Profil uživatele

Avlis

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 21 % (24)
Jan Pařízek: 23 % (46)
Iva Bryndová: 24 % (16)
Helena Grégrová: 25 % (52)
Michal Novák: 26 % (31)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5

(zadáno: 28.5.2017)
Skvělá komedie,smáli jsme se od začátku až do konce a s napětím čekali,jak ta zamotaná situace dopadne.Doporučujeme na odreagování. Výborné herecké výkony,hlavně paní Hybnerové a pana Vetchého.
(zadáno: 22.4.2017)
Dějově nic moc,ale pánové Kaiser s Lábusem úžasní,jako vždy.... Dobrá oddychovka
(zadáno: 22.4.2017)
Skvělý děj,skvělí herci. Moc jsme se bavili. Pan Nárožný byl moc roztomilý ve své roli. Super představení,doporučujeme.
(zadáno: 22.4.2017)
Úžasný herecký koncert Jany Paulové a Pavla Zedníčka! Náramně jsme se bavili. Doporučujeme.
(zadáno: 22.4.2017)
Hra mě ani nenadchla,ani nezklamala... Oba herci dobré výkony,pan Prachař o trošku lepší.
(zadáno: 22.4.2017)
Super představení,opravdu mě to na chvíli přeneslo do Itálie,kterou miluji. Nejlepší výkony podali Bob Klepl a Eva Holubová.
(zadáno: 22.4.2017)
Trochu jsem se bála těch vulgarismů,ale musím říct,že jsem si po chvilce zvykla a vůbec mi nevadily,naopak se k ději hodily. Krom výborného Trojana,se mi líbila Klára Melíšková a Lenka Krobotová. Bylo to úžasné a nechyběl i závěrečný potlesk ve stoje....
(zadáno: 1.4.2017)
Bylo to jedno z nejlepších představení,které jsme v divadle viděli. Velmi vtipný děj,kdy se smějete téměř nepřetržitě. Výborný výkon pana Štěpána,paní Herfortové a pana Ondříčka
(zadáno: 10.3.2017)
Velmi vtipné a někdy až přehnaně. 90% jen proto že panu Chmelovi nešlo moc rozumět.
(zadáno: 10.3.2017)
Skvělé představení i herecké výkony hlavně pana Cardy. Jediné co mohu vytknout je to ,že představení je strašně krátké.
(zadáno: 26.2.2017)
Geniální hlas paní Fialové, myslela jsem že slyším Edith Piaf. Po celé představení jsem brečela dojetím. Nadherný i vtipný děj. Mohu vřele doporučit.
(zadáno: 26.2.2017)
Tak toto se opravdu nepovedlo. Tiché výkony a nudný děj.
(zadáno: 26.2.2017)
Herecké výkony byly neskutečné. Po konci představení všichni brečeli dokonce i dvoumetrový chlap vedle mě.
(zadáno: 26.2.2017)
Krásné představení,od začátku až do konce jsme se moc bavili. Nebylo tam hluchého místa. Opravdu jsme byli nadšeni. Excelovali zejména Š. Vaculíková, J.Šťastný a S.Skopal.
(zadáno: 26.2.2017)
Bylo to naprosto úžasné představení!!! Celé obecenstvo se smálo tak,že někdy nebylo hercům rozumět. Filip Blažek byl geniální a M.Vladyka rovněž. Velmi doporučujeme.
(zadáno: 26.2.2017)
Chodím do divadla už pravidelně několik let ,ale tohle jsem ještě nikde nezažil. Skvělé herecké výkony. Spousta vtipných částí. Pan Dlouhý to prožil tak že byl rudý až si někteří mysleli že ho trefí šlak.
(zadáno: 26.2.2017)
Tak tohle se opravdu povedlo.Geniální představení se spoustou humoru.
Brečel jsem smíchy.
(zadáno: 26.2.2017)
Představení se nám líbilo,hlavně paní Stašová,ta její energie je úžasná! Je pravda,že by hra mohla být o trochu kratší... Byli jsme na představení v Ostravě 20.2.2017 .

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5