Profil uživatele

PavelK

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (23)
Lukáš Holubec: 10 % (28)
Iva Bryndová: 11 % (62)
Lukáš Dubský: 11 % (61)
Michal Novák: 11 % (90)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 20.5.2013)
Výborná inscenace se skvělou režií Michaela Taranta a především excelentním výkonem Josefa Vrány. Exemplární příklad nasazení na 120%, stejně tak i dětinský Amadeus Ladislav Špiner, ale přeci jen je celou inscenaci ve Vránově stínu. Skvělá je i Petra Tenorová. Celou dobu udrží pozornost a představení vhodně graduje. Není téměř co vytknout, ale především v první půlce se dalo krátit. Uvedení ve VČD s živým orchestrem bylo opravdu výjimečné a inscenaci sedlo i komorní hostování v La Fabrice v Praze. Více takových inscenací do budoucna...
(zadáno: 20.5.2013)
Viděno na hostování v Divadle Hybernia. A skvělé! Další z povedených titulů Městského divadla Brno, vše naprosto profesionální a pobaví opravdu všechny generace. Chytlavé písně, výborná výprava, choreografie, stepy... Prostě muzikál s velkým M! Monika Absolonová i přes různé pochyby zvládla hlavní roli skvěle, stejně tak překvapila i alternace Johana Gazdíková. Dušan Vitázek hodně válcuje Denny Ratajského energií a nasazením, za zmínku stojí také výborný Milan Němec. Rozhodně doporučuji, stojí to za vidění, ať je vám 10 nebo 100 let.
(zadáno: 11.6.2013)
Tentokrát budu hodnotit čistě subjektivně. Dlouho jsem se takhle upřímně nepobavil - mám rád černé a absurdní komedie a tohle je přesně podle mého gusta. Takže bych tomu odpustil i některé ty chybky (epizodnost, pomalejší spád na začátku druhé půlky). Dobře typově dosazení herci s komediálním talentem, skvělá režie i nápady, výborná scéna. Já byl naprosto spokojený a můžu jen doporučit. Řemeslníci jsou důkazem, že i komedie pro masové publikum může být zpracována umělecky kvalitně, se satirickým hlubším podtextem a bez zbytečného podbízení se.
(zadáno: 8.3.2012)
(zadáno: 20.5.2013)
Jeden z nejlepších titulů Městského divadla Brno a jedna z nejlepších inscenací světového muzikálu u nás. Skvělý humor, chytlavé písně, velkolepá výprava a samozřejmě naprosto excelentní výkony. Tento muzikál se neokouká ani po desátém zhlédnutí a divákům nabízí přesně to, co čekají od světového muzikálu. Petr Štěpán za hlavní roli dostal Thálii rozhodně zaslouženě, obdivuhodný výkon!
(zadáno: 28.12.2011)
Skvělá adaptace geniální knihy Kena Keseyho. Bál jsem se hodně, ale představení má neuvěřitelnou atmosféru, herecké výkony v čele s Martinem Stránským a Zuzanou Slavíkovou (skvělá dvojice!) byly excelentní, za zmínku ještě stojí Billy Ondřej Kavan. Vadil mi lehce otravný hudební doprovod, ale inscenace samotná je vynikající a rozhodně se dá doporučit i vidět vícekrát. K dramaturgii inscenace lze ještě dodat, že první půle je více vtipná, druhá zase dramatická (možná až příliš i tam, kde nemusí),
(zadáno: 29.12.2011)
Vynikající muzikál založený především na improvizaci company. Zaručuji vám, že každé představení bude unikátní, s novými vtípky a budete se bavit i při několikátém zhlédnutí. Viděno více než desetkrát a stále baví!
(zadáno: 28.12.2011)
Vtipné, poutavé, skvěle zahrané. Jedna z nejlepších parodií v současném repertoáru pražských divadel.
(zadáno: 20.5.2013)
Hodně velký úlet. Povedený úlet. Taková muzikálová parodie, která je paradoxně spíše pro dospělé. Užil jsem si to a úchylně vážně uvažuji o další návštěvě... Musím vidět Milana Němce!
(zadáno: 15.4.2012)
(zadáno: 21.10.2012)
Milá hudební komedie, která vyniká za 1) laskavým inteligentním humorem Jiřího Suchého a za 2) legendárními písněmi dua Suchý-Šlitr. Energická režie a dobré výtvarné zpracování vás nenechá nudit po celé 3 hodiny. Potěší živá hudba, na druhou stranu by si některé písně zasloužily více než ono činoherní zpívání. Velice dobré, dosud nejlepší a nejpoctivěji udělaný muzikál Pod Palmovkou. "Smrt reví!"
(zadáno: 21.3.2017)
(zadáno: 20.5.2013)
Skvěle zpracovaný muzikál, dramaturgicky odvážná volba a jistá zábava po celý večer. Uličník a Antalová byli skvělí, stejně tak i zbytek obsazení. Škoda jen diváckého nezájmu.
(zadáno: 29.12.2011)
Hit muzikál jak má být - největší hity Elánu v příběhu plném humoru i dramatických okamžiků. 100%ní výkony VŠECH účinkujících (rozumějte i všech alternací), vynikající choreografie i režijní nápady. Vadí jen příliš dlouhé (a zbytečné) přestavby scény a přílišné "citové vydírání" ve vypjatých scénách. Jinak ale rozhodně jeden z nejlepších muzikálů současnosti!
(zadáno: 18.3.2014)
(zadáno: 20.5.2013)
Tato hra je můj šálek čaje. Škrtání by sice nebylo od věci, ale skvělé náročné téma a nadprůměrné herecké výkony dělají z této hry něco, co byste měli vidět. Rozhodně jedna z nejlepší věcí Pod Palmovkou. Langmajer byl dobrá volba, má zápal a rozhodně není špatný herec, jen v úplném finále vypadá příliš šíleně. Obsazení je naprosto vyrovnané, každý jel na 100%. Divadelní zážitek, který mi dlouho v hlavě zůstane a rozhodně uvažuji o zopakování...
(zadáno: 20.5.2013)
Nejlepší české nastudování Chicaga. Má to šťávu, sexappeal, humor a nesnaží se to tupě kopírovat úspěšný film, na který si během představení ani nevzpomenete. Dušan Vitázek jako Billy Flynn byl excelentní, zbytek obsazení velice dobrý. Skvělá výprava a světla.
(zadáno: 21.10.2012)
V rámci české muzikálové scény 80% - nelze v podstatě nic vytknout. Jen to, že oproti světovým verzím (i pražské inscenaci Hudebního divadla Karlín) chybí nastudování nějaká větší invence. V Praze všichni kritizují režii typu "přijď zleva, na forbínu, dozpívej a odejdi doprava", ale v Brně Gazdík předvedl přesně to samé. Nuda, nuda, nuda. A to má muzikál volnou kreativní licenci, tudíž se na tom mohli náležitě vyřádit. Blízká mi není ani tato verze libreta (je jich více, tato je původně z Vídně), chybí tam pro mě důležité scény, naopak nějaké přebývají. Ale na naší scéně je to pořád dobré.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>