Profil uživatele

Tomas22

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 17 % (13)
Lukáš Dubský: 17 % (27)
Jiří Landa: 18 % (40)
Lukáš Holubec: 18 % (23)
Jiří Koula: 19 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 25.9.2017)
Nemam slov! Bavil jsem se od zacatku do konce! Vykony hercu byly paradni! Doporucuji vsem, kteri nejsou toho nazoru, ze odvazna temata a vulgarismy do divadla nepatri. V teto inscenaci bylo vse na svem miste :)
(zadáno: 25.9.2017)
Nemam slov! Bavil jsem se od zacatku do konce! Vykony hercu byly paradni! Doporucuji vsem, kteri nejsou toho nazoru, ze odvazna temata a vulgarismy do divadla nepatri. V teto inscenaci bylo vse na svem miste :)
(zadáno: 25.9.2017)
Nemam slov! Uzasne a zaroven velmi drsne predstaveni. Vykony Veroniky Gajerove a Alese Prochazky byly uzasne!
Samozrejme nezapominam pochvalit i Vercu Kubarovou s Viktorem, se kterymi se zname osobne.
Jednoznacne se prijdu opakovane podivat :)
(zadáno: 29.9.2017)
Nikdy jsem se takto nepobavil! Paradne straveny vecer!
(zadáno: 29.9.2017)
Paradni komedie se skvelymi herci!
(zadáno: 29.9.2017)
Jakub Slach je v teto Oneman Show nezapomenutelny!
(zadáno: 29.9.2017)
(zadáno: 3.11.2017)
Byl jsem na verejne generalni zkousce a odchazel jsem ubreceny a zaroven neskutecne nadseny z podanych vykonu a pojeti hry. Tleskam vsem hercum a nejvice Janu Vlasakovi, ktery ma muj jeste vetsi obdiv.
Tema teto inscenace je vice nez smutne a pan Vlasak se do role vzil natolik, ze nebyla k rozeznani od reality.
Velmi me zaujalo vtahnuti divaka do deje, ktere me ve finale ovlivnilo natolik, ze jsem sam nevedel, co je blud a co pravda.
Vsem doporucuji tuto inscenaci shlednout. I kdyz je svym tematem velice smutna, po rozlezeni v hlave na ni urcite pujdu znovu :)
Tomas.
(zadáno: 5.11.2017)
Opravdu ulítlá komedie, ve které jde někdy snad až o život! Smál jsem se od začátku do konce! Tleskám všem hereckým výkonům a obzvlášť pak Lukáši Vaculíkovi.
Když se chcete opravdu pobavit a zapomenout na trápení, která máte, Divadlo Palace je, podle mého názoru, ta pravá záruka!
(zadáno: 24.1.2018)
Skvělá komedie! Filip s Mírou jsou sehraná dvojice!
(zadáno: 3.2.2018)
Paradni zazitek!
(zadáno: 9.3.2018)
Famózní zážitek! Herecké výkony slvělé! Obvzláště pak Aleš Bilík, Jiří Hána a Viktor Dvořák! Velmi dobře řešená byla také scéna se zajímavými prvky! Silný příběh, který výborně zrežíroval Pavel Khek! Doporučuji si přečíst zdramatizovanou předlohu Idiota.
(zadáno: 13.1.2019)
(zadáno: 27.2.2019)
(zadáno: 5.3.2019)
(zadáno: 2.4.2019)
(zadáno: 14.10.2019)
Velmi povedené a funkční. Jsem unešen z kostýmů, scénografie a pěveckých výkonů! Trochu jiný muzikál, který na naší scéně nemá obdoby! Doporučuji!
(zadáno: 7.12.2019)
(zadáno: 28.1.2020)
Skvele predstaveni!
Vyborne pohybove zvladnute, skvela kouzelnicka cisla, pekne kostymy a poutavy hudebni podklad. Tleskam!
(zadáno: 3.2.2018)
Prijemne prozity vecer s Eliskou Balzerovou.
(zadáno: 21.2.2018)
Na inscenaci jsem byl jiz podruhe a opet se skvele bavil! Marek Taclik i Ondrej Sokol byli skveli! Dramaticke situace prolozene notnou davkou humoru tvori skvely zazitek!
Doporucuji vsem, kteri se chteji zasmat a nevadi jim vulgarismy, ktere k teto inscenaci jednoduse patri.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>