Profil uživatele

Domi.Mac

chci v praze vic dobreho divadla !!!!!
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 10 % (18)
Veronika Boušová: 10 % (5)
Anežka Hrebiková: 12 % (6)
Helena Grégrová: 13 % (22)
Jiří Koula: 15 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 8.6.2017)
AnderSen - Divadlo Na zábradlí: 50 %
Pro mě nejslabší počin Na Zábradlí za poslední dobu, nesehranost kolektivu, nevypointované situace, žádný rytmus, velmi se to celé vleče. Kontrolovaná neosobní terapie, která si Andersen jenom láká diváky, přitom s ním nic moc společného nemá. Herecky dobrá Kubátová, König, Plodková. Celých mých 50% jde za Markem Cpinem, který je fenomenální. Dechberoucí scéna.
(zadáno: 8.6.2017)
Cock - Divadlo v Řeznické: 90 %
Je to vtipné, dobře zahrané a na konci dost mrazivé, scéna sexu si zasloužila potlesk na otevřené scéně, super hlášky provázané s hlubšími myšlenkami o tom, co vlastně chcem. Rímský ml. je velmi dobrý komik, Rímský st. uvěřitelný, Horvátová není moc zajímavá, ale hraje dobře. Důvodem návštěvy byl hlavně Krejčík, kterého jsme viděli v Hodina rysa a jeho výkon zde byl opět něco neuvěřitelného. Pro mě je spolu s Pavlínou Štorkovou aktuálně nejosobitější mladý divadelní herec současnosti - absolutní přirozenost, pravé slzy, výborný komický timing a neskutečné charisma. Bravo!
(zadáno: 4.5.2017)
Lucerna - Divadlo v Dlouhé: 90 %
Nádhera. Všechno nádherné. Tohle bude inscenace roku.
(zadáno: 4.5.2017)
Už je tady zas! - Divadlo Na Jezerce: 40 %
Když se nepovede dramatizace, do hlavní role se obsadí průměrný herec a režisér si dá dovolenou. Na jednu stranu odvážný krok od tohoto divadla, na druhé promarněná šance. Kavan se nevyhýbá klišé a divné maše seriálového herce, Hrušínská přehrává, zbytek herců nepřekvapil. Škoda.
(zadáno: 3.5.2017)
Moje malá úchylka - A studio Rubín: 70 %
Poctivě udělaná zábava, která se nebere vážně a udělá moc hezký večer! Vágnerová byla fantastická, Cina s Vančurou se už dost opakují, Polák je hezký chlap a má dobrý smysl pro humor.
(zadáno: 3.5.2017)
Sametová noc - Divadlo v Řeznické: 30 %
Velké zklamání. Předvídatelný děj, šablonovité postavy. S Macbethem to nemá nic společného. Stereotypní vyprávění pořád toho samého dokola. A Sametová revoluce je tady podaná zvláštně všeobecně. Navíc scéna a kostýmy jako by vypadly z komedie z Divadla v Rytířské. Etzler nepřesvědčivý, Plouhar nijaký, navíc i v tak malém prostoru nebyl slyšet, Kubařová se Slavíkovou i z těch nelogicky napsaných figur dělají něco, na co jsem se vydržela koukat. A konec s Kubišovou bych pochopila v Ungeltu, ale tady to dodalo tomu kýči korunu.
(zadáno: 21.4.2017)
Hamlet - Švandovo divadlo: 80 %
Mám ráda Děrgela, severský styl a Shakespeara. Děrgelova neskutečná soustředěnost, lehkost se kterou se z jedné scény přehrává do druhé je pozoruhodná. Přenádherná scéna a kostýmy. Je to nejlépe udělaný Hamlet v celé Praze. Scéna s Ofélií v hrobu mě i teď pronásleduje. Jen Cibulková nedosahuje kvalit Hřebíčkové, ale Krátká Onufrákovou v Ofélii o dost předčila.
(zadáno: 21.4.2017)
V hodině rysa - SpoluHra: 90 %
Neskutečně dojemné představení. Scénář je moc krásný. Už vím, co je Bůh a láska. Šli jsme se podívat na naši oblíbenou Bydžovskou, ale odcházeli jsme s tím, že jsme měli zážitek z Krejčíka. To, co převedl jsem nikdy na jevišti neviděla. Smekám, dechberoucí výkon. Bydžovská ho skvěle doplňuje. Kdyby tam Horvátová nebyla, možná by to nevadilo, její výkon je absolutně nijaký. Ale i tak, doporučuju!
(zadáno: 21.4.2017)
Přízraky - Divadlo X10: 80 %
Mám moc ráda Ibsena a Friče. Předlohu samotnou znám a nikdy se mi nelíbila tak, jako tady ve Strašnicích. Mám ráda severskou tématiku, ale tohle říznutí tím gotickým stylem tomu moc slušelo. Štréblová hraje fantasticky, stejně jako Koning a Petřík. Mrzí mě, že jsem neviděla Josefíkovou, protože Hessová hodně přehrává. Ale stojí to za návštěvu!
(zadáno: 21.4.2017)
Jistě, pane premiére! - Divadlo Bez zábradlí: 10 %
Průser. Heřmánek st. je talentovaný herec, ale přichází o soudnost. A režírovat by už vůbec neměl. Carda si plete nadsázku s bulvárními pořady na Nově, Morávková je neherečka a Heřmánek ml. může být rád, že má jeho otec divadlo, protože jinak by práci nesehnal. Zklamání na všech čarách!
(zadáno: 21.4.2017)
Don Juan - Divadlo pod Palmovkou: 70 %
Má to švih, Veselý je neskutečně sexy muž, Dočkalová i v menší roli poukazuje na to, že Langovsky stylizované postavy jí sluší. Další kus z nové Palmovky a pořád mě to moc baví. Navíc byla krásná scéna a kostýmy. Lehčí komedie, ale dobré divadlo.
(zadáno: 21.4.2017)
Rod Glembayů - Divadlo na Vinohradech: 40 %
S odstupem času je to lepší kus, který se na Vinohradech v divadle hraje, ale narazil na absenci dramaturga. První půlka je opravdu k nevydržení. Brousek je to jediné, co dělá z Vinohrad aspoň trochu divadlo, celých mých 40% patří jemu. Havlová působí dost trapně a uměle, Topfer a ostatní by se měli vrátit na Fidlovačku.
(zadáno: 21.4.2017)
Skořápka - Divadlo Ungelt: 70 %
Je to moc milé, hřejivé představení. S kapkou srdečného humoru, magickýma očima Mihulové a charismatem Petry Nesvačilové. Můj šálek to úplně není, ale bavila jsem se.
(zadáno: 21.4.2017)
Odvolání - Divadlo v Řeznické: 70 %
Zajímavá hra, která není pro každého. Táborský hraje jako o život, Cíl působí dost nevýrazně. Rozhodně ale stojí za vidění.
(zadáno: 21.4.2017)
A pak přišla Mirna - Divadlo Letí: 90 %
Jsem fanynka Gilmorek a jsem ráda, že se dostaly i do Prahy. Drabiščáková s Dvořákovou jsou fantasticky charismatické, Dana Poláková a Diana Toniková je dobře doplňují. Za mě ano!
(zadáno: 21.4.2017)
Dáma s Camelkami - A studio Rubín: 40 %
Paskvil z hezké předlohy. Dialogy byly otřesné, Kobr zbytečně expresivní, Matoušková a Joura k smrti nevýrazní. V Rubínu jsou o dost hezčí představení.
(zadáno: 21.4.2017)
Olga (Horrory z Hrádečku) - Divadlo Letí: 90 %
nejlepší představení minulého roku. Štorková je nejtalentovanější divadelní herečka. Divadlo ve vile má svoje kouzlo, ostatní herci nastudovaly své úlohy velmi dobře.

Další stránky hodnocení: < 1 2