Profil uživatele

Marsed

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (32)
Jan Pařízek: 10 % (88)
Jiří Landa: 11 % (129)
Lukáš Dubský: 11 % (66)
Michal Novák: 11 % (72)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 8.7.2014)
Velice povedená, a skvěle obsazená hra v režii Jana Hřebejka. Divák si z předstvení odnese hluboký umělecký zážitek. Všem vřele doporučuji.
(zadáno: 22.5.2018)
Hru jsem již znala, před lety jsem ji zhlédla v Divadle na Jezerce, takže předloha mě nezaskočila. Herecké výkony mě nepřipadaly špatné, až na A. Stropnickou. Myslím, že toto představení by se lépe hodilo na nějakou menší, komornější scénu, určitě by to lépe korespondovalo s typem hry.
(zadáno: 14.5.2015)
Silný příběh, výborné herecké výkony celého souboru. Asi nejlepší hra divadla Komedie.
(zadáno: 12.1.2015)
Pěkně zahraná klasika, která patří na scénu ND.
(zadáno: 26.6.2015)
Skvěle zahraná klasika, celý soubor šlapal na plný plyn. Bylo vidět, že si tuto hru užívají nejen diváci, ale i všichni herci. Viděno na derniéře.
(zadáno: 8.7.2014)
Inscenace, ani herecké výkony mě neoslovily. Místy nezáživné až nudné scény.
(zadáno: 31.5.2019)
Skvělá hra o důsledcích, když nedokážeme přímo vyslovit slovo ne. Psychologické drama, které má spád, které postupně graduje. Velmi povedená scéna, herecké výkony jak v hlavních rolich, tak ve vedlejších, skvěle zvládnuté.
(zadáno: 26.6.2015)
Bohužel další nevydařená,nudná,nic neříkající inscenace. Sice dobře obsazená,ale to jí nepomůže. Další prázdná hra po Loupežníkovi a Plačícím satyrovi .
(zadáno: 31.5.2019)
Bohužel tato hra mě nikterak neoslovila. Nepřipadal mi scénář zajímavý, ani herecky mě nepřipadala ničím výjmečným. Taková neslaná, nemastná.
(zadáno: 11.5.2016)
Nádherná, strhující inscenace.
(zadáno: 17.10.2014)
Jedním slovem úžasné. V této hře se vše sešlo, herecké výkony, režie, hudba, scéna. Je málo her na které bych šla podruhé, tato mezi ně patří.
(zadáno: 20.1.2019)
Skvělé herecké výkony, obsah hry velice zajímavý, ale přesto mě něco chybělo.Tempo hry mohlo více gradovat.
(zadáno: 25.4.2015)
Unavené, herecky prázdné představení. Nechápu,že tato hra je na repertoáru řadu let. Hry pana Hartla jsou slátaniny,. Opravdu poslední návštěva tohoto divadla,kde jsem viděla podle recenzí to nejlepší,a přece to bylo zoufalé.
(zadáno: 16.5.2017)
Musím říct, že klasika režírovaná Špinarem mi sedí. Velmi emotivní, neotřelé. Herecké výkony K. Dobrého, D. Prachaře a ostatních velice kvalitní. Divákům, kteří by čekali klasiku s ničím nových nedoporučuji.
(zadáno: 14.5.2015)
Opět skvělá komedie v Ungeltu. Oba herci dokonalí, profesionální. Výborná předloha, i režie. Podle mého názoru je Ungelt nedostižný v produkci komornich her.
(zadáno: 17.10.2014)
Hra je opravdu velice jednoduchá, ale výkon paní Bohdalové perfektní. Toto vysoké hodnocení dávám za herecký koncert J. Bohdalové.
(zadáno: 31.8.2016)
Výborná hra, vynikající herecké výkony, režie skvělá.
(zadáno: 31.5.2019)
Na první pohled lehká, svěží komedie, výborně obsazená, na druhý pohled mnoho životní pravdy.
(zadáno: 4.2.2015)
Představení, které má šťávu. Velmi dobré a vyrovnané herecké výkony. Jen mi trochu vadilo, že se hra omezila jen na pohled MM jako naivní blondýny s psychickými problémy. Některé momenty její kariéry nebyly vůbec zohledněny.
(zadáno: 23.10.2017)
Nenáročná komedie, velmi pěkně obsazená,výkony všech hereček velmi vyrovnané , L. Burian se mi líbil, což nemohu říci o L. Malínkovi.
(zadáno: 12.3.2015)
Pátá dohoda je stejně skvělé představení jako Čtyři dohody. Krásné povídání, které Vás naladí na zbytek večera.
(zadáno: 27.2.2018)
Možná by nebylo od věci zkrácení inscenace, někdy dlouhé, opakující se pasáže. Herecké nasazení Příkazného bylo obdivuhodné. Líbila se mi velice scéna. Celkově průměr.
(zadáno: 26.6.2015)
Opět vynikající režie J.Havelky. Spoustu nápadů, stojí za shlédnutí.
(zadáno: 5.11.2015)
Skvěle zahraná klasika. Výborná režie i scéna.
(zadáno: 12.3.2015)
Toto hodnocení dávám jen za herecké výkony, jinak nuda, nuda a zas jen nuda.