Profil uživatele

Fedorocko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (137)
Jan Pařízek: 13 % (189)
Pavel Širmer: 14 % (218)
Helena Grégrová: 15 % (236)
Jiří Koula: 15 % (200)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 31.3.2020)
(zadáno: 27.3.2020)
(zadáno: 27.3.2020)
(zadáno: 14.3.2020)
Viděno z TV záznamu.
(zadáno: 14.3.2020)
Viděno jen z TV záznamu,
(zadáno: 9.3.2020)
Zde bohužel se musím přiřadit do skupiny zklamaných diváků.
Naštěstí krátké, pochopitelně bez přestávky.
Nejlepší ze všeho byla četba vzkazů návštěvníků představení, napsaných před začátkem hry u vstupu do sálu. A to je tedy hodně málo.
(zadáno: 2.3.2020)
Tohle se povedlo a mě se líbilo. Moc.
Děvčata výborná, Tereza Kostková v poloze,jak ji moc neznáme. Úžasná.
A Pavel Nečas standartně skvělý.
(zadáno: 20.2.2020)
Ve srovnání s provedením Saturnina Městským divadlem Zlín vychází tristní výsledek. Tohle mě nezaujalo a nelíbilo. Aby tolik diváků odešlo během přestávky z nějakého divadla,jako teď z DK Ostrava, jsem už dlouho neviděl.
Nějaké procento navíc za Martina Sittu,dolů ovšem za Libora Hrušku.
Nejslabší co jsem od Jezerky viděl.
(zadáno: 13.2.2020)
Tak tohle mě úplně nesedlo. První polovinu bych zkrátil na polovinu. je zde spousta hluchých míst, hudba působí někdy až rušivě a celkově,zejména v mužských partech není moc líbivá.Snad s výjimkou písní Tonyho.
Druhá půle už je svižnější i kratší. Celkově ale podruhé už bych nemusel.
(zadáno: 4.2.2020)
Příjemný komorní muzikál s výborným Pavlem Baťkem a Annou Fixovou
(zadáno: 24.1.2020)
Za mě žádné velké nadšení z premiérového představení.
(zadáno: 20.1.2020)
Krásné české divadlo. Pěkná scéna, skvělí herci.
(zadáno: 20.1.2020)
Bravo, tohle se opravdu povedlo.Pochválit je třeba určitě všechny herce, vyzdvihnout ovšem je nutné Petra Nárožného,Ondřeje Vetchého a Lucii Žáčkovou.
(zadáno: 14.1.2020)
Hodně konverzační komedie,která přináší spoustu humorných příležitostí k zasmání.Příjemně prožitých 100 minut.
(zadáno: 7.1.2020)
Zajímavé pojetí Moliéra. A zdařilé.
Vladimír Polák i ostatní tygři výborní.Zbývající herci rovněž.
Příjemné pobavení.
(zadáno: 2.1.2020)
Za mě velké zklamání. Hlediště v jevišti a opačně naprosto nepovedené, příběh o ničem. Je naprosto jasné,proč tohle představení je bez přestávky. Tolik lidí se neustále dívat na hodinky a odpočítavat kdy už bude konec, jsem dlouho neviděl.Včetně mě. Zuzana Mauréry vždy ten čas o trochu zkrátila, ale jinak nuda,nuda,nuda.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>