Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 24.10.2017, počet hodnocení: 9)
Divadlo v Dlouhé - Oblomov  [Martuska17 80 %]
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 145)
Činoherní klub - Kati  [Kytina 70 %]
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 49)
Divadlo v Dlouhé - Oblomov  [MarekLinhart 70 %]
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 55)
Činoherní klub - Kati  [Lisarah 80 %]
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 103)
Filmová a divadelní agentura - Návštěvy u pana Greena  [Lovin 80 %]
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 51)
Divadlo Kalich - Pro tebe cokoliv  [Unionboy 20 %]
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 51)
Divadlo U stolu - Návrat domů  [Unionboy 50 %]
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 44)
Švandovo divadlo - Pankrác ´45  [Margaret 80 %]
75 %
Hutné drama, po jehož skončení je určitě o čem přemýšlet.
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 44)
Divadlo Cylindr - Ronja, dcera loupežníka  [Margaret 80 %]
Krásný příběh v milém dojemném podání divadla Cylindr.
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 48)
Divadlo Minor - Robin Hood  [Ynot 80 %]
Muzikál s honosnou výpravou a spoustou zajímavých a vtipných nápadů. Příběh, pravda, trochu slabší, ale celkově lepší než většina muzikálů pro dospělé. Věk 8+ odpovídá. Mladší děti se budou bát nebo je to nebude bavit.
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 117)
Divadlo Cylindr - Tonka Šibenice  [Marsed 50 %]
Bohužel tato hra mě nikterak nezasáhla, nezanechala ve mě ani negativní ani pozitivní emoce.
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 117)
Divadlo Radka Brzobohatého - Parfém v podezření  [Marsed 60 %]
Nenáročná komedie, velmi pěkně obsazená,výkony všech hereček velmi vyrovnané , L. Burian se mi líbil, což nemohu říci o L. Malínkovi.
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 48)
Divadlo Letí - A pak přišla Mirna  [Zupri 70 %]
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 52)
Činoherní klub - Osiřelý západ  [Quincampoix 80 %]
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 3)
Divadlo Kalich - Krysař  [Veridi 60 %]
Bylo to hezké, ale chyběl mi zde "wau efekt". Přemysl Pálek byl dobrý, ale nešel z něho strach a respekt. Marie Křížová má skvělý hlas, jen by mohla být někdy více něžnější. Obsazení Rózi v podání Anny Slováčkové, umí zpívat, ale "křičet" (rozčilovat se) ve zpěvu neumí na to je moc jemná. Pavel Ditrt a Kateřina Steinerová byli úžasní. Choreografie se mi velice líbila, ale moc jsem toho neviděla, často se váleli po zemi, tančícího malého chlapce jsem si všimla až když udělal přemet (příště lístek na balkón). Ale scéna a kostýmy se jim velice povedly, líbí se mi víc než v předchozí verzi.
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 10)
Divadlo Bez zábradlí - Každý rok ve stejnou dobu  [Pavlinach 70 %]
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 46)
A studio Rubín - Moje malá úchylka  [Honza1 80 %]
Je to spíš Velká úchylka než Malá. Je to prostě "trošku" úlet, ale vtipný a svižný. Ze začátku mi chvilku trvalo, než jsem se "naladil" ale jinak to uteklo rychle a příjemně. Bavili jsme se.
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 10)
Divadlo Kalich - Tajemství  [Pavlinach 70 %]
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 10)
Hudební divadlo Karlín - Carmen  [Pavlinach 70 %]
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 10)
Švandovo divadlo - Řemeslníci  [Pavlinach 60 %]
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 111)
Divadlo 6-16 - Spojení  [Dovemummy-Alena S. 50 %]
55%
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 111)
Divadlo J.K.Tyla Plzeň - Howie a Rookie Lee  [Dovemummy-Alena S. 90 %]
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 111)
Severočeské divadlo - Casanova  [Dovemummy-Alena S. 60 %]
65%
(zadáno: 22.10.2017, počet hodnocení: 11)
Národní divadlo Brno - Veroničin pokoj  [Aneta18 100 %]
(zadáno: 22.10.2017, počet hodnocení: 29)
Činoherní klub - Tramvaj do stanice Touha  [Lesovi 90 %]
(zadáno: 22.10.2017, počet hodnocení: 271)
Divadlo Verze - 3 verze života  [Monulinka 70 %]
Čekala jsem vzhledem k anotaci, že si budou ty tři části podobnější, ale takhle to asi bylo aspoň zábavnější. Text není nijak závratně objevný, zpracování a obsazení hru rozhodně pozvedá, i když na naší repríze šlo docela poznat, že se hraje po dlouhé době. Nejvíce se mi líbila L. Rybová a šanson I. Chmely. Spokojenost.
(zadáno: 22.10.2017, počet hodnocení: 2)
Divadlo Minor - Demokracie  [Z.koudelkova@gmail.com 100 %]
Tohle by snad s mělo být povinné pro všechny :)
Výborně jsme se bavili i my dospělý. Děti nadšeně hlasovaly, patřičně byly rozčarované z koalic :) a hlavně nás pak zasypávali dotazy, co je lepší než demokracie :)))
(zadáno: 22.10.2017, počet hodnocení: 2)
Cirk La Putyka - Biograf  [Z.koudelkova@gmail.com 100 %]
Nápadité a milé představení, které potěšilo nás jako rodiče (a to jsme v pátek večer dorazili na Jatka opravdu utahaný), tak naše dítka, včetně teenagarky! Opravdu můžeme doporučit
(zadáno: 22.10.2017, počet hodnocení: 271)
Dejvické divadlo - Spříznění volbou  [Monulinka 60 %]
V první minutě trochu šok ze zpracování. Nejvíce ubíjející je délka, jelikož zápletka vlastně není moc složitá, i když motivace postav se místy trochu ztrácí. Respekt před herci a jejich výkony, téměř každé slovo mělo promyšlenou intonaci, každý pohyb dotažený, perfektní provedení písní. 65 %
(zadáno: 22.10.2017, počet hodnocení: 63)
Divadlo Ungelt - Smrt a dívka  [Kaklapak 90 %]
(zadáno: 22.10.2017, počet hodnocení: 18)
Divadlo Letí - A pak přišla Mirna  [Saviour1 70 %]
(zadáno: 22.10.2017, počet hodnocení: 271)
Městské divadlo Zlín - Ovčáček miláček  [Monulinka 70 %]
Je zřetelné, že inscenace vznikala trochu jinak než první díl, stavba hry je přece jen jiná a posazená do budoucnosti. Kupodivu je postava J. Ovčáčka poněkud upozaděná, velkou pozornost na sebe strhává především Z. Julina v přesném ztvárnění A. Babiše. Neopomenutelná je také M. Jílková M. Bačíkové. Stále si velmi cením, že se zlínské divadlo do tohoto projektu znovu pustilo!
(zadáno: 22.10.2017, počet hodnocení: 271)
3D Company - Smích zakázán  [Monulinka 60 %]
Mírně nadprůměrná hra o milostném trojúhelníku, ale děj je z velké části předvídatelný. Prim hrají obě herečky, P. Stach mě tentokrát příliš nezaujal. Stand-upové promluvy mě moc neoslovily.
(zadáno: 22.10.2017, počet hodnocení: 220)
Divadelní spolek Kašpar - Krása a půvab perverzit  [Eviik 70 %]
Spíš než o klasické divadelní představení jde o diskusní kroužek, do kterého jsou často zapojováni i diváci. Není se ale čeho bát, vše probíhá zcela nenuceně. Oba herci vše zvládají naprosto přirozeně, až divák zapomene, že je v divadle a ne na posezení mezi kamarády.
(zadáno: 22.10.2017, počet hodnocení: 77)
A studio Rubín - Přirození  [Koeman2 90 %]
Energická, živelná, absurdní komedie o vedlejších účincích heterolu, léku na odstranění homosexuality. Výkony všech 4 představitelů (Vagnerová, Cina, Vančura, Meduna) byly naprosto úchvatné, herecky, choreograficky (dění na lanech), tanečně a pěvecky. Skvěle se hodí do komorního prostoru Rubínu.

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>