Profil uživatele

Fedorocko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (137)
Jan Pařízek: 13 % (189)
Pavel Širmer: 14 % (218)
Helena Grégrová: 15 % (236)
Jiří Koula: 15 % (200)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>

(zadáno: 28.4.2018)
Na potlesk ve stoje určitě ne, ale budiž. Ovšem jsou daleko lepší hry s touto hlavní dvojicí.
(zadáno: 28.4.2018)
Tak nějak nevím. Neurazilo,nenadchlo...
(zadáno: 18.4.2018)
Já se bohužel musím přidat k té menšině recenzentů,které představení až tak neoslovilo. Michala Isteníka mám rád, opět podal výborný výkon,ale jako celek mě tohle zpracování příliš nezaujalo a prakticky jsem si z něj nic neodnesl.
(zadáno: 18.4.2018)
Obklopeni atmosférou, scénou a v některých pasážích i samotnými herci.Velmi silný divadelní zážitek. A Donutilové naprosto úžasní.
(zadáno: 18.4.2018)
Štěpán Kozub opět nezklamal a jednoznačně vévodil tomuto povedenému představení.Oddechová komedie, mám je rád,proto spokojenost. Vladimír Polák v roli psychologa tradičně výborný. Rozhodně se běžte zasmát.Premiéra se povedla.
(zadáno: 5.4.2018)
Skvělé představení, s naprosto vynikajícím Martinem Hofmannem.I ostatní byli výborní (zejména Ruml,Petráš,Jastraban), ale Martin exceloval.Jako divák jsem si přál ať neodchází z jeviště.Viděno u Bezručů v OV a opravdu se povedlo.85 %
(zadáno: 5.4.2018)
Opět další ostravský muzikál se skvělými pěveckými i hereckými výkony skoro všech zúčastněných. Představení příjemné.
(zadáno: 15.3.2018)
Šimon Krupa opravdu výborný, pro mě měla hra spíše sestupnou tendenci, což ovšem neznamená,že se mi nelíbila.
(zadáno: 14.3.2018)
Stejně jako v ostravském zpracování skvělé herecké a hlavně pěvecké výkony obou hlavních představitelek. Toto zpracování mě ovšem zaujalo nepatrně léle a mělo lepší spád. 85 %
(zadáno: 13.3.2018)
Něco úžasného. Od zpracování klasiky, přes herecké výkony, až po vynikající režii a scénu. Nadšení.Není za co ubrat.Není co dodat.Chce to vidět.
(zadáno: 13.3.2018)
Tak tohle mě,i přes skvělou hereckou obsadu, příliš neoslovilo.
(zadáno: 13.3.2018)
Já Hynka Čermáka můžu vždy a ve všem. Hra,která nemusí sednout každému,ovšem předpokládám,že na takové představení nepřijdou divácí,aniž by věděli co je očekává.Druhá půle opravdu trošku natažená,ale Dejvické je prostě Dejvické.
(zadáno: 13.3.2018)
Bylo to chvílemi zajímavé, chvílemi zvrácené, chvílemi morbidní. Ne každému tohle zpracování mohlo sednout a vlastně ani já nevím,co u mě převažuje.Jednou se podívat,proč ne, jít na to ovšem podruhé, to už za mě ne.
(zadáno: 13.3.2018)
Průměrná komedie,kterou pochopitelně drží Jiří Langmajer. V roli německé služky výborná Kateřina Pindejová.Za podívání určitě ano, ovšem na nějaké velké nadšení to zase ne.
(zadáno: 9.2.2018)
Příjemná oddechovka s dobrými hereckými výkony všech zúčastněných.
(zadáno: 7.2.2018)
Viděno už dosti dávno a pro mě poctivý průměr.
(zadáno: 26.1.2018)
Výborná odpočinková komedie se skvělými hereckými výkony,zejména Vladimíra Poláka a Davida Viktory. Byla radost sledovat dění na jevišti a nechat se příjemně bavit. Velká spokojenost, chvílemi i nadšení. Učitě ano.
(zadáno: 25.1.2018)
Nuda,nuda,jedna velká nuda. Robněž nechápu,proč si Iva Janžurová vybrala pro svou režijní premiéru tuto hru. Herecké výkony byly určitě dobré,ale co z toho,když představení nemělo žádný náboj, unylost střídána s nudou. Mě se opravdu nelíbilo.
(zadáno: 18.12.2017)
Všichni tři herci výborní, Luboš Veselý mě hodně překvapil a Ilona Svobodová krásně zahrála své postoje a pocity k nově vzniklé situaci až k vlastnímu dojetí.Příjemné představení,které kdyby bylo krapet kratší,tak by bylo mé hodnocení ještě vyšší.
(zadáno: 18.12.2017)
A tak ale dobrý. Nemohu souhlasit s názory redakce.Michal Dlouhý naprosto skvělý, Simona Stašová zřejmě plnila režisérův záměr a v tom případě rovněž výborná.Určitě to nemuselo každému sednout, i mě by vyhovovalo někdy ubrat z jejího projevu,ale budiž.Role to vyžadovala,tak to tam bylo. Za mě spokojenost a hodně dobré pobavení.
(zadáno: 15.12.2017)
Výborné představení,výborný Aleš Háma,výborní ostatní účinkující, výborný zážitek. Bylo to výborné.
(zadáno: 13.12.2017)
Docela hezké zpracování notoricky známého příběhu,ale na ostatní ostravské muzikály tentokráte nedosáhlo.Něco tomu chybělo.
(zadáno: 13.12.2017)
Hodně dobrý muzikál s výborným Petrem Vondráčkem.
(zadáno: 13.12.2017)
Příjemné zpracování známého příběhu, ovšem musím souhlasit,že I.Vaňková
v hl.roli je hodně nevýrazná a při závěrečném tanci bez toho správného náboje. Pokazilo celkový dojem.
(zadáno: 13.12.2017)
Nejlepší rozhodně Rudolf Hrušínský.Jinak vcelku průměrná komedie s lepšími a nudnějšími okamžiky.

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>