Profil uživatele

Eliskas

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 15 % (12)
Michal Novák: 18 % (12)
Lukáš Dubský: 19 % (8)
Pavel Širmer: 22 % (11)
Helena Grégrová: 23 % (16)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 6.1.2019)
Velmi velmi povedené nové obsazení i zpracování. Jsem šťastná, že jsem tuhle svojí srdcovku mohla vidět na prknech divadla v tak kvalitním zpracování. Všichni jsou naprosto výborní a příběh, ten nikdy neomrzí.
(zadáno: 9.12.2019)
Parodování téhle "úspěšné" trilogie miluju. To, co nám naservírovali v divadle R. Brzobohatého, bylo naprosto odzbrojující a geniální. :D Málo kdy se směju od začátku do konce, tady to ale nešlo jinak. Pálek jako Christian naprosto dokonalej, Charlotte jako Ana výborná a skvěle bavili i Miroslav Hrabě nebo Vanda Károlyi-Konečná. Bavila mě i práce s rekvizitama, jednoduchá a strašně vtipná. Pěvecky bez chyby, melodie skvělá a text psal taky génius :D Tleskám! A snad zajdu znova!!
(zadáno: 26.11.2018)
90 až 95 %. Velkolepá, rozmanitá scéna, úžasné kulisy, které vás vtáhnou do děje - to mi bralo opravdu dech. Velmi melodická, svižná a chytlavá hudba mě bavila. Text písní nebyl křečovitý. Humor je ve většině případů příjemný, nenásilný a netrapný. Vojta Dyk excelentní. Holmes je ztvárněn přesně tak, jak jej znám. Chvílemi to bylo opravdu dokonalý a originální. Spokojenost a půjdu si to užít ještě určitě jednou :)
(zadáno: 26.11.2018)
95 %. Moje srdcovka.
(zadáno: 23.1.2019)
(zadáno: 23.1.2019)
Viděla jsem 3x. se Střihavkou je to plných 80 %, s jakýkoli jiným hlavním protagonistou ale procenta klesají. Bohužel. Nicméně poslední má návštěva, kdy v hlavní roli byl Noid a já čekala totální propadák, mě nakonec mile překvapila. Nebylo to až tak strašný, jak jsem čekala..
(zadáno: 23.1.2019)
(zadáno: 23.1.2019)
V původním obsazení to nemá téměř chybu!
(zadáno: 24.7.2019)
23. 7. 2019 jsem absolvovala derniéru představení. Teď se jdu podívat na hodnocení s tím, že zde budu sdílet své nadšení a ejhle... Představení neporovnávám s klasikou. Bylo vtipné, svižné. Body tomu ubírají vstupy pěvkyně, které mnohdy není ani rozumět. Nápad dobrý, ale text má zpěvačka nudný a ne zrovna vtipný. Ostatní herci ale excelovali a hodně se mi líbila jejich improvizace. Po dlouhé době to bylo zase něco jiného a rozhodně se mi včera trefili do noty i nálady..:)
(zadáno: 30.11.2019)
Smutný, strašně smutný.. měla jsem slzy v očích a odcházela s pocitem marnosti.. připomínat si tyhle události je důležité. Zpracování i ztvárnění se mi líbilo moc.
(zadáno: 26.11.2018)
75 %. Herecké výkony mužských postav byly výborné. Méně už mi tam seděla hysterická postava jedné z přítelkyň, která byla na můj vkus už až moc uřvaná a měla zbytečně moc prostoru.
(zadáno: 6.1.2019)
75 %. Ale jó bavila jsem se. Neviděla jsem se ve všem, ale párkrát se pan Holík, který byl opravdu výborný, trefil :)
(zadáno: 23.1.2019)
(zadáno: 23.1.2019)
(zadáno: 23.1.2019)
(zadáno: 23.1.2019)
72%. Viděno 2x. Písničky hodně stejné a podobné jako v dřívějších muzikálech Michala Davida, takže originalita spíše chybí.
(zadáno: 23.1.2019)
75 %.
(zadáno: 23.1.2019)
75 %
(zadáno: 2.11.2019)
Obsazení:Gránský, Vojtková, Vojtek, Hořínková, Šemík, Čekan
Masky i scéna se mi líbily moc. Z dálky to vypadlo skvěle. Velmi mě překvapila Vojtková - herecky i pěvecky byla bezchybná a skvělá. Gránského role /i když hlavní/ mi přišla pěvecky nevýrazná, když už zpíval tak byl nevýrazný a špatně slyšitelný. Celkově mi přišlo, že to mohlo mít větší šťávu, větší gradaci a lépe zpracovaný příběh, který by do sebe lépe zapadal a na sebe navazoval. Potenciál taneční i akrobatický nebyl využit do maxima, zároveň však všem velký obdiv, hrát opice tak dlouho musí být fakt náročný. 70 % si to zaslouží:)
(zadáno: 12.12.2019)
75 %
(zadáno: 23.1.2019)
Na ten rok 2009 a toto představení si pamatuji. Byla jsem hodně zklamaná, protože nové zpracování, obsazení, menší scéna a inovace mě v tomto mnou milovaném muzikálu nenadchly. Dracula je a bude legendární, ale jen ta verze z Kongresového centra.
(zadáno: 23.1.2019)
Chvílemi až moc laciný humor. Ale dalo se to :)

Další stránky hodnocení: 1 2 >