Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 19.8.2017, počet hodnocení: 1)
Letní shakespearovské slavnosti - Romeo a Julie  [Milans 0 %]
Shakespeare může být šťastným,že se již nedožil této verze RJ pod kterým je uvedeno jeho autorství.Převody klasických představení jsou jistě velice lákavé,zvláště když jméno Shakespeare zaručeně nažene dostatek nakupujících k pokladně.A asi jen finanční hledisko se mi zdá být důvodem pro autory představení proč si zvolili pro své záměry RJ.V Královské zahradě jsem vydržel jen do poloviny představení-stačilo.Ano,jak již někdo uvedl,představení nenechá nikoho klidným-já se tedy dostal na nejzazší polohu neklidu-vulgarismy,transvestiti,mobily,disco,...,pro Boha-proč? Pro mě je to propadák roku.
(zadáno: 19.8.2017, počet hodnocení: 114)
Divadelní spolek Kašpar - Rozmarný bonus  [Denisa H. 70 %]
65 - 70 %. Vidět předtím Rozmarné léto je téměř nutností. Pro zorientování v jednotlivých scénkách velmi dobré, pro porovnávání už o něco horší. Chybí tomu poetičnost, onen příjemný humor a hlavně ten krásný jazyk. Některé přídavky jsou ale více než vydařené, zejména závěrečné akvabely nebo přidané vystoupení kouzelníka Arnoštka s Annou. Za můj oblíbený trik s "roztrhaným" papírem dávám samostatných 5 %.
(zadáno: 18.8.2017, počet hodnocení: 42)
Městská divadla pražská - Shirley Valentine  [Lukrecie 70 %]
Výborná Simona Stašová, ale popravdě příběh mě nijak nenadchnul, spousta hluchých míst. Asi mi to téma nic moc neříká, páč můj život je úplně jiný než stereotypní. ;)
(zadáno: 18.8.2017, počet hodnocení: 355)
Letní shakespearovské slavnosti - Romeo a Julie  [Fedorocko 50 %]
První polovina až moc avangardní, druhá určitě lepší a závěr nádherný a dojemný. Ale jako celek mě to neoslovilo.
(zadáno: 18.8.2017, počet hodnocení: 355)
Studio DVA divadlo - Líbánky na Jadranu  [Fedorocko 70 %]
Legrace byla, umělecky pochopitelně nic vyjímečného, ale šel jsem se pobavit a to se povedlo.A letní scéna má své kouzlo, hezký zážitek.
(zadáno: 18.8.2017, počet hodnocení: 355)
Letní shakespearovské slavnosti - Pocta Shakespearovi  [Fedorocko 50 %]
Jan Tříska výborný, ovšem od celého večera jsem čekal podstatně více.Pro mě jedno z nejslabších představení LSS.
(zadáno: 18.8.2017, počet hodnocení: 355)
Divadlo Karlštejn - Noc na Karlštějně  [Fedorocko 80 %]
Pěkné představení v netradičním prostředí. Krásné písničky,herci mezi diváky, nevšední zážitek.
(zadáno: 18.8.2017, počet hodnocení: 355)
Městské divadlo Brno - Brněnské kolo  [Fedorocko 50 %]
Představení v krásném prostředí Biskupského dvora,ale to je tak zhruba vše,co převyšovalo průměr.Vlastní hra určitě ne. A ani Michal Isteník, Dušan Vitázek a Zdeněk Junák to nezachránili.
(zadáno: 17.8.2017, počet hodnocení: 29)
Divadlo Alfa - Kolíbá se velryba  [Golftom 80 %]
(zadáno: 17.8.2017, počet hodnocení: 2)
Studio DVA divadlo - Vysavač  [Terinka 80 %]
Vtipná, pohodová, odpočinková hra. Prostě klasika v podání Boba Klepla :-) a jeho obdivuhodný výkon, kdy hodinu a půl bez přestávky nejen mluví, ale udělá i strašně moc zajímavých pohybů :-). Za jeho výkon určitě 100%.
(zadáno: 16.8.2017, počet hodnocení: 124)
Divadlo J.K.Tyla Plzeň - Cyrano z Bergeracu  [Coward 50 %]
(zadáno: 15.8.2017, počet hodnocení: 87)
Divadlo Ungelt - Skořápka  [Lenka458 100 %]
Naprosto skvělé obě představitelky...
(zadáno: 15.8.2017, počet hodnocení: 41)
Studio DVA divadlo - Sex pro pokročilé  [Richard Novák 90 %]
(zadáno: 15.8.2017, počet hodnocení: 71)
Městská divadla pražská - Strýček Váňa  [Dr.mvdr 80 %]
Příjemné překvapení z klasiky. Pánové Fridrich a Procházka jsou znamenití, jednovrstevně pojatá postava Zuzany Kainarové mě mile překvapila, ovšem z pojetí scény jsem nadšený nebyl. Jinak za poslední roky vážně nejlepší ruská klasika, kterou jsem v Praze viděl, děkuji.
(zadáno: 15.8.2017, počet hodnocení: 71)
Městská divadla pražská - Listopad  [Dr.mvdr 70 %]
Dlouhý s Hánou jsou výborní, škoda, že "zbytek" jim nestačí sekundovat. Celkově příjemný zážitek, byť hluboko pod "panem ministrem"
(zadáno: 15.8.2017, počet hodnocení: 71)
Studio DVA divadlo - Líbánky na Jadranu  [Dr.mvdr 20 %]
Asi jsem byl na jiném představení než ostatní, ale připadal jsem si jako bych se nedopatřením zúčastnil natáčení estrády na TV Nova. Herci nejsou špatní ale moc nemají co hrát, a scéna se spermiemi a vajíčkem je hodná Troškových velkofilmů. Za mě je lépe se po Vyšehradě projít než něco takového:-(
(zadáno: 15.8.2017, počet hodnocení: 36)
Letní shakespearovské slavnosti - Hamlet  [Terezak 60 %]
Moderní pojetí, které by se, spíše než na letní scénu, hodilo třeba do nějakého komornějšího prostředí. Mě, jakožto diváka spíše konzervativnějšího, příliš nenadchly moderní prvky typu "hlas otce promlouvající ze smartphonu".
Celkově to na mě působilo poněkud nevýrazným dojmem, kdy vypíchnout se dá snad jedině scéna, výkon J. Plesla a vtipná scénka s hereckým představením.
(zadáno: 15.8.2017, počet hodnocení: 29)
Letní shakespearovské slavnosti - Romeo a Julie  [Golftom 80 %]
Chvíli mi trvalo přistoupit na svérázné pojetí hry, ale pak jsem se skvěle bavil. Občas sice trochu zaskřípe přechod mezi komikou a vážnou atmosférou, ale jako celek (včetně hudby a zajímavé scény) funguje skvěle. Za vypíchnutí stojí Tereza Voříšková jako puberťačka Julie! Už nebudu hodnotit nedostatky nového místa u Míčovny, kde zezadu není vidět a armáda pořadatelů se snaží zakázat úplně všechno.
(zadáno: 15.8.2017, počet hodnocení: 2)
Stará aréna - Elektra  [BlueRoirik 80 %]
(zadáno: 15.8.2017, počet hodnocení: 2)
Stará aréna - Hřeby v hlavě  [BlueRoirik 60 %]
(zadáno: 14.8.2017, počet hodnocení: 303)
Činoherní klub - Tanec bláznů  [Jenda.matousek 60 %]
Je z toho tak trochu cítit, že v ČK jde nyní spíše o plnění přání režiséra a jistou nostalgii, než o moderní inscenační počiny. Hra mi v lecčems připomněla nedávné Před západem slunce. Nárožný a Vetchý hrají stejné role jako před 16 lety, což mě tedy trochu rušilo, stejně jako někteří "herci" v malých rolích, kteří by na jevišti prof. divadla neměli být. Na druhou stranu mě to celé ale vlastně bavilo - asi hlavně tím, že se to občas nebralo moc vážně a např. Zindulka, Procházková, Žáčková a Vetchý si mohli dovolit výraz na hraně karikatury.
(zadáno: 14.8.2017, počet hodnocení: 303)
Kongresové centrum - Mamma Mia!  [Jenda.matousek 50 %]
Letní uvedení v Hybernii - Šinkorová, Vraspírová, Vojtek, Vítek, Kříž, Kretschmerová, Nosková, Smička. Oproti ohlasům z uvedení z KC se zdá, že menší scéna a lepší zvuk v Hybernii celku dost prospěly. Naopak mohutné přehrávaní D. Šinkorové a slizkost P. Vítka by se v KC asi lépe ztratily. Sympatická a přirozená P. Vraspírová! Ze zbytku mě nikdo ani neurážel, ani nenadchl. Díky za živý sbor. Oproti filmovému uvedení má tato verze asi o 3 písně více a hlavní postavou je naštěstí spíše Sophie. Neznám cenu licence, ale upřímně mi přijde cena vstupného na české poměry trochu přepálená.
(zadáno: 14.8.2017, počet hodnocení: 41)
Letní shakespearovské slavnosti - Romeo a Julie  [Richard Novák 60 %]
(zadáno: 13.8.2017, počet hodnocení: 28)
Divadlo Letí - Olga (Horrory z Hrádečku)  [Teufel 90 %]
Skvělá inscenace. Nápaditá, nepatetická a lidská... scéna "intelektuál a plot" patří mezi to nejkrásnější, co jsem kdy na divadle viděl.
(zadáno: 13.8.2017, počet hodnocení: 33)
Studio DVA divadlo - Hvězda  [Ivulin 80 %]
(zadáno: 13.8.2017, počet hodnocení: 37)
Letní shakespearovské slavnosti - Romeo a Julie  [JirkaS 80 %]
Tato zajímavě pojatá inscenace, jak je ostatně u SKUTRu zvykem, ve mně zanechala velký dojem. Hříšně okouzlující Tereze Voříškové jsem věřil její zamilování. Překvapivě mladě působící Jan Sklenář Romea nehrál, on se jím stal. Netypicky pojatý Vavřinec v podání Saši Rašilova pak byl zážitek sám o sobě, stejně jako Jan Cina s Petrem Vančurou. Dojem zanechal i Jiří Vyorálek a Naďa Konvalinková, ale všichni herci byli skvělí. Trochu jsem měl problém s místy až parodickým vyzněním jednotlivých postav, ale vážné scény to spolehlivě vyvážily. Tohle se mi líbilo! /viděno 11.8.2017 na Pražském hradě/
(zadáno: 13.8.2017, počet hodnocení: 8)
Divadlo Kalich - Baronky  [KarelK 30 %]
...za paní Bydžovskou a že to nebylo delší...
(zadáno: 13.8.2017, počet hodnocení: 41)
agentura Harlekýn - Drobečky z perníku  [Richard Novák 100 %]
(zadáno: 12.8.2017, počet hodnocení: 31)
Letní shakespearovské slavnosti - Romeo a Julie  [TerezaP 90 %]
Na LSS velmi nápaditá inscenace, která potěší i náročnějšího diváka. Z počátku jsem byla z představení trochu v rozpacích, od chvíle setkání Romea s Julií jsem se nemohla odtrhnout. Tereza Voříšková a Jan Sklenář jsou výborní a právě jejich společné pasáže považuji za to nejlepší, co může inscenace nabídnout. Moc se mi líbilo, že režiséři dvojici směřovali k velmi mladistvému ztvárnění postav. Vytkla bych snad jen přespříliš vtipů v první půlce. O to víc jsem si ale užila tu druhou, při níž mi místy běhal mráz po zádech. Skvělá ukázka toho, že lze i "profláklým" příběhem překvapit.
(zadáno: 12.8.2017, počet hodnocení: 54)
Divadlo Hybernia - Antoinetta - královna Francie  [Pavlouš 30 %]
(zadáno: 12.8.2017, počet hodnocení: 54)
Městská divadla pražská - Bedřich Smetana: The Greatest Hits  [Pavlouš 60 %]
(zadáno: 12.8.2017, počet hodnocení: 54)
Divadlo v Dlouhé - Kabaret Kainar - Kainar  [Pavlouš 90 %]
(zadáno: 12.8.2017, počet hodnocení: 54)
Městská divadla pražská - A voda stoupá  [Pavlouš 50 %]
(zadáno: 12.8.2017, počet hodnocení: 54)
Buchty a loutky - Moucha Reloaded  [Pavlouš 40 %]

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>