Profil uživatele

Luckaprague

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 6 % (25)
Iva Bryndová: 8 % (10)
Michal Novák: 8 % (27)
Pavel Širmer: 9 % (46)
Helena Grégrová: 10 % (37)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 10.11.2012)
Jedno z nejlepších představení, jaké jsem kdy viděla. A to jsem ho viděla už cca 8x! Letos půjdeme zase, už to patří ke koloritu vánoc. Plné fantazie a nádherné atmosféry.
(zadáno: 10.11.2012)
(zadáno: 20.9.2019)
Moc se mi ztvarneni libilo- svezi, herci hrali skvele, laska Romea a Julie dojemna.. Romeo krasnej a Julie zajimava, .jen mela hlasek jako Nastenka z Mrazika:)
(zadáno: 29.1.2013)
Dílo známé z filmového zpracování,ale tohle divadelní ho předčí. Výborné herecké výkony!
(zadáno: 2.5.2013)
Přesně tak to ten pepík kainar myslel:) Skvělé představení, tentokrát nejvýraznější j. Meduna
(zadáno: 10.11.2012)
Věkem patřím do generace, která představení rozumí:) Dlouho jsem se tak nepobavila.
(zadáno: 29.1.2013)
Překvapivě dobré hudební výkony. Taková hezká křehká věc.
(zadáno: 5.10.2013)
Takhle si představuji ztvárnění Čechova, hemžení lidiček s různými osudy a ruskou duší na pozadí obecných životních zákonitostí. Igor Chmela je okouzlující. Představení velmi pobavilo!!
(zadáno: 10.11.2012)
(zadáno: 2.5.2013)
Výtečné herecké výkony, okouzlující hra V. Kubařové a I. Trojana na konci privního dějství..jedinečné hysterické scény K. Melíškové i smutný a stále doufající Sorin.
(zadáno: 24.1.2015)
Vtipné představení, výborně zahrané, všechny herečky krásné. Viděla jsem film, takže jsem děj znala a i tak jsem se dobře bavila! Asi je to představení spíš pro ženské publikum.
(zadáno: 15.4.2015)
Tři příběhy osamocených lidí během jedné noci, strhující monology, výborní herci..něco mezi Shakespearem a Tarantinem. Skvělé!
(zadáno: 10.11.2012)
Ohromně vtipná konverzační komedie, výborné herecké výkony...téměř jako ze života
(zadáno: 10.11.2012)
Děti nadšené, dospělí taky. Viděli jsme opakovaně.
(zadáno: 10.11.2012)
Vzhledem k tomu, že pohádky docela známe, tak si myslím, že bylo zpracování dobré a děti se bavili. Výrazně vyšší úroveň než většina představení pro děti v aktuální nabídce divadel /kromě Divadla v Dlouhé../
(zadáno: 29.1.2013)
Drsný, vtipný, výborně zahraný.
(zadáno: 16.12.2014)
Mě se to zpracování Hrabala líbilo! Monolog J. Pokorné navzdory oficiální kritice mi připadal vtipný a poutavý. Stejně tak duo Miloš Kopečný - Vlastimil Zavřel bylo krásně lidské. Vadil mi lehce Jeníček a trochu se mi typově nehodil Martin Matejka. Opět dobrá volba s omlazením souboru - Filip Cíl. Pro mě něžně syrové, působivé.
(zadáno: 11.4.2019)
Bylo to depresivni, zmar, nemoznost uniknout...neni kam a vratit se nic neda. Narocne predstaveni. Libila se mi scena, v jednoduchosti vynikl herecky koncert N. Lichehi. Trochu me vadily popevky masek v prvni casti, druha cast byla lepsi.
(zadáno: 29.5.2014)
Velmi vtipné představení, výborně zahrané, atmosféra studia má také něco do sebe. A všechny protagonistky spolu zřejmě cvičí břišní svaly, protože závěr v plavkách to dostatečně potvrdil:)
(zadáno: 3.6.2018)
Očekávala jsem míň a byla jsem velmi příjemně překvapena. D. Novotný byl prostě skvělý..jak jeho žárlivost je zaslepující a ničivá...
V. Kubařová a vlastně i Polívka svěží:)
(zadáno: 18.1.2015)
Originální, lehce absurdní kabaret. Vtipné, zábavné, dobře zahrané, sedí prostoru Divadla na zábradlí.
(zadáno: 29.5.2014)
Bylo to vtipené, svižné a dobře zahrané!
(zadáno: 15.4.2019)
Rokoko po sedivem obdobi zacina byt zajimave. trosku slabsi konec, ale skvele zahrane, vcetne Cyrila!
(zadáno: 21.9.2019)
Mam radost z celkove modernizace apromeny Mestskych divadel prazskych! Dalsi z povedenych predstaveni! Zajimava scenografie, poutave pasmo, hezka pocta HH:)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>