Profil uživatele

Srna

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 8 % (14)
Jiří Koula: 11 % (35)
Helena Grégrová: 12 % (37)
Jan Pařízek: 12 % (38)
Iva Bryndová: 13 % (8)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 12.6.2014)
Moje "nej" divadlení představení.
(zadáno: 18.1.2019)
Už jsem viděla několikrát, děti odrostly a já chodím čas od času klidně sama.
(zadáno: 30.5.2012)
Kafka srozumitelný, aniž by ztratil něco ze svého kafkovství - vynikající záležitost.
(zadáno: 30.5.2012)
Ještě dlouho po představení jsme se dohadovali, co je pro každého z nás to nej - víra, láska nebo naděje? Ivana Uhlířová vynikající!
(zadáno: 21.1.2014)
Výborné představení pro celou rodinu, takových kdyby bylo víc...
(zadáno: 11.6.2014)
Nejlepší Hamlet, jakého jsem kdy viděla. P. Děrgelovi za něj děkuji. Potlesk vestoje si opravdu zasloužil.
(zadáno: 28.2.2018)
Výborná hra, výborní herci a velké bravo panu Vlasákovi.
(zadáno: 26.9.2012)
Líbilo se mi představení i diskuse po něm a určitě si Eskalátor dám tak třeba za rok, abych mohla vidět jeho vývoj.
(zadáno: 26.9.2012)
Mně to sedlo - něco nového a osvěžujícího.
(zadáno: 27.11.2012)
Věřila jsem jim každé slovo...
(zadáno: 4.6.2013)
(zadáno: 12.9.2013)
(zadáno: 12.9.2013)
(zadáno: 23.6.2015)
Měla jsem vzít své pubertální děti. Myslím, že zhlédnutí téhle hry by prospělo nám všem. Podobnost vztahů asi ne čistě náhodná.
(zadáno: 31.5.2016)
Nevěřila jsem, že někdo dokáže převést román do divadelní hry a dvou hodin, ale povedlo se moc. J. Teplý je výborný.
(zadáno: 10.4.2017)
McDonagh a Činoherní klub nezklamali.
(zadáno: 1.3.2019)
Hodně dobré a vtipné. Výborní herci. Jen konec byl jakoby nepatřičný.
(zadáno: 21.5.2019)
Líbily se mi herecké výkony i zpracování.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>