Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (41)
Jan Pařízek: 13 % (113)
Lukáš Dubský: 13 % (81)
Helena Grégrová: 14 % (131)
Jiří Landa: 14 % (258)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

(zadáno: 14.5.2016)
Prodaná nevěsta - Studio Ypsilon: 70 %
(zadáno: 30.4.2016)
Ať žijí duchové! - Kongresové centrum: 70 %
Vyborna podivana. Naprosto nechapu vsechny nizke recenze :-/ Skveli herci, predevsim Adela Gondikova, Ivana Korolova, Jaromir Dulava a vsichni ostatni! Perfektni nazvuceni oproti Mamma Mia, vyuzite cele jeviste, krasna scena a zive predstaveni. Urcite se zajdu podivat na jine alternace...
(zadáno: 22.4.2016)
Testosteron - Divadlo Komedie: 30 %
(zadáno: 12.4.2016)
Donaha! - Městské divadlo Brno: 70 %
(zadáno: 28.3.2016)
Evangelium o Marii - Městské divadlo Brno: 70 %
Za zmínku stojí excelentní Radka Coufalová!!!
(zadáno: 23.3.2016)
Pokrevní bratři - Slovácké divadlo Uherské Hradiště: 90 %
Výborná hra s ještě lepšími herci. Yvetta Blanarovičová naprosto exceluje ve své roli matky! Uvěřitelný herecký projev, který na diváka přenese veškeré emoce! Oba pokrevní bratři jsou sehraní a myslím, že své věkové a životní linie hrají s naprostou jistotou a úspěchem. Dále pak chválím výkon druhé matky, Ireny Vackové. Určitě doporučuji na tento muzikál zajet, vyplatí se to! :)
(zadáno: 20.3.2016)
Sibyla, královna ze Sáby - Divadlo Hybernia: 20 %
25%. Jedinym zachrancem predstaveni je Peter Strenacik a jeste da rict i Daniel Hulka. I na to, ze ma muzikal 2:10hod, nudil jsem se a rikal si, kdy uz bude konec. Skoda...
(zadáno: 8.3.2016)
Vratká prkna - Studio Ypsilon: 80 %
Výborná J. Kretschmerová i všichni další...
(zadáno: 8.3.2016)
Splašené nůžky - Městské divadlo Brno: 80 %
85%. Skvělé provedení plné energie!!!
(zadáno: 3.3.2016)
Angelika - Divadlo Broadway: 70 %
Jeden z lehce nadprůměrnějších kousků DB. Z reprízy 3/3 bych jmenoval Olgu Lounovou v roli Madame Contoire - uvěřitelný herecký výkon a výborný pěvecký projev!! Michaela Gemrotová se v roli Angeliky nejspíš ještě najde, její soprán není pro tuto roli ideální, ale snaží se :-) S Josefem Vojtkem mám na muzikálových scénách problém, tudíž se mi nelíbil. Některé škrty, které v obnovené verzi proběhly mi přijdou, že představení neprospěly, ale už to tak je...Ode mě 65%.
(zadáno: 31.1.2016)
Touha jménem Einodis - Divadlo Ungelt: 40 %
Pan Hein by se mel jako reditel divadla sam nad sebou zamyslet a preobsadit svou roli, jelikoz jeho vykon tristni.
(zadáno: 30.1.2016)
Vrabčák a anděl - Městské divadlo Brno: 80 %
Z alternaci Marketa Sedlackova a Ivana Vankova, obe velmi obstojne sve role zvladly-)
(zadáno: 30.1.2016)
TITANIC - Městské divadlo Brno: 60 %
Ze vsech hereckych vykonu me nejvice zaujala a za vyzdvihnuti stoji Radka Coufalova! Jinak celkove lehce nadprumerny muzikal.
(zadáno: 24.1.2016)
Celebrity - Studio DVA divadlo: 70 %
(zadáno: 28.12.2015)
Sněhurka a sedm trpaslíků - Městské divadlo Brno: 70 %
Přijemná Radka Coufalová, excelentní Milan Němec - to je výkon hodný Thálii!
(zadáno: 7.12.2015)
Brouk v hlavě - Městské divadlo Brno: 70 %
Opet skvele odpocinkove predstaveni, u ktereho divak vypne a muze se jen pobavit-) Chvalim cely soubor, zvlaste pak P. Stepana za jeho skvelou dvojroli, I. Ondricka a Zdenu Herfortovou, ktera opet nezklamala!!
(zadáno: 3.12.2015)
Rodina je základ státu - Divadlo Palace: 60 %
Příjemná oddychovka v dobrými herci :-)
(zadáno: 24.11.2015)
Miluju tě, ale... - Divadlo Palace: 10 %
Těšil jsem se, ale bohužel. Naprosto o ničem, nuda, nuda a jen nuda.
(zadáno: 18.11.2015)
Miluj, žij a plať - RENT - art4rent, z.s.: 50 %
55%
(zadáno: 15.11.2015)
Sunset Boulevard - Národní divadlo moravskoslezské: 60 %
65%. Nejprve musím pochválit výbornou Katarínu Hasprovou!!! Mrzí mě, že jsme neviděli Tomáše Savku, byli by dobrá dvojka, R. Harok místy dost pěvecky pokulhával. Jako celek lepší průměr.

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>