Profil uživatele

Sabina92

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 17 % (3)
Jiří Koula: 20 % (5)
Michal Novák: 20 % (5)
Jiří Landa: 21 % (13)
Pavel Širmer: 22 % (6)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 26.4.2019)
Vím, že víš, že vím... - Městská divadla pražská: 100 %
Skvělá Simona Stašová, skvělý Michal Dlouhý. Skvěle odehrané, s naprostým nasazením. Ani chvilku jsme se nenudili, samá akce, žádné hluché místo. Bavili jsme se od začátku do konce. Paní Stašová hraje divadelní role svým způsobem. Jinak, než jsme zvyklí z filmu, či televize. To samé p. Dlouhý. Když se dají dohromady, vznikne naprosto úžasný herecký koncert, který nebere konce. Brilantní výkony, které chvílemi připomínají komedie s francouzským komikem Louis de Fun?sem. Liberecké publikum se odvděčilo za úžasný zážitek potleskem ve stoje. Pokud se chcete výborně pobavit a zasmát, doporučuji!
(zadáno: 29.4.2016)
Škola žen - Divadlo F.X.Šaldy Liberec: 100 %
Brilantně zahraná komedie. Děkujeme libereckému souboru za krásný zážitek! Půjdeme určitě znovu.
(zadáno: 29.4.2016)
Bosé nohy v parku - agentura Harlekýn: 100 %
Výborná Veronika Freimanová. Skvělý výraz a nezapomenutelná hra očí. Rudolf Hrušínský taktéž vynikající, ale moc se nám líbil i Radúz Mácha.
Dobře napsaná divadelní hra. Doporučujeme.
(zadáno: 21.11.2017)
Deštivé dny - Divadlo Ungelt: 100 %
Super! Skvělé představení. Dlouhotrvající potlesk ve stoje a hlasité ovace si herci zcela zasloužili.
(zadáno: 29.4.2016)
Poprask na laguně - Divadlo F.X.Šaldy Liberec: 100 %
Strašná legrace! Od začátku do konce jsme se výborně bavili. Skvělé výkony. Zvlášť pana Martina Polácha je potřeba vyzdvihnout. Líbila se nám i výborná Markéta Tallerová a zaujala nás i Michaela Foitová v roli Checcy - dokonale si tuto roli užívala a my s ní.
(zadáno: 3.5.2016)
Kdo je tady ředitel? - Divadlo F.X.Šaldy Liberec: 100 %
Kdo by čekal klasickou situační komedii s třeskutým humorem a smíchem od začátku do konce, bude zklamán. První část je trochu méně záživná, protože divák, který neviděl film a na hře je poprvé, moc nechápe o co vlastně jde. O první půlce někteří netrpělivci i opustili svá místa. Ale kdo si počkal, dočkal se opravdu zajímavého rozuzlení. Děkujeme za skvělý zážitek a Martina Stránského v hlavní roli chválíme. Byl úžasný - ostatně jako vždy.
(zadáno: 3.6.2016)
Zapomněli na mě! - Naivní divadlo Liberec: 100 %
Celá naše rodina je vždy nadšená z každého dalšího představení Naivního divadla. Tato pohádka se nám opět moc líbila, jak po výtvarné stránce, scéna, kostýmy, tak samozřejmě hlavně po herecké i pěvecké stránce. Je hezké sledovat, jak na pohádku s otevřenou pusou koukají maličké dvouleté děti, puberťáci, ale i dospělí. Těšíme se na další pohádky, i když v naší rodině jsou už jen samí dospělí.
(zadáno: 27.11.2017)
Hlídali jsme Ježíška - Divadlo NAVĚTVI: 100 %
Představení se nám moc líbilo. Naladilo nás na vánoční čas. Téměř vyprodané divadlo plné nadšených dětí, které se smály a držely zvířátkům palce, aby vše dobře dopadlo. Milá pohádka, zpestřená výborným zpěvem začínající herečky a zpěvačky Marcely Laurinové. Příběh pojatý opravdu netradičně a vtipně. Na závěr se mohly děti vyfotit s hrdiny příběhu - Oslíkem, Volečkem a Ovečkou Agnes přímo na jevišti /a zájem byl veliký/. Nenechte si ujít, rozhodně doporučujeme!
(zadáno: 26.10.2018)
Misery - Studio DVA divadlo: 100 %
Skvělé představení. Nemám za co bych strhla procenta. Snad jen, že představitel šerifa nebyl moc slyšet. Zlata Adamovská podala naprosto fascinující a vyčerpávající výkon. Ani chvíli jsem se nenudila, což se mi občas při zájezdových představeních stává. Scéna zajímavě sestavená. Zlata tam prochází celým domem od verandy po ložnici a kulisy se otáčí s ní. Zasloužila by si ovace ve stoje, leč liberecké publikum se zřejmě ostýchalo a postavila se jen půlka obecenstva. Škoda! Herečka by si to právem zasloužila.
(zadáno: 27.9.2018)
Brundibár - Divadlo AHA!: 100 %
Krásné a milé představení. Dětem se moc líbilo. Po představení děti čekaly na představitelku vrabčáčka, který se jim líbil nejvíc. Také doktor byl velice vtipný, jen mohl dostat více prostoru ve své komediální roli. Krásná a zajímavá scéna, odehrávající se v noci. Velmi hezky pojato a zpracováno. Chvílemi až dojemné, když si člověk uvědomí, za jakých okolností a v jaké době se původní představení odehrálo.
Můžeme 100 % doporučit!
(zadáno: 26.10.2018)
Můžem i s mužem - VIP Art Company: 100 %
Kdybych mohla, dala bych 200% tomuto šílenému představení a fascinujícímu zážitku. Vůbec jsme netušili, na co vlastně jdeme. Nikde jsem nemohla najít žádné recenze nebo popis hry. O to bylo překvapení větší. Proto ani já zde nebudu prozrazovat o co vlastně šlo. Jen představení doporučuji lidem, kteří mají smysl pro humor a chtějí se pořádně pobavit, odreagovat a zasmát. A možná na konci i zatančit si. Dámy si zasloužily ovace ve stoje, leč Liberec se zřejmě opět styděl a postavila se jen hrstka lidí. Ale potlesk byl bouřlivý! Ráda bych viděla znovu.
(zadáno: 18.2.2019)
Pověsti staré a české - Divadlo NAVĚTVI: 100 %
Pokud chcete, aby se vaše děti seznámily s historií naší vlasti vtipně, s nadhledem a srozumitelně, určitě si nenechte toto představení ujít. Bavit se budou nejen vaše ratolesti, ale i vy si připomenete něco, co vám z hodin dějepisu uniklo. Dětem se líbily Lucké války /nejraději by se samy zapojily do bitvy/, Šemík, myška a lípa. Vtipný byl nástup Praotce Čecha, který nás donutil ke spolupráci. Mráz nám běhal po zádech při áriích Smrtky zazpívané talentovanou zpěvačkou a herečkou Marcelou Laurinovou. Představení je vhodné spíše pro starší děti. Děkujeme za skvělý zážitek a moc doporučujeme!
(zadáno: 11.11.2018)
Klíčovou dírkou - Divadlo F.X.Šaldy Liberec: 90 %
Bláznivá až šílená hra.Tomu odpovídala psychedelická scéna i kostýmy. Zasmáli jsme se, pobavili. Hru doporučujeme. Opět velmi kvalitní výkony našeho souboru. Martin Polách již tradičně nejlepší, ale za pochvalu stojí i výkony Jany Vojtkové a Martina Stránského. Vyzdvihnout musíme i představitelku chudáka slečny, která se ucházela o místo sekretářky v blázinci a poté skončila sama jako šílenec v nákupním vozíčku a na chvilku byla i v roli hotelového portýra - Barbory Bezákové. Ale na hru "Rodina je základ státu" tato komedie nemá.
(zadáno: 22.11.2017)
Padesátka - A studio Rubín: 90 %
Vtipné, originální, dobře obsazené, skvěle jsme se bavili a zasmáli. Samotní herci se odbourali tak, že nemohli chvilku dál hrát, ale vše v pohodě zvládli. Tento způsob humoru se nám líbí, doporučujeme všem, líbilo se i starším věkovým kategoriím. Film se nám také líbil, ale hra má trošku jinou atmosféru.
(zadáno: 17.5.2016)
Herci jsou unaveni - agentura Harlekýn: 90 %
Dobře jsme se pobavili. Roztomilá byla hlavně Naďa Konvalinková. Herci se několikrát sami odbourali a Naďa se spletla při oslovování Anity - oslovila ji svým jménem ze hry. Byla to legrace od začátku do konce. Povedená hra a herci hráli s chutí a s nasazením.
(zadáno: 15.4.2019)
V hodině rysa - SpoluHra: 90 %
Všem, kteří si čtou tyto recenze, aby se dozvěděli, zda na hru jít nebo ne, chceme toto představení vřele doporučit. Poprvé v životě se mi chtělo při divadelním představení brečet. Poprvé v životě ve mně divadelní představení vyvolalo nějaké emoce a zanechalo nějaký trvalejší dojem. Paní Bydžovská byla roztomilá a celou hru proplakala, v závěrečném monologu se jí hlas třásl, ale to jen podtrhlo dojem z příběhu. Pan Krejčík výborný, nebál se projevit silné emoce i na slzy také došlo. Procenta dolů za paní Horvátovou, nebylo jí vůbec slyšet a některé důležité skutečnosti nám díky ní unikly.
(zadáno: 22.2.2019)
Rukojmí bez rizika - agentura Harlekýn: 80 %
Po dlouhé době zajímavě napsaná situačka a skutečně i vtipná. Výborné výkony Václava Vydry a Jana Šťastného. Pobavili jsme se, zasmáli, překvapili..........Doporučujeme k odreagování.
(zadáno: 18.5.2016)
Angelika - Divadlo Broadway: 80 %
Skvělý zážitek, nádherné melodie, emoce. Body dolů za výběr představitelky hlavní role - zase Slovenka. To nemáme dost dobrých českých muzikálových zpěvaček? Přízvuk rušil. Body nahoru za company - byli výborní. Skvělé kostýmy, dobrá promyšlená scéna. Zajímavý nápad s průvodkyní jednotlivých dílů. Výborná Blanarovičová a roztomilý král v podání Martina Šemíka. Dost otřesný výkon básníka Špíny. Pepa Vojtek nezklamal. Ali Amiry - zajímavé.
(zadáno: 20.2.2018)
Božská Sarah - Divadlo Kalich: 80 %
V Liberci dlouhý bouřlivý potlesk ve stoje. Před výkonem Ivy Janžurové smekám. Vzala jsem si divadelní kukátko a sledovala každé hnutí v její tváři, hlavně při ztvárnění Pierota. Ke konci jsem se do Sarah a jejích pocitů úplně vpíjela očima. Zajímavé a super krásně zahrané. Kryštof Hádek na jedničku. Procenta dolů za rozvláčnost, příliš dlouhé monology. Chvílemi jsem se až nudila. Ale herecké výkony úžasné. Doporučuji a doporučuji si vzít divadelní kukátko. Připravte se na dlouhé představení. Konec až ve čtvrt na jedenáct. /při začátku v 19.30/
(zadáno: 29.10.2018)
Pro tebe cokoliv - Divadlo Kalich: 70 %
Herecké výkony výborné, téma docela zajímavé, jen některé vulgární výrazy byly zcela zbytečné. To zážitek opravdu snižovalo. Zdálo se mi, že někteří až přehrávali. Stačilo by trošku ubrat, aby výsledek nebyl hysterický. Oceňuji Janu Paulovou za improvizaci a kontakt s diváky. Chválíme Simonu Lewandowskou! Překvapila, v tak mladém věku má našlápnuto na výbornou komediální herečku. Za nás byla z celého hereckého souboru nejlepší a nejvýraznější. V Liberci částečný potlesk ve stoje. Představení bez přestávky, což bylo znát na výkonech herců i na pozornosti diváků.
(zadáno: 25.1.2019)
Gedeonův uzel - SpoluHra: 60 %
Na toto představení jsem se velmi těšila a očekávala jsem mimořádný zážitek. Bohužel, asi jsem opravdu čekala příliš mnoho. Herečkám nebylo rozumět a mluvily potichu. Děj nám tak nějak unikal, že jsme vlastně moc nechápali o co přesně jde. Kdo koho znásilnil, kdo byl Jack a jakou roli v příběhu sehrála Serena? Proč se vlastně syn zabil.....Také jsem se velmi těšila na Kairu, ale alternovala p. Stanková, které jsme její roli vůbec nevěřili. Byla tak nějak divně nepřirozená. Procenta jen za kvalitní herecký výkon p. Cibulkové.
(zadáno: 20.2.2018)
Doktor v nesnázích - agentura Familie: 60 %
(zadáno: 8.4.2019)
Veletoč - Divadlo Kalich: 60 %
První půlka byla lepší než druhá. Pobavili jsme se především mistrovským herectvím paní Holubové. To jsme skutečně řvali smíchy. Zápletka se vyvíjela slibně, ale ve druhé půlce jakoby hře došel dech a tak nějak pointa vyzněla naprázdno a děj byl násilně ukončen. Ale před herectvím paní Janžurové a paní Holubové klobouk dolů a liberecké publikum vzdalo hold těmto divadelním a filmovým legendám potleskem vestoje! Velmi se nám líbil i Přemysl Pátek, který svým suverénním a nenuceným výkonem /i vypracovaným tělem/ zcela zaujal.
(zadáno: 29.4.2016)
Hvězdné manýry - Divadelní společnost Háta: 60 %
Těšila jsem se na Martina Zounara - nezklamal. V roli komorníka, který se musí starat o plyšového psa, byl samozřejmě vtipný. Ale celá hra byla, jakoby ji soubor hrál už léta a tak nějak automaticky. Vypointování situací trochu násilné a narychlo. Od vyvrcholení zápletky bych čekala víc.

Další stránky hodnocení: 1 2 >