Profil uživatele

Tomáš Molík

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 27 % (22)
Veronika Boušová: 28 % (13)
Iva Bryndová: 29 % (8)
Anežka Kotoučová: 31 % (14)
Lukáš Dubský: 31 % (34)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

 <  1 2
(zadáno: 11.12.2015)
Patrik Děrgel je úžasný, nesmírně talentovaný herec,který předvedl dokonale vyzrálé herectví,jeho Hamlet je plný citu,touhy,odvahy,strachu,lásky.D. Špinar, svojí geniální režií, opět prokázal, že patří k předním osobnostem souč. čes. divadla. Výborné jsou kostýmy, kontrast okázalosti Gertrudy ve třpytivých robách s beznadějí Hamleta, který vystupuje, prakticky celé představení, v roztrhaném propoceném prádle. Úplně mě rozsekal závěr, je to Shekespeare, ale závěr je tak jednoduchý, přitom čistý a šokující, že vás všude mrazí a pomyslíte si že, tohle snad není ani možné na divadle předvést.
(zadáno: 21.8.2015)
Když si od začátku přejete, aby už byl konec, nesmírně se nudíte a stydíte se za trapné dlouhé prostoje a hluchá místa a za vtípky typu vynechání jednoho písmena z cizího slova, pak už si říkáte, že tohle se nepovedlo. Otřesná režie J. Menzela, strašné kostýmy i scéna, hrozné herecké výkony, B. Polívkovi není rozumět, S. Stašová se pitvoří, ovšem nejstrašnější je J.Přeučil, jeho hnusná deklamace, soustavné ksichtění a otřesné pohyby. Jediným přínosem této hry by byla její derniéra.
(zadáno: 29.7.2015)
Lístky jsem dostal a původně jsem šel na představení s určitými obavami nebo rozpaky, protože toto dílo příliš nemusím,velmi jsem se spletl. Představení bylo krásné, hravé, lehké, svěží, vynikající režie, skvělé herecké výkony naprosto všech, nádherná scéna a krásné kostýmy, výborná hudba. Letní báječná komedie pro vyšehradskou scénou jako dělaná. Csongor Kassai je jako Puk bezkonkurenčně geniální .
(zadáno: 30.5.2015)
Další Drábkova pecka,smršť a gejzír nápadů,férie lidských,typicky českých,vlastností,deformací i vzorů chování,které by záviděl i La Fontaine.Podle mě je D.Drábek divadelní génius současnosti,ale siamským dvojčetem jeho mistrovství je špičkový soubor herců KDHK,to je parta lidí,obrovských talentů,kteří jsou schopni skvěle zahrát úplně všechno.Jdete domů bolí vás pusa od smíchu a zároveň vnímáte význam Drábkovy satiry,nastavující zrcadlo dřívější i současné společnosti a všudypřítomné ruské agresivitě. Je to úžasná úchylárna a já už vím,že mám také úchylku:závislost na Drábkovi a na celém KDHK.
(zadáno: 20.2.2015)
Pro mě nejhorší Drábkovo dílo (nepočítám-li režii Války s mloky) se zcela zařadilo do šedi podprůměru většiny her, uváděných v Národním divadle. Plytký scénář, slabá režie, kromě tradičně profesionálního výkonu Jiřího Zapletala a výborného tanečního projevu p. Stránského amatérské herectví ostatních, přehrávání vedoucí k trapnosti. Moc mi chyběla poetika souboru KDHK, který dělá tvorbu Drábka tak originální. Vtípky typu Hledá se Nemo mi už trošku připomínají Zdeňka Trošku. Podle mne vyhozených 690 korun za lístek za nezábavu. Navrhuji snížit vstupné na 10KČ a udělat z toho dětské představení.
(zadáno: 28.12.2014)
Skvělé představení, po představení Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! v Divadle na Vinohradech, další vynikající režie Vladimíra Morávka, geniélní scéna i kostýmy, fantastické herecké výkony zejména výborní jsou Vladimír Polívka a Radúz Mácha. Člověk se mnohdy nestačí ani nedýchnout, bohaté představení plné zvratů, férií, barev i snů. Použití galerií a balkonů pro herecké výstupy je fascinující. Díky.
(zadáno: 17.5.2014)
Pěkné představení, dramatizace Vančury je nelehká záležitost, zajímavá úprava, zejména překvapivý začátek a konec odkazující na spisovatelovu smrt,
perfektní úprava a režie, skvělé výkony zejm. Veroniky Kubařové a Tomáše Novotného.Nádherné kostýmy i nápaditá scéna. Představení má dynamiku a spád. Určitě stojí za to vidět.
(zadáno: 17.5.2014)
Obrovský zážitek, sedíte v hledišti a před vámi se odvíjejí příběhy a osudy lidí, které máte rádi už z Jedlíků čokolády, sledujete jejich, radosti, strach, smutek i bláznivé záchvaty štěstí, osudy které jsou skvěle napsané, mistrovsky narežírované a hlavně božsky zahrané, prostě skvělí lidé hrají skvělé lidi a vám je dobře, dostáváte návaly dojetí, smějete se i pláčete s postavami, říkáte si, hlavně ať to ještě neskončí a proboha to je krása. Naplňuje vás obdiv a úcta, protože to co na vás dýchá z jeviště je laskavá upřímnost, humor i moudrost. A pak jdete domů a jste nesmírně šťastný, BRAVO!!
(zadáno: 15.5.2014)
Překrásné představení plné lásky, touhy, něhy a nefalšovaného citu, moc děkuji za nádherný zážitek, skvělé, geniální fantastické, díky a bravo !!!
(zadáno: 13.3.2014)
Další skvost do sbírky super děl Davida Drábka a nádherných kusů Klicperova divadla Hradec Králové, geniální úprava a režie, nádherná hudba, skvělé kostýmy a scéna, ale hlavně výkony všech herců byly naprosto fantastické, jedinečné a úžasné, jak hostů, tak domácích. Romeo a Julie v poněkud hořké a smutné současnosti, okořeněné typickým Drábkovým humorem a jeho nepředvídatelnými a nenahraditelnými super nápady. BRAVO !!!!
(zadáno: 28.12.2013)
Jednoduše geniální představení, úžasná scéna Martina Chocholouška, jako vždy skvělá hudba Darka Krále, nádherné kostýmy Simony Rybákové, brilantní výkony VŠECH herců, excelentní úprava a režie Davida Drábka, který opět potěšil nápady: skvostná personifikovaná moucha, ponorka, zorbingová koule, snášedla i vznášedla a další. Hra plná ironie, parodie, surrealismu i naturalismu, doplněna laskavou poetikou a vtipem. Milý pane Drábku, Vám sluší i Národní divadlo, pro mě jste taková neřízená střela radosti a chytrého umění, trefená do současného českého divadla a díkybohu za Vaše přesné míření.
(zadáno: 30.5.2013)
Milé, laskavé a příjemné představení, skvělé herecké výkony,pěkný nápad proložení jednotlivých výstupů písněmi, perfektní scéna a kostýmy. Poláček by byl určitě nadšený.
(zadáno: 26.5.2013)
Nádherné a skvělé představení, úžasná parodie, absurdní, vtipná, existencionální i aktuální. Velký obdiv patří famóznímu autorství a režii pana Drábka, originální přístup všech herců a jejich bezkonkurenční a nezapomenutelné výkony vytvářejí punc jedinečnosti a výjimečnosti. Tato divadelní hra se zařazuje mezi ostatní skvosty Drábkových dramat a režií.
Bravo !!!
(zadáno: 27.4.2013)
Jedinečné představení, gejzír, lavina, smršť zábavy a herecké exploze, skvostné excelentní výkony všech pěti herců. Smočkův surrealismus a existencionalismus,okořeněný Drábkovou poetikou a skvělými režijními nápady, je v podání tak výjimečných herců divadelní skvost. Bravo a díky Klicperovo divadlo, pane Drábku, pane Zapletale, paní Tomicová, pane Novotný, pane Zavičáre a pane Malý, BRAVO !!!
(zadáno: 20.4.2013)
Upřímně jsem od Rebeky čekal víc, Ibsenovy hry jsou přece přehlídka psychologie postav a nepostrádají spád nebo gradaci, myslím, že v nápaditosti a v originalitě režie selhala, dialogy jsou často statické, nudné a  zdlouhavé.Vždy skvělí herci(D. Havlová a R. Zach),jako by neměli o čem hrát. Nejvýše hodnotím výkon Daniely Kolářové. Snad nejlépe to vyjádřil divák, sedící za mnou,jistě účastník zájezdu z Moravy: ? Mně sa to nelíbí, tak toto je tá Fidlovačka ?"....
(zadáno: 15.2.2013)
Nádherné představení, pan Drábek je záruka kvality, úžasné originality, studnice nápadů, vtipu, chytrého humoru i aktuální trefné satiry. Pane Drábku Vaši andělé jsou fantastičtí !!!
(zadáno: 15.2.2013)
Geniální nádherné představení, díky pane Drábku, skvostná režie, skvělé nápady, Shakespeare by byl určitě nadšený, děkuji Pavlo Štorková za nádherný zážitek z Vašeho jedinečného a znamenitého výkonu, dík všem hercům byli úžasní. Klicperovo divadlo Hradec Králové je nejlepší divadlo na světě !!!
(zadáno: 4.1.2013)
Skvostné, úžasné představení, Pavla Tomicová je geniální a za tento výkon by si zasloužila Thalii, David Drábek je nejlepší autor současnosti, ostatní herci super výkony. Podle mne je Klicperovo divadlo Hradec Králové nejlepší scénou České republiky!!!!
(zadáno: 19.4.2012)
Nádherné představení, geniální režie pana Morávka, úžasná hudba, skvělé herecké výkony, skvostné kostýmy, prostě nejlepší divadelní kus poslední doby.Díky za nezapomenutelný zážitek.
(zadáno: 25.11.2011)
Geniální přestavení, napětí střídá překvapení, vývoj postav a jejich zcela neočekávané proměny jsou naprosto fascinující. Herecké výkony jsou obdivuhodné Jiří Hána představuje vyzrálé herectví, hraje s čistou lehkostí a s perfektním vykreslením charakteru svých postav. Viktor Dvořák mistrovsky a nenuceně střídá polohy svých rolí, zaujme dokonalou dikcí, pohybem na scéně, neokoukanou dramatikou. Lenka Zbranková a Veronika Kubařová skvěle doplňují tento čtyřčlenný herecký koncert. Velký obdiv režii Petra Svojtky. Bravo !!!
 <  1 2