Profil uživatele

Barka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (38)
Helena Grégrová: 15 % (82)
Jan Pařízek: 15 % (64)
Jiří Landa: 15 % (103)
Jiří Koula: 16 % (73)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 18.2.2017)
Krás(k)a na scéně - Městské divadlo Mladá Boleslav: 90 %
Mám pro mladoboleslavské divadlo slabost, to přiznávám, ale myslím, že určitě nebudu nesoudná, když napíšu, že Krás(k)a na scéně je skvělá inscenace a Daniel Bambas prostě umí! :)
(zadáno: 8.3.2018)
Život s krajtou - La Fabrika: 90 %
Já jsem byla nadšená. Trošku pomalejší rozjezd, ale pak jsem se skvěle bavila a s hlavní postavou jsem šla od začátku do konce. David Prachař v této roli naprosto exceluje, je vidět, že si ji vymodeloval na tělo a že ho to opravdu baví. Zbylí pánové skvěle Davida doplňují. Děkuji za příjemný zážitek.
(zadáno: 23.3.2017)
Dobrý proti severáku - 3D Company: 90 %
Tak to ano! Nejdřív jsem se trochu obávala, že koukat dvě hodiny na prostou citaci mailů mě bude nudit, ale opak je pravdou. Myslím, že každý člověk má v sobě podvědomou a zvrácenou touhu číst cizí korespondenci. Proto jsou všechny ty romány formou dopisů tak zábavné a oblíbené. Tohle je zábavné taky... a navíc dojemné. Je to tak zábavné, že jsem si hned běžela koupit druhý díl knihy, abych věděla, jak to s Leem a Emmi dopadne :)
(zadáno: 12.6.2017)
Dvě noci na Karlštejně - Divadlo Kalich: 90 %
Miluji spojení Kolečko - Drábek. Dokonale ujetá záležitost, která ale baví od začátku do konce... pokud přistoupíte na jejich hru :) Herecké výkony všech skvělé, ale pro mě kraloval Václav Kopta... v podstatě doslova :D Tleskám!
(zadáno: 12.6.2017)
Prosíme nesahat! Ve vzpomínce na přední českou rodinu - Pomezí: 90 %
Skvělý způsob, jak vzbudit v člověku zájem o historii :) Krásně udělané, herci dokonalí... jen bych to snesla o chlup delší ;)
(zadáno: 21.6.2016)
Chaplin - Městské divadlo Mladá Boleslav: 90 %
Moc krásné představení. Musím navíc obrovsky ocenit, že při náhlé indispozici Petra Prokeše po odehraných patnácti minutách ho operativně zaskočil pan režisér Khek, který v civilu a s textem v ruce zbytek představení odehrál. Tomu řikam obětovat se pro diváka :)
(zadáno: 29.11.2016)
Kytice - Klicperovo divadlo Hradec Králové: 90 %
Neuvěřitelně krásné, čisté, hluboké, dokonalá výtvarná i hudební stránka... prostě ideální volba pro každého, kdo má rád, když mu v divadle po těle běhá mráz.
(zadáno: 19.9.2019)
Osiřelý západ - Divadelní spolek Kašpar: 90 %
Inscenaci v Činoheráku jsem neviděla, takže nejsem zatížená potřebou srovnávat. Z představení Kašparů jsem byla nadšená, všichni čtyři herci byli vtipní, naprosto uvěřitelní a neskutečně sympatičtí. Smála jsem se i dojímala, přesně v poměru, ve kterém to mám ráda. Já inscenaci rozhodně doporučuji!
(zadáno: 11.3.2015)
Romantický víkend - agentura ADF: 90 %
Milá inteligentní oddechovka se skvělými hereckými výkony.
(zadáno: 1.11.2017)
Blackbird - Národní divadlo: 90 %
Mrazivé a skvělé!
(zadáno: 27.9.2016)
39 stupňů - Dejvické divadlo: 90 %
Inscenace vychytaná do posledního detailu. Režie velmi věrně, ale s potřebným nadhledem a nadsázkou, kopíruje styl noir filmů. A co se týče hereckých výkonů, tam prostě není co dodat, skvělé!
(zadáno: 14.12.2017)
Teatromat - Divadlo Vosto5: 90 %
Zase velká sranda, díky! :)
(zadáno: 1.11.2017)
Želary - Městská divadla pražská: 90 %
Nádherně zpracovaná literární předloha, děkuji za to.
(zadáno: 22.1.2015)
Pérák (Na jméně nezáleží. Rozhodují činy!) - Divadlo Vosto5: 90 %
Originálně pojatá inscenace, která mě bavila a zajímala od začátku do konce. Herecké výkony všech protagonistů byly skvělé a moc se mi líbila i hudba. Tohle se divadlu VOSTO5 povedlo!
(zadáno: 22.1.2015)
Koule - Klicperovo divadlo Hradec Králové: 80 %
Pavla Tomicová je jednoznačně největším plusem celé inscenace. Její neskutečná energie, fyzické ztvárnění postavy a především komediální talent utáhne bez problémů celou tříhodinovou stopáž, i když, především ve druhé půlce, děj už trochu pokulhává. Celkově ale inscenace hodně balancuje na hraně kýče a nemohla jsem se ubránit otázce, co je ještě etické a kde už to tvůrci přepískli. Každopádně jedna otázka mi leží v hlavě víc než jiné... kdyby Milenu hrála jiná herečka než Pavla Tomicová, bylo by stále ještě na co koukat?
(zadáno: 22.1.2015)
Naše třída - Divadlo Komedie: 80 %
Výborná silná inscenace, nic pro slabé povahy. Skvělé herecké výkony. Škoda, že sál byl poloprázdný... ale vlastně se nedivím, lidi radši jednoduché komedie.
(zadáno: 29.11.2016)
Na útěku - Divadlo Ungelt: 80 %
Je to takové milé, příjemné, jak si to lehce plyne. Zlata Adamovská mi občas přišla moc diblíkovská, ale Jana Štěpánková mě naprosto okouzlila (jako vždy), pravá dáma co má "koule" :)
(zadáno: 7.4.2017)
Ředitelská lóže - Divadlo v Řeznické: 80 %
Občas zdlouhavý děj naštěstí vyvažuje mistrovské herectví obou pánů herců.
(zadáno: 22.4.2016)
Lordi /The Lords/ - Next Picture: 80 %
Je to vtipný, fakt jo! :)
Bála jsem se, podle ohlasů zde, že to bude vulgární, že se tam bude mluvit hodně sprostě, ale vůbec ne... podle mě je to tedy velmi decentní ;) A slovenština tomu dodala šmrnc, myslím, že česky by to zdaleka tak nevyznělo. Díky za fajn večer.
(zadáno: 1.11.2017)
Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! Postmuzikál - Divadlo na Vinohradech: 80 %
Velmi zdařilá adaptace, s Dagmar Havlovou v roli Roxany jsem se musela chvilku srovnávat, ale nakonec se to poddalo :) Hlasitě tleskám hudební stránce inscenace.
(zadáno: 17.5.2016)
Podivný případ se psem - Divadlo Kalich: 80 %
Já se s většinou hodnotících tedy neshoduji. Představení se mi velice líbilo, mělo spád, nápad, silný příběh a skvělé herce. Bylo dokonale promyšlené a přesné. Nečetla jsem knihu, ani jsem neviděla jinou inscenaci této hry, takže nemohu srovnávat, ale mám dlouholetou osobní zkušenost s prací s autistickými dětmi, což mi myslím dává právo se k viděnému vyjádřit. Jan Cina autistické chování vystihl velmi věrně, někdo tu píše, že hrál bez emocí. ANO, hrál a to je dobře! Emoce jsou přesně to, co autistům chybí, takže bych řekla, že kdo kritizuje jeho výkon, pravděpodobně autistu nikdy neviděl.85%
(zadáno: 29.11.2016)
GundR - Wariot Ideal: 80 %
Tohle asi zhodnotit nedokážu. Je to naprosto unikátní inscenace, která se vymyká všemu, co jsem doposud viděla. Náročné, opravdu hodně, podruhé už bych to nedala. Na základě představení jsem se začala o celou kauzu bratrů Messnerových víc zajímat, takže děkuji autorům i za to, že jsem díky nim o něco vzdělanější ;)
(zadáno: 11.1.2017)
1000 věcí, co mě serou aneb Tvoje bába je komedie - Divadlo pod Palmovkou: 80 %
Výborně jsem se bavila. Mam k tomu jen jednu výhradu. Na muj vkus tam bylo zbytečně moc sexu. Nejsem rozhodně puritán, ale fakt je ten, že ostatní témata byla mnohem vtipnější, takže si myslím, že kdyby zařadili víc "obyčejných" témat viz. diskotéka, čajovna a podobně, bylo by lépe.
(zadáno: 24.2.2015)
Kakadu - Dejvické divadlo: 80 %
(zadáno: 22.4.2016)
Den bez Rusáka - Divadlo X10: 80 %
Tak tohle vůbec nevím, jak mám hodnotit, to je prostě úlet a šílená jízda :) Ale jízda, která mě bavila, zajímala a ve které to všichni aktéři dali na výbornou.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>