Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 1)
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 184)
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 1)
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 47)
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 57)
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 66)
Původní muzikál Krysař jsem neměl možnost shlédnout. Tahle obnovená verze mě potěšila a pasovala na nej muzikálový počin, který jsem za poslední roky viděl. Hudba, texty, scéna, obsazení... Vtažen plně do děje. Nejvíc musím vyzdvihnout výkon M.Křížové,ten hlas je naprosto skvělý, pak charismatický projev P. Pálka a J. Apolenář jako starosta. Trošku mi neseděl David Suchařípa jako Osud,...Podtrženo sečteno:dýchla na mě nostalgická vzpomínka na muzikálový boom let devadesátých.. DĚKUJI:-)
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 384)
Norbert Lichý parádní! A ostatní herci také. O J. Demlovi jsem do té doby neslyšela a byl to hutný životní příběh a zajímavý vhled do jeho života a duše, zasáhlo mě to. Režijní pojetí mě zaujalo, zvířata, masky, scéna, celkové velmi silný dojem. Přijeďte zas někdy! (4.4.2019, Celetná)
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 384)
Zběsilá jízda! Není to lehké představení ani na zhlédnutí, ani na hodnocení. Scéna pro mě fungovala geniálně, trefou do černého bylo obsazení S. Rašilova, vyzdvihnout musím dále M. Pechláta a P. Štorkovou. Spoustu věcí jsem asi nepochopila, místy to bylo trochu moc nebo tomu padal řemen, ale rozhodně to byl intenzivní zážitek. Názor si musí udělat každý sám. 75 % (31.3.2019)
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 4)
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 4)
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 384)
Vynikající text, nečekaný vývoj a pointa. Oba herci výborní, sehraní, klidně bych si zopakovala, kdyby to šlo. 85 % (27.3.2019, Celetná)
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 4)
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 4)
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 11)
Hra o lásce, o ceně za lásku, o manipulaci. A Jan Sklenář neuvěřitelně autentický.
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 11)
Takové "all in one" představení. Dobře se bavíte, hodně se smějete, herecky dokonalé, všechno do sebe zapadá a ještě o tom zatraceně dlouho přemýšlíte. Který život vlastně člověk žije, ten vnější, nebo ten ve své hlavě?
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 11)
Zajímavá a zajímavě fragmentovaná inscenace. Určitě nepatřím do fanklubu Davida Bowieho, šla jsem hlavně ze zvědavosti. Rozhodně nelituji, už kvůli skvělému Igoru Orozovičovi a famózní Erice Stárkové.
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 11)
Krásné, klasické, stylově čisté. Jak to, že v Dejvickém herci nehrají, ale do svých postav se převtělují?
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 11)
Klasický kus na prknech Národního? Úžasná jízda! V uších zní vzletné repliky, oči nevěří plejádě pokleslých vizuálů... Určitě jsem nepochopila všechno (možná ani zlomek). Musím vidět znovu, už jen kvůli Sašovi Rašilovi, Pavlíně Štorkové a Martinu Pechlátovi.
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 236)
Překvapuje mě zdejší nízké hodnocení. Mně se inscenace moc líbí a nemyslím si, že se Mikeska s Bambasem na své role nehodí. Jo,Mikeska je na Salieriho možná moc mladý, ale čert to vem, o to přece nejde. Jde o herectví a v tom jsou oba skvělí, hlavně D. Bambas, který už v Krásce na scéně ukázal, že dramatické a lehce vyšinuté postavy ztroskotanců mu náramně jdou. Nesrovnávejte inscenaci s filmem, protože jestli chcete totéž, pusťte si radši DVD, o remake se tady totiž nikdo nesnaží, naštěstí. Výprava za mě funguje, ale ty moderní židle jsem taky nepochopila, to je opravdu úplně mimo a zbytečné.
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 286)
85 - 87 %. Jako z celku mám z představení trochu rozporuplné pocity. První polovina byla perfektní, v druhé části tomu trochu docházel dech. Zato P. Tenorové ne, i když by to nebylo na škodu - občas toho křiku bylo až moc. I tak si myslím, že podala neuvěřitelně dobrý výkon. Stejně tak P. Konáš, jež hrál většinu času velmi přirozeně. Za větší zmínku stojí i M. Kačmarčík.
Hra je to velmi silná a náročná, pěkně neútěšná. Velkou úlohu sehrála i hudba, velmi dobrá volba a úprava známé písně.
Někdy možná zajdu znovu.
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 11)
Mám ráda představení, ze kterého člověk odchází s hlavou plnou otázek. A to mi Oběd u Wittgensteina bohatě splnil. Je zajištěný život to nejlepší, co mohou rodiče poskytnout svým dětem? Jak velký dar do života je nadprůměrná inteligence? K tomu skvělé herectví, zejména Saša Rašilov opět ďábelsky dobrý, a emoce podtržené primitivizujícími (?) rytmy. Za mě super, děkuji.
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 137)
Postavy, které nechápete a herecké výkony, kterým nevěříte. V první části nebylo zřejmé, zda jde o komedii (prvoplánové rádoby "vtípky")nebo o drama. Některé postavy byly vyloženou karikaturou, třeba Amy M.Děrgelové, (nepodezřívám herečku, že by přehnaně přehrávala, zřejmě šlo o záměr režiséra). Jakoby tam zabloudila z jiné inscenace, působila Alice Š.Vaculíkové. Ta jediná byla přesvědčivá a skvělá. Jen díky ní dávám těch 40%.
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 5)
Pro 3-leté ta hra rozhodně vhodná není, všichni mladší se tam nudili po prvních 5 minutách.
2 herečky se celou dobu prekrikuji, měl by to být konverzační humor, ale za celou dobu tam byla 2 skoro vtipná místa, a to myslím pro děti.
Příběh chaotický až absentujici.
Bleší cirkus je trapnost a mladší děti to vůbec nepobírají.
Bylo to naše první představení, ale pro 3+ roky bych šel spíš na více herců, kteří budou hrát zvířátka. Zvířátka byla to jediné, co kluka bavilo.
60 minut je také příliš dlouho, 30 minut pro mladší děti je akorát.
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 34)
Zajímavý text v ještě zajímavějším provedení, které stráví i běžný divák. Naprosto excelentní výkon Saši Rašilova, kterému zdatně sekundují Zuzana Stivínová (sláva, že je zase zpět na naší první scéně) a Lucie Juřičková. Zajímavě pojatá scéna i neotřelý hudební doprovod řadí tuto inscenaci k tomu nejlepšímu, co v současné době naše první scéna nabízí.
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 34)
Přestože se Mikeska ani Bambas na role vůbec nehodí, oceňuji jejich tvrdou dřinu, se kterou se k rolím propracovali. Ale bohužel je to dřina a nemá to lehkost. Chvílemi až těžkopádné. Naproti tomu Lucie Končoková předvádí nejlepší výkon, za dobu svého krátkého působení na mladoboleslavském jevišti. Smekám. Těch 80% dávám za inscenaci jako celek, které si jistě zaslouží. P. S. ta scéna se opravdu nepovedla. Nevěděl jsem jestli to má být dobovka nebo moderna. Ta levá půlka scény ve stylu nahrávacího studia je opravdu hrozná.
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 1)
22.2.2020 jsme byli s rodinou na tomto predstaveni,nadherne divadlo,skvela atmosfera,uzasny zazitek,pani Gregor-Brzobohata chodila mezi navstevniky,presvedcila jsem se nejen o hereckych kvalitach,ale i lidskych,byla moc mila a miluji jejich divadlo,do ktereho se vzdy budu rada vracet...jeste jednou vsem ucinkujicim dekuji za zazitek..
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 241)
Trochu s odstupu a s nadsázkou inscenované, velmi pěkný výkon Milana Němce a překvapivě i mladé Elišky Skálové a Marca Salvadoriho.
(zadáno: 23.2.2020, počet hodnocení: 93)
(zadáno: 22.2.2020, počet hodnocení: 240)
Legrace se koná, to zase ano. Nicméně, J.anek níže klade správné otázky. Mně by třebas ještě zajímalo, proč u takovéto hry si např. nevyhrát více s líčením a celkově jít ve stylizaci ještě dále. A když se už holky do sebe pustily, mohlo to být i "krvavější". Prostě do toho - v takovéto hře - víc šlapat.
Ale abych nebyl moc negativní, skončím, jak jsem začal, určitě se pobavíte.
(zadáno: 22.2.2020, počet hodnocení: 417)
(zadáno: 22.2.2020, počet hodnocení: 64)
Herecký koncert Libora Stacha, Moniky Švábové a hlavně Kláry Krejsové.
Celé představení se podařilo udržet napětí i přes některé komické scény. Atmosféra a herecké výkony na poměry plzeňské činohry nadprůměrné.
(zadáno: 22.2.2020, počet hodnocení: 34)
(zadáno: 22.2.2020, počet hodnocení: 41)
Vynikající! Smála jsem se od začátku do konce, doporučuji všem, příjemný oddychový kousek.

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>