Profil uživatele

Marsed

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (24)
Jan Pařízek: 10 % (85)
Anežka Hrebiková: 11 % (35)
Jiří Landa: 11 % (126)
Lukáš Dubský: 11 % (65)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 8.7.2014)
Skvělá Simona Stašová, která ani na chvíli neztrácela dech.Uznávám, že citlivé téma této hry nejvíce osloví ženy ve středním věku, ale nepochybuji, že i muži po shlédnutí mají o čem přemýšlet. Prostě se zde všechno sešlo hudba, režie, obsazení a vzniklo úžasné představení.
(zadáno: 17.10.2014)
Jedním slovem úžasné. V této hře se vše sešlo, herecké výkony, režie, hudba, scéna. Je málo her na které bych šla podruhé, tato mezi ně patří.
(zadáno: 6.11.2014)
Jedním slovem perfektní. Skvěle napsaná hra, moderní, svižná místy provokativní. Podle takto bezvadně napsaného scénáře není divu, že herecké výkony jsou dokonalé. Myslím, že v současné době je to nejlepší komedie uváděná v Praze. Všem hercům moc děkuji za nádherný umělecký zážitek.
(zadáno: 14.11.2014)
Já jsem nadšená. Všechno skvěle ladilo, překrásná scéna, kostýmy, hudba ,celou dobu jsem měla pocit, že po dlouhé době vidím poctivé, nefalšované divadlo. Herecké výkony výborné, že M. Donutil je dobrý herec, k tomu není co dodat, ale Donutil ml. - asi nám vyrůstá nová gererace velmi kvalitních herců. V tomu představení je spoustu maličkostí, které jsou vyladěné do posledních detailů. Určitě doporučuji.
(zadáno: 13.12.2014)
Krásné vánoční představení,jak po stránce herecké, tak hudební (nikdy jsem neslyšela písničky Neckáře zpívat tak dokonale). Je to úžasný pocit, že odcházíte a zároveň víte, že příští rok o Vánocích si pro pohlazení a klid v duši, odskočíte do Dlouhé na toto představení.
(zadáno: 12.5.2015)
Výborné herecké výkony, krásný text, který z  komediálních poloh plynule přechází až k dojemným scénám.
(zadáno: 31.10.2018)
Výborný text, skvěle zahráno, tato hra nemá chybu.
(zadáno: 8.7.2014)
Velice povedená, a skvěle obsazená hra v režii Jana Hřebejka. Divák si z předstvení odnese hluboký umělecký zážitek. Všem vřele doporučuji.
(zadáno: 10.12.2014)
Pohlazení na duši. Po představení se musí člověk hodně zamyslet nad svým dosavadním životem. Herecký výkon pana Duška je mimořádný, je vidět jak si to užívá a hraje pro radost.
(zadáno: 12.12.2014)
Vynikající představení, opravdu oba herci předvedli nezapomenutelý výkon. Herecký koncert.
(zadáno: 26.1.2015)
Za samotnou hru bych dala 80%, poslední obraz se mi zdál malinko slabší. 90% dávám za nápad nastudovat tuto hru v Baráčnické rychtě, lepší místo snad ani nešlo najít. Nasazení všech herců neuvěřitelné, perfektní zapojení diváků do hry.
(zadáno: 12.3.2015)
Pátá dohoda je stejně skvělé představení jako Čtyři dohody. Krásné povídání, které Vás naladí na zbytek večera.
(zadáno: 2.4.2015)
(zadáno: 13.4.2015)
Vynikající herecké i pěvecké výkony. Hlavní role režisér obsadil neuvěřitelně dobře,lépe by to ani nešlo.
(zadáno: 14.5.2015)
Opět skvělá komedie v Ungeltu. Oba herci dokonalí, profesionální. Výborná předloha, i režie. Podle mého názoru je Ungelt nedostižný v produkci komornich her.
(zadáno: 9.9.2015)
Skvěle napsaná hra, která na povrchu vypadá jako komedie, ale v důsledku je to velké lidské drama. Výborné herecké výkony. Určitě zajdu ještě jednou, protože není možné napoprvé vše postřehnout, děj je svižný, náročný, určitě mě spoustu věcí uniklo. Doporučuji, nebát se vulgarismů, na nich není hra vystavěna.
(zadáno: 7.10.2015)
Krásně strávený večer, výborná režie i herecké výkony. Vše do sebe zapadalo. Musím opět říci, že herci v Dlouhé jsou skvělí hudebníci.
(zadáno: 6.1.2016)
Strhujícíí, dech beroucí drama.
(zadáno: 11.5.2016)
Nádherná, strhující inscenace.
(zadáno: 24.2.2017)
Výborný text, výborné herecké výkony.
(zadáno: 5.5.2017)
Velmi dobré herecké výkony. Chvílemi mě přecházel mráz po zádech, jak je demokracie křehká. Výstižně se zde vykresluje charakter člověka, když je pokřivený, zůstane pokřiven za všech okolností.
(zadáno: 24.10.2017)
Toto představení se opravdu povedlo. Vše do sebe zapadalo, režie, hudba, scéna. Herecké výkony všech byly úchvatné. Martin Finger hrál s takovou chutí a nadšením, že až z toho mrazilo. Představení bylo svižné, napínavé, zábavné, místy mrazící, všechno co má mít dobrá hra, abyste odcházeli z divadla spokojení. Děkuji za krásný večer!
(zadáno: 13.1.2018)
Nenáročná, ale v žádném případě ne laciná komedie. Výborné herecké výkony, mužské role skvěle obsazené. Kdo se chce pobavit, zasmát , uvolnit vřele doporučuji.
(zadáno: 20.9.2018)
Opět skvělé představení. Výborně ztvárněná klasika, která má co říct i divákovi v dnešní době. Herecky perfektní, scéna , kostýmy, hudba , vše do sebe zapadá.
(zadáno: 22.9.2018)
Je pravda, že chvílemi hra budí dojem trošku školní inscenace, ale nikterak to neubere na její přitažlivosti. Velice působité ztvárnění s pokorou a laskavostí. Opravdu krásný umělecky zážitek.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 > >>