >