Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 17.1.2018, počet hodnocení: 55)
Divadlo Ungelt - Na útěku  [Etfu 70 %]
(zadáno: 17.1.2018, počet hodnocení: 6)
Divadlo J.K.Tyla Plzeň - Past na myši  [Zlenka 70 %]
Je pravda, že v první půlce představení jsou herci odděleni skleněnou stěnou - sledujeme je v jejich domě s průhlednými stěnami. Pro mě to rušivé nebylo, naopak. "Vnitřek domu" je perfektně ozvučený, je slyšet i když převracejí stránky novin. Představení vtipné, druhá půlka svižnější.
(zadáno: 17.1.2018, počet hodnocení: 12)
Národní divadlo - Spalovač mrtvol  [Ttie 30 %]
(zadáno: 17.1.2018, počet hodnocení: 12)
Městské divadlo Zlín - Ovčáček miláček  [Ttie 60 %]
(zadáno: 17.1.2018, počet hodnocení: 1)
Národní divadlo Brno - Odyssea  [Ellisskka 10 %]
S přáteli jsme se rozhodli kulturně se obohatit, a tak jsme vyrazili do divadla. Ovšem takové zklamání a nudu co jsme zažili. Jak jsme se modlili, aby už byl konec. Bohužel nevydařené. Nepotěšilo nás to a odcházeli jsme zklamaní.
"Plus" mají u mě herci za to, jak něco takového dokázali zahrát. Jinak nás to nijak neobohatilo. Řekla bych, že to ani nestojí za zhlédnutí.
(zadáno: 17.1.2018, počet hodnocení: 2)
Hudební divadlo Karlín - Čas růží  [PMajernicek 50 %]
Představení jsem viděl a k jeho kvalitám se vyjadřovat nechci,je to něco co by v zahr. kde působím neobstálo,nejsem pisatelem recenzí,většinou je čtu,ale tohle mi nedá.Ozývá se kritika směrem k dětem,ale já z nedělního večera nemohu říci,že zpívají úplně špatně,ale řekl bych nad své síly.Filip A.je správná cesta,nebo byla a nikdo si nevšiml,že díky dospívání je to moment.nad jeho síly a hodně se trápí,slabší dětský kolega nejen, že nepomůže,ale se stejným probl.ho ještě více stáhne dolů.
Jiná věc je holčička,ta je zřejmě úplně nová a herec.bez výrazu a zpěv.nudí,ta si musí roli ještě zažít.
(zadáno: 17.1.2018, počet hodnocení: 1)
Divadlo Bez zábradlí - Terasa  [Ditas 100 %]
Představení Terasa se mi moc líbilo, vtipné, mělo to spád, téma fajn. Bavila jsem se a mile mě to překvapilo, protože hodnocení nebyla úplně vysoká. Určitě doporučuji.
Skvělý výkon herců.
(zadáno: 17.1.2018, počet hodnocení: 95)
Městské divadlo Brno - Zamilovaný Shakespeare  [David Strang 70 %]
(zadáno: 17.1.2018, počet hodnocení: 2)
Činoherní klub - Léda (Manželskonemanželská povídka)  [Zajíc 10 %]
Naprostá ztráta času. Nechápu, proč Činoherní klub vůbec něco takového uvádí. Oplzlé poznámky na adresu žen, které jsou vyobrazené jako slepice bez vlastní vůle i mozku, málo uvěřitelné dialogy, humor založený na hlubokém sténání a ruce na ňadru, Ondřej Vetchý drmolící na hranici nesrozumitelnosti. Nemělo to pro mě absolutně žádný přesah. Slavných herců mi spíš bylo líto, že jsou ochotni v něčem takovém účinkovat.
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 41)
Švandovo divadlo - Krysař  [Kateřina Vodáková 60 %]
Nevím přesně, co jsem dějově viděla, avšak kostýmy, scéna, hudba, projekce a práce se světlem jsou zde natolik působivé, že hra stojí za vidění. Druhá polovina je naléhavější, živější. Výkon K. Cibulkové ční nad ostatními.
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 294)
Divadlo 6-16 - Bull  [Monulinka 70 %]
Čekala jsem trochu více, bohužel mě to nedokázalo dostatečně vtáhnout, což bylo možná nedivadelním prostředím kavárny Jam Café i mou celkovou únavou. Smysl poměrně krátké inscenace chápu především v otevření debaty na téma mobbingu, za což jim patří velký dík.
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 294)
11:55 - Hodní chlapci  [Monulinka 90 %]
Tohle byla nálož. Inscenace mě solidně rozložila a dlouho ve mně zůstala. Od souboru 11:55 jsem zatím viděla dvě inscenace, které obě vznikly ještě v Disku, obě mě mile překvapily osobním vkladem herců a očividnou kolektivní prací při zkoušení. Herci jdou až na dřeň. Ne všechny scénky jsou stejně úderné či správně dlouhé, větší část mě ale spíše mrazilo, závěr skvělý. Výborná hudba a scéna. 85 %
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 274)
Dejvické divadlo - Zásek  [Martin21 60 %]
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 274)
Městské divadlo Brno - Ženy na pokraji nervového zhroucení  [Martin21 70 %]
Z obsazení je dle mého názoru Markéta Sedláčková. Zbytek ansáblu podává své bězné výkony. Netradiční hra, ovšem si myslím, že ne každému sedne.
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 294)
Národní divadlo - Maryša  [Monulinka 80 %]
Při hře šlo sice poznat, že ne všichni diváci přijali Mikuláškovo moderní zpracování, mně se ale líbilo hodně. Proškrtaný text obstojí i v dnešní době a akcentuje zase jiná témata. Jako obvykle skvělá scéna M. Cpina, a i když vznášející se krychle není příliš objevná, funguje dobře. Masky sboru divák bez programu/dramatického úvodu nemusí vůbec pochopit. Herecky velmi zajímavé, P. Beretová výborná. A na vaření kávy na jevišti ND jen tak nezapomenu, vynikající moment.
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 232)
Národní divadlo - Maryša  [Eviik 80 %]
Kdo čeká klasiku se vším všudy, bude asi zklamán. Mně se ale nová Maryša velmi líbila. Hra je podstatně zkrácena, z postav zůstaly jen ty nejdůležitější. Děj se tak plně soustředí na postavu Maryši a její okolí, které jí neustále manipuluje. Divák taky není rozptylován kvantem rekvizit a kulis. Scéna je poměrně jednoduchá, ale přesto velmi chytře vymyšlená (Marek Cpin opět nezklamal). Pavla Beretová zvládla nelehkou úlohu velmi dobře.
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 232)
Divadlo Vosto5 - Pérák (Na jméně nezáleží. Rozhodují činy!)  [Eviik 90 %]
Tato země potřebuje hrdiny. Platilo to během 2. světové války i nyní. Co na tom, že se jedná o fiktivního hrdinu. Uskupení Vosto5 si s touto inscenací opravdu vyhrálo - od scénáře, kde se jim podařilo šikovně skloubit skutečné události s těmi vymyšlenými, přes akční scény až po humor - slovních a jiných hříček je tam opravdu mnoho. Bavila jsem se a určitě ráda zajdu znovu!
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 21)
agentura Harlekýn - Skleněný zvěřinec  [MarketkaP 60 %]
Souhlasím s redakcí. Simona Stašová se chvílemi neposlouchala příjemně.
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 21)
Bratři v tricku - Plovárna  [MarketkaP 100 %]
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 62)
Městská divadla pražská - Čapek  [Lisarah 80 %]
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 51)
Městská divadla pražská - Otec  [Alcha 90 %]
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 365)
Městská divadla pražská - Strýček Váňa  [Marcela 80 %]
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 87)
Činoherní klub - Ujetá ruka (Behanding in Spokane)  [Anah 60 %]
Pro mě dost morbidní. Monolog o gibbonech se mi zdál vcelku zbytečný. Celé představení táhl Martin Finger. Od McDonagha jsem viděla lepší kousky
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 2)
Goja Music Hall - Ples upírů  [PMajernicek 70 %]
Představení postupně nabírá na intenzitě a vtahuje do děje, představitelé hlavních rolí jsou myslím vybraní na 1 s hvezdičkou,předčilo všechna má očekávání, celkový dojem kazí prostředí ve kterém se představení odehrává. Myslím, že představení takové kvality by si zasloužilo úplně jiné divadlo.
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 87)
Divadlo pod Palmovkou - Zamilovaný Shakespeare  [Anah 70 %]
Hezké, ale souhlasím s tím, že délka tomuto představení spíše ublížila. Vynikající výkon Kamily Trnkové mě velice mile překvapil, jinak i menší role byly skvěle obsazeny, prostě Palmovka opět nezklamala
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 182)
Městská divadla pražská - V+W Revue  [PavelK 30 %]
Asi jsem viděl úplně jiné představení, které bych přirovnal k amatérskému edukativnímu představení pro školy. Laciný humor nekorespondující s umem V+W, příliš doslovné vysvětlování všeho, revuální hudební výstupy bez konceptu, jendotlivé scénky také trvaly déle, než bylo třeba (nekonečné vaření ingrediencí, dlouhá forbína) a od souboru unavené výkony (viděna repríza o vánočních svátcích). A k tomu špatný zvuk. Jedna polovina stačila.
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 182)
Divadlo Na zábradlí - Anamnéza  [PavelK 70 %]
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 4)
Divadlo Športniki - Gagarin!  [Zblunk10 90 %]
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 37)
Goja Music Hall - Fantom opery  [Tintera.v 60 %]
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 4)
Švandovo divadlo - Proměna  [Zblunk10 20 %]
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 4)
Národní divadlo - Pýcha a předsudek  [Zblunk10 90 %]
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 4)
Divadlo Kalich - Podivný případ se psem  [Zblunk10 70 %]
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 13)
Divadlo v Dlouhé - Dating v osmi  [Ivelly 70 %]
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 13)
Divadlo v Dlouhé - Muži sa minuli  [Ivelly 70 %]
(zadáno: 16.1.2018, počet hodnocení: 13)
Divadlo v Dlouhé - Mnoho povyku pro nic  [Ivelly 70 %]

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>