Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 23.1.2021, počet hodnocení: 42)
(zadáno: 23.1.2021, počet hodnocení: 307)
Viděno ze záznamu.
Jak už tu padlo, inscenace, co neurazí, ale ani nenadchne. Přes obrazovku je to náročnější, než naživo v hledišti, toho si jsem vědoma, ale i přesto na mě představení nedýchlo dobovou atmosféru, o kterou se tak usilovně snaží. A přišlo mi to dlouhé, příliš hra neodbývala. Nicméně byly situace, scény nebo nápady, které mě bavily a rozesmály. Vlastně věřím, že vidět představení v divadle, dám mu až o 10 % víc.
Herecky a pěvecky mi to celé moc nesedlo.
(zadáno: 23.1.2021, počet hodnocení: 45)
(zadáno: 23.1.2021, počet hodnocení: 45)
(zadáno: 23.1.2021, počet hodnocení: 45)
(zadáno: 23.1.2021, počet hodnocení: 45)
(zadáno: 23.1.2021, počet hodnocení: 45)
(zadáno: 23.1.2021, počet hodnocení: 45)
(zadáno: 23.1.2021, počet hodnocení: 45)
(zadáno: 22.1.2021, počet hodnocení: 228)
(zadáno: 22.1.2021, počet hodnocení: 614)
Spousta nápadů, udělátek, vychytávek, ale vše je jaksi samoúčelné, přeintelektualizované. Výsledkem je nuda. Představení pro ty, kdo si hrají, nikoli pro ty, kdo se dívají. (Ze záznamu.)
(zadáno: 21.1.2021, počet hodnocení: 97)
75%
(zadáno: 21.1.2021, počet hodnocení: 47)
- viděno ze záznamu -
Na mě asi až příliš extravagantní a moderní (nemyslím text Vojcka samotného, ale zpracování SKUTRu)
(zadáno: 19.1.2021, počet hodnocení: 105)
(zadáno: 18.1.2021, počet hodnocení: 18)
(zadáno: 18.1.2021, počet hodnocení: 18)
(zadáno: 18.1.2021, počet hodnocení: 248)
záznam
Dělají džem. Z jablek. Mají jich prostě moc a pokud je nezpracují, zkazí se. Jane, Cassandra a máti. Na jednom stole se vrší sklenice, naděje i beznaděj.
V jistých okamžicích až nudné, zacyklené. Nejen depresivní opakování tvrzení, že neprovdaná žena je prakticky bezcenná bez nějakého vysvětlení těm, kteří se nezabývají historií a byli na toto představení vysláni češtinářem (sic!), je možná odežene od Austenové i od divadla, a zbytečně.
vyrovnaný výkon A. Veldové/Jane a M. Málkové/paní Austenová
(zadáno: 17.1.2021, počet hodnocení: 11)
68% ...Skvělý Jarda Dulava!
(zadáno: 17.1.2021, počet hodnocení: 614)
Tak takhle (dál) ne! Kajetáne, spolkla jsem SIM kartu. Humor k popukání! (Ze záznamu, DRAMOX.)
(zadáno: 17.1.2021, počet hodnocení: 248)
záznam
75%
Dva muži na služební cestě v jednom hotelovém pokoji. Dvě postele. Mýdlo na umyvadle. Zrcadlo. Kdo zhasne? Za okny jezdí vlaky. Chtějí jen spát. A pak vejde Žena. Žena-sen.
Roztomile absurdní, přesně vypointované (krádež polštáře, stěhování postelí)
(zadáno: 17.1.2021, počet hodnocení: 47)
- viděno ze záznamu -

Vynikají M. Cisovký.
(zadáno: 17.1.2021, počet hodnocení: 212)
Filmy podle Jane Austenové mě příliš nezaujaly. Asi právě proto jsem se trochu s obavami vypravil na divadelní verzi. Ale byl jsem nakonec mile překvapen. Zajímavá byla scéna (včetně menší díry pro orchestr). Spoustu vtipných momentů, výborné herecké výkony. Hodně povedené, téměř dokonalé představení, odcházel jsem velmi nadšen.
(zadáno: 17.1.2021, počet hodnocení: 212)
(viděno na YouTube jako záznam z premiéry)
Příliš mě to nezaujalo a dost jsem se při sledování nudil. 10% strhávám za scénu. Nemám rád nevyužitou scénu, obzvláště na velké scéně. Tady se prakticky jednalo jen o náznaky. V Ostravě jsem dosud nebyl na žádném představení, tak jsem rád alespoň za záznam, ale bohužel pro mě hodně slabé.
(zadáno: 17.1.2021, počet hodnocení: 523)
75%
(zadáno: 16.1.2021, počet hodnocení: 248)
záznam
Nezklamalo. Opět nádherná práce, loutkářská i s textem. Jen si říkám, až ze z Plzně na Milešovku, odkud to oni brali...od východiště turistických cest z Velemína, Bílky, Černčic nebo Milešova? A může vůbec mrňavý Archeopteryx piškoty?
(zadáno: 16.1.2021, počet hodnocení: 97)
(zadáno: 16.1.2021, počet hodnocení: 97)
(zadáno: 16.1.2021, počet hodnocení: 13)
(zadáno: 16.1.2021, počet hodnocení: 13)
(zadáno: 16.1.2021, počet hodnocení: 13)
(zadáno: 16.1.2021, počet hodnocení: 13)
(zadáno: 16.1.2021, počet hodnocení: 13)
(zadáno: 16.1.2021, počet hodnocení: 13)
(zadáno: 16.1.2021, počet hodnocení: 13)
(zadáno: 16.1.2021, počet hodnocení: 614)
Roztomilé. Nevím, jak děti, ale já jsem se skvěle bavil. To nemá chybu! Poetické, invenční, dokonale řemeslně provedené. (Ze záznamu)

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>