Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Helena Grégrová: 13 % (138)
Jan Pařízek: 13 % (121)
Lukáš Dubský: 13 % (85)
Jiří Landa: 14 % (266)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

(zadáno: 11.12.2016)
Od doby premiery se podle meho nazoru predstaveni znacne zlepsilo. Z peveckeho obsazeni jsou za me nejlepsi V. Noid Barta a Athina Langoska, rad bych nekdy slysel Zuzanu Maurery. Protikladem skvelych vykonu je za me hruzovykon Mariny Vyskvorkiny, absolutne nechapu jeji angazovani do teto role :/. Napada me obsadit treba Terezu Roglovou, ktera ucinkuje v jedne z her StudiaDVA a je operni pevkyni. Skoda...Chvalim take uzasny orchestr. Jako celek hodnotim 75%. Krasne navozeni vanocni atmosfery.
(zadáno: 6.12.2016)
75%. Z obsazeni me nadchla Veronika Vyoralova, ktera understudy role Bonnie zvlada s naprostym prehledem! Dale vyborna Jitka Schneiderova. Protikladem skvelych vykonu je hrozny K. Strihavka, nechapu jeho angazovani do teto role.
(zadáno: 6.12.2016)
(zadáno: 4.12.2016)
Vyborna Jana Zenahlikova!!!!
(zadáno: 4.12.2016)
(zadáno: 31.10.2016)
Velmi mile mne prekvapil Kristian Pekar! Samozrejme se mi libila Jana Musilova coby Tornado Lou.!)
(zadáno: 31.10.2016)
Za me nejslabsi, co jsem v MdB videl :/
(zadáno: 10.10.2016)
Vyborna komedie!) z Alternaci videno se Svetlanou Janotou a Janou Musilovou!) pecka
(zadáno: 5.10.2016)
Jsem rád, že jsem mohl vidět paní Havlovou v tak vydařené roli!
(zadáno: 20.8.2016)
Na celem souboru je videt nadseni a vysoke nasazeni. Nejvice me zaujali Tomas Vanek, Misa Horka, Milan Malinovski a Olga Lounova. Vyborna hudba, pekne kostymy... povedeny kousek!)
(zadáno: 26.7.2016)
Vyrovnane vykony vsech ucinkujicich. Letni oddychovka, od ktere nelze cekat vic, nez se si odpocinete, pobavite a nemusite nad nicim premyslet.
(zadáno: 26.7.2016)
(zadáno: 10.7.2016)
Úžasný! Ani minutu jsem se nenudil, protože je to originální! Milan Němec nejlepší a největší tahoun. Dále výborní Lukáš Janota a Andrea Zelová.
(zadáno: 14.5.2016)
(zadáno: 30.4.2016)
Vyborna podivana. Naprosto nechapu vsechny nizke recenze :-/ Skveli herci, predevsim Adela Gondikova, Ivana Korolova, Jaromir Dulava a vsichni ostatni! Perfektni nazvuceni oproti Mamma Mia, vyuzite cele jeviste, krasna scena a zive predstaveni. Urcite se zajdu podivat na jine alternace...
(zadáno: 22.4.2016)
(zadáno: 12.4.2016)

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>