Profil uživatele

Čiko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 10 % (311)
Jiří Landa: 10 % (530)
Lukáš Dubský: 11 % (173)
Pavel Širmer: 11 % (338)
Jan Pařízek: 12 % (209)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 30.9.2018)
Pekingská kachna - Stará aréna: 80 %
Na dřeň ukázaná syrovost a surovost čínského režimu.
(zadáno: 30.9.2018)
Kočičí hra - Klicperovo divadlo Hradec Králové: 70 %
Po této inscenaci jsem zhlédl záznam s Danou Medřickou. Musím přiznat, že mně přišla příliš "mdlá" a chyběla jí ona živočišnost Pavly Tomicové. Ale uznávám, že vidět inscenaci ze záznamu a v divadle je něco jiného..
(zadáno: 30.9.2018)
Srdce patří za mříže - Švandovo divadlo: 80 %
85% U této inscenace mi vyloženě chybí "náš tip". Velmi působivé, skvěle zpracované. Kdo by nepřehlížel problematiku třetího světa, když žije v blahobytu, pitná voda mu teče 24 hodin z kohoutku a všeho má nadbytek...
(zadáno: 30.9.2018)
Maryša - Národní divadlo: 70 %
Nevadí mi modernizace klasických děl. Maryšu mám raději v klasickém zpracování, ale tato inscenace mě oslovila. Asi nejlepší role, ve které jsem zatím viděl Pavlu Beretovou. Líbili se mi též David Prachař a Martina Válková.
(zadáno: 30.9.2018)
Konec Faidry / Prosebnice - Divadlo Letí: 70 %
75% Příjemně současná antika ve skvělém prostředí ovlažena trochou deště. Bavila mě od začátku do konce.
(zadáno: 29.8.2018)
Po Fredrikovi - Divadlo Letí: 60 %
(zadáno: 29.8.2018)
Noc na Karlštějně - Divadlo Karlštejn: 70 %
65%
(zadáno: 7.8.2018)
Hamlet - Letní shakespearovské slavnosti: 60 %
55% Koupit si lístek na tento komornější typ představení do 25.řady byla zkrátka chyba.
(zadáno: 7.8.2018)
Kdokoli může dělat cokoli - Divadlo Ungelt: 60 %
65% Je pravda, že znám lepší Gáborovy režie. Možná měl hru Betty MacDonaldové dělat někdo s větší ženskou empatií. Přesto jsem se bavil. Kdyby Tereza Kostková herecky nezaostávala za ostatními (za tu přiblblou vizáž nemůže), bavil bych se asi víc. Herecky vyčnívali Máša Málková a Jiří Hána.
(zadáno: 7.8.2018)
Tři mušketýři - Městské divadlo Brno: 20 %
Taková úroveň inscenace mě v MdB vyloženě zaskočila. Tak jsem zaskočil o přestávce do KFC a už jsem se nevrátil:-))
(zadáno: 7.8.2018)
Cyrano - Divadelní léto pod plzeňským nebem: 70 %
75%. Přes tendence Michala Dlouhého přehrávat si myslím, že tady ho bylo tak akorát a mě jako Cyrano velmi bavil.
(zadáno: 17.6.2018)
Vítejte v Thébách - Národní divadlo: 50 %
Špinarovy režie jsou buď opěvované, nebo zatracované. Dle hodnocení tomu u této (kontroverzní) inscenace není jinak. Já se tentokrát přesto pohybuji někde mezi... Dokážu si představit, že by šlo tuto hru zinscenovat daleko nudněji. Já jsem se nenudil, ale bylo to o fous:-)
(zadáno: 13.6.2018)
Představ si... - Městské divadlo Brno: 60 %
65% Čím více děj plynul, tím méně jsem se nudil. Naštěstí... Zajímavé téma pro muzikál, je to odvaha pro inscenační tým. Martin Havelka výborný herecky, slabší pěvecky.
(zadáno: 13.6.2018)
Dracula - Jihočeské divadlo Č. Budějovice: 80 %
Skvělá režie Martina Glasera. Velmi dobrá práce s prostorem, scénou, světly, plynulý děj, Halíček za mě dobrá volba, pro větší démoničnost by mu stačilo přidat na hlase...
(zadáno: 13.6.2018)
Tančírna 1918-2018 - Městská divadla pražská: 80 %
75% Je to Třetí tančírna, kterou jsem viděl a pro mě nejlepší. Precizně zpracované, je vidět, že herci vědí, proč jsou na jevišti. Bonusem pro mě bylo, že druhá polovina je i dost vtipná.
(zadáno: 13.6.2018)
Dobří chlapci - Divadlo Na zábradlí: 60 %
55% Trochu slabší text, přesto mám pocit, že z něj šlo dostat víc.
(zadáno: 13.6.2018)
Křehkosti, tvé jméno je žena - Národní divadlo: 70 %
Benefice plná duševního obnažení, pro mě zajímavější, než pět rozhovorů s každou jednotlivou herečkou..
(zadáno: 13.6.2018)
Chyť mě, jestli na to máš - Divadlo J.K.Tyla Plzeň: 60 %
65% Když jeden ví, že Martin Harich je Slovák, počítá s tím a od jeho přízvuku jsem se oprostil. Beru v úvahu, jak těžká a velká role to pro něj je a nepovažuju jeho obsazení za špatnou volbu. Má v sobě i ten rošťáckej grif, potřebnej pro tuto postavu. Rozhodně mě nezaujal herecky plochý Martin Stránský.
(zadáno: 13.6.2018)
Dotkni se vesmíru a pokračuj - Národní divadlo: 70 %
Skvělá Preissová, Matásek, Orozovič. Roli Jiřího Štěpničky bych ve hře škrtnul, zvláště jeho výstup ve 2. polovině...
(zadáno: 11.5.2018)
Pravda - Divadlo Na Fidlovačce: 80 %
75% Neustále mi někdo říká, abych mu doporučil dobrou komedii, a po včerejším shlédnutí Pravdy jsem si na všechny ty žadonící vzpomněl:-) Pravda je výborně napsaná, vystavěná, zahraná. Všichni výborní, Marek Taclík skvostný.
(zadáno: 11.5.2018)
Velký sešit - Divadlo Petra Bezruče: 70 %
Dobrá funkční scéna a pěkné herecké výkony. Toto setkání s "naučeným" cinismem doporučuji. Není všechno takové, jak se zdá být na první pohled a všechno má svou příčinu.
(zadáno: 11.5.2018)
Dva úplně nazí muži - Divadlo Mír: 60 %
55% Klasická oddychovka na jeden večer, který nechcete o ničem přemýšlet. Výborná Kozub, dobrý Polák, slabší Kafková. Pár dobře pointovaných vtipných míst, pár hluchých míst.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>