Profil uživatele

Mart

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 9 % (23)
Kateřina Jírová: 10 % (12)
Lukáš Dubský: 10 % (30)
Anežka Hrebiková: 11 % (14)
Lukáš Holubec: 11 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 6.11.2013)
Oprqvdu skvělé, viděl jsme v Praze, divadlo Komedie. A jsme moc rád, že jsme viděl.
(zadáno: 1.5.2013)
Letos nejlepší, co jsme viděl. Opravdu skvělé.
(zadáno: 16.12.2018)
Skvělé
(zadáno: 23.3.2016)
Moc jsme se potěšil, výtečné představení.
(zadáno: 28.4.2015)
Moc povedené. Skvěle zahrané, výborné režijní nápady. Chce to ovšem znát alespoň základně předlohu.
(zadáno: 23.3.2016)
Skvělé. Opravdu báječné. Jen trochu horko, pochopitelně, nejde pustit klimatizaci kvůli hluku, důvody. Doporučuji vzdušný oděv.
(zadáno: 1.5.2013)
Tak se má dělat klasika, velmi povedené.
(zadáno: 25.6.2015)
Výtečné divadlo. Po všech stránkách.
(zadáno: 1.5.2013)
Moc pěkné a opravdu skvělé herecké výkony. Všecha a Trojan ještě kousek ční.
(zadáno: 5.12.2018)
(zadáno: 9.3.2016)
Verše mne na počátku trochu zaskočily, ale vše se v dobré obrátilo. Výtečný překlad, moc pěkná scéna a výborně zahrané.
(zadáno: 23.6.2015)
Výborné představení, exceluje Eva Vrbková, ale ostatní dokonale sekundují. Námět pro men sice nebyl nový, ale detaily jsme neznal. Moc dobrý počin z mnoha důvodů.
(zadáno: 23.6.2015)
(zadáno: 23.6.2015)
Ano, stojí az vidění, moc dobře jsem se bavil. Trochu ale smích skrz slzy...
(zadáno: 29.12.2016)
Moc povedené, pan Hanuš je čím dál lepší a tentokrát jsou jeho i texty, klobouk dolů. Ale výborní jsou všichni.
Dlouhá drží la´tku stále hodně vysoko
(zadáno: 23.6.2015)
Jaroslav Dušek ve výborně formě, zajímalo by mne, co je jeho práce a co bylo v textu...
(zadáno: 1.5.2013)
Zajímavé, skvělý výkon v halvní roli, báječné režijní nápady. Jen příběh není chvílemi úplně nosný.
(zadáno: 6.11.2013)
Velmi dobré, jen malinko dlouhé, ke konci je už člověk trochu unaven. Jako obvykle výtečné herecké výkony, zajímavá scéna. POvedené a rozhodně dopoučuji.
(zadáno: 23.6.2015)
Moc pěkné divadlo se vším všudy, jak už to Hana Burešová umí.
Jen na konci už malinko dlouhé, bylo by snadno možné některé drobnosti vypustit. Rozhodně doporučuji, potěší.
(zadáno: 19.10.2018)
Povedené. Po všech stránkách.
(zadáno: 28.4.2015)
Povedené představení, byť si nejsme vyzněním zcela jistý a vlastně ani nevím, jak jej myslel autor. Dobře zahrané, jen škoda, že bylo málo diváků. Stojí za vidění, pro mne neznámý Ibsen.
(zadáno: 23.6.2015)
Velmi povedení inscenace, jak je u Bezručů tradicí
(zadáno: 29.12.2016)
Moc povedené, pan Hanuš je čím dál lepší a tentokrát jsou jeho i texty, klobouk dolů. Ale výborní jsou všichni.
Dlouhá drží la´tku stále hodně vysoko
(zadáno: 12.5.2017)
Dost jsem se bavil, všichni hrají s velkou chutí a vymýšlejí si jedna radost. Skoro každý si zahraje opileckou etudu, vždy na potlesk. Ucpanej systém se mi líbil ještě trochu víc, ale Vzkříšení je také moc fajn.
(zadáno: 15.12.2013)
Viděl jsme v Praze, rozhodně zajímavéa nenudil jsme se, některé herecké výkony moc fajn. Je to ale spíše kuriozita a jako takovou je vhodné ji brát. Některé nápady skvělé, klasická H. Burešová

Další stránky hodnocení: 1 2 >