Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 28.10.2020, počet hodnocení: 133)
Ze záznamu DRAMOX: Už od Královy řeči mi srdíčko tepe pro Dušana Sitka v této inscenaci si taktéž nemlže stěžovat. Co se týká Petry hřebíčkové, tak nemám slov.
(zadáno: 28.10.2020, počet hodnocení: 587)
Nepříliš povedená dramatizace, s velkým množstvím střihů a často důrazem na levné scény. Režie je nezajímavá, neinvenční, popisná. Herci to v takové inscenaci mají těžké. Poslední čtvrtina celkovému dojmu hodně pomohla. Nicméně na představení asi hodně rychle zapomenu. (Ze záznamu.)
(zadáno: 27.10.2020, počet hodnocení: 133)
Viděno ze záznamu: Dobře není můj cup of tea, ale velice se mi líbí technická stránka inscenace docela dobře se na to kouká. Ty levné scény jsou, no levné.
(zadáno: 27.10.2020, počet hodnocení: 69)
Má první zkušenost s Cabaret Calembour, na představení jde vidět, že je starší a nyní, po letech, už všichni tři herci vyzráli do ještě větších osobností. Přála bych si jejich formy porovnat a vidět je v představení nyní. /Viděno online na Dramoxu, říjen 2020./
(zadáno: 27.10.2020, počet hodnocení: 739)
Příjemná komedie. Ve druhé polovině už trochu zdlouhavá. Kromě závěrečné pointy vám vlastně druhá půlka už nic moc nepřinese. Ansáblová záležitost s vyrovnanými hereckými výkony, snad jen Tereza Kostková trochu pokulhává za ostatními. V terapeutickém půlkruhu sedí jako jediná mírně zády k divákům, a proto ji není občas slyšet.
(zadáno: 27.10.2020, počet hodnocení: 739)
85% Třetí inscenace této hry, kterou jsem viděl. Jednoznačně nejlepší. Výborně zde fungují oba páry prarodičů, pohybující se na hraně přijatelného sentimentu. Nick Lukáše Rouse je nejlepší z Nicků, které jsem viděl. Velmi citlivá režie Juraje Herze. Silný příběh plný emocí a snahy o porozumění. Doporučuji.
(zadáno: 27.10.2020, počet hodnocení: 739)
65% Vždy se těch duchařských témat trochu bojím, ale tato komedie mě bavila od začátku do konce. Vyzdvihl bych především ženské osazenstvo - zaujala mě zejména přesvědčivá Jaromíra Mílová, dále Jana Zenáhlíková a v menší roli služky Zuzana Fricová. Jsem rád, že v napjaté situaci okolo kladenského divadla vznikla inscenace, kterou stojí za to vidět...
(zadáno: 27.10.2020, počet hodnocení: 541)
65%
(zadáno: 27.10.2020, počet hodnocení: 541)
(zadáno: 27.10.2020, počet hodnocení: 541)
(zadáno: 27.10.2020, počet hodnocení: 541)
(zadáno: 27.10.2020, počet hodnocení: 541)
(zadáno: 27.10.2020, počet hodnocení: 541)
85%
(zadáno: 27.10.2020, počet hodnocení: 541)
(zadáno: 27.10.2020, počet hodnocení: 541)
(zadáno: 27.10.2020, počet hodnocení: 541)
(zadáno: 27.10.2020, počet hodnocení: 541)
(zadáno: 27.10.2020, počet hodnocení: 541)
(zadáno: 27.10.2020, počet hodnocení: 541)
(zadáno: 26.10.2020, počet hodnocení: 171)
55%
záznam
Spojení Psa baskervillského, Umírajícího detektiva a Ďáblova kopyta v podání Jihočeského divadla na točně v Krumlově bohužel ze záznamu zřejmě nemá takový účinek. Pozvedá ho Jiří Suchý/Baskervill, stylizovaný však spíše jako Bertie Wooster, takže pocit, že se každou chvíli někde za keřem vynoří Jeeves, nebyl zcela od věci. Jinak spíše průměrná záležitost, hratelná kdekoli (a nesouvisí s tím fakt, že točení kolem dokola obvykle způsobí lehkou nevolnost).
(zadáno: 26.10.2020, počet hodnocení: 69)
Skvělý Štěpán Kozub, Shakespeare a aktuálnost hry. Doporučuji, pokud chcete vidět talent Kozuba i v jiném než čistě komediálním pojetí. /Viděno online na fb KS Aréna, říjen 2020./
(zadáno: 26.10.2020, počet hodnocení: 3)
Herecký projev je velmi komorní. Sází na uměřená gesta. Zároveň se děj odehrává na prakticky prázdné scéně. Osekáním od všech vnějších efektů dosahuje inscenace působivého výsledku. Vlastně se stále zvažují a přehrávají různé možnosti osudů krétského krále Idomenea vracejícího se z trojské války. Přesto, že se rozehraná situace zpravidla zruší slovy ?Ale tak to nebylo!?, děj přitahuje naši pozornost. Hra si pohrává s proměnlivou skutečností, která se na oko formuje podle našich představ, strachů, snů. Nekonvenční, potěší nejen fajnšmekry ale i všechny otevřené diváky.
(zadáno: 26.10.2020, počet hodnocení: 78)
(zadáno: 26.10.2020, počet hodnocení: 78)
(zadáno: 25.10.2020, počet hodnocení: 133)
Že záznamu DRAMOX: Tuhle partu nelze nemít rád. Je to milé a v této době to vyloženě sedne.
(zadáno: 25.10.2020, počet hodnocení: 133)
Ze záznamu DRAMOX: Skvělý Miroslav Táborský :)
(zadáno: 25.10.2020, počet hodnocení: 133)
Že záznamu DRAMOX, ujde to :)
(zadáno: 25.10.2020, počet hodnocení: 171)
75%
záznam
Šťavnaté, výživné a bobtnající smíchy. Rozkošně punková Kateřina/Radka Coufalová a její dokonalý mírně žvanivý mužnou silou vládnoucí protipól Petruccio/Martin Havelka. Škoda, bude tu velmi scházet...
(zadáno: 25.10.2020, počet hodnocení: 133)
Že záznamu DRAMOX: Je to výborná oddechovka, u které i kdybyste o C Grodonim slyšeli jen ze záznamu Sluhy dvou pánů, tak vám musí do 15 minut dojít kdo je autorem,protože to vypadá, že na jména postav neměl zrovna představivost xD
(zadáno: 25.10.2020, počet hodnocení: 133)
Ze záznamu: Pobavilo :)
(zadáno: 25.10.2020, počet hodnocení: 133)
Ze záznamu DRAMOX: Dilema u DD trvá. Neříkám, že by ta hra byla špatná, jen tak nějak neporobíhá ta chemie. otázka je: 1) Je to záznamem (chybějícím panem publikem in situ), nebo hrou?
(zadáno: 25.10.2020, počet hodnocení: 133)
Ze záznamu DRAMOX: Nemůžu si pomoci mě to tak neuchvátilo. Otázka jestli to je záznamem (což je možné) a nebo nemám cit pro Dejvické (to je divný).
(zadáno: 25.10.2020, počet hodnocení: 171)
záznam
To, co se ze začátku jevilo jako slibná a roztomilá hudebně-sportovní komedie s prvorepublikovým švunkem, se mi někde před druhou třetinou rozpadlo do sledu varietních čísel, avšak v ochotnickém podání. Herci se možná bavili nadmíru, já už tak ne. Prvorepublikový pel se naštěstí podařilo donést do konce, to je plus. Dobrý, občas i výtečný Vojtěch Havelka jako Eman.
(zadáno: 24.10.2020, počet hodnocení: 93)
(viděno z TV záznamu, v rámci předávání cen Neuron)
Úžasné představení ve všech směrech. Díky ČT za záznam.
(zadáno: 24.10.2020, počet hodnocení: 157)
ze záznamu

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>