Profil uživatele

Divadelnik

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 23 % (30)
Jiří Koula: 23 % (44)
Jiří Landa: 23 % (96)
Michal Novák: 23 % (51)
Jan Pařízek: 24 % (45)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 16.3.2016)
Muzikál se nám líbil.
(zadáno: 16.3.2016)
Něco tak hrozného jsme už dlouho neviděli. Za snahu hercům, kteří nemůžou za režii dáváme alespoň 20%, panu režisérovi 0%.
(zadáno: 27.2.2016)
(zadáno: 27.2.2016)
(27.2.-14,00)Zdařilé představení,výborné výkony Schwaba a Gemrotové,slabší výkon podal Raul v podání M.Bragagnola. Ostatní výkony musím též pochválit.
(zadáno: 22.2.2016)
Dalo se vidět (20.2.)
(zadáno: 11.10.2015)
Prvních 30 minut nuda, nuda, nuda - děj celkově slabý.P.Novotný v hl.roli několik přeřeků. Píseň o kabelkách je hit muzikálu :-)
Nechápal jsem ovace ve stoje na konci představení.
(zadáno: 21.6.2015)
20.6. od 19,00 - velmi líbilo než v divadle Ta Fantastika, R.Špáňová v hlavní roli i ostatní učinkující výborní, scéna dokonalá.
(zadáno: 15.3.2015)
(zadáno: 15.3.2015)
(zadáno: 15.3.2015)
O pár minut bych to zkrátil a bylo by to suprové.
(zadáno: 14.3.2015)
Čardášová princezna v Plzni se bude líbit.
(zadáno: 13.3.2015)
Já bych takové hodnocení neviděl. Taky jsme byli 12.3. na muzikálu EVITA a přirovnali bychom to nejspíše ke generální zkoušce a ne k představení po premiéře. M.Absolonová/mám jí rád/ v první půlce ječela, K. Roden hrůzy výkon /jak po pěvecké tak i chvíli po pohybové stránce-nechápu jeho obsazení do role/, company příšerná. Nejlepší výkon podal P.Strenáčik, který si zaslouží pochvalu. Vůbec jsme nepochopiili ovace ve stoje u některých diváků na konci muzikálu.
(zadáno: 23.12.2014)
Opět řečeno paskvil a to se stal D.Špinar novým uměleckým šéfem!
(zadáno: 23.12.2014)
(zadáno: 23.12.2014)
Líbilo.
(zadáno: 23.12.2014)
Výkony herců suprové,ale jinak nezaujalo.
(zadáno: 13.12.2014)
První provedení muzikálu Kleopatry se nám líbilo o hodně více.
(zadáno: 13.12.2014)
(zadáno: 9.6.2014)
Pohodové představení.
(zadáno: 9.6.2014)
Do ND jsme na činoherní představení přestali úplně chodit(škoda vyhozených peněz).Pan ředitel ND by se měl zamyslet nad šéfem činohry ND a ministerstvo kultury by nemělo přispívat žádné finance činohře ND,ať si na sebe vydělají a to by se pak hrála představení!
(zadáno: 2.5.2014)
Něco tak hrozného jsem už dlouho neviděl.
(zadáno: 2.5.2014)
Pěkné herecké výkony D.Kolářové,S.Postlerové a O.Brouska.
(zadáno: 1.5.2014)
Viděno 1.5.2014 - musíme plně souhlasit s názorem Vladimíra10. Dokonce na balkoně seděli i diváci v kraťasech - to je úroveň!
HD Karlín už delší dobu není tím divadlem co bejvávalo a je to velká škoda.
(zadáno: 26.2.2014)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 > >>