Profil uživatele

Margaret

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (13)
Helena Grégrová: 8 % (57)
Jan Pařízek: 8 % (49)
Lukáš Dubský: 8 % (30)
Jiří Landa: 9 % (63)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 29.5.2018)
75 %
Velice pozitivní inscenace, vtipná, s nadhledem a taky nekorektní, což je vlastně docela osvobozující. Není pro každého, ale své diváky si podle ohlasů v sále určitě našla. A herce to myslím bavilo hrát.
(zadáno: 4.8.2020)
(zadáno: 5.1.2018)
Vtipná ironická jednohubka (derniéra).
(zadáno: 9.4.2016)
Na této inscenaci jsou nejzajímavější herecké výkony. Velký potlesk pro Veroniku Gajerovou a Aleše Procházku!
(zadáno: 2.5.2018)
Představení, z kterého se na vás valí nepředstavitelná energie a k tomu skvělý Marek Němec v hlavní roli. (derniéra Divadlo v Celetné)
(zadáno: 2.9.2017)
65 %
Vcelku vtipná crazy komedie.
(zadáno: 30.11.2017)
75 %
(zadáno: 1.12.2018)
Děti nadšeně reagovaly hned, jak představení začalo a bavilo je to celou dobu. Parádní pantomima pro nejmenší!
(zadáno: 21.5.2016)
Milá pohádka pro děti. Skvělý Trautenberk!
(zadáno: 1.12.2018)
Příjemný večer.
(zadáno: 4.8.2020)
(zadáno: 19.12.2015)
Výborné artistické výkony, zejména na trampolíně. Hudební čísla zdařile doplňovala představení, ale samotný příběh by potřeboval větší propracování.
(zadáno: 21.10.2018)
Muzikál není můj oblíbený žánr a ani tento mě příliš nepřesvědčil. Několik scén je skutečně velkolepých, ale na můj vkus je představení zbytečně dlouhé a hlavně příběh ubíhal dost klopotně. Vojtěch Dyk s přehledem ovládl celé jeviště a herecky i pěvecky čněl nad ostatními. Při přestavení se několikrát ozývalo bravo - takže milovníky muzikálů by tato inscenace neměla zklamat.
(zadáno: 15.1.2016)
Skvělý Jan Vondráček! Hře výrazně pomohlo umístění děje do současných Benátek.
(zadáno: 1.2.2017)
Velice příjemné alternativní osvěžení v produkci pro dětské diváky. Doporučuji!
(zadáno: 26.5.2017)
S touto inscenací jsem se minula. Slovenština skutečně dává inscenaci větší šmrnc, přesto mi to nepřišlo příliš vtipné - nutno dodat, že v divadelním sále jsem byla v menšině.
(zadáno: 10.3.2018)
Milé retro v laskavě-ironickém hávu. Skvělé projekce. Výborná Eva Hacurová jako Mladá kněžna. Příjemné překvapení, že Lucerna může bavit.
(zadáno: 4.8.2020)
(zadáno: 31.3.2019)
Dětem se líbilo, a to se počítá:)
(zadáno: 21.10.2018)
Komorní niterné představení, které děti dokáže zaujmout. A liška je skutečně kouzelná.
(zadáno: 26.10.2016)
74 %. Parádní minorská jízda!
(zadáno: 28.9.2016)
Velmi dobré herecké výkony (P. Štorková, V. Polívka). Krásné kostýmy i scéna. Patos, sentiment - v této inscenaci se mi to líbilo.
(zadáno: 1.3.2017)
Zajímavá sonda do jednoho manželství. Na herecký projev Nataši Burger jsem si musela chvíli zvykat, naopak příjemným překvapením byl klidný nadhled Jaroslava Duška.
(zadáno: 1.3.2017)
Vtipné i mrazivé zároveň a samozřejmě skvělá Pavlína Štorková!
(derniéra Švandovo divadlo)
(zadáno: 27.1.2018)
Silné příběhy žen z nám vzdálené i tajemné židovské ortodoxní komunity. Velmi zajímavá scéna. A herecká stránka na jedničku!

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>