Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 13.12.2019, počet hodnocení: 49)
Je třeba přečíst Sonety, aby se člověk trochu zorientoval v divadelním pojetí. Nápaditá scéna, slušný úvod.. . Někdy jsem tápal, někdy jsem se smál, někdy jsem si říkal, to už bylo moc, někdy jsem se s nastalou situací ztotožnil...hudebně podkresleno na jedničku, herci se snaží.. . Otázkou zůstává..Umí SKÚTR zaujmout více?.. Umí..
(zadáno: 13.12.2019, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 13.12.2019, počet hodnocení: 49)
Nenáročný večer, okamžiky pro polechtaní branice byly. Nejvíc pro mě ten večer herecky zazářila Diana. A tak nějak všeobecně dobrá koulovaná!
(zadáno: 13.12.2019, počet hodnocení: 54)
Pohodové a vtipné představení. Doporučuji :-)
(zadáno: 13.12.2019, počet hodnocení: 4)
(zadáno: 13.12.2019, počet hodnocení: 4)
Melodické, barevné, optimistické... Tento muzikál mě v předvánočním čase opravdu potěšil. Míša Nosková v hlavní roli neměla chybu.
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 91)
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 13)
Otřesné, nevkusné, hloupé.
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 36)
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 61)
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 84)
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 1)
Stručný komentář: zbytečné představení. Těch deset procent je jen za to, že inscenace trvala pouze 55 minut. Většina lidí chce odejít již po dvaceti minutách. Pokud by to nebylo koncipováno jako školní představení, jistě by diváci odešli...
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 70)
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 17)
Sólo pro pány Lasicu a Polívku...kdyby jich nebylo, bylo by to ukecané a tak trochu o životě, stáří a o ničem....
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 232)
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 60)
Pečlivě udělaná klasika, naprosto ohromující výkon M. Isteníka, silný emoční zásah.
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 29)
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 67)
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 124)
Politická fraška situovaná do amerického prostředí, ale stejně by fungovala i u nás. Nekorektní a často až humor za hranou. Ale zejména herecká exhibice Michala Dlouhého. Tohle už není běžný herecký výkon, to je herecká onanie. A kdo na to vše přistoupí, bude se bavit královsky.
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 514)
Vinen, ikdyž nevinen či nevinen, ikdyž vinen. Běžte se podívat a rozhodněte. Stojí to za to.
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 80)
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 35)
75 %
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 16)
Vynikající herecký výkon Filipa Blažka a Romana Štabrňáka, kterým velmi zdatně sekunduje pánské osazení a Anna Fixová. Výkon Jitky Schneiderové mne neuchvátil, viděla bych zde jinou herečku. Vřele doporučuji.
(zadáno: 12.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 11.12.2019, počet hodnocení: 90)
Tohle představení toje MAZEC! Výkony jsou úžasné, samotný text se strašně dobře poslouchá a všechno do sebe zapadá i přes vulgarismy to není zbytečně na sílu. Ten motiv to je síla, člověk neví jestli se smát nebo jen nevěřícně zírat a kolečná maniakální scéna Ladislava Hampla to celé dokona.
Kromě textu se mi velice líbi scéna, která je jednoduchá a přesto účelná. Marek Němec není jen schopný herec ale i režisér. Děkuji za nevšední zážitek.
Svým způsobem to doporučuji, protože něco takového jsem neviděla asi nikde. Jen to tedy určitě není hra pro každého.
(zadáno: 11.12.2019, počet hodnocení: 3)
Bavilo mě to tak, jako kdybych na tom mejdanu byla s nimi. Přesně představení na letní scénu pod Žižkovskou věží.
(zadáno: 11.12.2019, počet hodnocení: 3)
Chytrý, moderní divadlo,. Petra Špalková je česká Helen Mirren. Divadlo Verze mě prostě baví. Možná "Jméno" mě dostalo víc.
(zadáno: 11.12.2019, počet hodnocení: 73)
(zadáno: 11.12.2019, počet hodnocení: 73)
(zadáno: 11.12.2019, počet hodnocení: 251)
(zadáno: 11.12.2019, počet hodnocení: 251)
(zadáno: 11.12.2019, počet hodnocení: 130)
(zadáno: 11.12.2019, počet hodnocení: 4)
Plytká taškařice s prvoplánovými vtipy. Pokud jste ochotni na dobu představení zahodit mozek a vkus a na dobu po představení paměť, tak ano.
Teprve po zhlédnutí jsem pátrala po autorovi, zajímalo mě, kdo tu slabotu napsal. Tak tedy: "Herecká legenda Iva Janžurová přichází se svou autorskou komedií, napsanou na námět další oblíbené herečky Jany Paulové." Celkem smutné.
Velmi slabý text, slabé až velmi slabé herecké výkony; E. Holubová si představení do značné míry ukradla pro sebe (díky sednoucí roli a ochotě šaškovat a přehrávat).
A lístky za 600,- jako krutý vtip navrch.
(zadáno: 11.12.2019, počet hodnocení: 113)
(zadáno: 11.12.2019, počet hodnocení: 45)
Velmi dobré. Oidipus jako detektivka? Pro mě fungovalo beze zbytku. Skvělý Batěk v hlavní roli skvěle obstál, stejně jako zbytek osazenstva byl na velmi dobré úrovni. Stryková, Medvecká, Preissová - všechny skvělé. A moc dobrý závěr, velmi silný. Jen je to přece jenom někdy dlouhé, i přesto, že se v ND hezky sedí a je tam příjemně mi párkrát pozornost opadla. 70%

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>