Profil uživatele

Luckaprague

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 6 % (24)
Michal Novák: 8 % (26)
Pavel Širmer: 9 % (44)
Helena Grégrová: 10 % (37)
Jan Pařízek: 10 % (39)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 10.11.2012)
Jak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídka - Divadlo v Dlouhé: 100 %
Jedno z nejlepších představení, jaké jsem kdy viděla. A to jsem ho viděla už cca 8x! Letos půjdeme zase, už to patří ke koloritu vánoc. Plné fantazie a nádherné atmosféry.
(zadáno: 10.11.2012)
La Putyka - Cirk La Putyka: 100 %
(zadáno: 10.11.2012)
Oněgin byl Rusák - Divadlo v Dlouhé: 90 %
Věkem patřím do generace, která představení rozumí:) Dlouho jsem se tak nepobavila.
(zadáno: 29.1.2013)
Muž bez minulosti - Dejvické divadlo: 90 %
Překvapivě dobré hudební výkony. Taková hezká křehká věc.
(zadáno: 5.10.2013)
Platonov je darebák! - Divadlo Na zábradlí: 90 %
Takhle si představuji ztvárnění Čechova, hemžení lidiček s různými osudy a ruskou duší na pozadí obecných životních zákonitostí. Igor Chmela je okouzlující. Představení velmi pobavilo!!
(zadáno: 10.11.2012)
UP´END´DOWN - Cirk La Putyka: 90 %
(zadáno: 2.5.2013)
Racek - Dejvické divadlo: 90 %
Výtečné herecké výkony, okouzlující hra V. Kubařové a I. Trojana na konci privního dějství..jedinečné hysterické scény K. Melíškové i smutný a stále doufající Sorin.
(zadáno: 29.1.2013)
Ucpanej systém - Dejvické divadlo: 90 %
Dílo známé z filmového zpracování,ale tohle divadelní ho předčí. Výborné herecké výkony!
(zadáno: 2.5.2013)
Kabaret Kainar - Kainar - Divadlo v Dlouhé: 90 %
Přesně tak to ten pepík kainar myslel:) Skvělé představení, tentokrát nejvýraznější j. Meduna
(zadáno: 11.4.2019)
Zapomenuté světlo - Divadlo Petra Bezruče: 80 %
Bylo to depresivni, zmar, nemoznost uniknout...neni kam a vratit se nic neda. Narocne predstaveni. Libila se mi scena, v jednoduchosti vynikl herecky koncert N. Lichehi. Trochu me vadily popevky masek v prvni casti, druha cast byla lepsi.
(zadáno: 15.4.2019)
Neviditelný - Městská divadla pražská: 80 %
Rokoko po sedivem obdobi zacina byt zajimave. trosku slabsi konec, ale skvele zahrane, vcetne Cyrila!
(zadáno: 29.1.2013)
Dealer´s Choice (Kdo rozdává, rozhodne) - Dejvické divadlo: 80 %
Drsný, vtipný, výborně zahraný.
(zadáno: 10.11.2012)
Bůh masakru - Činoherní klub: 80 %
Ohromně vtipná konverzační komedie, výborné herecké výkony...téměř jako ze života
(zadáno: 10.11.2012)
Myška z bříška - Divadlo v Dlouhé: 80 %
Děti nadšené, dospělí taky. Viděli jsme opakovaně.
(zadáno: 16.12.2014)
407 gramů z Bohumila Hrabala - Divadlo v Dlouhé: 80 %
Mě se to zpracování Hrabala líbilo! Monolog J. Pokorné navzdory oficiální kritice mi připadal vtipný a poutavý. Stejně tak duo Miloš Kopečný - Vlastimil Zavřel bylo krásně lidské. Vadil mi lehce Jeníček a trochu se mi typově nehodil Martin Matejka. Opět dobrá volba s omlazením souboru - Filip Cíl. Pro mě něžně syrové, působivé.
(zadáno: 29.5.2014)
Cry Baby Cry - Švandovo divadlo: 80 %
Velmi vtipné představení, výborně zahrané, atmosféra studia má také něco do sebe. A všechny protagonistky spolu zřejmě cvičí břišní svaly, protože závěr v plavkách to dostatečně potvrdil:)
(zadáno: 18.1.2015)
Velvet Havel - Divadlo Na zábradlí: 80 %
Originální, lehce absurdní kabaret. Vtipné, zábavné, dobře zahrané, sedí prostoru Divadla na zábradlí.
(zadáno: 29.5.2014)
Můj romantický příběh - Divadlo Petra Bezruče: 80 %
Bylo to vtipené, svižné a dobře zahrané!
(zadáno: 10.11.2012)
A cirkus bude! - Divadlo Minor: 80 %
Vzhledem k tomu, že pohádky docela známe, tak si myslím, že bylo zpracování dobré a děti se bavili. Výrazně vyšší úroveň než většina představení pro děti v aktuální nabídce divadel /kromě Divadla v Dlouhé../
(zadáno: 24.1.2015)
Zakázané uvolnění - A studio Rubín: 80 %
Vtipné představení, výborně zahrané, všechny herečky krásné. Viděla jsem film, takže jsem děj znala a i tak jsem se dobře bavila! Asi je to představení spíš pro ženské publikum.
(zadáno: 15.4.2015)
Terminus - Divadelní spolek Kašpar: 80 %
Tři příběhy osamocených lidí během jedné noci, strhující monology, výborní herci..něco mezi Shakespearem a Tarantinem. Skvělé!
(zadáno: 3.6.2018)
Zimní pohádka - Dejvické divadlo: 80 %
Očekávala jsem míň a byla jsem velmi příjemně překvapena. D. Novotný byl prostě skvělý..jak jeho žárlivost je zaslepující a ničivá...
V. Kubařová a vlastně i Polívka svěží:)
(zadáno: 10.12.2015)
Kauza Médeia - A studio Rubín: 70 %
Dobrý nápad, vtipné, věrohodné...mohlo by být i delší.
(zadáno: 13.4.2014)
Gottland (Masky tragické bezradnosti) - Švandovo divadlo: 70 %
Nápad s facebookem byl skvělý! Trochu mám obavy, že inscenaci pochopí jen lidé, kteří gottland přečetli. Já jsem to četla, tak jsem se orientovala. Kristýná Frejová mě velmi příjemně překvapila!

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>