Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

3.10.2022 | 63 hodnocení
3.10.2022 | 63 hodnocení
3.10.2022 | 63 hodnocení
3.10.2022 | 190 hodnocení
Já na muzikály moc nejsem, ale tohle je příjemná oddechovka.
Když hlavní hvězda chytí covida je herec z papíru vždy zárukou pár neplánovaných "kiksů", ale vtipných takže v pořádku.
Každopádně smekám před tím výkonem, už jsem měla tu čest u jiné hry a tam to zdaleka tak dobře nedopadlo (spíše chyba té hry).
Nejvíce si zapamatuji Martina Zbrožka.
3.10.2022 | 118 hodnocení
3.10.2022 | 287 hodnocení
Opět se ukázalo, že filmová a divadelní režie je úplně jiný obor a že by se režiséři měli držet svého kopyta. Hudebně je to celkem fajn, ale jinak jsem si celou dobu říkala jedno velké PROČ. Proč tohle někdo napsal, proč to někdo nazkoušel, co nám tím autoři chtěli říct a proč tam vlastně vůbec sedím. Děj tak nějak o ničem, plochý, zmatený, podivné projekce, podivné dialogy, podivná zápletka a taneční company jak z osmdesátkové estrády. Aspoň, že ti herci dobře zpívali. O tom, že to je jedna velká nesnesitelná moralita radši úplně pomlčím. Standing ovation na závěr pro mě nepochopitelná, asi byl sál plný fanoušků T. Kluse. Obrovské zklamání.
3.10.2022 | 262 hodnocení
Úžasné představení. Duo SKUTR se opravdu předvedli. A Příkazký je zde dokonalým zosobněním Richarda. Shakespeare dejvickému divadlu sluší.
3.10.2022 | 1 hodnocení
Krásné zpracování, skvělé obsazení, plné důvtipu a silné zakončení při kterém běhá mráz po zádech. Mám ráda filmové zpracování a proto jsem byla velmi mile překvapená, jak dobře ztvárnili tento muzikál. Zároveň se mi líbilo, že příběh nebyl úplně celý okopírován ale děj obohatilo několik krásných nových písní.
3.10.2022 | 159 hodnocení
3.10.2022 | 67 hodnocení
3.10.2022 | 145 hodnocení
3.10.2022 | 108 hodnocení
3.10.2022 | 11 hodnocení
3.10.2022 | 118 hodnocení
3.10.2022 | 1 hodnocení
.. co vše jsme schopni a ochotni prodat, co vše jsme schopni a ochotni konzumovat jako zábavu, co vše jsme schopni a ochotni snášet... SKVĚLÉ představení
3.10.2022 | 115 hodnocení
Eliška Balzerová je výjimečná herečka, proto mi bylo milou povinností jít se podívat na toto představení. Souhlasím s tím, že text není nijak převratný, ale pozorovat hereckou práci paní Balzerové na jevišti je jako balzám na duši. Paní Eliška patří k našim hereckým ikonám a já jsem velice rád, že jsem ji mohl vidět naživo. Ač je to hra spíše o smutném tématu, Eliška Vás dokáže rozesmát!
3.10.2022 | 287 hodnocení
Čistých sto a klidně bych dala i víc. Pro mě divadelní zážitek tohoto roku. Samozřejmě to celé stojí a padá... ne, pouze stojí, nespadne to ani na chvilku... s Markétou Matulovou. Za její hlas bych vraždila. Budu se možná rouhat, ale mně se její zpěv líbil víc, než originál. Její fyzická podoba se Špinarovou je už jen třešnička na dortu. Hra je vtipná, ale zároveň z ní chvílemi mrazí. Přiznám se, že jsem o životě Věry Špinarové moc nevěděla a byla jsem až překvapená, jak těžký osud měla, ke konci smutná podívaná. Ostatní herci také famózní, především Jakub Burýšek. Moc děkuji, Bezruči, že jste za námi do Prahy přijeli :-)
3.10.2022 | 8 hodnocení
Klasický, komerční muzikál se známým příběhem by měl nabídnout alespoň špičkové výkony. Za mě výkony příjemné, pro navštívení s dětmi, nikoliv skvělé natož špičkové. Nic méně jsem se nenudil. Doporučuji pro odpolední zábavu s rodinou, pro méně náročného diváka.
3.10.2022 | 8 hodnocení
Ne nadarmo se toto představení hraje tak dlouho a je stále vyprodané. Představení je postavené na statičtějším, o to více herecky propracovaném výkonu pana Bolka Polívky a Simony Stašové. Příběh známý, v prostředí Pražského hradu vhodným a adrenalinem protkaném zda si ho užijete v teple a suchu nebo s pláštěnkou na hlavě. Za mě příjemně strávený večer se Shakespearem na Pražském hradě.
3.10.2022 | 50 hodnocení
Perfektní muzikál. Na prvním místě bych zmínka krásnou hudbou a dokonalé písně. Zaujaly mě také kostýmy a vzhled scény. Líbily se mi výkony všech herců, nejvíce však ústřední dvojice K. Daňhelové a O. Studénky společně s E. Juráčkovou. Výborná byla také A. Antalová. K nejzajímavějším postavám patřily role v podání P. Štěpána a M. Němce, těm věříte vše. Myslím si, že muzikál má rozhodně čím oslovit. Autorům velký klobouk dolů. Doporučuji!
3.10.2022 | 709 hodnocení
Rozhodně zcela mimořádné představení, režie i herci jsou na 100 %. Recenzi píšu bez znalosti originálu. Ten si po zhlédnutí představení představuji jako postmoderní, značně nesourodou směs. V představení je zbytečně akcentována kritika Ameriky jako takové (včetně demokracie i liberalismu), což je ale dlouhodobě rozvíjené téma Michala Dočekala a dalo se proto od něj čekat. Nezvykle dlouhé představení udrží pozornost diváka a uběhne mimořádně rychle, snad jen s výjimkou snové scény na konci druhé třetiny a pak nastavovaného a mentorujícího konce inscenace. Skvělý překlad.
2.10.2022 | 247 hodnocení
Osudy lidí v čase několika desetiletí. Proplouval jsem tou dobou společně s nimi a byl to neskutečný zážitek. Nádherné představení, hltal jsem každé slovo.
2.10.2022 | 19 hodnocení
2.10.2022 | 618 hodnocení
2.10.2022 | 343 hodnocení
2.10.2022 | 23 hodnocení
2.10.2022 | 23 hodnocení

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>