Profil uživatele

Mart

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 9 % (23)
Kateřina Jírová: 10 % (12)
Lukáš Dubský: 10 % (30)
Anežka Hrebiková: 11 % (14)
Lukáš Holubec: 11 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 23.6.2015)
Kultivované, příjemné, zabavné.
(zadáno: 23.6.2015)
Ano, stojí az vidění, moc dobře jsem se bavil. Trochu ale smích skrz slzy...
(zadáno: 23.6.2015)
Výborné představení, exceluje Eva Vrbková, ale ostatní dokonale sekundují. Námět pro men sice nebyl nový, ale detaily jsme neznal. Moc dobrý počin z mnoha důvodů.
(zadáno: 23.6.2015)
Moc pěkné divadlo se vším všudy, jak už to Hana Burešová umí.
Jen na konci už malinko dlouhé, bylo by snadno možné některé drobnosti vypustit. Rozhodně doporučuji, potěší.
(zadáno: 28.4.2015)
Povedené představení, byť si nejsme vyzněním zcela jistý a vlastně ani nevím, jak jej myslel autor. Dobře zahrané, jen škoda, že bylo málo diváků. Stojí za vidění, pro mne neznámý Ibsen.
(zadáno: 28.4.2015)
Moc povedené. Skvěle zahrané, výborné režijní nápady. Chce to ovšem znát alespoň základně předlohu.
(zadáno: 16.12.2014)
Na Bezruče docela zklamání. Nikoliv herecky nebo inscenací, ale výběrem.textu. Předvídatlná a tedy trochu nudná komedie. Ne sic ekunální satira, ale skoro takové. Chvílemi text až na hranici trapnosti, což hjerci naštěstí vždy zvládli. pravdu nic moc.
(zadáno: 16.12.2014)
docela dlouhé, hlavně expozice. Chybí režijní nápad. Standardní inscenace, ale bez invence- Herecké výkony ve 2. a 3. dejství oříjemné, ale délka představené a vedro na balkÓně vše trochu relativizují. Trochu proamrněná šance.
(zadáno: 14.4.2014)
Začátek skvělý, atmosféra bezvadnáý, moc jsem se bavil. Stojí za vidění, jen na konci zjevně nevěděli, co si počít, tedy šlo vše do ztravcna. Ale nápady fajn, hlavně v první části. A místo je výtečně vybrané.
(zadáno: 14.4.2014)
Není to moc Provázek, chybí mi tam jejich drobné osvěžující nápady. Samozřejmě, těžko se inscenuje něco, co je dobře známo a skvěle zpracovánío. Ale stejně. A je to dlouhé, hlavně druhá půlka je zbytečně natažená. Už jsem se vážně těšil, až Amadeus umře a bude konec.
Příjemně mě překvapil M. Donutil v halvní roli, beru jej už roky spíše jako lidového baviče a estrádního umělce, který nevynechá jedinou šnaci ke vtipu, zde ale velmi dobrý.
(zadáno: 19.2.2014)
DObré, velmi dobré. Veselé ani zbla, ale to se dalo čekat, když člověk zná předlohu a kontext času.
(zadáno: 23.1.2014)
Za teplto v diavdle dávám 10%, alespoň nebyla v první polovině zima. Druhou už nevím, naštěstá byla přestávka. (lístky uprostřed, nedalo se odejít dříve).
Škoda času i peněz, moc nepovedené po všech stránkách.
(zadáno: 23.1.2014)
Velmi pěkná záleřitost, některé nápady skvělé (=Oda na radost), ale úplně mě představení nedostalo. POvedená koláž.
(zadáno: 15.12.2013)
PAtří ke slabšímu na repertoáru ČK. Ale one je slabý a dnes už neaktuální i text.
(zadáno: 15.12.2013)
Viděl jsme v Praze, rozhodně zajímavéa nenudil jsme se, některé herecké výkony moc fajn. Je to ale spíše kuriozita a jako takovou je vhodné ji brát. Některé nápady skvělé, klasická H. Burešová
(zadáno: 6.11.2013)
Pěkné pojetí klasiky, typická Dlouhá - zábavné, s nápady, hrají s chutí a vervou. Myslím, že vhodné i pro rodiny s dětmi na d cca 10-12 let, bude se jim to líbit a pro rodiče jistě fajn zábava.
(zadáno: 6.11.2013)
Oprqvdu skvělé, viděl jsme v Praze, divadlo Komedie. A jsme moc rád, že jsme viděl.
(zadáno: 6.11.2013)
Velmi dobré, jen malinko dlouhé, ke konci je už člověk trochu unaven. Jako obvykle výtečné herecké výkony, zajímavá scéna. POvedené a rozhodně dopoučuji.
(zadáno: 1.5.2013)
Tak se má dělat klasika, velmi povedené.
(zadáno: 1.5.2013)
Zajímavé, skvělý výkon v halvní roli, báječné režijní nápady. Jen příběh není chvílemi úplně nosný.
(zadáno: 1.5.2013)
Letos nejlepší, co jsme viděl. Opravdu skvělé.
(zadáno: 1.5.2013)
Moc pěkné a opravdu skvělé herecké výkony. Všecha a Trojan ještě kousek ční.
(zadáno: 1.5.2013)
Myslím, že se vůbec nepovedlo. Režie bez nápadu, herci, kteří jsou v jiných inscenacích velmi dobří, zde hraqjí pod své možnosti (Lucie Žáčková, Martin Pechlát). Scéna také bez nápadu. Celkově zklamání.

Další stránky hodnocení: < 1 2