Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

28.2.2024 | 1 hodnocení
Bavil jsem se úžasně od začátku až do konce. Myslel jsem, že vypíchnu několik nejlepších písní, ale obávám se, že to neumím. Prostě co píseň, to naprostá perla. Všichni herci naprosto skvělí, děti fantastické, rychlejší melodie doprovází výborná taneční skupina. Člověk to vlastně sleduje a hledá paralely se svým vlastním životem - řekl bych, že z každé postavy si vezme něco. Na mnoha místech mě muzikál skutečně upřímně dojal. Mám takový pocit, že ten muzikál začínám milovat stejně, jako jedna z hlavních protagonistek Samotáře v Seattlu. Dokonce jsem si už objednal i knihu. Akorát se bojím, abych z té nálože přeslazenosti nedostal cukrovku :)
28.2.2024 | 3 hodnocení
Prostředí Paláce Kolowrat čeká na velké scény.A to Spolu a daleko zajisté je.Vyzdvihl bych příjemně poskládaný příběh s velkou variabilitou rekvizit a kulis.Můj velký obdiv sklízí Ondřej Vaněk.On nebyl postavou,kterou hraje,on byl Snape.Bohužel pro mne opakem byla jak Iva Drbohlavová tak i Dominik Roneš(početný pubertání fanclub ID promine),kdy na mne oba působili dojmem upoutat pozornost za každou cenu na sebe,ne na postavu.Nevím jak bylo při premiéře s hudební kulisou a mluveným slovem, ale doprovodným slovům jsem nerozuměl a hudba byla divně osekaná.Ale věřím,že to byla jen náhoda tohoto představení.Obdiv ukočírovat takto velký ansámbl.
28.2.2024 | 3 hodnocení
Na web i-divadlo mne přivedl až včera můj kamarád, proto zde budu hodnotit i zpětně představení souboru, který je pro mne na startu velkého překvapení. Parta lidi kteří vědí většinou co na jevišti dělají. Parta nadšenců s dobrým projevem, mnoho zainteresovaných s mírnou trému či úplně bez ní. Vlastně ani nevím proč ale zaujal mne nejvíc Jiří Karas. Vyzdvihuji výběr Švehlovky. Tam to sedlo jak řiť na hrnec. Doporučuji!
28.2.2024 | 2 hodnocení
Celkem ujetá hudební komedie, kde se člověk dobře zasměje. Líbil se mi jak vizuál, tak i ozvučení. Herci skvěle zapadli do svých rolí, nejvíc se mě líbil Václav Kopta, který do takové střelené komedie přesně zapadá :).
28.2.2024 | 13 hodnocení
28.2.2024 | 4 hodnocení
Ke Krysaři jsem musel dospět - nebyla to moje láska na první pohled. Dnes je jedním z mých favoritů - především díky hudbě (a to nejsem Landův fanoušek) a příběhu, který má na rozdíl od většiny muzikálů hloubku a nutí k zamyšlení. Největším přínosem této verze je Přemysl Pálek - jeho Krysař - to je mrazení od začátku do konce. Pěvecká a herecká přesnost v kombinaci s obrovským charisma působí naprosto vražedně. Také oceňuji, že obě Agnes si našly vlastní cestu a nesnaží se kopírovat nenapodobitelnou L. Bílou. Velké plus mají všichni dobrozláci a Heňo. Jen Osud by neměl za každou cenu křečovitě vtipkovat tam, kde tím sráží celý příběh.
28.2.2024 | 243 hodnocení
"Možná proto píšu. Bojím se, že to všechno někam zmizí."
K výmluvnému komentáři Vladimíra Rogalewicze bych snad ještě připojil, že na mne silně zapůsobila nejen inscenace samotná, ale i dobový kontext včetně životních osudů účinkujících, se kterými se tu, zdá se mi, nenápadně pracuje. U hlavní postavy se Nuckolls zdařile vyhýbá jednoznačnosti, a tak vzniká plnohodnotná a strhující "epopej dvacátého století o hodnotě lidského života", přesně jak slibují webové stránky. Srozumitelné, ale ne primitivní metafory a lidské životy ubíhající před očima. Radost sledovat.
28.2.2024 | 89 hodnocení
Dramox
28.2.2024 | 89 hodnocení
dramox
28.2.2024 | 24 hodnocení
28.2.2024 | 167 hodnocení
28.2.2024 | 4 hodnocení
Jedno z nejlepších představení, které jsem kdy viděl. Viděno 2x (s excelentní Hanou Holišovou) a určitě půjdu znovu. Skvělé výkony všech herců vč. skvělého nápadu vytvořit z herců kapelu. Životní příběh paní Kubišové je zpracován velmi citlivě a je plný (pro mě) úplně nových informací, které jsem o této ikoně české kultury nevěděl. Výkon Hany Holišové zcela poprávu ohodnocený Thálií je zbytečné hodnotit - životní zážitek. Jednoduše díky. Toto představení je skvělým důkazem toho, že není potřeba velká výprava - ale mít nápad a mít cit pro divadlo. Krásné, důstojné, zábavné i smutné.
28.2.2024 | 72 hodnocení
Asi raději nebudu hodnotit text a la Barbie G. Gerwig (zbytečně doslovná, polopatická a prvoplánová rétorika ve stylu "pošleme teď všichni patriarchát do prdele"). Celkové pojetí fajn, zapojení queer performerů taky; z herců se mi tu strašně líbili Petr Jeništa a Jiří Svoboda, Martina Jindrová to utáhla skvěle a se ctí. Hudebně, vizuálně, scénograficky, kostýmově dobré, ale nic, co by utkvělo, posadilo člověka na zadek a tak dále - tomu se z technické stránky blíží asi jen Alyssa Dillard, záznam jejíhož zvukového doprovodu bych si klidně rovnou šel pustit na Spotify, kdyby byl. Koukám na tabulku "jak hodnotit", celkem přesně tu sedí 60 %.
28.2.2024 | 2 hodnocení
Výborná adaptace klasického románu od EMR. Atmosféra byla výtečná, jak vizuálně, tak zvukově se jedná o naprostý zážitek.
28.2.2024 | 3 hodnocení
Velmi povedené a vtipné představení ze života + navíc se člověk naučí jak na ženský :)
28.2.2024 | 1 hodnocení
Z recenze Divadelních novin ze dne 4.2.Jan Kolář. Poslední Štace má šanci...

Z hereckého ,,fluida" vystupují do popředí skvěle zpívající Jolana Haan Smyčková
( Vrchní sestra) a Jiří Štědroň, jehož dojemná interpretace dávného hitu Růže růžová přiměla dříve narozené v hledišti, aby se přidali. Výraznou figurkou Funebráka, balancujícího mezi mystikou a komikou, vytvořil Igor Šebo.
28.2.2024 | 11 hodnocení
Pro diváka, co už viděl/četl/zná děj Tartuffa, absolutně geniální
28.2.2024 | 4 hodnocení
26.2.2024 Ostrava
Nečekané a povedené.
28.2.2024 | 1 hodnocení
Skvela komedia, bola som uz 4-krat, ma to rychly dej, stale sa nieco riesi a skvele dialogy. Odporucam.
28.2.2024 | 41 hodnocení
28.2.2024 | 41 hodnocení
28.2.2024 | 41 hodnocení
28.2.2024 | 1 hodnocení
28.2.2024 | 55 hodnocení
27.2.2024 | 259 hodnocení
27.2.2024 | 792 hodnocení
95%. Povedená dramatizace, silný příběh. Invenční, příběhu sloužící Nuckollsova režie, která se opírá o silný sehraný soubor, z kterého vyniká Petr Uhlík a také Klára Suchá. Příběh 20. století, Forrest Gump středoevropského prostoru. Doporučuji, tohle rozhodně stojí za cestu do Ústí!
27.2.2024 | 29 hodnocení
27.2.2024 | 109 hodnocení
Taková dramatizace Tolstého se mi prostě líbí. Nedá mi než citovat z recenze z Die Zeit uvedené v programu "že (Armin Petras) je schopen docílit smíření aristotelského a brechtovského, že ho stejně zajímá to osudové jakož i sociální, že usiluje o citlivý sarkasmus". Po režijní stránce očekávané, po herecké, jako (téměř) vždy, skvělé. Vzhledem k zvýraznění nadčasovosti onoho osudového i sociálního (zejména pokud jde o úvahy o trestní spravedlnosti v nespravedlivém systému) zcela odůvodněně přeneseno z historických reálií carského Ruska do doby obecné.
27.2.2024 | 170 hodnocení
27.2.2024 | 89 hodnocení
Dramox
27.2.2024 | 3 hodnocení
Představení Kuřačky a spasitelky jsem viděl na premiéře. Jelikož jsem tušil co od DS Posun mohu očekávat,znám jejich představení,šel jsem do divadla natěšen. Nezklamali. Beru-li v potaz,že někteří z aktérů byli na jevišti v takovéto velké roli poprvé a byla na nich vidět nepatrná nervozita, bylo představení takřka bezchybné. Jen scéna s počítačem Máši nebyla vhodně zvolena na zemi. Dalo se ale odtušit co tam dělá. Natálie byla překotná,mluvila někdy velmi nesrozumitelně,ale vnášela pozitivní energii. Pro mne největší hvězdou byl Ondřej Vaněk v roli Petra a Alžběta Kubištová v roli Máši. Je vidět, že oba divadlo dělají mnoho let. Doporučuji.
27.2.2024 | 113 hodnocení
Velmi originální téma, takový příběh se na českých divadelných prknech jen tak nevidí. Představení je jako horská dráha plná emocí -smějete se, vidíte sami sebe, přemýšlíte a prožíváte příběh hlavního hrdiny. Přiznejme se, kdo z nás někdy nekontroloval socky (hned jsem si obohatil slovní zásobu) a tudíž můžete říct ?Hmm tohle jsem už někdy zažil?
27.2.2024 | 13 hodnocení
Slabá hra s minimem dobrých, neřkuli vtipných dialogů. U inscenace mě udržel jen výkon Petra Nárožného a na konci i postava Nely Boudové. Autor mě svou hrou nezaujal. (Viděn záznam v TV.)
27.2.2024 | 13 hodnocení
Nápadité, to ano. Modernizované, stylizované. Většinu času inscenace udržela moji pozornost všemi nápady, akcí - pohybem, technikou a hrou s fantazií, ale ani to všechno, vč. originality mi nedalo nezapomenutelný vjem a celkový zážitek byl slabý, chyběla poetika a kouzlo předlohy.

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>