Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 3.12.2021, počet hodnocení: 3)
Byla jsem úplně unešená. Při standing ovation jsem měla úplně husinu a chtěla pokračování. Krásně zpracované divadlo, skvělá živá hudba a výborné herecké a pěvecké výkony herců. Viděla jsem provedení s Míšou Tomešovou, které role Eržiky skvěle padla. Určitě jsem nebyla naposledy.
(zadáno: 3.12.2021, počet hodnocení: 1)
(zadáno: 3.12.2021, počet hodnocení: 103)
krásné představení, vtipné, akční, super zápletka, najde se každý člověk, velmi povedené, doporučuji
(zadáno: 3.12.2021, počet hodnocení: 103)
(zadáno: 3.12.2021, počet hodnocení: 64)
(zadáno: 2.12.2021, počet hodnocení: 6)
(zadáno: 2.12.2021, počet hodnocení: 6)
(zadáno: 2.12.2021, počet hodnocení: 6)
(zadáno: 2.12.2021, počet hodnocení: 187)
(zadáno: 2.12.2021, počet hodnocení: 371)
Je to svižné a stylizace parodující chlapáctví není špatný nápad. Škoda, že nemá Michal Lang cit pro míru - humor je lascivně hrubozrnný, prvoplánový, ukřičený, nedává divákovi prostor pro smích.
Snad nejlépe na jevišti působí Adam Vacula. Není tak urputný, není vulgární. Ve scéně s latinským překladem to funguje báječně. Ostatní šlapou na plyn jako diví, ale k smíchu to není.
A o čem to celé je? Nevím.
Tohle všechno platí ještě minutu před koncem - a pak přijde pointa a všechno je rázem jasné a logické. Ale proč dělat z diváků kvůli té chvilce překvapení dvě hodiny hlupáky?
(zadáno: 2.12.2021, počet hodnocení: 1)
Kdo má rád rock,kdo prožil pár let v totalitě nemůže být z tohoto muzikálu zklamaný.
Výborný pěvecký výkon herců zejména M.Lambory a A. Krejč?kové.
Oceňuji živou kapelu,která celý muzikal ozvlaštňuje tím,že je po celou dobu na jevišti.Divák tak dostává 2 věcí současně:činoherní děj a skutečný koncert.
Za mé vynikajací představení.
(zadáno: 2.12.2021, počet hodnocení: 3)
Přestože jsem většinou spíše na klasiku, modernější pojetí se mi opravdu líbilo. Celá hra mě neskutečně nadchla. Skvělé herecké výkony T. Marečkové a Z. Piškuly.
(zadáno: 2.12.2021, počet hodnocení: 3)
Hra mě moc bavila. Skvěle jsem se zasmála, herecké výkony byly na úrovni.
(zadáno: 2.12.2021, počet hodnocení: 42)
(zadáno: 2.12.2021, počet hodnocení: 76)
(zadáno: 2.12.2021, počet hodnocení: 5)
Román I. Stonea mám zatím jen rozečtený, ale i tak jsem na představení šla a musím říct, že jsem byla nadšená. Je to jedna z nejlepších věcí, které můžete v současnosti ve Viole vidět. Tomáš Pavelka podává úchvatný výkon. Takový určitě byl Michelangelo. Kateřina Lojdová i Otakar Brousek v mnohorolích jsou také skvělí. Je to prostě pohlazení po duši a přenese Vás to do Florencie i Říma v dobách renesance. Ocitnete se v uličkách Florencie. Jasně vidíte strop Sixtinské kaple. Prostě je to veliká krása.
(zadáno: 2.12.2021, počet hodnocení: 7)
Inscenace neurazí, ba naopak v předvánočním shonu potěší jistě dost diváků. Plynulý průběh příběhem narušovaly zejména neefektivní přestavby (stačilo by alespoň, aby technici byli převlečeni do dobových kostýmů, ne pracovního oděvu) a neukázněnost dětských herců. Od výborného herce V. Kryškeho bych očekávala větší výkon, ale této inscenaci to zřejmě stačí. Zaujala mne J. Ferencová jako paní Cratchitová (v programu uvedena P. Sklářová, nejspíš záskok).
(zadáno: 2.12.2021, počet hodnocení: 7)
Dle mého názoru perfektní zpracování. Viděno několikrát v různých alternacích, výkony všech alternací u hlavních rolí jsou excelentní. Velice mě uchvátila interpretace Máří Magdalény v podání V. Příhodové.
(zadáno: 2.12.2021, počet hodnocení: 4)
Výborná scénografie, hudba, spoustu skvělých motivů, výborně rozjetá první polovina.. a pak se to nějak rozklížilo a konec nevyzněl ani způlky tak, jako jiné situace během inscenace, a z divadla jsem odcházel s pocitem nenaplněného potenciálu a byla to ohromná škoda. Každopádně ale jedno z těch velkých divadel, které stojí za to vidět (znovu vyzdvihuji scénografii), a T. Havlínek se do role pokládá skvěle.
(zadáno: 2.12.2021, počet hodnocení: 105)
Inteligentní humor bez nutkání udělat vtip za každou cenu, což se dnes už moc nevidí. Používají mnoho narážek a odkazů, tak ani nevím, jestli jsem zaregistroval všechny vtipy, ale i tak jsem se bavil výborně. Je skvělé, že (samozřejmě svým stylem) pokračují ve stopách Š+G.
(zadáno: 2.12.2021, počet hodnocení: 46)
(zadáno: 2.12.2021, počet hodnocení: 9)
Tato inscenace mně velmi mile překvapila, velice oceňuji výkon M. Ligače v roli Henryho Baskervilla. Vřele doporučuji.
(zadáno: 1.12.2021, počet hodnocení: 8)
Síla! Obdivuhodný herecký výkon Saši Rašilova, skvělá scénografie, práce se světly, hudbou, s minimalistickými rekvizitami... Osobně bych možná jen lehce škrtal a krátil, aby bylo dosaženo intenzivnějšího účinku, ale to je jen drobná vada na "kráse". A díky autorům i hercům za připomenutí neprávem opomíjeného Wolfganga Borcherta, jehož dílo mám rád.
(zadáno: 1.12.2021, počet hodnocení: 278)
(zadáno: 1.12.2021, počet hodnocení: 56)
(zadáno: 1.12.2021, počet hodnocení: 9)
Tanečně-mimická audiovizuální podívaná, ve které exceluje Radim Vizváry svým dechberoucím výkonem. Celkové zpracování přesně v duchu Laterny Magiky, které působí na všechny smysly a imaginaci. Tématem hry je působivě zpracovaná úvaha nad budoucností lidstva/lidství v době technologické, myslím, že Čapek by tomuto představení zatleskal. Já jsem odcházel v příjemně zádumčivém rozpoložení.
(zadáno: 1.12.2021, počet hodnocení: 410)
(zadáno: 1.12.2021, počet hodnocení: 22)
(zadáno: 1.12.2021, počet hodnocení: 29)
Nekorektní hodinová jízda, smršť nápadů, hlášek a hereckých výkonů.
(zadáno: 1.12.2021, počet hodnocení: 14)
(zadáno: 1.12.2021, počet hodnocení: 14)
(zadáno: 1.12.2021, počet hodnocení: 14)
(zadáno: 1.12.2021, počet hodnocení: 14)
(zadáno: 1.12.2021, počet hodnocení: 15)
(zadáno: 1.12.2021, počet hodnocení: 14)

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>