Profil uživatele

Marsed

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (32)
Jan Pařízek: 10 % (88)
Jiří Landa: 11 % (129)
Lukáš Dubský: 11 % (66)
Michal Novák: 11 % (72)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 13.4.2017)
Bohužel se hra v první půli malinko vlekla, druhá už byla svižnější. Nádherné nastudování ve verších, dalo tomuto představení šmrnc. Je velmi zajímavé jak tento text , je stále aktuální .
75%
(zadáno: 5.4.2017)
Morávkova režie mi sedí, mám moc ráda jeho hry, jsou vždy neotřelé. Herecké výkony výborné. Jen mi hudební doprovod místy rušil, byl až moc hlučný.
(zadáno: 5.4.2017)
Mám ráda černý humor, ale některé scény mi připadaly až zbytečně naturalistické. Scéna moc povedená.
(zadáno: 24.2.2017)
Výborný text, výborné herecké výkony.
(zadáno: 20.2.2017)
Velmi milé, poetické představení. Scéna a kostýmy mě úplně neoslovily.
(zadáno: 7.2.2017)
Zajímavý komorní kousek, který výborně sedí do malého divadla. Herecké výkony, jak již jsem zvyklá v tomto divadle, výborné.
(zadáno: 7.2.2017)
Vtipná, oddechová hra, která je vystavena na skvostném dialogu. Ani trochu nenudí, naopak graduje.
(zadáno: 18.10.2016)
Této hře by určitě prospělo zkrátit text. Moc rozvleklé.
(zadáno: 29.9.2016)
Byla jsem mile překvapená, klasicky zpracovaná inscenace. Moc pěkné herecké výkony, velmi zajímavá scéna.
(zadáno: 29.9.2016)
Průměr
(zadáno: 31.8.2016)
Vydařená oddychová komedie, moc příjemné představení.
(zadáno: 31.8.2016)
Výborná hra, vynikající herecké výkony, režie skvělá.
(zadáno: 11.5.2016)
Nádherná, strhující inscenace.
(zadáno: 28.4.2016)
(zadáno: 26.4.2016)
Tak si představuji černou komedii se vším všudy. Nechápu, jak někomu mohou v této inscenaci vadit vulgarismy, naopak, nedovedu si představit, že tento typ hry by měl uhlazený slovník. Výborné herecké výkony, scéna též podařená. Přeji této hře, aby si našla co nejvíce diváků, kreří život neberou zas tak vážně.
(zadáno: 22.4.2016)
Výborný text, skvělé herecké výkony,opravdu stojí za zhlédnutí. Bohužel divadelní zážitek mi zkazila partička důchodců, kteří zřejmě ani netušili, na co si koupili lístky, jejich chování bylo opravdu nepatřičné.
(zadáno: 22.4.2016)
Nemohu říct, že by mě hra zklamala. Klasika, kraásné dobové kostýmy, vydařená scéna, kdo má rád klasiku se vším všudy tak se hra bude líbit. V některých pasážích bych stopáž krátila.
(zadáno: 22.4.2016)
Výborně zahraná inscenace, P. Děrgel podal úžasný výkon. D.Špinar má neuvěřitelný cit k režírování klasiky v moderním hávu. Opravdu hra stojí za zhlédnutí.
(zadáno: 21.3.2016)
Na mě až moc jednoduchá dějová linka, určitě by šlo příběh nastudovat zajímavěji. Ale určitě stojí za zhléhnutí, zvlášť pro publikum, které má rádo swing . Vyzdvihla bych herecké výkony I. Orozoviče, K.Dobrého, F.Kaňkovského. Výborný orchestr.
(zadáno: 18.3.2016)
Myslím , že toto nastudování spíše osloví mladší ročníky. Velmi náročného veršovaného textu se herci zhostili na jedničku. Kostýmy velmi vydařené. Scéna v některých momentech byla překrásná, v druhé půli mě tolik neoslovila. Lechtivější scény mě nevadily, ale dovedu si hru představit i bez nich. Každovádně, pokud chcete vidět něco zajímavého a neotřelého , doporučuji.
(zadáno: 16.3.2016)
Očekávala jsem od této hry více. Kniha se mi zdá mnohem humornější, myslím, že se úplně nepovedlo přenést původní text do divadelní hry. Místy až ploché, nezáživné. Herecké výkony průměrné.
(zadáno: 15.3.2016)
Výborné herecké výkony. Skvěle vyřešená scéna v druhé půli.
(zadáno: 14.1.2016)
Výborné herecké i pěvecké výkony. Zajímavé nastudování legendárního představení. V některých pasážích byla hudba až moc dominantní.
(zadáno: 6.1.2016)
Strhujícíí, dech beroucí drama.