Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 22.10.2019, počet hodnocení: 33)
(zadáno: 22.10.2019, počet hodnocení: 1)
Zklamání. Humor prsatý, košilatý, takový divadelní Kameňák. Skoro nulový charakter postav a vztahů. O chytřejší srandu aby člověk zavadil. Aspoň pointa nějaký nápad měla.
Mám dojem, že tomu hodně ubližuje gegové podání herců. Spousta jednoduchých vtípků působí jako bublinky v sodovce, jež rychle vyprchají. Navíc se tím představení rozdrolí. A kvůli "blbnutí" na scéně má málo prostoru otevřenost o pocitech, strastech, myšlenkách a nezodpovězených otázkách. Tedy ono "Bez předsudků", jež má být možná jedním ze záměrů originálu.
Zedníček i Paulová hráli na max, za to procenta přidávám.
(zadáno: 22.10.2019, počet hodnocení: 282)
(zadáno: 22.10.2019, počet hodnocení: 282)
(zadáno: 22.10.2019, počet hodnocení: 189)
Představení jsem zatím viděl jen na generální zkoušce a už tam jsem věděl, že to potřebuji vidět znovu. Jedná se o opravdu nevídanou inscenaci, při které vlastně nevíte, co děláte, proč to děláte a na konci se Vám Vaše otázky rozluští a jste nadšení, šokovaní! Po technické stránce funguje vše dokonale. Petr Vančura svým typickým humorem provází celým večerem. Této role se zhostil jako vždy excelentně. Pokud chcete zažít něco, co jste ještě nikdy nezažili, navštivte Putinovy agenty. Nebudete litovat!
(zadáno: 22.10.2019, počet hodnocení: 4)
Skvělé! Neskutečné! Především autorsky velmi povedený kus, ve kterém všichni herci podali naprosto skvělé výkony. Neskutečné množství nápadů v jednom kuse. Myslel jsem, že Srnky už nic nepřebije - omyl. Od první scény jsem se celou dobu neskutečně bavil. I když u Srnek jsem se asi víc nasmál, tento kus je daleko zajímavější. Šílená sci-fi komedie se špetkou socialistického hnusu. Každému asi tento humor nesedne, ale myslím si, že většině ano. Netušil jsem, že sluha s kokosákama ze Spamelotu je autorsky tak dobrý. Doufám, že liberecké divadlo uvede v brzké době nějakou další Dianiškovu hru.
(zadáno: 22.10.2019, počet hodnocení: 444)
(zadáno: 22.10.2019, počet hodnocení: 18)
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 4)
Tak tomuto se říká storytelling. Ale pro mne to byla samá metafora. Ne, že bych se v tom moc vyznala. Teorie člověka s deštníkem na mne moc nepasuje. Tak úplně jsem v tomto smyslu nikdy pod deštníkem nebyla, ale ani se mi nechce se přiznat, že bych někomu čistila boty. Drsnou paní učitelku "stání v řadě" jsem si uchopila po svém. Taky jsem si zažila ve škole šikanu. Vím, co je to být jiná. Zazpívala jsem si na motivy gospelu a moc mne pobavila představa papeže v minisukni. Nedá se to popsat, musí se to vidět. A pan Vančura má hezčí nohy než Saša Rašilov !
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 52)
Pojďme si popovídat o hřebících, chlebu a kapce vody...
Mám pocit, že svou novou motyku nedovezu domů a neopřu ji do kouta. Nechám ji v tramvaji, zaseknutou v něčí hlavě. Takže mi zbude jen meloun-hřebík. A taky nutkání založit a především pevným krokem vést k volbám politickou stranu Chraňme zelí proti kozám, zkráceně CHZEPROK.
Pořád ještě máte pocit, že rozumíte? A máte deštník, nebo jste člověk bez deštníku? A pokud nemáte deštník, jak vám jde lízat drobky z podlahy?
Občas Houseňák v říší divů, občas polojasno, občas geniální.
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 4)
Opravdu silné mrazivé drama, herecky výkon paní Adamovske naprosto strhující! Hra z počátku predvidatelna a pomalá nabere v druhé části rychlý a desivy spad udalosti.
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 152)
Povedené představení po všech stránkách.
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 75)
Vůbec to není zlé, dobře některé vulgarismy by mohli být omezené, ale jinak je to velice zajímavá zkušenost s tím co v divadle lze.
Dobře, asi se to není klasická činohra, ale na termín, že to není divadlo, bych byla velice opatrná.
Taky musím říct, že jsem jako první podle plakátů očekávala p. Pechláta xD Je to super, že se i kolegové chodí dívat na představení. Mě někdo přijít do práce tak bych ho hnala xD
Narážka na Babiše je doslova geniální.
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 30)
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 63)
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 77)
75%. Typická oddechovka. Nebyl jsem nadšen, ale ani moc zklamán. Druhá půle byla svižnější, proto i nakonec u mě převládl lepší pocit z celého představení.
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 75)
Deset procent dávám snad jen za scénografii.
Horší pokus o dobrou komedii jsem opravdu nezazil.
Toto se neda prirovnat ani k zadnemu tvaru, natoz k predstaveni urciteho zanru. Trapne vtipy, pokusy o zpev, ktery je absolutne mimo toninu a falesny, umele parodie, amaterstvi, a dialogy, ktere nemaji zadny vyvoj, od zacatku do konce nuda. Jak s timto kusem mohlo prazske divadlo vubec vyjit na trh? To mi rozum nikdy nebude brat.
Preji divadlu Palace lepsi inscenacni tym a stastnou ruku pri vyberu inscenovanych titulu.
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 1)
Mám dojem, že vysoké hodnocení této inscenace je zmanipulované. Přes velkou snahu herců, kteří byli všichni výborní (obvlášť Angie a teta Poly) a dávali tomu maximum a díky jejich umění jsme se i občas zasmáli, tak s tím textem se prostě nedalo nic dělat. Uřvané nic. Přeji souboru šťastnější ruku při výběru her. Možná si něco raději napište sami. Mimochodem kouření na jevišti...
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 6)
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 6)
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 6)
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 6)
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 6)
Komedie s velkým K.
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 6)
Na představení mě vzala přítelkyně a neměl jsem žádné očekávání. Divadlo Mana jsem neznal a byl jsem příjemně překvapen. Druhé překvapení byla hra. Svižná konverzačka, s trochu hořkým podtextem. Výborně zahraná. Veronika Arichteva, kterou jsem v divadle nikdy asi neviděl - dost sexy, Filip Cíl naivně rozlítaný. Jaromír Nosek bezbraný a Lucie Štěpánková v několika polohách neodolatelná. Inscenace bez hluchých míst, kdy se divadlo otřásalo smíchy. Doporučuji!
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 99)
Výborná komedie,krásný divadelní zážitek, při kterém brečíte smíchy. Všichni čtyři herci podali skvělý výkon.
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 12)
Ne, ne, ne. Není to ani chytré, ani vtipné. Je to snad pouze primitivní. Škoda, že neznám předlohu, zajímalo by mě co je v ní, co je režisérský záměr a co byla čiročirá improvizace. Obdivuji herce, že jsou ochotní v něčem podobném hrát; mě by totiž polovinu představení prokřičet a chovat se jako chytřejší šimpanz asi úplně neuspokojovalo. Nemluvě tedy o tom, že občas se sypalo celé provedení a herci se občas už ani nepokoušeli předstírat, že se nesmějí. A co je nejzajímavější, všechny ty dámy a pánové v šatech a oblecích se tomu zcela nepochopitelně fakt z plna hrdla taky smáli. Dadaismus.
(zadáno: 21.10.2019, počet hodnocení: 82)

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>