Profil uživatele

Barka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (37)
Helena Grégrová: 15 % (76)
Jan Pařízek: 15 % (59)
Jiří Landa: 15 % (101)
Jiří Koula: 16 % (70)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 8.3.2018)
Život s krajtou - La Fabrika: 90 %
Já jsem byla nadšená. Trošku pomalejší rozjezd, ale pak jsem se skvěle bavila a s hlavní postavou jsem šla od začátku do konce. David Prachař v této roli naprosto exceluje, je vidět, že si ji vymodeloval na tělo a že ho to opravdu baví. Zbylí pánové skvěle Davida doplňují. Děkuji za příjemný zážitek.
(zadáno: 23.3.2017)
Dobrý proti severáku - 3D Company: 90 %
Tak to ano! Nejdřív jsem se trochu obávala, že koukat dvě hodiny na prostou citaci mailů mě bude nudit, ale opak je pravdou. Myslím, že každý člověk má v sobě podvědomou a zvrácenou touhu číst cizí korespondenci. Proto jsou všechny ty romány formou dopisů tak zábavné a oblíbené. Tohle je zábavné taky... a navíc dojemné. Je to tak zábavné, že jsem si hned běžela koupit druhý díl knihy, abych věděla, jak to s Leem a Emmi dopadne :)
(zadáno: 12.6.2017)
Dvě noci na Karlštejně - Divadlo Kalich: 90 %
Miluji spojení Kolečko - Drábek. Dokonale ujetá záležitost, která ale baví od začátku do konce... pokud přistoupíte na jejich hru :) Herecké výkony všech skvělé, ale pro mě kraloval Václav Kopta... v podstatě doslova :D Tleskám!
(zadáno: 12.6.2017)
Prosíme nesahat! Ve vzpomínce na přední českou rodinu - Pomezí: 90 %
Skvělý způsob, jak vzbudit v člověku zájem o historii :) Krásně udělané, herci dokonalí... jen bych to snesla o chlup delší ;)
(zadáno: 2.1.2019)
Záhada hlavolamu - Divadlo Minor: 90 %
(zadáno: 1.11.2017)
Deburau - Městské divadlo Mladá Boleslav: 90 %
Další trefa do černého. MDMB opět potvrdilo, že jeho tým prostě umí. Scénu pantomimické výpovědi u soudu bych mohla vidět tisíckrát :) Děkuji za krásný zážitek.
(zadáno: 8.12.2017)
A pak už tam nezbyl ani jeden - Divadlo A.Dvořáka Příbram: 90 %
Moc krásné představení, naprosto nádherná a funkční scéna a skvělé herecké výkony. Tleskám!
(zadáno: 13.2.2017)
Jak sbalit ženu 2.0 - Divadlo pod Palmovkou: 80 %
Já mam tuhle partičku prostě ráda :) Inscenace není úplně pro každého (například pro seniory, kteří tvořili tak 70% obecenstva na veřejné generálce), ale já jsem se výborně bavila a občas jsem se v tom i našla, přiznávám :D
(zadáno: 11.5.2017)
Perfect Days - Pantheon production: 80 %
85%
Mile svižná a zábavná inscenace s výbornými hereckými výkony. Dana Syslová jako matka je naprosto k sežrání a civilní herectví Lenky Vlasákové prostě miluju. Homosexuál Jana Dolanského mi ze začátku přišel přehnaný, ale nakonec jsem musela uznat, že kdyby byl méně, asi by to do kontextu hry nesedělo.
(zadáno: 15.2.2018)
Pozvání - Pomezí: 80 %
Geniality Pomezí tento projekt nedosahuje, ale i tak je to krásné a napínavé a zážitkové a tak vůbec :) Navíc prostor, kde se děj odehrává je tak kouzelný, že jsem na ty tři hodiny úplně zapomněla na svět okolo. Jen tak dál!
(zadáno: 16.5.2018)
Skleněný strop - Divadlo Ungelt: 80 %
Krásné silné představení, jak už je v Ungeltu zvykem.
(zadáno: 15.2.2018)
Obraz Doriana Graye - Švandovo divadlo: 80 %
Vizuálně a pohybově velice zajímavá inscenace. V první chvíli jsem to považovala dost za bizár, ale brzy mi došlo, že to tak není, všechno co na jevišti uvidíte má svůj jasný smysl a opodstatnění. Doporučuji.
(zadáno: 1.12.2017)
Zamilovaný Shakespeare - Divadlo pod Palmovkou: 80 %
Inscenace je hezká, svižná, s krásnou výpravou a dobrými hereckými výkony. Trochu jsem měla problém s kostýmy, moc jsem nepochopila kombinaci dobových kostýmů a současného oblečení. Nějak jsem nepřišla na důvod, proč to tak bylo. A přiznám se, že osobně jsem měla trochu problém i s ústřední dvojicí, která mi nebyla moc sympatická a tudíž jsem jí nedokázala fandit :) To je ale čistě můj problém. Za nejlepší moment hry považuji monolog Radka Valenty, zkombinovaný z replik Shakespearových her, ten byl geniální.
(zadáno: 3.9.2018)
Ztracený svět - Jihočeské divadlo Č. Budějovice: 80 %
Naprosto úžasné loutky, za ty dávám nejvíc procent. Děj je zábavný, ale některé pasáže (především v první části) mi přišly příliš zdlouhavé a bylo vidět, že děti, pro které je představení nejvíc určeno, ztrácely pozornost.
(zadáno: 28.5.2018)
Poslední důvod, proč se nezabít - Divadlo pod Palmovkou: 80 %
85% Taková typická Palmoffkovina :) Hra baví, nápady jsou skvělé a mám velkou radost, že se zase na jeviště vrátila Bára Kubátová. S jedinou výtkou, kterou mám, se budu opakovat, psala jsem to už u jiných Palm off počinů... některé scény se sexuální tematikou mi přijdou zbytečné, méně je někdy více.
(zadáno: 17.10.2018)
Můj romantický příběh - Divadlo A.Dvořáka Příbram: 80 %
Milá komedie, která je velkou hereckou příležitostí pro dva herce, resp. herce a herečku. Petr Florián a Ivana Krmíčková zvládli svou úlohu skvěle, jejich výkon byl přirozený a sympatický. Velkým překvapením pro mě byl Josef Láska, který byl ve všech menších rolích třeskutě vtipný a rozhodně musím smeknout klobouk před jeho pohybovým nadáním.
(zadáno: 12.6.2018)
Pravda o 17/11 - 11:55: 80 %
85% Nápaditá a v technickém provedení velice originální inscenace. Tenhle soubor mi dělá čím dál tím větší radost, jen tak dál! Nejpovedenější shledávám scénku s Andrejem Babišem ve studiu, Michal Bednář ho hraje prostě dokonale! Některé scény by možná snesly zkrácení, nabraly by tak větší švih, ale to jsou opravdu jen detaily.Jako už tradičně jsem měla problém s výslovností Daniely Šiškové, měla by na tom zapracovat, často jí není rozumět. Škoda jen, že toto představení s největší pravděpodobností nenavštíví ti, kterým je nejvíce určeno.
(zadáno: 16.4.2018)
Thelma a Selma - A studio Rubín: 80 %
85% Souhlasím, že začátek je trošku zdlouhavější, ale mně to nevadilo, o to víc si člověk užije, když se to začne rozjíždět. Trochu jsem se bála, že tato inscenace bude jen další feministickou hrou v řadě, ze které muži vylezou jako ti největší padouchové. Ale ono to tak není, je to takové hezky sympaticky vyrovnané :) Vulgarismy mi občas přišly trochu na sílu.
(zadáno: 17.1.2019)
Prolomit vlny - SpoluHra: 80 %
85% Velmi syrová, drsná a nekompromisní inscenace. Petra Horváthová mě svým projevem trochu iritovala, ale to bylo myslím v pořádku, nemyslím si, že to má být postava, která je vám sympatická na první dobrou. Moc se mi ve své postavě líbila Lenka Zahradnická a o Romanovi Zachovi ani nemluvím, ten mě prostě neskutečně baví :)
(zadáno: 27.2.2019)
Kanibalky: Soumrak samců - Městská divadla pražská: 80 %
Politická satira, která ale občas sklouzává k podbízivosti a lacinosti. Nicméně ústřední linka příběhu je skvělá a Vanda Hybnerová i Jiří Hána naprosto přesní. Pro mě byla nejproblematičtější druhá část, "slušnočeši" zezačátku bavili, pak už ale ničím pořádně nepřekvapovali a opakovali jen jedno klišé za druhým, navíc dost nenápaditou formou. Jako gag dobrý, ale víc prostoru bych jim nedávala. Od Drábka bych čekala větší invenci. Čemu bych naopak dala 100% je výprava a hudba, to byla krása, titulní píseň z hlavy jen tak nedostanu.
(zadáno: 19.3.2019)
Pravda - Městské divadlo Mladá Boleslav: 80 %
Skvěle napsaný text, sympatické výkony herců a opravdu velmi nápaditá scénografie. Doporučuji :) 85%
(zadáno: 25.1.2019)
Fantasy! - Experimentální prostor NoD: 80 %
Takové vytuněnější Umění braku on air. Nápad s binaurálním zvukem je skvělý, vůbec jsem netušila, že něco takového existuje. Problém této inscenace však vidím v tom, že člověk se (pochopitelně) musí rozhodovat, zda mít oči zavřené a užít si zvuk, ale přijít o ta kouzla, kterými zvuk vzniká, nebo nechat oči otevřené a užívat si ruchaře v akci, ale přijít tím o plné vnímání virtuální reality o kterou tady nejvíc jde. To samé dilema jsem řešila přávě při umění braku. Řešením je jít na představení dvakrát... což je vlastně skvělý marketingový tah, jak si teď uvědomuji :)
(zadáno: 29.11.2016)
Na útěku - Divadlo Ungelt: 80 %
Je to takové milé, příjemné, jak si to lehce plyne. Zlata Adamovská mi občas přišla moc diblíkovská, ale Jana Štěpánková mě naprosto okouzlila (jako vždy), pravá dáma co má "koule" :)
(zadáno: 22.4.2016)
Lordi /The Lords/ - Next Picture: 80 %
Je to vtipný, fakt jo! :)
Bála jsem se, podle ohlasů zde, že to bude vulgární, že se tam bude mluvit hodně sprostě, ale vůbec ne... podle mě je to tedy velmi decentní ;) A slovenština tomu dodala šmrnc, myslím, že česky by to zdaleka tak nevyznělo. Díky za fajn večer.
(zadáno: 1.11.2017)
Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! Postmuzikál - Divadlo na Vinohradech: 80 %
Velmi zdařilá adaptace, s Dagmar Havlovou v roli Roxany jsem se musela chvilku srovnávat, ale nakonec se to poddalo :) Hlasitě tleskám hudební stránce inscenace.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>