Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 112)
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 141)
86 %
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 299)
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 299)
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 299)
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 59)
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 51)
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 51)
Bylo mi to líto. Bylo mi líto herců, kteří jsou skvělí, M.Konig je špičkový, hudební vsuvky překvapivě příjemné, scéna krásna... i když post country DJ v klobouku bych si asi odpustila, ale vlastně zapadá do zmatečnosti představení celkem dobře.
Bylo mi líto diváků, kteří se snaží, namáhají mozek, a stejně jsou ztraceni v množství témat, metafor! a smyslu toho celého, když vám nepomáhá ani dovysvětlování děje a rádoby vtipkování od herců na podiu, někde je asi chyba.
Překombinovanost toto představení zabíjí.
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 7)
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 21)
Nuda k nepřečkání. O čem, pro koho, nač? Režijně bezzubé, herecky nepřesvědčivé.
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 20)
Trochu jsem se bála, jak to bude zinscenováno, nakonec jsem byla spokojená. Nejlepší byl Tomáš Turek. Rozhodně stojí za shlédnutí.
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 140)
Skvělé herecké výkony, obsah hry velice zajímavý, ale přesto mě něco chybělo.Tempo hry mohlo více gradovat.
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 5)
V první polovině zdlouhavé pasáže, hudební doprovod skutečně občas rušil.
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 7)
Inscenace plná výborných režijních nápadů. Především skvělá company a hlavní role ztvárněná P. Klimendou byla trefa do černého. Herecky výborná K. Falcová avšak pěvecky mně v této roli vadila její pěvecká technika . Více pop zpěvu než její operní techniky by určitě této roli prospělo. Jinak celkově velice příjemné a milé představení.
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 7)
Skvělý Petr Strenáčik.
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 7)
Aktuálně nejkrásnější představení, které jsme za poslední dobu viděli. Cina je talent!
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 7)
Krásně udělaný muzikál! Všichni účinkující s maximálním nasazením!
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 7)
Zklamání.
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 7)
Velká spokojenost. Určitě s odstupem času zajdu znova.
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 7)
Úplně zbytečné představení. Mít to přestávku, odejdeme.
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 7)
Herecký koncert Ivany Chýlkové.
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 15)
První kultura 2019 a 4 návštěva v Dlouhé ;) Scénu jsem si vybrala záměrně, protože patří k mé oblíbené v Praze.
Z první půle jsem trošku na rozpacích, všichni podají výborné výkony. Nějaký dílek ale chybí, nemám z toho takový pocit jako u lidské tragikomedie nebo souborného díla WS. Člověk pak cítí ještě obdiv spíše než k Havlovy k paní Olze, která musela být neskutečná žena. Docela mě někdy štvou zvukové doprovodné prvky. Druhá půle to výrazně zvedá, ale nelze se ubránit tomu, že něco chybí. Celkové mi v této hře přijde mužská část souboru výraznější než ženská.
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 200)
Souhlasím s Vaklavem, i já se ztrácel. Bylo to mile postmoderní, herci byli skvělí, a přece to drhlo a točilo se to v kruhu. Nečekal jsem Ibsena, komentář k jeho textu mi vyhovuje, hledání paralel se současností bylo jistě poctivé, a přece to nikam nevedlo a časem nudili i Pejsem s Kočičkou. Celý ten kabaret by možná líp fungoval v komornějším prostoru - v Komedii zela mezi jevištěm a hledištěm propast.
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 77)
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 39)
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 1)
Zatím to nejhorší co jsem v Na Zábradlí vid?la. Snové chvilky se hercům nedaly věřit, roztahané scény a dialogy už vůbec ne. Po trapných chvilkách v momentech které měli být vtipné po přestávce nebyla možnost návratu do sály. Ať se Zábradlí raději drží toho čemu se dá věřit. Bergman si s humorem a přehráváním ruku nepodal.
(zadáno: 20.1.2019, počet hodnocení: 169)
35% - Ztracen v proudu slov.
Buď to bylo na mě složité, nebo to nebylo dobré.
Rád bych uložil bez procent, ale to nejde, takže budu upřímný, rozhodně ale bez zlého úmyslu. Třeba to prostě není pro mě.
Ale hercům bych nic nevytýkal. Klidně zase někdy něco zkusím.

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>