Profil uživatele

Bišu

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (48)
Jiří Landa: 14 % (105)
Michal Novák: 15 % (41)
Helena Grégrová: 16 % (62)
Iva Bryndová: 16 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 27.5.2018)
Pro milovníky operetního žánru příjemné představení. Na "velké" operety to nedosáhne, ale to se ani nepředpokládalo. Oblíbení zpěváci plzeňské operetní scény opět nezklamali, překvapivě vynikající Z. Kopřivová v hlavní roli, výborná scéna, kostýmy, příjemná prvorepubliková atmosféra. Milovníci operety budou rozhodně spokojeni.
Doufám, že pan Z. Brabec bude i nadále pokračovat v této bohulibé činnosti.
(zadáno: 30.8.2015)
Zajímavé téma, vynikající herci.
(zadáno: 11.3.2018)
Jako milovník detektivek a komedií jsem se moc těšila, ale dle řčení Trautenberka : na detektivku málo detektivní a na komedii málo komediální. Ovšem ve srovnání s některými hrami, které jsou momentálně v nabídce, je to vcelku dobré.
(zadáno: 8.4.2017)
Dobré, dynamické představení s dobrým obsazením, scénografii, kostýmy. Nic hlubokomyslného, jen příjemné odpoledne s vnučkami.
(zadáno: 11.2.2020)
Nic hlubokomyslného v této hře nelze najít, ale to autoři určitě ani neplánovali. Jenom jsme se celé představení smáli a dobře bavili, což rozhodně není málo. Vynikající herecké výkony, hlavně Jana Dolanského, ale ceny Thálie se za toto představení určitě udělovat nebudou. Vtipné, vkusné a kultivované představení s nápaditou scénografií, pro oddech a dobrou náladu.
(zadáno: 18.6.2018)
Mírně, ale dobře zmodernizovaná hra J. K. Tyla. Vtipné dialogy, charakterově dobře vybraní herci pro jednotlivé role, dobré výkony všech. Je vidět, že když se paní Deáková oprostí od módní, šokující režie, dokáže udělat dobrou a zábavnou inscenaci. Nic hlubokomyslného, jen příjemná zábava. A to vůbec není málo !!
(zadáno: 20.2.2014)
Po všech stránkách dobré představení, ovšem na velice ponuré téma.
(zadáno: 25.8.2012)
Pan režisér Procházka prošpikoval tuto docela dobrou klasickou operetu svými "aktuálními" vtípky, které jsou v jeho autorských komediích celkem ucházející. Tady ovšem byly vysloveně nevhodné, zbytečné, ba přímo rušivé.
Škoda dobré operety.
Po šesti letech jsme viděli znovu a názor jsme nezměnili. Ale hudba stále krásná a pěvecké výkony také.
(zadáno: 13.1.2014)
Klasické provedení Jana Ježka v Plzni bylo mnohem lepší, než režie stejné operety A. Procházky v Hudebním divadle Karlín. Milovníci operety rozhodně nebudou litovat.
(zadáno: 30.10.2012)
Příjemné překvapení. Dobře napsané i zahrané drama ( hlavně A. Černá ). Byli jsme připraveni na moderní "umění" a za každou cenu "avantgardní ", jak říká pan Munzar. Tyto hry jsou často nesrozumitelné a nepochopitelné nejen pro diváka, ale někdy mám dojem, že i pro autora. V tomto případě příjemně ztrávený divadelní čas.
(zadáno: 25.8.2012)
Výborně napsaná konverzační komedie. Oběma protagonistům by prospěl trochu civilnější herecký projev. Simona Stašová často přehrává a některé grimasy Petra Nárožného jsou místy zbytečné.
(zadáno: 16.11.2012)
Přesně podle tabulky " klidně vynechejte ". Nechali jsme se zlákat naším oblíbeným autorem jinak výborných divadelních her. V tomto provedení nudné představení, i na konverzační komedii zbytečně moc nic neříkajících dialogů, nepřesvědčivé herecké výkony. Nevím, zda je chyba už u autora, nebo u herců, nebo v režii, ale někde se stala chyba určitě. Nejspíš u nás, že jsme raději nešli na skleničku.
(zadáno: 26.8.2012)
Dobrá komedie, výborně zahraná, bavili jsme se. Vynikající Pavel Kikinčuk a příjemně nás překvapila Vanda Hybnerová.
(zadáno: 26.9.2013)
Herecké výkony výborné, ale hra rozvláčná s příliš předvídatelným vývojem děje.
(zadáno: 28.8.2012)
Bohužel máme ještě stále v paměti provedení z Divadla na Vinohradech. Tím plzeňským jsme příliš nadšeni nebyli, hlavně ne Pavlem Pavlovským. Dobrá komedie, ale špatně provedená.
(zadáno: 10.10.2015)
Výborný Jan Kříž a překvapivě i Oldřich Kříž.
(zadáno: 26.8.2012)
Opravdu vtipně a pravdivě okomentované momenty ze života stárnoucích dlouholetých manželů ocení hlavně ti diváci, kteří tohle prožívají i ve skutečnosti. Úvodní scéna při odchodu manželů do společnosti mne opravdu nadchla. Když to vidím v divadle, doma se mi to zdá již normální. Pan Lasica je opravdu vynikající, kultivovaný herec.
(zadáno: 10.10.2014)
Klidně vynechejte, opravdu o nic nepřijdete.
(zadáno: 25.8.2012)
Výborné provedení této všeobecně známé a zdařilé komedie. Martin Stránský v roli profesora Higginse je opravdu vynikající.
(zadáno: 23.2.2020)
(zadáno: 7.11.2018)
Staří bardi hráli jak o život. Stále umí!!
(zadáno: 10.3.2013)
Dobré představení hlavně díky výkonu O.Víznera. Těšili jsme se hlavně na všeobecně uznávaný výkon S. Stašové a byli jsme docela zklamaní. Na náš vkus příliš pavlačová interpretace role, hodně přehnaných gest, křiku a nesrozumitelné artikulace a to i na "italskou" herečku.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>