Profil uživatele

Národosolsobě

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 14 % (127)
Pavel Širmer: 14 % (180)
Jan Pařízek: 15 % (122)
Helena Grégrová: 16 % (128)
Kateřina Jírová: 16 % (45)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>

(zadáno: 29.5.2012)
(zadáno: 18.6.2012)
(zadáno: 17.11.2012)
(zadáno: 3.12.2012)
(zadáno: 3.12.2012)
(zadáno: 12.2.2013)
(zadáno: 4.3.2013)
Myslím, že tenhle princip komiky se poměrně rychle vyčerpá, což se v téměř tříhodinovém představení stalo někdy před přestávkou. Ten rámec, který zdůvodňuje, proč vůbec vzniká divadlo na divadle, je zbytnělý až hrůza. Respekt Veronice Kubařové, svůj úděl uhraje.
(zadáno: 11.3.2013)
začátek sem miloval ale potom někdo odpalil dramaturgickou vodíkovou pumu a v přehršli variací na danou situaci a parodickych můstku sem ztratil zajem.hudba a vizuál-pěkné
(zadáno: 28.11.2013)
no,teda, bohužel záporácky hodnotím jen první půlku, nicméně z té mě bavila asi jen hudba (sbor ftw!!, dejte jim vlastní šau) a občas P.Štorková, Možná jsem čekal příliš, možná se nevyvedla repríza v Dlouhé (ale zbytek publika zněl nadšeně), taky sem seděl až vzádu.
(zadáno: 30.11.2013)
Konečně vedle Boba Wilsona někdo povýšil pomalost a absenci gradace na úroveň režijní koncepce do té míry, že to ani Bezručovští herci nevytrhnou - snad jediní Gajdošíková a Dastlík se obtěžovali s vytvořením něčím specifických postav, jinak se jelo na vlně tématické,herecké i situační všeobecnosti. Norbert Lichý předvedl svůj standardní, neúnosně monotónní ,,osobnostní'' výkon a inscenaci tak zasadil smrtící úder. K tomu projekce jako z NDM a mluva herců, která zanechává nejedno nesplněné přání.
(zadáno: 11.12.2013)
každoroční příspěvek alterny do diskuze ,, Má dramaturgie smysl?'' (V tomto případě by ho měla)
(zadáno: 11.12.2013)
je to zřejmě nějaká eurosatira nebo hra se stereotypy, což je vzhledem k destrukci vnějškové logiky příběhu(myslím, že nad rámec žánru) docela jedno. ale ti herci jsou fakt sympatičtí!
(zadáno: 9.2.2014)
(zadáno: 9.4.2014)
takové generické Rusko, za pozornost to stojí díky (jak jinak) fenomenálním hercům, bavili mě především Lenka Krobotová, Marek Taclík a Jana Holcová,no
(zadáno: 5.5.2014)
prý se u toho nemá přemýšlet, takže: vypadá to hezky. Ostatně vypadá to hezky už 30 let. Na můj vkus trochu dlouhé. A neubráním se pocitu, že v kategorii " významná hostovačka zahraničního režiséra" se dalo sehnat něco podstatnějšího.
(zadáno: 12.9.2014)
(zadáno: 9.6.2015)
hot mess up in here!/androš/80's/ ty části, co jsou vlastně inscenovaný koncert(tklivé smyčce, retro projekce) jsou docela hezké, podobně jako některé světelné finty). zřejmě trochu pro pamětníky, mi přišlo
(zadáno: 14.10.2015)
(zadáno: 30.11.2016)
(zadáno: 30.11.2016)

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>