Profil uživatele

Atribut

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavel Širmer: 7 % (11)
Michal Novák: 11 % (19)
Helena Grégrová: 13 % (57)
Jiří Landa: 13 % (70)
Iva Bryndová: 17 % (10)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 8.10.2015)
tentokrat si to nenapsali sami, ale zprznili cizi hru. kdyz chcete hru pohrbit, tak obsadte brana polaka. byl hrozny ve vsech ctyrech rolich, ale jeho homosexualni podrizeny se fakt nedal. je to proste herecka smira. bylo mi lito snazici se podzimkovy, zachovat vedle polaka dekorum a nevyjit z toho blbe musi bejt neskutecne tezky.
(zadáno: 8.10.2015)
patrik hartl psat neumi, tahle hra taky byla plna klise, telenovelovych dialogu. nebylo jasny, zda chce vic bavit nebo poucit, poradne se mu nepodarilo ani jedno. kdyz uz se to muselo nasadit, mohli to dat zrezirovat nekomu jinymu, kdo by to trochu pozvednul. ale dalo se na to koukat, prisli uz s vetsima blbostma. marika soposka jako nesnesitelna novomanzelka fakt nesnesitelna, ale dobra ne, stabrnak vedle ni taky docela trapny, i proto prostredni povidka z tech tri nejhorsi. skoda ze strykova, slany a blazek berou nabidky jenom podle honorare a nehraji radsi v lepsich vecech.
(zadáno: 30.12.2014)
dada patrasova vic vynikla pri cviceni s detma
(zadáno: 29.12.2014)
krausova svym nesnesitelnym jecakem hodnekrat poskodila nebo i pohrbila opravdu spousty her. kdyz tady sedela na rodenovi, svihala bicikem a opakovane jecela PRCAT PRCAT PRCAT , litoval sjem ze jsem na vaclavaku nevydloubnul dlazebni kostku a presne mirenym vrhem ji navzdy neumlcel. kdy uz si ve studiu dva uvedomi ze divadlo je o profesionalite? umelecky neschopni kamaradi nemaj opakovane dostavat prilezitosti. prostor maji mit ti co neco umi. a proc jsou listky tak drahy? pri plnym obsazeni velkyho salu by mely trzby byt 219 524 kc. to jsou naklady na dva herce (a dalsi veci kolem) tak velky?
(zadáno: 29.12.2014)
nemam slov
(zadáno: 29.12.2014)
konecne zas jednou roden bez krausovy
(zadáno: 29.12.2014)
tak tomuhle se rika DIVADELNÍ OSVĚTIM!
(zadáno: 7.8.2014)
koukat se na to dalo, ale nic extra. co me ale dostalo je, ze to trva hodinu bez pauzy, hraji jenom dva herci, na jevisti nic vic nez trocha staryho harampadi. tak proc teda stoji listek 430? predrazeny listky v ungeltu uz jsou moc okatou tvrdou rejzovackou.
(zadáno: 18.4.2014)
stve mi, ze do pohadek se porad cpe klise o zly kocce a hodny mysi. vzdyt je to vetsinou naopak, mysi jsou prece skudci, od kterejch kocky pomahaji. proc se uz nejmensim detem podsouvaji nebezpecny ideologie?
(zadáno: 18.4.2014)
jednou jsem na fb nasel zpravu ze se dnes budou hrat motyli v jicine. bylo dost narocny se narychlo domluvit na vyletu do jicina kterej neni tak blizko, zajistit listky a zorganizovat cestu. ale podarilo se. do divadla jsme dobehli v posledni minute a prvnich par minut jeste po behu dychali. ale stalo to zato, predstaveni bylo pekny. hlavne kvuli strykovy a kotkovi. bylo by ale lepsi priste na fb informovat s vetsim predstihem aby to divaci nemeli tak hekticky!
(zadáno: 25.3.2014)
prekvapilo me ze tam nebyli jenom tri musketyri, ale dokonce ctyri. :-)
(zadáno: 25.3.2014)
maciuchova a brzobohaty jsou dobry herci. reziser ale hru pokazil a oni to sami nezachranili.
(zadáno: 25.3.2014)
strasny. vaclav liska na odstrel. ernesto cekan jako vzdy hroznej, ale ne tak silenej jako liska.
(zadáno: 25.3.2014)
v divadle radka brzobohatyho jsem videl mnohem vetsi prusery, na tohle se dalo koukat a obcas se i zasmat. ale v lepsim divadle s lepsim reziserem a lepsimi herci by to to dopadlo urcite mnohem lip. nastesti tam nehral ernesto cekan, toho fakt nesnasim. vadilo mi prehnany saskovani mirka hrabete, revai by to mozna zahral lip. semerad a stolpa usli.
(zadáno: 25.3.2014)
tak pitomy dialogy se nevidi, patrik hartl by uz vazne nemel psat a radsi sam strcit hlavu do pisku. na vazno se to brat nedalo a jestli z toho chteli udelat grotesku meli by to umet. ale hartl je spatnej reziser tak to kixlo. nechapu proc se chylkova zahazuje v takovejch slataninach. z kamaradstvi s hartlem a hrubym? hrala tu jeste priserneji nez v klare a bare a misto aby te blbine pomohla, jeste ji dorazila. potmesil to trochu zachranoval a jediny co stalo za uznani je zakomponovani jeho telesnyho hendikepu. nedivil bych se kdyby se tam strykova po matersky nevracela. never more.
(zadáno: 9.1.2014)
to se fakt nedalo, cire utrpeni. kamaradka o prestavce doslova utikala z divadla a malem porazila lidi stojici ji v ceste. netusila ze prijde o vrchol trapnosti, kdy se radim novak ve druhy pulce prevtelil do zensky role frankie a mel s martinem trnavskym milostnej dialog.
(zadáno: 9.1.2014)
kuba a ance z krkonosskejch pohadek me po ctyriceti letech nebavili. radsi se na ne podivam znovu v tomhle vecernicku a uvidim navic i krakonose, trautenberka a hajnyho.
(zadáno: 9.1.2014)
kratkou povidku nerozvedli uplne blbe, pridali dobry napady. ale proc tam proboha davali andela a stestenu? ty jejich vystupy byly priblby a ta snaha pobavit za kazdou cenu neskutecne trapna. monika absolonova a zuzana maurery mely jen zpivat, to by bohate stacilo. vybornej napad s mrazem a petr strenacik vybornej. strykovy jsem to uplne neuveril, mozna mohli najit mladsi herecku. babicku jsem mel siskovou a podle me bude vancurova lepsi. nikdo jsme nepochopil jestli rodice uhoreli doopravdy nebo se to devcatku jenom zdalo, to mohli udelat srozumitelnejs.
(zadáno: 9.1.2014)
takovy vdecny. reziser moh latku nasadit vejs a dovist herecky k mensimu exhibovani. moc dobra kristina novakova. gabi vranova a zdena zadnikova chvilema moc tlacily na pilu. janu krausovou jsem prezil a to je u tyhle neherecky uspech.
(zadáno: 9.1.2014)
zacatek je nesnesitelne dlouhej a bydzovska mi pekne stvala i kdyz to jeceni se k roli asi hodilo. pozdeji se naslo par peknejch mist. ostatni herci nebyli nejhorsi. ale schopnejsi reziser nez patrik hartl by si s tim jiste poradil lip.
(zadáno: 9.1.2014)
jedna z nejlepsich veci studia dva. pani maciuchova zahrala judy garland vyborne, mejzlik i blaha dobre prihravali. a taky vyborne zazpivany. snad jen ta anglictina pani maciuchove tolik nesla, mohli radsi udelat ceskou verzi textu tech krasnejch pisnicek.
(zadáno: 9.1.2014)
prominte omyl je dobra kratka napinava hra. mohli najit lepsi herecku nez baru kodetovou, ale nebylo to spatny.
jasek je ale nesnesitelne dlouhej, hodinu a pul porad o tom samym. navic to reziser nedokazal udelat tak aby se to nekam posouvalo, omilalo se to porad dokola. siskova se snazila, ale spis se v tom placala. segra po 50 minutach cekani na to az kluk vyleze z podstolu byla tak ubita, ze prchla uprostred predstaveni. ulevilo se mi, kdyz to skoncilo.
(zadáno: 9.1.2014)
mohlo to byt udelany a zrezirovany lip. skoda ze vilma cibulkova z toho utekla, koupil jsem si listky kvuli ni. nevim to ale tipoval bych ze to nebylo kvuli zdravi ale protoze je narocnejsi a poznala prumernost rezisera. ale chylkova i kdyz to zkousela narychlo v tom byla dobra. hlavni roli mohli dat lepsimu herci nez je hadek. ale studio dva uvedlo mnohem horsi veci, na tohle se dalo koukat.
(zadáno: 9.1.2014)
hra by se vic hodila do sklepa svandova divadla, ve velkym sale se to ztracelo i kdyz meli herci mikrofony. ale je to docela hezkej pribeh. mohlo by to byt udelany trochu ziveji, ale slo to. herci to zahrali. jen jsem nepochopil proc najali jaromira medunu na nekolikavterinovej stek a jednu vetu, na tohle by stacil nejakej komparzista.
(zadáno: 9.1.2014)
hra vse o zenach je lip napsana ale vse o muzich taky neni nejhorsi. poprve jsem to videl na vysehrade kratce po premiere a docela se mi to libilo. podruhy jsem to videl za tri roky a zhrozil jsem se co se s tim stalo. puvodne hodina a pul bez prestavky se rozrostla na tri s prestavkou. kramar pridaval improvizaci a strhnul k tomu i blazka se slanym. lidi se smali ale pribehy se ztraceli. toto by melo byt prezentovany jako novy titul, s puvodni hrou to nema nic spolecnyho. vysledny procenta jsou prumerem puvodnich 60 a pozdejsich 20.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>