Profil uživatele

Síma

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 10 % (36)
Jiří Landa: 11 % (114)
Anežka Kotoučová: 13 % (12)
Lukáš Dubský: 13 % (36)
Pavel Širmer: 13 % (79)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 14.5.2011)
Skvělá hra,výborný O.Volejník a smršť komedialního herectví D.Bambasové.
(zadáno: 3.3.2012)
Výborné!Krásně čisté představení.Poetika zachována.A předscéna tety Kateřiny(Daniely Bambasové) je excelentní!
(zadáno: 5.12.2012)
Skvělé,paráda!
(zadáno: 18.3.2013)
Vynikající Eliška Balzerová!!! BRAVO!!
(zadáno: 8.5.2011)
Zvláštní,atmosferické,emotivní .Pro náročného diváka.Vynikající,strhující výkon Daniely Bambasové.Zážitek!
(zadáno: 19.5.2011)
(zadáno: 9.10.2011)
Skvělé!
(zadáno: 7.4.2012)
Zážitek!Skvělé herecké výkony I.Trojana a M.Krobota.
(zadáno: 5.12.2012)
Hra není příliš dobrá,ale nasadit ji byl skvělý počin.Herečky jsou výborné a dojímají svým nasazením a osobním vkladem! BRAVO!!!!
(zadáno: 19.3.2013)
Velmi zdařilé!
(zadáno: 1.4.2013)
85% Výborné!
(zadáno: 4.5.2013)
Velmi povedené,M.Stránský je výborný!Zážitek!
(zadáno: 17.1.2014)
Zážitek!Skvělý text a výborné herecké výkony D.Bambas je kořením této inscenace.Bravo!
(zadáno: 20.1.2014)
Výborné představení!
(zadáno: 24.1.2014)
Výborné představení a vynikající T.Šulaj!Zážitek!
(zadáno: 22.3.2014)
100% dávám hereckému a pěveckému koncertu D.Bambasové a 90% klavírnímu mistrovství M.Hrušky.Zážitek!Chvílemi představení ztrácí tempo,ale jen když na jevišti chybí hlavní protagonistka.Ta svojí komediálností nenechá diváka vydechnout.JE ŮCHVATNÁ!
(zadáno: 16.6.2011)
Klasické,ale nenudí.Výborný I.Řezáč a D.Bambas.
(zadáno: 7.11.2011)
Milé představení!
(zadáno: 12.11.2011)
(zadáno: 8.4.2012)
(zadáno: 12.1.2012)
Složité,výborně zahrané,ale místy zdlouhavé...možná by to chtělo někde škrtat.
(zadáno: 23.3.2012)
Moderní,současné představení,zajímavý a nadějný Jan Hušek.Tradičně výborná Daniela Bambasová.Jan Dvořák, Václav Liška i Pavel Oubram vtipně oživují.Jen Teresa Branna nezvládá svou roli a místy působí hodně amatérsky.