Profil uživatele

Atribut

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavel Širmer: 7 % (11)
Michal Novák: 11 % (19)
Helena Grégrová: 13 % (57)
Jiří Landa: 13 % (70)
Iva Bryndová: 15 % (11)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 10.8.2011)
jestli je na ty hre neco dobryho a zajimavyho, nenasel sjem to, protoze travnicek to blbou rezii naprosto zabil. nepochopeni, prehlidka amaterismu a trapnosti, hrozne hrajici herci.
(zadáno: 22.2.2018)
libreto je příšerný. proč to vyprávět takhle stupidně? mohli to napsat tak, aby to mělo nějakej přesah a nešlo to jen na efekt. ale hudbě pěkná. naštěstí nebyl vojtko, bohuš matuš zpíval pěkně a i slušně hrál. bragagnolo to uzpíval, uhrát klaďase je těžký, on to herecky nedal. gemrotová docela dobrá, nosková výborná, ale v kostýmech se ty postavy docela pletly. scéna a projekce ok, výprava a choreografie taky, plus za živej orchestr. režisér ale mohl líp dbát na to, aby to bylo herecky lepší. ale zpracování na úroveň pražskejch muzikálů ušlo.
(zadáno: 13.7.2011)
ani vtipný, ani dobrodružný, prostě nijaký. a navíc chvílemi dost trapný! nechápal jsem, jestli jsou texty záměrnou či nechtěnou parodií, každopádně k smíchu nebyly vůbec.
(zadáno: 17.3.2017)
když koukáme na muzikály my fair lady nebo hello dolly!, tam dobrý libreto tak nějak přirozeně přechází v songy. rocky je z těch muzikálů, kde jsou mluvený pasáže takový prázdný a uměle směřují k písničce. příliš jednoduchej děj rozvláčně spěje k boxerskýmu finále. na český poměry výborně přeložený, ale problémy původního libreta to nespasí. scéna si docela poradila s problémovým prostorem. několik výraznejch momentů, vysloveně efektní konec. hudebně slušný. kříž se s rockym popral dobře. holišová herecky občas drhla, někdy moc předramatizovaná. jeden z lepších pražskejch muzikálů.
(zadáno: 29.12.2014)
konecne zas jednou roden bez krausovy
(zadáno: 29.12.2014)
krausova svym nesnesitelnym jecakem hodnekrat poskodila nebo i pohrbila opravdu spousty her. kdyz tady sedela na rodenovi, svihala bicikem a opakovane jecela PRCAT PRCAT PRCAT , litoval sjem ze jsem na vaclavaku nevydloubnul dlazebni kostku a presne mirenym vrhem ji navzdy neumlcel. kdy uz si ve studiu dva uvedomi ze divadlo je o profesionalite? umelecky neschopni kamaradi nemaj opakovane dostavat prilezitosti. prostor maji mit ti co neco umi. a proc jsou listky tak drahy? pri plnym obsazeni velkyho salu by mely trzby byt 219 524 kc. to jsou naklady na dva herce (a dalsi veci kolem) tak velky?
(zadáno: 22.2.2018)
hra je komedie i drama. to komicky co tady hnali do extrému tam někde uvnitř je, ale stašová to přeháněla tolik, že to úplně zabila. i když teda do toho dávala hodně, už asi ztratila cit pro balanc mezi tragikou a komikou. a kde byl režisér? chodí na reprízy a hlídá, jak to vypadá? a dokázal by stašový říct, že se dostala mimo? asi ne. ostatním mladým se dalo věřit spíš. škoda, že to stašová nehrála před deseti lety.
(zadáno: 16.3.2017)
spíš tahačka peněz. dalo by se to asi vymyslet a udělat líp, míň povrchně a na efekt. ale i tak vlastně takový milý a vděčný. improvizace holubové a její komunikace s diváky byla fajn. nemůžu si pomoct, nejlepší na tom ale prostě je ta původní písnička ze znělky, tu bych tam klidně mohl mít každejch pět minut.
(zadáno: 30.12.2014)
dada patrasova vic vynikla pri cviceni s detma
(zadáno: 25.3.2014)
strasny. vaclav liska na odstrel. ernesto cekan jako vzdy hroznej, ale ne tak silenej jako liska.
(zadáno: 13.7.2011)
patrik hartl by nemusel režírovat, ale už vůbec by neměl psát! asi nikdy nebyl ve firmě a neviděl manažera na střední úrovni ani top manažerku. jinak by nenapsal takovej blábol. holubová a hádek byli obsazeni omylem! na role se vůbec nehodí. děj by byl částečně uvěřitelný, kdyby se hartl držel při zemi, nelítaly tam miliony a top manažeři. takto zahraný a udělaný by to snad obstálo, kdyby hádek dlužil několik desítek tisíc, pracoval jako skladník a svedl vedoucí sámošky (holubovou), aby dostal lepší místo u pokladny.
(zadáno: 16.3.2017)
hudebně průměr, někdo nemá moc co zpívat, vyniknou veronika vyoralová a taky josef fečo v chlapecké roli. možná si to časem sedlo, ale v jednom z posledních představení mi lucka bílá herecky vůbec nevadila, nepřišlo mi, že by sklouzla do jiných vod, navíc typově přesně seděla. korn to taky zahrál s přehledem. nepochopil jsem, proč tam na tuhle nezajimavou roli tahali zrovna noida, stejně se hejbat, mluvit mikronem deformovanym hlasem a na konci chvili zazpivat by stejně zvládl kdokoli jinej.
(zadáno: 22.2.2018)
jako nápad to není špatnej, ale je to pořád dokola. i když se blažek s vladykou snaží, je to hrozná nuda. možná do nějakýho menšího sálu, aby to bylo blíži divákům a živější.
(zadáno: 25.3.2014)
prekvapilo me ze tam nebyli jenom tri musketyri, ale dokonce ctyri. :-)
(zadáno: 2.8.2012)
filmovej rejziser karel janak zvladne nenarocnej film pro pobaveni natocit a da se na to koukat, ale nenarocny divadlo fakt nezvlada. herci hrozni. verca nova je napresdrzku a vanda konecna na odstrel hlavne pri chystani na sex. krigl, krejcir a kulkova se daji prezit ale trapni jsou casto taky. a to by se na tu hru mohlo dat koukat kdyby se zamysleli nad tim o cem to je a nechteli bez prestani bavit kazdou kravinou. chudak vievegh kterej musel sledovat jak mu jeho knizku zprasili.
(zadáno: 7.8.2014)
koukat se na to dalo, ale nic extra. co me ale dostalo je, ze to trva hodinu bez pauzy, hraji jenom dva herci, na jevisti nic vic nez trocha staryho harampadi. tak proc teda stoji listek 430? predrazeny listky v ungeltu uz jsou moc okatou tvrdou rejzovackou.
(zadáno: 12.1.2012)
dobrej napad, hudebne OK, nejlepsi jsou pisne co zpiva marina vyskvorkina. jenze to dohromady nefunguje, podle me v obou pulkach. slo by si s tim vyhrat lip. pomoct by tomu mohla lip udelana vyprava. od rodena jsem taky cekal vic nez jen mluveni deformovanym hlasem, odflakl to, doopravdy to neprozival.
(zadáno: 2.12.2011)
v praze davaji mnohem horsi muzikaly. toto je koukatelny, najdou se chytlavy mista, jenze i hodne ALE! slibne nadhozeny motivy jsou jen nadhozeny a nedotazeny. moc se odbiha a vedlejsi odbocky to dost rozbiji. scenar by si zadal vic prace. hudba ujde, ale nektery pripsany skladby se nepovedly. aranzma a vystaveni scen podprumerny, ustredni pisen v uvodnim duetu nevynikne. reziser to dost odflaknul, scena blba, s vypravou si slo vyhrat daleko vic, vanocni atmosfera se ztracela. herci usli, pevecky to vazlo, chtelo to vic zkouset. prusvih to neni, ale chyby jsou do oci bijici.
(zadáno: 10.8.2011)
z dobrý hry se rejžisér snažil udelat parodii a dopadlo to příšerně. herci se v tom patvaru bezradně plácali. nejhůř z toho vyšla míša badinková která ve snaze o nadsázku tlačila na pilu tak příšerně, že byla na zabití.
(zadáno: 22.2.2018)
stašová přestala hrát v kamenných divadlech a zůstaly jí jen zájezdovky. zkazila se. reakce publika na přehrávání jí asi těšily tolik, že ztratila soudnost. tady byla úplně mimo. dlouhý se držel líp, ale občas se k tomu snížil taky. neflákají to, dali si práci, úplná šmíra to není. režisér je však neukačoval do únosnejch mezí. ale jde tuhle dvojku vůbec zkrotit?
(zadáno: 9.1.2014)
hra vse o zenach je lip napsana ale vse o muzich taky neni nejhorsi. poprve jsem to videl na vysehrade kratce po premiere a docela se mi to libilo. podruhy jsem to videl za tri roky a zhrozil jsem se co se s tim stalo. puvodne hodina a pul bez prestavky se rozrostla na tri s prestavkou. kramar pridaval improvizaci a strhnul k tomu i blazka se slanym. lidi se smali ale pribehy se ztraceli. toto by melo byt prezentovany jako novy titul, s puvodni hrou to nema nic spolecnyho. vysledny procenta jsou prumerem puvodnich 60 a pozdejsich 20.
(zadáno: 9.1.2014)
docela zabavny a navic i casto trefny. herecky dobry a prekvapenim bylo ze jsem vydejchal i krausovou.
(zadáno: 13.7.2011)
mě to bavilo! a publikum na tom představení bylo spokojený. lepší než některý jiný projekty Paulový se Zedníčkem v Kalichu.
(zadáno: 9.1.2014)
reziser z dobry hry udelal naprostou pitomost. roden v hlavni roli z toho nevysel nejhur ale podepsalo se to i na nem. krausova se na jevisti ztratila a to byl dobre - kdyz si ji vsimnu je to hrozny. kdyby roden prastil zepvacku uz na zacatku, dal bych mozna i o dvacet procent vic. ty zpivany vystupy byly k nepreckani.
(zadáno: 9.1.2014)
prominte omyl je dobra kratka napinava hra. mohli najit lepsi herecku nez baru kodetovou, ale nebylo to spatny.
jasek je ale nesnesitelne dlouhej, hodinu a pul porad o tom samym. navic to reziser nedokazal udelat tak aby se to nekam posouvalo, omilalo se to porad dokola. siskova se snazila, ale spis se v tom placala. segra po 50 minutach cekani na to az kluk vyleze z podstolu byla tak ubita, ze prchla uprostred predstaveni. ulevilo se mi, kdyz to skoncilo.