Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 1)
Pro mě, jakožto diváka zřídkakdy zavítavšího na divadelní inscenace, se jednalo o extraordinérní zážitek. Rolí dvou protagonistů příběhu se zhostilo celkem šest herců, kteří se postupně v obou rolích střídali. Rozvíjí před námi spletitý příběh o vztahu dvou mužů v různých časových rovinách. Všechny alternace působí věrohodným dojmem. Herci, navzdory svému mládí, dokázali zcela nefalšovaně ztvárnit obě role v různých obdobích jejich života. Celý zážitek ze hry ještě umocňují kulisy útulného bytového divadla, kde se divák dostává do těsného kontaktu s hrajícími herci. Za mě sto bodů ze sta.
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 31)
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 230)
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 230)
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 230)
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 51)
85%
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 230)
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 87)
Nijak mě to neurazilo ale zároveň ani tolik nenadchlo. Z obsazení logicky nejvíc vyniká Michal Dlouhý, skvělý výkon podala i Eva Josefíková, která celé představení odehraje pouze obličejem. Trapná mi přišla scéna sexu mezi Gardem (K. Halbich) a Ingvild (K. Frejová). Přišlo mi, že Dlouhý místy přehrával, ale on to asi jinak neumí, než na jevišti "potit krev". Představení asi ale není úplně vhodné pro příznivce politické korektnosti, protože toho se tu fakt nedočkáte.
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 87)
Jediné, co činí tuto inscenaci snesitelnou jsou hezké písničky, které Helena Vondráčková má a měla ve svém repertoáru a výkon Elis Ochmanové, která zpívá Helenu (resp. její písničky) místy líp než sama Helena.Děj plytký a trapný (u oné pověstné scény s punčochami jsem se opravdu nezasmála). Sagvan Tofi jako žena mě bude jestě dlouho strašit ve snech. Jediný kdo trochu pobavil byl Ondřej Bábor jako bodyguard Sergej. Ale opět zájezdy a fanoušci Heleny 60+ a divadla Bwej budou hýkat nadšením. Muzikál to fakt není.
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 87)
Český překlad kostrbatý, škoda že se MdB nevydalo cestou písní v originálu, veřím že by to bylo lepší. Aleš Slanina naprostá katastrofa, na Angela se prostě díky své postavě nehodí. Příjemně překvapil Daniel Rymeš, Kristian Pekar byl na můj vkus až příliš "depresivní" a ne tak výrazný. Za pochvalu stojí skvěle sezpívané sbory všech účinkujících, příjemně překvapila Hana Holišová a Dagmar Křížová, v company pro mě vynikl Ondřej Studénka. A. Trembecká bohužel ve výškách spíš mečela. Žádný hluboký dojem ve mě tento muzikál nezanechal, což je trochu škoda. Mdb umí i líp...
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 12)
Rozhodně pozoru-hodný režisér Jan Holec, vyzbrojen skvělou výpravou Jozefa Huga Čačka, působivou hudbou Davida Hlaváče a pěticí dobrých herců (jejich výkony jistě ještě porostou), vytvořil opět (podobně jako v Karenině) inscenaci plnou znaků, náznaků, obrazů a metafor. Jedním z možných klíčů je mrazivé varování: Fernando (Vladimír, Donald, Viktor, Andrej etc.) Krapp nám (Juliím, aristokratům ducha, profesorům, zadluženým otcům etc.) píše dopis. Denně. Může ho něco zastavit? Osvěžující, ale také odvážný dramaturgický počin. Zatím se takové divadlo ještě stále může hrát!
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 222)
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 222)
+9 výborní entuziastičtí a osobití herci
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 222)
+9% za výběr většiny herců x těžkopádné a nadbytečné přestavby (Izmaelův pokoj, Áronovy loutky) některé scény (např. postelová s loučením před smrtí) poněkud archaické
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 169)
Průměr, žádné velké umění, ale diváci se baví. A za tímto účelem je tento muzikál určitě dělaný. Já bohužel nemusím humor stylu "převlékneme se za ženský" (ale to je můj problém). Ač to mělo své odůvodnění, nedokázal jsem se smát tolik, jako většina hlediště. I to se určitě odráží na mém hodnocení. Z obsazení vyzdvihnu především M. Zemánkovou v roli Sylvie a Y. Blanarovičovou v roli Terezy. Obě dámy předvedly především skvělý herecký výkon. Určitě nesmím zapomenout na J. Obermaierovou a J. Přeučila. Byli kouzelní - legendy! Pěveckým výkonem nadchla L. Finková.Za scény s nimi dávám dobrých 50%.
(zadáno: 23.3.2019, počet hodnocení: 188)
74,99% - Více než příběh mě bavilo zpracování a herci. Nápaditost, radost i ve vážných chvílích. Paráda.
Koukám, že už to hráli dva, čtyři a nyní šest pánů - výzva čeká příště zřejmě na osm, budu se těšit.
(zadáno: 23.3.2019, počet hodnocení: 227)
Především vynikající výkony (herecké i pěvecké) D. Vitázka, M. Koláře, R. Jíchy, M. Isteníka, L. Janoty a dalších...
Uteklo to rychle a líbilo se.
(zadáno: 23.3.2019, počet hodnocení: 159)
(zadáno: 23.3.2019, počet hodnocení: 159)
(zadáno: 23.3.2019, počet hodnocení: 7)
(zadáno: 23.3.2019, počet hodnocení: 7)
(zadáno: 23.3.2019, počet hodnocení: 4)
Zážitek. Plno silných momentů. Herecké výkony mě dostaly - ani na minutu mě kluci nepřestali bavit. Krásný a dojemný příběh, který herci ztvárnili naprosto autenticky. Ray byl tělem i duší Rayem ať ho hrál kdo ho hrál. Velká poklona!
(zadáno: 23.3.2019, počet hodnocení: 32)
Strašně milá komedie, prostřihávaná parodií. Spousta srandy, především díky suchému humoru v podání pana principála, ale samozřejmě i díky autorovi, překladatelce, režisérovi a ostatním hercům. Salvy smíchu. Více než 340 repríz. Všech 55 pé. Velká radost z dívadla. Potlesk zčásti vestoje, novodobě zčásti doprovázený halekáním. Allen bez zábradlí byl hodně dobrý, ale toto bylo o dvě úrovně výš. A Allenovi v podání Městského divadla Kladno se spíš vyhněte.
(zadáno: 23.3.2019, počet hodnocení: 1)
Já myslím, že v tomto představení je opravdu úplně všechno. Napětí, romantika, humorné i vážné pasáže... Zkrátka si v něm každý najde to své. Skvěle zvládnuté i po technické stránce. Moc se mi líbila scéna se všemi světelnými efekty i projekcí a při všem tom "zažrání" do děje jsem vlastně nepostřehl ani jedno "zrození ducha". Děj byl podle mě velmi dynamický a myslím, že představení je dobře stravitelné i pro ty, u kterých není muzikál na prvním místě. Musím podotknout, že jsem si před ním vůbec nestudoval děj ani neviděl film a asi to bylo spíše dobře - fakt úžasný zážitek.
(zadáno: 23.3.2019, počet hodnocení: 7)
(zadáno: 23.3.2019, počet hodnocení: 7)
(zadáno: 23.3.2019, počet hodnocení: 7)
(zadáno: 23.3.2019, počet hodnocení: 7)
(zadáno: 23.3.2019, počet hodnocení: 7)

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>