Profil uživatele

Hannah21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (63)
Michal Novák: 12 % (68)
Lukáš Dubský: 13 % (31)
Veronika Boušová: 13 % (18)
Iva Bryndová: 14 % (35)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 3.12.2016)
Viděno jak s Fišarovou, tak Absolonovou. Absolonová Evitu skvěle hraje, Fišarová je s Evitou více sžitá. Strenáčik je úžasný. Roden mi přišel, že ho ta role nebaví.
(zadáno: 3.12.2016)
(zadáno: 3.12.2016)
(zadáno: 3.12.2016)
(zadáno: 3.12.2016)
(zadáno: 3.12.2016)
(zadáno: 3.12.2016)
(zadáno: 3.12.2016)
(zadáno: 3.12.2016)
65 %
(zadáno: 3.12.2016)
(zadáno: 7.2.2015)
Úžasné po technické,režijní, herecké i pěvecké stránce, jsem nadšená. Dokonalosti londýnského originálu se pražská verze velmi blíží. Schwab je typově i hlasově přesný Fantom, byl vynikající. Gemrotová také vynikající. Bragagnolo, ač understudy, mě velmi překvapil. Mátlové role skvěle sedí. Oceňuji, že "jen" nepřevzali původní produkci, ale pro pražskou verzi vytvořili vlastní kostýmy a scénu. Líbilo se mi, že v některých scénách jsou herci i v hledišti. Překlad textů velmi zdařilý (až ne 1-2 výjimky). Škoda pomalu padajícího lustru, ale to je dáno asi jeho velikostí.
(zadáno: 7.2.2015)
Krásná hra, humorné okamžiky střídají ty vážnější. Trio Adamovská, Stryková, Štěpánek herecky vynikající.
(zadáno: 2.1.2015)
Radek Holub je výborný.
(zadáno: 2.1.2015)
Nějak jsem z toho byla v rozpacích. Dvořák byl úžasný, ale to je bohužel asi všechno.
(zadáno: 2.1.2015)
Úžasná energie a radost z tance. Vynikající taneční a pěvecký výkon Honzy Kříže, ale i ostatních účinkujících. Opět škoda dlouhých zatmívaček.
(zadáno: 8.12.2014)
Dokonalé představení - výborná režie, skvělá scéna, době odpovídající kostýmy, ale hlavně skutečně vynikající herecké výkony (především Brousek a Dvořák, ostatní je skvěle doplňovali). Navíc geniální Mozartova hudba živě v podání Ondřeje Brouska. Dechberoucí závěr 1. i 2. půle. Divadelní zážitek!!! Zasloužený potlesk ve stoje.
(zadáno: 8.12.2014)
Vkusná pocta geniálním umělcům. Skvělé jsou nové aranže známých písní. Pěvecky vynikají především Říčař a Kalina, ostatní velmi dobří, herecky jsou skvělí všichni. Opravdu jsem se bavila.
(zadáno: 13.11.2014)
Režie je nápaditá a inscenace dobře funguje (jak je u Kheka zvykem). Herecké výkony jsou velmi dobré, především u pánů Vlasáka a Novotného.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 > >>