Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 26.5.2018, počet hodnocení: 82)
Divadlo Na zábradlí - Dánská občanská válka 2018-24  [Dramaholik 70 %]
(zadáno: 26.5.2018, počet hodnocení: 282)
Divadlo Radka Brzobohatého - Vyhazovači  [Lumca 20 %]
(zadáno: 26.5.2018, počet hodnocení: 74)
Divadlo U stolu - Návrat domů  [Verapi 30 %]
(zadáno: 26.5.2018, počet hodnocení: 3)
Studio Hrdinů - Den opričníka  [Tyuiop 60 %]
(zadáno: 26.5.2018, počet hodnocení: 3)
Divadlo na Vinohradech - Les  [Tyuiop 70 %]
(zadáno: 26.5.2018, počet hodnocení: 3)
Divadlo na Vinohradech - Peer Gynt  [Tyuiop 80 %]
(zadáno: 26.5.2018, počet hodnocení: 17)
Městská divadla pražská - Idiot  [Jindrah 70 %]
(zadáno: 25.5.2018, počet hodnocení: 444)
A studio Rubín - Hubte trampy, serou v lese  [Vladimír Rogalewicz 80 %]
Vše už dokonale popsal Jan Pařízek.
(zadáno: 25.5.2018, počet hodnocení: 68)
Divadlo na Vinohradech - Harold a Maude  [Kateřina Vodáková 70 %]
70 % za výkon paní herečky H. Maciuchové a za krásnou hudbu. Poselství a myšlenky ve hře jsou nádherné, ale měla jsem velká očekávání, která se bohužel nenaplnila. Paní Maciuchová hraje krásně, ale hra jako taková mě bohužel docela nudila. Mrzí mě to :-( A nejvíce mě otrávily ty silné výbuchy petard u "sebevražd" Harolda.
(zadáno: 25.5.2018, počet hodnocení: 39)
3D Company - Dobrý proti severáku  [Lerus 80 %]
(zadáno: 25.5.2018, počet hodnocení: 68)
Divadlo Na Fidlovačce - Cizinec  [Kateřina Vodáková 70 %]
Neměla jsem žádné očekávání, ale nakonec se mi hra docela líbila. Nejvíce mě bavila role L. Pečenky, mile mě překvapila V. Chaloupková. U komedií je nejtěžší se mi zavděčit, tak vysoká % dávám výjimečně. Fidlovačka má dobrý herecký soubor a výběr repertoáru není špatný, ale ty lavičky prostě nedávám. I ve staré tramvaji se sedí pohodlněji. Kdo tohle sezení vymyslel, ten Fidlovačku dlouhodobě připravuje o diváky. I já bych sem ráda chodila častěji, ale to nepohodlí mi vždy zkazí zážitek :-(
(zadáno: 25.5.2018, počet hodnocení: 50)
Divadlo Ponec - You Are Here  [Qása 60 %]
(zadáno: 25.5.2018, počet hodnocení: 108)
OLDstars - Dvojhlavý orel  [Petrr 70 %]
(zadáno: 25.5.2018, počet hodnocení: 102)
Divadlo Na Fidlovačce - Cizinec  [Romana35 90 %]
Velice povedené. Za mě jedna z nejlepších komedií, které jsem v poslední době viděla. I když čistě komedie to není, hra je o zamyšlení se vůči okolnímu světu. Výkon, který předvedl Martin Písařík je obdivuhodný. Moc se mi líbili také Lukáš Rous, Lukáš Pečenka a Ludmila Molínová.
(zadáno: 25.5.2018, počet hodnocení: 39)
Švandovo divadlo - Úklady a láska  [Lerus 50 %]
(zadáno: 25.5.2018, počet hodnocení: 110)
Divadlo Polárka - Naše třída  [Powstalec 80 %]
85 % Děkuji! Tak tohle byla velká paráda. Skutečně úchvatná podívaná, skvěle zpracovaná látka s perfektně ztvárněnou atmosférou. Ztotožňuji se s hodnocením obou redaktorů výše. Na začátku mě celkem rušilo neustálé hrkání židlí (na jevišti), ale to byla jen drobná a dost subjektivní banalita, navíc to netrvalo příliš dlouho.
(zadáno: 25.5.2018, počet hodnocení: 1)
Divadlo Broadway - Na dotek  [Anča 0 %]
Tuto hru znám již z jiných divadel a velice se mi líbila.V pojetí divadla Broadway jsem cítila až stud.Na můj vkus velice vulgární.Aspoň paní Ježková vložila do této hry trochu té ženskosti,ale i tak ,už nikdy. Ještě tři dny po shlédnutí této hry jsem se necítila dobře. Zde platí pravidlo ,že méně je více.Sory....
(zadáno: 25.5.2018, počet hodnocení: 168)
Divadlo Alfa - ALFA farma  [J.anek 80 %]
Padesátá léta ožívají v Alfě v celé své zrůdnosti. Inspiračních zdrojů je mnoho a všechny jsou využity funkčně, ku prospěchu věci. Kromě Orwellovy Farmy zvířat, na niž se odvolává název inscenace, je tu odkaz na Jasného filmový opus Všichni dobří rodáci, pracuje se s příběhem starozákonního Joba - a je toho jistě mnohem víc. A pak je tu reportáž Davida Havlíka (Reportéři ČT) o perzekuci Josefa Straky, která bajku ukotví v prostoru a čase, dá oběti tvář a celému příběhu drsnou pointu o řádění novodobých prasat.
Inscenace funguje znamenitě. Je radost se na tu poctivou a nadčasovou práci dívat.
(zadáno: 25.5.2018, počet hodnocení: 110)
Městské divadlo Brno - Bítls  [Powstalec 40 %]
Exkluzivně zabalené, načančané a navoněné nic. Ano, orchestr, choreografie, scéna a některé zpěvy skutečně dokonalé (některé tragické).
Ale to je vše. Pokud Vám však toto, navíc v kombinaci s "humorem" typu "já řeknu sprosté slovo, Vy se smějete, stačí, tak neváhejte s návštěvou ani minutu. Budete nadšeni. Já nebyl.
(zadáno: 25.5.2018, počet hodnocení: 292)
Městské divadlo Brno - Spamalot  [Tereza Nováčková 70 %]
Výborná čurina v podání MdB, kdy si člověk říká, že je to tak blbý, až je to boží. Některé pasáže opravdu hodně pobavily, jiné byly slabší, jiné až moc šílené (= gradovaly až do trapnosti) a jiné, jak již zde bylo řečeno, trochu nedovysvětlené. Tudíž chvílemi dílo zasazené na brněnská prkna bylo málo montypythonovské a až moc pro zasvěcené fanoušky MdB. Skvělá celá herecká, pevěcká i taneční složka vč. H. Holišové, L. Vlčka a D. Vitázka.
(zadáno: 25.5.2018, počet hodnocení: 34)
Komorní činohra - Pohasly forbesy  [Srna 10 %]
Kvůli hercům nedávám nulu, herci se snaží. Ale hra samotná - ani absurdní, ani tajemné, prostě jen hluché. Škoda času herců i diváků. První velké zklamání v Komorní činohře.
(zadáno: 25.5.2018, počet hodnocení: 61)
Studio Ypsilon - Sežeňte Mozarta!  [Blahme 40 %]
(zadáno: 25.5.2018, počet hodnocení: 93)
Buchty a loutky - Anča a Pepík  [NinadeL 100 %]
Nádherná záležitost pro malé i velké příznivce Anči a Pepíka. Skvělé nápady s divadelní interpunkcí, trojí velikostí loutek, výborné cartoonové fóry v tmavé chodbě. Sestry Lomovy si nemohly přát lepší poctu svému dávnému nápadu o dvou myších z Ušína.
(zadáno: 24.5.2018, počet hodnocení: 137)
Divadlo Vosto5 - Společenstvo vlastníků  [Jaroslava Šimáková 90 %]
Smysluplná inscenace.
(zadáno: 24.5.2018, počet hodnocení: 137)
Studio Hrdinů - Pár vzkazů veškerenstvu  [Jaroslava Šimáková 10 %]
Hezká scénografie.
(zadáno: 24.5.2018, počet hodnocení: 5)
OLDstars - Po Fredrikovi  [Marsden 90 %]
Velka zkouska pro stydlivejsi povahy. Nemluvim o textu, ale o atmosfere, scene a prostredi hry.
Mimoradny zazitek.
(zadáno: 24.5.2018, počet hodnocení: 5)
La Fabrika - Duet pro jeden hlas  [Marsden 80 %]
Hlavnim duvodem, proc jsem si koupil listky, byla Zuzana Stivinova. Hru jsem neznal. Tusil jsem, ze tohle by mohla byt role, kde se mi bude libit, kdy z ni nebudu chtit spustit oci. Coz trochu nevinne odnesl jeji kolega. Ten vecer jsem na ni proste ziral. Na kazde jeji gesto.
Me osobne tyhle predstaveni o dvou lidech, kde vas nesetri textem, vyhovuji. Mimochodem jak rychle se nekdo dokaze tak prevlekat?:)
(zadáno: 24.5.2018, počet hodnocení: 39)
Divadlo U stolu - Návrat domů  [Lerus 50 %]
(zadáno: 24.5.2018, počet hodnocení: 49)
Švandovo divadlo - Kauza pražské kavárny  [Vladislavka 80 %]
(zadáno: 24.5.2018, počet hodnocení: 35)
Divadlo Petra Bezruče - Spalovač mrtvol  [Mikulin 90 %]
(zadáno: 24.5.2018, počet hodnocení: 35)
Činoherní studio Ústí nad Labem - Zkrocení zlé ženy  [Mikulin 100 %]
(zadáno: 24.5.2018, počet hodnocení: 35)
Činoherní studio Ústí nad Labem - Život je krásnej  [Mikulin 60 %]
(zadáno: 24.5.2018, počet hodnocení: 35)
Činoherní studio Ústí nad Labem - Pinocchio  [Mikulin 70 %]

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>