Profil uživatele

Lucilla

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (37)
Iva Bryndová: 10 % (29)
Jan Pařízek: 10 % (112)
Michal Novák: 11 % (94)
Pavla Haflantová: 11 % (42)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 29.3.2014)
Ano, zafungovalo na me prostredi bubenskeho nadrazi. Rozhodne umocnilo uz tak silny dojem ze hry. Odchazela jsem s pocitem sklicenosti a nefalsovaneho smutku a zaroven s nadsenim, ze skveleho a emotivniho predstaveni.
Na vybornou hodnotim D.Sitka a R.Zimu, kteri me ve svych rolich presvedcili. Obzvlaste Zimuv Brensky byl tak presvedcive zahrana svi*e ... O hudbe nema cenu hovorit, to byla dokonalost sama.
(zadáno: 8.4.2013)
Opravdu vyborne predstaveni. Mela jsem z divadelni podoby strach, protoze uz film mi prisel dost drsny, ale nakonec jsem se skvele bavila. Ac byl humor cerny a drsny, Michal Dlouhy exceloval a podaval ho s naprostou lehkosti, Helena Lapcikova mu zdatne sekundovala, i kdyz ze zacatku vypjatejsich scen mi prisla spis histericka, nez chladne odmerena - ale mela jsem hodne velke tendence srovnavat s filmem. Nicmene rychle jsem si na jeji pojeti Barbary zvykla a i ona me presvedcila. Korunu hre ovsem nasadily sceny Michala Dlouheho s Romanem Stabrnakem, ty byly naprosto bezkonkurencni.
(zadáno: 30.6.2014)
(zadáno: 29.3.2014)
Othello, cerna duse, cerny telo ...
Tohohle se jen tak nezbavim :D Byl to narez, parada a panum hercum patri nejhlubsi poklona. Timto soubornym dilem nam nejen usetrili cas (tedy i penize), ale jeste nam o peknych par let protahli zivot.
(zadáno: 5.5.2016)
Skoda tech nekolika hluchych mist, ale jinak absolutni zabava a spokojenost. Predstaveni stoji na vykonu J.Vondracka, ktery je naprosto fenomenalni a skvele zurocil svuj komedialni talent! Jeho zaverecny monolog radim velmi vysoko v zebricku toho nejlepsiho, co jsem v komediich videla. Moc potesilo i zasazeni do soucasnych Benatek, at uz turisty, napisem na zdi nebo motorovym clunem. Hra si presto ponechala nadech romantiky, ktery neodmyslitelne patri ke karnevalu. Potesili i P.Tesar a J.Wohanka ... Srknu si krapet frappe a pokusim se neudusit pri vzpomince na eskalatory :-D Vyborne!
(zadáno: 29.1.2017)
Nakonec se priklanim k vyssimu hodnoceni, protoze tento hravy kousek si ho zaslouzi. Inscenace je kouzelna nejen hrami s perspektivou, ale i svou citlivosti a malymi detaily, ktere vykouzli usmev na tvari. Mym drobnym osobnim problemem tedy zustava to, ze na me moc te vanocni atmosfery z jeviste nedychlo (ale to take pricitam tomu, ze jsem hru videla mezi svatky, kdy jsem uz sama o sobe byla "preatmosferovana" ;-) ). P.Tesar zaslouzi nejhlubsi poklonu za tu detskou hravost, vybornym sekundantem mu byl J.Vondracek. Krom policejni stanice se mi moc libila scena s lamparem.
(zadáno: 29.3.2014)
Strasne jsem se bala, ze to herci z naseho rybnicku neutahnou, ze to bude casteji sklouzavat k trapnosti a obycejnemu kopirovani. Jak jsem se mylila!
Brecela jsem smichy prakticky od zacatku. Nekopirovani, perfektne vyuzity scenar, scenky dotazene ad absurdum. Hlavne musim vypichnout V.Fridricha, J.Hanu a R.Stabrnaka (ktereho mam porad radsi), jejich vykony byly vynikajici.
Vrele doporucuji vsem, kteri maji radi humor MP, z tohoto predstaveni laska k originalu jen cisi :-)
(zadáno: 16.6.2014)
95% Oddechova komedie, u ktere divakum dochazi dech. Nastesti ne hercum, kteri drzi tempo na maximu. Vyborna komedie, je znat, ze jsou herci sehrani a ze uz vi, co si mohou dovolit. Herecky zari M.Dlouhy, pro ktereho byla tahle role usita na miru. Jeho prehravani, patos a typicky projev se sem perfektne hodi a vytahuje nektere sceny do nebe. K.Halbich je mu rovnocenym partnerem a patri mu uznani za to, jak dokaze Dlouheho vtipky a odbouravani ustat s kamennou tvari. Ostatni zdatne sekunduji, nenasla jsem vyrazne slabsiho vykonu. Za me vynikajici zabava a doporuceni vsem, co se radi bavi.
(zadáno: 7.4.2013)
Hra o slastech, ale hlavne strastech a strasacich minulosti jedne rodiny. Rodice v podani Marie Spurne a Jiriho Ornesta jsou zcela uveritelni, predevsim pan Ornest je tak krasny despota, ze ho clovek musi milovat. Ze zbytku "rodiny" bych predevsim vyzdvihla Magdalenu Sidonovou, ktera jako psychicky nemocna dcera hraje opravdu na dren, a Igora Chmelu s Alenou Streblovou.
(zadáno: 7.4.2013)
Hvezdou jeviste je jasne Marie Spurna, v tesnem zavesu za ni pak Igor Chmela a ostatni. Mraziva detektivka o korupci, politice a hrach tech mocnejsich, ktera je uzasne nadcasova. Par vtipnych scen se najde, ale spis vam bude behat mraz po zadech.
Na formu vypraveni i zpocatku zvlastni usporadani scen za sebou si zvyknete rychle a napad s koncem je opravdu paradni. Tam teprve vsechno zapadne na svoje misto ;)
(zadáno: 1.2.2015)
95%
Ja odchazela nadsena, silne tema a vynikajici zpracovani. J.Smutna predvadela strhujici vykon, R.Valenta byl se svym sarkastickym pojetim postavy neskutecne presvedcivy. Vrele doporucuji vsem, tohle komorni predstaveni rozhodne stoji za videni.
(zadáno: 7.4.2013)
95% ... hlavne za hudbu, scenu a Magdalenu Sidonovou :)
(zadáno: 16.5.2014)
Po precteni anotace jsem byla trochu skepticka, ale predstaveni me mile prekvapilo. Predevsim prvni pulka byla vazne zabavna, ve druhe se vice filosofovalo, coz ovsem nebylo na skodu. Skoro az desiva ale byla aktualnost textu a pojeti zla, tady v podobe nastrah moderni doby.
Herecke vykony byly bezchybne, zvlast D. Prachare, V. Postraneckeho a L. Zackove. R. Macha byl pro me velka neznama, ale moc se mi libil. Nejvetsi plus ale ziskava napadita scena s viceurovnovymi dvermi a pohyblive steny.
Moc me mrzi, ze jsem byla az na derniere. Rada bych si to zopakovala.
(zadáno: 19.10.2015)
Ja se na tuhle hru tak tesila. Znala jsem film, ktery ma nadchl, od divadla jsem si slibovala nemene intenzivni zazitek. A dockala jsem se. E.Pacolakova, V.Fridrich, J.Smutna - tohle trio tahlo. Napadite a funkcne vyresena scena, nadherna hudba (ta me na predstaveni vlastne puvodne nalakala). Pozvolne, misty i vtipne, tragicke, krasne. Mam v planu jit alespon jeste jednou ...
(zadáno: 15.1.2018)
Myslim, ze uz uvod nas pripravil na to, ze tohle bude jizda. Predstaveni je smeska humoru, akce, vtipnych prupovidek a akrobacie. Ackoli se jednalo o fiktivni zpracovani temne casti nasi historie, ja se bavila vyborne. Tedy, budu spravedliva, v prvni puli jsem se bavila podstatne vic. Druha cast malinko ztracela svih, obcas se objevila vata, ale jako celek predstaveni funguje vice nez obstojne. Velmi netradicni, ale stoji za nejedno videni, protoze je dobre si uvedomovat, ze tahle zeme potrebuje hrdiny!
(zadáno: 16.6.2014)
95% Obzvlast prvni pulka me diky tematu neuveritelne zasahla. M.Hofmann predvedl neskutecne sugestivni vykon, skoro tak moc, ze jsem se bala, ze na druhou cast ani nepujdu. Tak moc presvedcivy byl, tak moc pravdivy byl text.
Druha polovina byla nastesti jina, ackoli nemene silna. M.Soposka byla bez jedineho slova Hofmannovi rovnocenou partnerkou, skvele dokreslovala kazdou jeho repliku.
Silne predstaveni, bezchybne vykony, stoji jednoznacne za videni ...
(zadáno: 1.2.2015)
Cyrana z Narodniho mam zalezleho pod kuzi, takze tady mi obcas "vadilo", ze se lisil text. Jenze novejsi preklad byl moc dobry, M.Hofmann jako Cyrano byl spravny frajer, v prvni pulce skvele zabavny (az jsem to necekala), ve druhe patricne dojemny. Pro me ale vitezila J.Cvancarova jako Roxana, jeji pojeti me proste bavilo. J.Jankovsky mi jako Kristian nesedel, typove mi tam vadil, ackoli ve druhe pulce to vyrazne vytahl. Nicmene vsem hercum poklona za stridani dvoj i viceroli. Pochvalu tez zaslouzi i vyuziti prostoru divadla. Ja odchazela nadmiru spokojena.
(zadáno: 12.11.2014)
"Nejak jsem se myslenkove zacyklil."
Skvele, skvele, vyborne!!! Neco takoveho jsem proste necekala, prvotridni zabava, brilantni text a velmi povedene vsuvky samotnych hercu (improvizace?? mozna, ale sedla na jednicku). Bavila jsem se od zacatku do konce (i ted se usmeju, kdyz si vybavim nektere perly z predstaveni), M.Nemec a M.Hofmann nemeli jedinou chybu.
Tahle inscenace si me ziskala a rozhodne se chystam znovu ... Minimalne jednou ;-)
(zadáno: 31.3.2016)
Mimoradne uvedeni, ale se vsi paradou. Smekam pred vykony vsech hercu, v cele s vynikajicim J.Potmesilem.
(zadáno: 12.11.2014)
D.Prachar a jeho excelentni one man show. To jak si krasne vyhral a odvypravel citlive cely pribeh nalezeneho chlapce byl opravdu vykon z nejkrasnejsich. Zvladl xy postav, poloh i si zavtipkoval s publikem, vse s krasnou lehkosti a samozrejmosti. Klavirni doprovod E.Viklickeho mam v pameti jeste ted - absolutni fantazie. V komornim prostredi Violy jeste koncentrovanejsi zazitek ...
(zadáno: 6.11.2016)
85%
Velmi emotivni, citlive a hlavne silne predstaveni. Znala jsem hodnoceni i doporuceni, ale necekala jsem, ze me hra tak zasahne a dojme. J.Potmesil zaril. Za me velke doporuceni.
(zadáno: 10.3.2017)
85%
Po pomalem rozjezdu se tahle hra dostala do neuveritelneho tempa, pribeh dvou postav se dokazal dotknout snad kazdeho. Dojemne, citlive, smutne a neskutecne silne. Ackoli P.Lnenicku nemam az tolik v oblibe, pro tuhle hru se snad narodil, jeho vykon byl strhujici, klobouk dolu. M.Zoubkova mu byla rovnocenou partnerkou, vzhledem k roli, ktera nemela takovy prostor. Opravdu pusobivy zazitek.
(zadáno: 18.1.2015)
85% a tech 5% je za prostor Jatek, kam se tahle inscenace vyborne hodila.
Osobne ocenuji M.Nemce a J.Plouhara, kteri se vyborne doplnovali. Fyzicky narocne, ale zvladnute s prehledem ...

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>