Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 13.11.2018, počet hodnocení: 1)
Moderní pojetí historického tématu by ani tak nevadilo, ale..Takové bezprizorní mlácení do bubnů a houpající se "vězení", které hercům div že nespadlo na hlavu, je zanedbatelná drobnost v porovnání s tím, když Marie Stuartovna, královna!, řve na Alžbětu, taktéž královnu!,ty pí.o a celé hlediště strnulo. To už to znásilnění na klekátku byl jen drobný bonus.Přestože výkony herců byly vynikající,např. Martin Sláma Jako baron Cecil,nebo Eva Novotná jako Alžběta, představitelka Marie Stuartovny kazí všechny monology svými sykavkami, což je velmi rušivé. Návštěva logopeda by nebyla od věci.
(zadáno: 13.11.2018, počet hodnocení: 16)
Byla jsem na improvizaci Tucet spadlých listů (moje první divadelní zkušenost s Jardou Duškem). Zpočátku doslova "cvokárna". Měla jsem pocit, že jsem se ocitla na představení psychiatrické léčebny :-). Nicméně hraní si se slovíčky, písničky a z toho vzniklá motanice bláznivého děje-neděje bylo tak fascinující (čeština je jazyk obrovských možností), že jsem se začala náramně bavit a ohromeně zírala, co se z toho všeho vyvíjí. Zejména druhá polovina gradovala a byla vtipná. Dušek s jeho kolegou jsou geniální a mají talent diváky vtáhnout do děje, i když tam vlastně žádný děj není :-).
(zadáno: 13.11.2018, počet hodnocení: 22)
(zadáno: 13.11.2018, počet hodnocení: 22)
(zadáno: 13.11.2018, počet hodnocení: 22)
(zadáno: 13.11.2018, počet hodnocení: 22)
(zadáno: 13.11.2018, počet hodnocení: 22)
(zadáno: 13.11.2018, počet hodnocení: 387)
(zadáno: 13.11.2018, počet hodnocení: 95)
Skvěle! Vynikající Ondřej Kavan, někdy až děsivě. Vtipné a zároveň burcující.
(zadáno: 13.11.2018, počet hodnocení: 37)
(zadáno: 13.11.2018, počet hodnocení: 80)
shlédnuto v Žižkovském divadle 8.11.
(zadáno: 13.11.2018, počet hodnocení: 138)
Perfektně ztvárněná klasika. Skvělá hudba a vynikající výkony všech herců.
(zadáno: 13.11.2018, počet hodnocení: 171)
85% Moc krásná hra. Paní Mihulová mě naprosto okouzlila. Petru Nesvačilovou mám moc ráda, ale občas mi přišlo, že už přehrává, ale nijak zásadně, ono k té její postavě to tak nějak patří, je to takové přiznané divadlo na divadle. Konec na můj vkus příliš patetický, tam bych být dramaturgem do toho trochu sáhla, i na Petře Nesvačilové bylo vidět, že si s takovým patosem úplně neví rady.
(zadáno: 13.11.2018, počet hodnocení: 122)
(zadáno: 13.11.2018, počet hodnocení: 37)
"zpívaj' mi hodně štěstí, jenže já chci leda tak spát, hlava mi přímo třeští, zasr*ný stáří mý" ...aneb když slavíte dvacet a jdete na muzikál, kde se "slaví" třicet.

Děkuju všem za neskutečně silný zážitek.
Na všech je vidět, jak poctivý kus práce odvedli, nelze vyzvednout jednu složku představení. Jediné, co trošku kazilo dojem, byl místy špatný zvuk, ale Lucia Jagerčíková z toho krásně vybruslila:)
(zadáno: 13.11.2018, počet hodnocení: 4)
Naprosto úžasné představení, které stojí za to vidět :) člověk se směje od začátku do konce. Filip Blažek, Miroslav Vladyka i Alžbetka Stankova jsou skvělí herci a své role ovládají na jedničku!
(zadáno: 13.11.2018, počet hodnocení: 133)
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 133)
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 133)
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 133)
Skvělá konverzační komedie.
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 154)
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 122)
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 21)
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 45)
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 69)
Absolutorium pro Jana Vlasáka v hlavní roli.
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 25)
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 96)
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 96)
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 14)
Skvelý psychologický kabaret, k ktorej je pekne zvládnutá hra so svetlom a hudbou. Predstavenie veľmi milo prekvapilo.
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 185)
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 185)
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 123)
Na to, že mám Sokola ráda, tak tohle se mu teda nepovedlo. Splácal si rádoby vtipné historky ze svého života, které byly spíše trapné. Ostatní se sice smáli, ale já jsem čekala, že bude toto představení pojmuté úplně jinak.
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 123)
Zpracování této hry jsem vůbec nepochopila, na mě to bylo až moc moderní pojetí (hlavně ta zpívaná část, kdy jsem skoro ničemu nerozuměla). Mluvená část byla celkem dobrá, akorát mi to přišlo takové nedotažené, hodně věcí si musel divák domýšlet.
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 39)
(zadáno: 12.11.2018, počet hodnocení: 39)

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>