Profil uživatele

Romana35

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (41)
Helena Grégrová: 15 % (68)
Lukáš Dubský: 15 % (37)
Michal Novák: 15 % (34)
Jiří Landa: 17 % (99)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 2.10.2017)
Hlavní herecká trojice Aneta Krejčíková, Martin Písařík a Lukáš Pečenka - vynikající. Výborná scéna, krásné kostýmy. Sehraná taneční company, stepařská vystoupení perfektní.
(zadáno: 18.1.2014)
Tak film je samozřejmě něco jiného, dává více možností . Přesto si myslím, že tomuto divadelnímu představení se podařilo dobrým způsobem převést tento známý film na jeviště. Komické výstupy byly vtipné a to je hlavní.
(zadáno: 1.3.2017)
Skvělé, skvělé, skvělé. Podařené divadelní zpracování podle známé knihy od anglické spisovatelky Sue Townsend. Herecké výkony výborné, líbili se mi všichni. Nejvíce Ondřej Dvořák v titulní roli, William Valerián jako Nigel a Jakub Dostál v roli pana Lucase. Představení má spád a humor, ocenuji živou kapelu na jevišti.
(zadáno: 16.11.2018)
Kvalitně zpracované představení dle známého románu, který byl i zfilmován. Režiséru Kopeckému se podařilo přesvědčivě převést tento příběh do divadelní podoby. Chválím herecké výkony Ondřeje Dvořáka, Michaely Krausové, Matyáše Procházky a Markéty Hausnerové. Více takových her na Mostecké jeviště.
(zadáno: 25.10.2016)
Na představení jsem šla na základě předešlých hodnocení s obavami, které se bohužel potvrdily. Hra je sama o sobě dost plytká, prvoplánový humor, nejvíce mi vadily vulgarismy, které hraničily až s lascivností. Při hereckém výstupu pana Etzlera v roli psychiatra mi bylo až trapně. Našly se i komické situace, kdy jsem se zasmála, především mě pobavila paní Hybnerová. Celkově ale myslím, že na dobrou komedii je to dost málo.
(zadáno: 22.11.2018)
Zajímavá hra ze soudní síně, silně připomíná skutečný soudní proces. V závěru diváci rozhodují o vině či nevině obžalovaného, což pro ně zvyšuje atraktivitu představení.
(zadáno: 7.6.2018)
Téma hry - rozdíl mezi mužským a ženským světem. Představení díky svým vulgarismům (které ovšem nejsou samoúčelné, zapadají do hry), není pro každého. Herecké obsazení vyvážené. Hraje se bez přestávky, ke konci hra graduje do zajímavého překvapení.
(zadáno: 8.3.2020)
Z naší alternace nejvíce zaujal Jiří Korn a Veronika Vyoralová v roli Středy. (typově přesní a výborní hlasově). Daniela Šinkorová dobrý výkon. Celkově muzikál průměrný, slabší libreto, první polovina představení mi přišla zajímavější, než druhá. Vadily mi některé scény, které byly již na hranici trapnosti ,např. výstupy strýčka Festera v podání Martina Sobotky (létání k Luně, pokusy o laciný humor mě opravdu neberou). Plusem je živý orchestr na scéně, tak jak je v Karlíně zvykem.
(zadáno: 1.10.2020)
Vtipná komedie o nesourodém páru. On sebevědomý a přitažlivý muž, úspěšný ve svém oboru, ona dobrosrdečná leč poněkud obtloustlá knihovnice. Vydrží Tom posměšky okolí, že má za partnerku tlustou ženu? To se dozví, kdo navštíví toto představení.
(zadáno: 10.4.2018)
Divadelní hra pro náročnějšího diváka se mosteckému souboru povedla. Michael Vykus v roli násilnického Stanleye je typově zcela přesný, nepřehlédnutelný, charismatický. Jakub Koudela jako nesmělý dobrák Mitch výborný. Moc se mi líbila i představitelka Stelly v podání Lilian Fisherové. Zita Benešová v roli Blanche rovněž dobrá. Ostatní herci již nemají ve hře tolik prostoru, ale i tak zaujmou. Hře nechybí dramatičnost, potřebný spád, skvělé zahrané vyhrocené okamžiky. Vše doplňuje působivě zvolená hudba, která dokresluje atmosféru.
(zadáno: 14.4.2020)
Tohle představení se hodně povedlo, zážitek. Všechny tři herečky byly výborné. Moc hezky napsaná a zahraná hra.
(zadáno: 23.1.2014)
(zadáno: 23.1.2014)
Tři samostatné příběhy hrané stejnými herci. Nic vyjímečného.
(zadáno: 3.3.2020)
Aktuální téma stalkingu se mosteckému divadlu podařilo ztvárnit přesvědčivě. Ústřední herecká dvojice Vít Herzina a Veronika Valešová se zhostili svým rolí se ctí. Z postavy Hannese (Timona) v podání Vítka Herziny jde až strach. Hraje se na aréně, komorní prostředí přispívá k navození atmosféry. Je využito otáčivého jeviště.
(zadáno: 25.4.2020)
Tak toto byl divadelní zážitek. Výborní Daniel Bambas a zejména Antonie Talacková v rolích manželů bojících se o svojí existenci v nelehké době. A nesmím zapomenout na Jiřího Maryška, jeho "tajnej" prostě pobaví. Podařená scéna.
(zadáno: 9.11.2019)
Hra se mi líbila, vulgarity byly očekávány, ve hře se snesly, vystihovaly podstatu hrajících osob. Pro citlivé povahy, kterým takovéto vyjadřování vadí ovšem nedoporučuji. Nejvíce zaujali Čermák, Trojan, Krobot. Iritovala mě postava Melíškové.
(zadáno: 9.10.2015)
Jednoduchá konverzační komedie, která má především pobavit diváka, vyšší cíle nemá.
(zadáno: 8.5.2020)
Hlavním tématem je izolace a samota mladých lidí. Hra mě však nedokázala tak vtáhnout do děje, přestože po herecké stránce nemám žádné výhrady . Možná představení ublížila kratší délka, nestačila tolik vykreslit jednotlivé charaktery postav.
(zadáno: 11.6.2017)
Lehká konverzační komedie, velice jsem se pobavila. Překvapivá pointa nakonec. Dvojice Vetchý - Dulava představení vévodí, dámy se nezůstávají pozadu. Pěkné!
(zadáno: 16.4.2019)
Líbivé Lehárovy melodie, pěkné kostýmy. Druhá polovina představení zajímavější.
(zadáno: 9.11.2021)
Tohle je kontroverzní hra se vším všudy. Dělí diváky na ty, kteří představení zatracují a na ty, kterým se líbí. Pokud se oprostíte od poněkud svérázného hraní a mluvy Simona Stašové, hru si užijete. Michal Dlouhý mi přišel ve své roli přirozenější, on tak hraje všude, tak jsem si na to již asi zvykla. Divadelní hra má ukázat vztahy v typické italské domácnosti. Že je hra pojatá takto, je sporné, nicméně své diváky si najde. Na našem představení byl ke konci standing ovation, takže asi nebudu sama, komu se hra líbila.