Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Jan Pařízek: 13 % (121)
Lukáš Dubský: 13 % (86)
Helena Grégrová: 14 % (139)
Jiří Landa: 14 % (266)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>

(zadáno: 12.4.2016)
(zadáno: 28.3.2016)
Za zmínku stojí excelentní Radka Coufalová!!!
(zadáno: 23.3.2016)
Výborná hra s ještě lepšími herci. Yvetta Blanarovičová naprosto exceluje ve své roli matky! Uvěřitelný herecký projev, který na diváka přenese veškeré emoce! Oba pokrevní bratři jsou sehraní a myslím, že své věkové a životní linie hrají s naprostou jistotou a úspěchem. Dále pak chválím výkon druhé matky, Ireny Vackové. Určitě doporučuji na tento muzikál zajet, vyplatí se to! :)
(zadáno: 20.3.2016)
25%. Jedinym zachrancem predstaveni je Peter Strenacik a jeste da rict i Daniel Hulka. I na to, ze ma muzikal 2:10hod, nudil jsem se a rikal si, kdy uz bude konec. Skoda...
(zadáno: 8.3.2016)
Výborná J. Kretschmerová i všichni další...
(zadáno: 8.3.2016)
85%. Skvělé provedení plné energie!!!
(zadáno: 3.3.2016)
Jeden z lehce nadprůměrnějších kousků DB. Z reprízy 3/3 bych jmenoval Olgu Lounovou v roli Madame Contoire - uvěřitelný herecký výkon a výborný pěvecký projev!! Michaela Gemrotová se v roli Angeliky nejspíš ještě najde, její soprán není pro tuto roli ideální, ale snaží se :-) S Josefem Vojtkem mám na muzikálových scénách problém, tudíž se mi nelíbil. Některé škrty, které v obnovené verzi proběhly mi přijdou, že představení neprospěly, ale už to tak je...Ode mě 65%.
(zadáno: 31.1.2016)
Pan Hein by se mel jako reditel divadla sam nad sebou zamyslet a preobsadit svou roli, jelikoz jeho vykon tristni.
(zadáno: 30.1.2016)
Z alternaci Marketa Sedlackova a Ivana Vankova, obe velmi obstojne sve role zvladly-)
(zadáno: 30.1.2016)
Ze vsech hereckych vykonu me nejvice zaujala a za vyzdvihnuti stoji Radka Coufalova! Jinak celkove lehce nadprumerny muzikal.
(zadáno: 24.1.2016)
(zadáno: 28.12.2015)
Přijemná Radka Coufalová, excelentní Milan Němec - to je výkon hodný Thálii!
(zadáno: 7.12.2015)
Opet skvele odpocinkove predstaveni, u ktereho divak vypne a muze se jen pobavit-) Chvalim cely soubor, zvlaste pak P. Stepana za jeho skvelou dvojroli, I. Ondricka a Zdenu Herfortovou, ktera opet nezklamala!!
(zadáno: 3.12.2015)
Příjemná oddychovka v dobrými herci :-)
(zadáno: 24.11.2015)
Těšil jsem se, ale bohužel. Naprosto o ničem, nuda, nuda a jen nuda.
(zadáno: 18.11.2015)
55%
(zadáno: 15.11.2015)
65%. Nejprve musím pochválit výbornou Katarínu Hasprovou!!! Mrzí mě, že jsme neviděli Tomáše Savku, byli by dobrá dvojka, R. Harok místy dost pěvecky pokulhával. Jako celek lepší průměr.
(zadáno: 13.11.2015)
(zadáno: 8.10.2015)
(zadáno: 5.10.2015)
Excelentní Radka Coufalová v titulní roli!!!

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>