Profil uživatele

Mr.Schaffer

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 7 % (29)
Lukáš Dubský: 10 % (13)
Pavla Haflantová: 10 % (5)
Helena Grégrová: 13 % (29)
Jiří Koula: 13 % (19)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 26.3.2019)
(zadáno: 28.5.2018)
(zadáno: 12.9.2018)
Opravdu zdařilá "úchylka". :-)
(zadáno: 11.5.2018)
Velice zajímavá inscenace s působivým příběhem. Perfektní výkony herců - především Martin Hofmann, bohužel spíš lehce podprůměrná scéna, nešťastně řešené pauzy mezi jednotlivými scénami, zbytečně moc vulgarismů.
(zadáno: 14.4.2019)
(zadáno: 25.4.2018)
Naprosto vynikající Jiřina Bohdalová, která svým skvělým výkonem pozvedla celou inscenaci daleko výš. Hraje nenuceně, vtipně, nepodbízí se. Je velice příjemné se na ni dívat i přes to, že děj jako takový je poměrně jednoduchý.
(zadáno: 25.6.2018)
(zadáno: 6.4.2018)
Skutři se s tímto tématem velice příjemně poprali, kdy výsledkem je pro diváka zajímavý pohled na život dospívajícího autisty.
(zadáno: 25.6.2018)
(zadáno: 25.6.2018)
(zadáno: 9.5.2018)
(zadáno: 19.3.2019)
Vynikající scéna, působivý příběh, perfektní výkon hlavní protagonistky. Muži by mohli lehce ubrat.
(zadáno: 11.4.2018)
Děj - velice jednoduchý, známý, oddychové představení, bohužel byl místy humor opravdu přízemní
Scéna - poměrně odbytá, dalo by se více experimentovat a zaujmout diváka
Herci - herecké výkony dobré (Martin Písařík a Lukáš Pečenka byli opravdu skvělí), pěvecké výkony poměrně slabší
(zadáno: 28.5.2018)
(zadáno: 10.5.2018)
Naprosto povedená inscenace jíž náramně sluší prostory Rubínu. Herecké výkony jsou skvělé, příběh je poutavý, scéna je zpracovaná velmi mysticky, zajímavě. Vulgarismy mi mnohdy přišly úplně zbytečné, ale pravděpodobně nějaké opodstatnění mají. :)
(zadáno: 23.4.2018)
Divadelní zpracování problematiky propuštěných manažerů z vysokých pozic je dobrým nápadem. Děj je velice srozumitelný neboť vychází z dialogů jednotlivých postav. Scéna je poměrně statická, nicméně vhodně zasazena do kontextu hry. Místy mě rušila hlasitost hudby a až hysterický výkon Radima Kalvody. Naopak z lepších hereckých výkonů stojí za zmínku Henrieta Hornáčková a Lenka Zbranková z mužského zastoupení pak velice příjemně hrají Michael Vykus a Jiří Hána.
(zadáno: 6.4.2018)
Místy vtipné, lehce předvídatelné, projevila se určitá snaha o hlubší myšlenku. Na druhou stranu poměrně roztahané. Herci jsou skvělí, nicméně zde nebyl plně využit jejich potenciál.
(zadáno: 4.4.2018)
Velice mě zaujala scéna a herecké výkony (Ivana Chýlková - standardně výborná, Bolek Polívka, jehož jsem snad prvně viděl hrát vážnější roli, byl skvělý. :-) ). Příběh je velice aktuální, jednoduchý, nicméně lehce předvídatelný, což ale nebrání tomu, že se divák během představení zamyslí nad současnými společenskými prioritami a důležitostí úspěchu. Celkově je představení povedené a stojí za zhlédnutí.
(zadáno: 17.5.2018)
Pokud na tuto inscenaci přichází divák do divadla s očekáváním bláznivé opravdu italské tragikomedie, troufám si říci, že nemůže odcházet nespokojen. Simona Stašová i Michal Dlouhý jsou výjimeční a je vidět, jak si hraní užívají.