Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

Romana35

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (38)
Helena Grégrová: 14 % (60)
Lukáš Dubský: 14 % (32)
Michal Novák: 15 % (32)
Jiří Landa: 16 % (91)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 14.4.2020)
Obsazení Bolka Polívky do role Harpagona byla dobrou volbou. Byla jsem zvědavá, jak se tento herec, který vyniká svým komediálním talentem popasuje s touto rolí a byla jsem spokojena. Polívka pojal roli po svém způsobu a výsledný dojem z inscenace je velice dobrý. Skvělá souhra s ostatními herci, z nichž mě nejvíce zaujala Alena Antalová jako Frosina. Možná by hra snesla trochu zkrácení některých pasáží. Podařeně zahraná jedna z nejznámějších klasických komedií.
(zadáno: 16.3.2019)
Zajímavá scéna, pěkné kulisy dokreslující atmosféru Londýna. Líbivé melodie, i když nezapamatovatelné. Druhá polovina představení je akčnější, nejlepší scéna s vlakem, to bylo moc podařené. Z naší alternace mě nejvíce zaujal Vojta Dyk, Marek Holý a Anička Fialová. Muzikál hodnotím jako dosti povedený.
(zadáno: 23.10.2019)
Jednoduchá postačující scéna, vybroušené dialogy, silné herecké osobnosti. Ze všech vyzdvihuji herectví Tomáše Töpfera. Výborná rovněž Tereza Terberová. Hra mě svým obsahem zaujala, pěkně vykreslené charaktery postav, silné emoce. Dobrá hra pro konzervativního diváka.
(zadáno: 25.2.2016)
(zadáno: 23.3.2018)
Herecký "koncert" Michala Dlouhého, kterému role prezidenta naprosto sedla. Temperamentní, nespoutaný fenomén, ovládající po celou dobu představení jeviště nenechá nikoho na pochybách, kdo je v této hře pánem situace. Obdivuhodný výkon.
(zadáno: 26.3.2020)
Tak nebylo to špatné. Klasické drama, hezké dialogy, scéna dostačující. Sabina Rojková v roli Mimi se mi líbila, Marek Holý jako loupežník už méně. Připadal mi na tuto roli již věkově nevhodný, zejména v kontrastu s mládím Mimi. Výborní Hana Maciuchová a Jaroslav Satoranský. Ovšem létající ptáčci to byl kýč jak bič.
(zadáno: 22.6.2015)
(zadáno: 27.2.2019)
Zajímavě pojatá scéna, "moderní" kostýmy, kterých jsem se nejdříve bála vůbec neškodí. Vhodně zvolená hudba dokresluje děj. Inscenace běží v dobrém tempu, není zbytečně natahovaná. Charismatický Jan Beneš v hlavní roli Macbetha ovládá jeviště pro sebe. Výborní Marcel Rošetzký i Zita Benešová jako lady Macbeth. Jediná připomínka : tragické drama opravdu není komedie, proč Jiří Kraus vždy hraje stejnou komickou polohu ve všech představeních uváděných mosteckým divadlem je mi záhadou. Působí to rušivě.
(zadáno: 5.4.2020)
Tak takhle si představuji ztvárnění klasického díla. Bravo. Tady se povedlo úplně všechno. Scéna, hudba, lidové nářečí a především herecké výkony. Nejvíce mě zaujala Pavla Gajdošíková v titulní roli a Norbert Lichý jako otec Maryši. Velice věrně vyobrazena psychologická stránka všech postav. Silný příběh, opravdové divadlo. ND v Praze se svojí Maryšou by se mohlo přiučit.
(zadáno: 15.10.2017)
Celkem podařené, i když Mikulášovy prázdniny se mi líbily o něco více.
(zadáno: 28.6.2015)
Veselé a vtipné představení. Herci hráli s lehkostí, přirozeně a bylo vidět, že je to baví.
(zadáno: 30.4.2020)
Zajímavý pohled na pro našince neznámý svět ortodoxních Židů a nelehký život žen z této komunity. Silný příběh zahrán citlivě a přesně.
(zadáno: 7.11.2019)
Hezká hra, pobaví. Přímý kontakt Šárky Vaculíková s diváky se mi moc líbil, nenásilné a milé. Sama herečka velice příjemná.
(zadáno: 25.2.2020)
Drama z prostředí psychiatrické léčebny pro sériové vrahy. Divadelní "koncert" pro tři herce. Málokdy mě divadelní hra zaujme natolik, jako se to stalo u tohoto představení. První polovina představení pozvolna diváky vtahuje do děje, slovní přestřelka mezi oba mužskými představiteli, stupňující se napětí, černý humor. Divák začíná tušit, že něco není v pořádku. Ve druhé půlce představení spěje hra k nečekanému a šokujícímu konci. Herecky vyniká zejména Miroslav Etzler, Petr Halberstadt překvapí v závěru hry. Pokud patříte mezi diváky, kteří vyhledávají náročnější hry, mohu jen doporučit.
(zadáno: 14.5.2020)
Motýl na anténě - neznala jsem, líbilo se mi. Pohled do světa intelektuálů dovedený až do absurdity.
Audience - znala jsem, líbilo se mi. Jiří Maryško v roli Sládka je velice osobitý a přesvědčivý. Marek Holý v roli spisovatele Vaňka mu skvěle sekunduje. Vyrovnaný herecký duel.
(zadáno: 23.1.2014)
(zadáno: 21.11.2015)
Matouš Ruml podává v roli mrzáka Billyho přesvědčivý výkon, Aleš Petráš v roli naivního Bartleye je dokonalý. Ovšem nejvíce mě zaujal Martin Hofmann jako Johnny Pateena Mika. Závěrečná scéna hry byla dojemná.
(zadáno: 18.12.2018)
Aleš Háma v roli nepolepšitelného sukničkáře bavil celé hlediště. Z hereček se mi nejvíce líbila Nela Boudová, která dovede přesně vystihnout komickou polohu své postavy pouhým pohledem či ironickým komentářem.
(zadáno: 4.2.2018)
Hezký muzikál, líbivé melodie, dobrá scéna (zatmívačky při přestavbě scény mi až tak nevadily), kostýmy pěkné. Z naší alternace výborní Jan Kopečný, Josef Vojtek (měl největší aplaus), Bohouš Josef, Oldřich Kříž, Josef Vágner, Radka Fišarová. V roli Louisy mě zatím neznámá Marianna Polyáková se mi moc líbila. Pavlína Duriačová hezký silný hlas. Celkově velice podařené.
(zadáno: 20.4.2020)
Skvělá hudební komedie, inteligentní humor, výborné komické gagy. (velmi pobavilo herecky sehrané fotbalové utkání, to byl "koncert"). Z herců nejvíce zaujali Vojtěch Havelka jako mladý Habásko a Martin Hrubý (jeho opilecký výstup u otce Habáska nemá chybu). Vše dokresluje hudba třicátých let.
(zadáno: 11.5.2020)
Tak nějak depresivně to na mě působilo. Zaujal Jaroslav Satoranský v roli starého otce.
(zadáno: 26.9.2014)
Povedené představení s mnoha staropražskými písničkami. Bavila jsem se.
(zadáno: 4.6.2019)
Výborná komedie s vyrovnanými hereckými výkony. Roman Vojtek a Jiří Ployhar se mi líbili nejvíce. Moc pěkná funkční scéna. Přiblížení známého filmu na divadle se velice povedlo.
(zadáno: 31.1.2016)
Klasická hra zahraná na prknech ND citlivě, vkusně, výborné herecké obsazení.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>