Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 241)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 122)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 2)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 2)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 16)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 76)
(Viděno na letní scéně Azyl78) Představení nebylo špatné, ale když to srovnám s přechozími hrami od Cirk la putyky, tak jsem čekal asi trochu víc...
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
Výborná scéna, zajímavé zpracování.
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
Nádherné představení, skvělé herecké výkony.
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
Opravdu silný zážitek.
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
Velice zajímavé představení.
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 19)
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 49)
Tak, to bychom měli formu. Ale jaksi se nám z toho vytratil ten obsah.
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 744)
Tato hra byla před cca 20 lety moje první setkání s McDonaghem. Z tehdejší verze s Ninou Divíškovou mě mrazilo trochu víc, ale přišlo mi, že tam také měla trochu větší prostor, než Milena Steinmasslová. Znám ji z jiného typu rolí a nějak mi dělalo potíže jí to uvěřit. Viděl jsem tam spíš tiky, vyplašenost a zmatenost než tu nenávist. Velmi výrazná a zajímavá je Maureen Ireny Kristekové - dobře se do role opřela, nechybí jí energie. Její proměna po nenaplněné katarzi je famózní. Je dcerou své matky se vším všudy, i když zoufale nechce. Prostor klubovny v Jindřišské dobře dotváří atmosféru.
(zadáno: 16.6.2021, počet hodnocení: 744)
Jakoby si chtěl Miloslav König odskočit od líbivé činohry. Sice jen na osmi metrech čtverečních, ale je tu jiný, extravagantní, obnažující se duševně i fyzicky, sebedestruktivní, sdělující a volající o pomoc - a přitom tak zoufale sám. To množství naturalismu je neuvěřitelné, nabalující se. Skvěle zvládnuto herecky i pěvecky. Velkou pochvalu si zaslouží i Martin Dohnal za výběr hudby a její interpretaci. Ke konci ztrácí inscenace tempo. A narážky na covid už prosím ne, sem se to opravdu nehodí..
(zadáno: 15.6.2021, počet hodnocení: 51)
(zadáno: 15.6.2021, počet hodnocení: 165)
(zadáno: 15.6.2021, počet hodnocení: 220)
(zadáno: 15.6.2021, počet hodnocení: 122)
(zadáno: 15.6.2021, počet hodnocení: 241)
(zadáno: 15.6.2021, počet hodnocení: 327)
Film jsem viděl už dávno a srovnávat se mi nechce.
Inscenace Jana Holce má mrazivou atmosféru. Plyne pomalu, ale neúprosně. Je jako klidný živel, který ví o své síle. Vydatně podpořen výpravou i hudbou.
Uprostřed toho všeho jsou oním živlem zmítáni Eli a Oskar. Chytaji se jeden druhého jako tonoucí všeho, co může poskytnout naději. Ale je to marné. Všechny nás strhne proud. Nikdo nemáme šanci. Neunikneme krutosti, které jsou schopni jen lidé.
Denisa Barešová i Oskar Hes jsou báječní. Takhle výrazných hereckých osobností není nikdy dost.
(zadáno: 15.6.2021, počet hodnocení: 59)
(zadáno: 15.6.2021, počet hodnocení: 12)
Divadlo sazi definitivne na znama jmena, ale v tomto pripade nezachrani herecka esa tak slabe predstaveni, jake si prichystalo s letnim programem.
Zlata Adamovska se snazi v posledni dobe hrat role proti svemu hereckemu typu, ale marne. Neni to ani tak jeji vina, jako naivne napsana role kadernice ve strednim veku, ktera neumi vyslovit ani slovo email. Umakartova je v tomhle pojeti jeji prosta zena z panelaku, ktera nadava na zivot a divak nevi, zda ji ma fandit nebo litovat. Jestli chcete podporit soubor, poslete jim na ucet penize za dobrovolnou vstupenku a zustante doma.

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>