Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

zadáno: 22.5.2022, počet hodnocení: 63
zadáno: 22.5.2022, počet hodnocení: 63
zadáno: 22.5.2022, počet hodnocení: 213
zadáno: 22.5.2022, počet hodnocení: 133
zadáno: 22.5.2022, počet hodnocení: 3
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 24
Skvělé stylizované dokumentární divadlo. Velmi ocenuji, že se hrálo o Jonákovi bez Jonáka. A především pak, že středobodem jsou zaměstnanci a hosti Diskolandu. Nabízí se tak zajímavý protipohled současné seriálové tvorbě na devadesátky.
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 131
65 %. Režijní duo SKUTR se statečně utkalo s komplikovanou Shakespearovou tragédií. Jistou nepřehlednost vztahů, z níž si mimochodem režie v jednu chvíli trefně utahuje, se však vždy zcela osvětlit nepodařilo, a tak mi motivace, činy a vztahy některých postav zůstaly utajeny. Asi i to mělo za následek, že přibližně druhá půlka první poloviny mi přišla poněkud úmorná. Velmi ale oceňuji, že DD zase zkouší něco nového. Z účinkujících zaujali zejména O. Malý, S. Babčáková (navíc v úchvatném kostýmu od Simony Rybákové), V. Neužil a P. Šimčík.
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 1
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 67
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 7
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 241
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 409
Na základě hodnocení zde jsem se těšil, že uvidím skvost. To se ale bohužel nestalo. Průměrná inscenace s průměrnými, až místy slabšími uměleckými výkony. Předloha samotná docela dobrá, místy lehce dojímá, hudba občas chytlavá, ale...
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 13
Představení je skvělou rodinnou podívanou. Moc se mi líbilo zastoupení mladé herecké generace.
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 260
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 39
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 4
Doufám, že se Národní divadlo Praha po odchodu Daniely Špinar odrazí ode dna (plného bahna).
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 254
Ale jo... Špatný to nebylo. Hlediště se smálo všemu, já tak polovině z toho. Největší úspěch měl u diváků gay pár ve sprše, u mě především fantastičtí sólisté Procházková (jako Eržika), Salvadori, Pechová a Ratajský. Výkon Bílé příjemný, ale víc mi sedí v poloze, kterou ukáže v poslední písničce. To bylo fajn zklidnění celé té bláznoviny za litra. Ano, vstupné bych uvítal nižší, když za polovic vídám světové muzikály s orchestrem a početnějším obsazením. Ale budiž. Příběh zajímavý, člověk vypne a odreaguje se. Rozhodně nelituji :)
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 213
Š. Vaculíková je dobrou volbou jen pro první část inscenace. Druhou část bohužel příliš nezvládá a dámou není. Tou je naopak výborná L. Švormová, která celé inscenaci dává ono "Shawovské". J. Šťastný zbytečně přehrává a jeho závěr je více než předvídatelný. Mezi ním a Š. Vaculíkovou není absolutně žádná chemie a spíš to vypadá na vztah otce a dcery. Obrovská škoda, že z celého učení Lízy zůstala 1 malinkatá scéna - mnoho narážek později se tak vytrácí (třeba nahraný hlas v gramofonu). I postava paní Pearsové mohla být méně stoická.
Nicméně dobré provedení klasiky.
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 466
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 173
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 304
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 220
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 77
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 208
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 12
20.05.2022 - Činoherní klub
Lucie Žáčková!!
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 12
19.05.2022 - Dejvické divadlo
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 135
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 135
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 135
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 135
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 135
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 135
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 135
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 11
Šťastně vybraný text pro důstojnou oslavu talentu výjimečné herečky. Paní Janžurová dokládá, že svou profesi ovládá se suverenitou a šarmem. Což není žádné překvapení (viz Božská Sarah tamtéž). Její dcera mohla v pozici režisérky jen koukat a my s ní.
zadáno: 21.5.2022, počet hodnocení: 11
65% Nemyslím si, že celkově je pro Skutry Dlouhá šťastná éra, ale tato inscenace je vyvedená, s předlohou se potkali inspirativně a dokonce z ní nechali hercům i dost textu. Výborný Ondřej Rychlý!

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>