Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (38)
Jan Pařízek: 15 % (71)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (83)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 24.4.2014)
Skvělá hudba, texty, profesionální pěvecké, taneční i herecké výkony, company, která zpívá živě na jevišti. To je pražský Casanova. Diváci z divadla odchází nadšeni, vysmátí. Je to taková odreagovačka na skvělé úrovni. V představení perlí Dita Hořínková, Eliška Ochmanová, nebo Jan Urban v hl. roli Casanovy. Viděl jsem toto představení 4x, mohu porovnávat a nikdy jsem nebyl zklamaný. Všem vřele doporučuji!
(zadáno: 2.10.2017)
Tento muzikál mám moc rád. Perfektní hudba Zdeňka Bartáka. 10% strnu jen za slabší choreografie oproti pražskému a hlubockému uvedení, nahraným sborům, přičemž tanečníci mnohdy ani neotevírají pusu. Příjemně působící scéna, bezchybné výkony v čele s Ditou Hořínkovou, Elis Ochmanovou a Viktorem Antoniem. Překvapili (velmi mile) Míša Nosková a Jaromír Adamec, skvělí byli také Monika Sommerová, Zuzana Benešová, Radka Fišarová, Lukáš Randák a Jan Urban a v menších rolích Adriana Bajtková, Lucie Pragerová a Aneta Dobešová. Marian Vojtko by měl trochu ubrat ze svých "vtípků".
(zadáno: 1.10.2015)
Vůbec mě to nebavilo. Přišlo mi to špatný, sprostý, nudný a já nevím, co ještě. Víc asi netřeba dodat.
(zadáno: 2.12.2017)
85% - Plzeň opět nezklamala! Velmi povedená muzikálová show plná rytmických písní a skvělých choreografií. Vyzdvihl bych Martina Haricha, který předvedl perfektní herecký výkon, pěvecky tam jsou rezervy, ale věřím, že se do toho časem dostane víc. Svou energií ty nedostatky ovšem vyrovnal. Líbil se mi M. Stránský, Ch. Pščolková, pobavily V. Zaoralová Dvořáková a S. Topinková. Scéna je velmi zajímavě vytvořena, texty jsou také velmi dobré.
Po 9 měsících - Harich ještě o 100% lepší, pěvecky jistější Pščolková, slabší Šefl + před derniérou zcela bezchybný a perfektní Klimenda v hlavní roli.
(zadáno: 2.6.2018)
Začátek je maličko vleklý, ale pak se to rozjede a diváci se baví až do konce. Hezká komedie, ve které exceluje Martin Písařík a Lukáš Pečenka. Dále se mi líbili standardně Lukáš Rous a Ludmila Molínová. Nádherná scéna, hezky využitá, překvapivé efekty a vyhnání Jiřího Racka s mapou až na ulici bylo opravdu skvělým nápadem... ještě když pršelo :D. Věřím, že se určitě pobavíte.
(zadáno: 20.4.2019)
Popravdě nevím, jak toto představení hodnotit. Je to koncert. Oceňuji samozřejmě legendy (pan Suchý s paní Molavcovou) ve skvělé formě a jejich jedinečný humor. Zpestřením jsou pak skvělé výstupy pana Stejskala a paní Patkové. Kapela s Jakubem Šafrem v čele geniální, avšak sóla v téměř všech písničkách téměř všech hudebníků byla zdlouhavá. Pro příznivce Semaforu je toto představení zpestřením, ale nové diváky Semaforu by tento kus v repertoáru divadla mohl mírně odradit od ostatních vynikajících semaforských her. Propagoval bych to více jako koncert, než-li představení.
(zadáno: 11.10.2018)
Komedie mě vcelku překvapila. Není zde takový prvoplánový stupidní humor, který většinou tyto zájezdové hry mívají. Perfektní výkon předvedli všichni účinkující (P. Nárožný, J. Čenský, M. Zahálka ml., K. Sedláková, Z. Slavíková). Avšak klobouk dolů před panem Nárožným. Ve svých letech je na jevišti stále jako ryba ve vodě. Snad mu to ještě dlouho vydrží. Slabší byla snad jen scéna, ta se mi nelíbila, ale chápu, že pro převozy do divadel je asi praktická a jednoduchá.
(zadáno: 3.3.2019)
Netajím se tím, že mám muzikálový soubor DJKT moc rád. I z toho důvodu jsem se vydal na tuto krátkou pohádku, kterou všichni známe z dětství. Jednoduchá, avšak funkční scéna, skvělá živá kapela, velmi dobrá režie, nádherné pohádkové kostýmy a vesměs skvělé výkony. Velmi mě bavili především Ch. Pščolková, P. Klimenda, E. Staškovičová a M. Holec. U M. Šefla mi přišlo, že zbytečně napodobuje filmového P. Nárožného, což je škoda. Hudební aranžmá asi nejslavnější písně "Když se načančám" mému uchu úplně nesedlo, avšak E. Staškovičová tuto píseň podala výborně. Celkově se mi pohádka ale moc líbila.
(zadáno: 9.4.2017)
Typický semaforský humor, který mám moc rád. Jako vždy pobavila dvojice Suchý & Molavcová. Ta zde měla více prostoru, než ve většině her. Vynikali Michal Malátný a Petr Macháček. Milý výkon podal i Vlastimil Harapes. Občas mi hlasově nebyla nejpříjemnější Lucie Černíková. Oceňuji tři slečny s dechovými nástroji!
(zadáno: 6.5.2019)
Nádherné představení. Zajímavý příběh plný zvratů, komických situací, dojemných scén. Čtveřice skvělých herců předvedla vskutku mimořádné výkony, především pak oceňovaný Daniel Krejčík. K němu opravdu nemám slov. Je neuvěřitelně uvěřitelný! Výborná byla svou přirozeností Petra Horváthová a Pavel Rímský, legenda v roli otce, byl příjemným zpestřením příběhu. Občas mi přišlo, že Kryštof Rímský přehrává tam, kde se to úplně nehodilo. Ale to byla jediná malá vada na tom úžasném zážitku, který jsem si z derniéry v divadle V Řeznické odnesl.
(zadáno: 29.12.2019)
Ano, netypické představení v repertoáru Fidlovačky, ale proč ne? Za mě velmi povedená inscenace plná zajímavých nápadů. Scéna tak jednoduchá a přitom úžasná. Režie Jakuba Čermáka nezklamala. Poznáte, že "je to jeho". Daniel Krejčík v titulní roli fenomenální. To, co on dokáže, je obdivuhodné a právě to ("něco") mě na něm moc baví. Má v sobě kouzlo. Skvěle mu sekundují Petra Horváthová a Aneta Krejčíková (ta byla úchvatná!). Na samostatnou kapitolu je pak Jiří Korn - profík každým coulem. Skvěle zpívá i hraje. Navíc v sukni a paruce ho uvidíte asi jen zde. Tak neváhejte a jděte!
(zadáno: 14.8.2015)
Ono by mě to i bavilo, kdyby to bylo kratší a necpal se tam Tofi s Vaculíkem. Jejich výkony byly otřesné, nudné, trapné, zdlouhavé a já nevím, co ještě. Excelentní ústřední dvojice Pytloun a Doležalová, zaujala Genny Ciatti. Zbytek byly příjemné pěvecké a herecké výkony, nic víc. Čekal jsem větší bombu.
(zadáno: 18.11.2016)
Jako celek mě určité části nudí, určitě mě dojímají (těch je méně). Naprosto nejlepší výkon podal Ladislav Korbel jako Mickey. Líbila se mi i Michaela Horká, Dominika Richterová, Tomáš Löbl, David Bouša nebo Bára Rajnišová. DJ bych vyškrtl (zbytečný, blbý, trapný).
2016 - zájezd Plzeň 50%.
2018 - zájezd Chomutov 40%. Téměř 4,5 hodiny, šílenost.
2021 - KCP Praha - 20%. Pořád dlouhá nuda, ale září moc šikovný Moulis i úchvatná Horká.
(zadáno: 25.1.2020)
85%
V jednoduchosti je krása. Nestárnoucí hudba Šlitra a vtipné texty Suchého podtrženy skvělými výkony mladých herců. Výkon každého z nich vám utkví v paměti - zářící M. Holec, roztomilý P. Klimenda, pánské oko potěší krásná Ch. Režná a dámské osazenstvo nezapomene na P. Režného. D. Šinkorová do tohoto kolektivu krásně zapadla, svou roli si užívala a měla krásnou jiskru v oku. Skvělý orchestr je v DJKT samozřejmostí. Z představení jsem odcházel s úsměvem na tváři.
V roli Tety z Liverpoolu jednou zazářila i L. Zvoníková a byla fantastická. Líbila se mi ještě víc, než paní Šinkorová.
(zadáno: 5.10.2018)
10% za skvělou choreografii, 10% za úctyhodný výkon J. Korna v titulní roli, 5% za milé překvapení v podobě výkonu K. Brožové, 5% za snahu a náboj všech účinkujících. Nudil jsem se, hudbu a několik scén jsem viděl již v muzikálu Antoinetta, nechápu, proč přesládlého "strašpytla", ač dobře, hraje potetovaný a od pohledu drsný O. Bábor, proč T. Trapl a I. Korolová neskutečně přehrávali, když vím, že umějí hrát hezky, "úchylný" učitel Z. Fric, který pak bojuje za znovu nastolení pořádku (nechápu), rádoby vtipní radní Zonyga a Kubík. No snad nás v budoucnu Hybernie potěší lepším dílem.
(zadáno: 28.12.2015)
Moc příjemné představení! Krásná atmosféra, plno špičkových herců a zpěváků. Vyzdvihl bych výkon Lukáše Pečenky, jehož zpěv sklidil obrovský úspěch, paní Molínová pobavila, Lukáš Adam předvedl také krásný hlas, Pogodová a Randová pobavily, Petr Veselý mě velmi svých zpěvem překvapil a i samotná Eliška Balzerová zazpívala. Všem představení doporučuji. Příjemná oddychovka plná nádherných melodií.
(zadáno: 27.10.2019)
Soubor muzikálu DJKT je opravdu v neuvěřitelné formě. Svými skvělými výkony mě nepřestávají překvapovat! Samotný muzikál Donaha je zábavný, pobaví i příležitostného diváka, ale písničky byly lehce nezajímavé (až na pár výjimek). Ještě, že ostatní složky parádně fungují. Z obsazení nejvíce zaujali Tomáš Savka, Pavel Klimenda, Adam Rezner, Eva Staškovičová a Venuše Zaoralová Dvořáková. Krásně působila láska otce a syna (Jozef Hruškoci a Miloslav Frýdl). Většina pražských producentů by se měla jet podívat do Plzně. Takhle se dělá muzikál.
(zadáno: 14.8.2015)
Starý dobrý Dracula. Excelentní výkon hlavních představitelů (Josef vojtek a Marian Vojtko), velmi mile překvapila i záskoková Lorraine Kamila Nývltová. Výkon Adriany Vaňkové trochu slabší, Sandra byla už lepší. Skvělý Trapl ve trojroli, jen někdy až moc přehrává. Z nymf zaujala Sylva Schneiderová velmi. Hezká scéna, i kostýmy.
(zadáno: 20.9.2015)
Vydařené představení. Živý orchestr je skvělý, příjemná změna. Marian Vojtko v hlavní roli Draculy byl ze začátku dobrý, postupem času mi ale přijde, že svou roli fláká. Daniel Hůlka neztrácí kouzlo, ale Lukáš Kumpricht byl nejlepší (herecky naprosto přesvědčivý) Leona Machálková byla famózní a Eva Burešová se mi také moc líbila. Kamila Nývltová jako Adriana nezklamala. Tomáš Trapl mi poslední dobou začíná vadit. Neskutečně přehrává a opravdu "méně znamená více". Skvělý Ivo Hrbáč. U nymf nezklamaly Sylva Schneiderová, Jana Zenáhlíková, ani Hanka Křížková. Nejslabší z nich je Renáta Drössler.
(zadáno: 14.7.2015)
Dokonalost! Snad jen trochu krátké! Vydržel bych tam sedět déle. Skvělé efekty, scény, hlášky.. a Petr Vančura je prostě geniální! Kéž by se toto představení ještě vrátilo! Smajlík :-)
(zadáno: 8.2.2018)
65%
Vskutku smutná hra, odcházel jsem trochu v rozpacích. Ovšem herecký výkon Simony Stašové byl opět geniální. Dokonale vystihla charakter své postavy. Ač nebyla tato hra příliš veselá, bylo tam nespočet dialogů, které člověka opravdu pobavily. Dále mě herecky bavily Helena Karochová, Ernesto Čekan a Vojtěch Záveský. Občas jsem měl problém rozumět Čestmíru Gebouskému. Andrea Daňková předvedla průměrný dobrý výkon.
(zadáno: 15.12.2018)
95% - Mrzí mě, že musím strhnout alespoň 5% za velmi špatné přetextování, protože z celku jsem naprosto nadšen!
Děkuji Evo Staškovičová, Venuše Zaoralová Dvořáková, Pavle Režný a Jozefe Hruškoci! Především díky vám jsem v hledišti brečel, smál se a užíval si toto představení! Skvělá režie, scéna i choreografie. Všem vřele doporučuji. Stojí to za to!
(zadáno: 7.12.2019)
Elisabeth je další veleúspěšnou premiérou DJKT. Nádherné kostýmy, výkony všech účinkujících excelentní. Perlí především S. Hanzlíčková, P. Režný a V. Zaoralová Dvořáková. M. Gemrotová podává její standardně skvělý výkon. Martin Holec je správně bláznivý a bavil mě. Režie a choreografie na výbornou, skvěle využité technické možnosti divadla, především propadla.
2021: 1. představení po "corona pauze" - S. Hanzlíčková ještě o level výš, naprosto brilantní a bezkonkurenční výkon a úplně jiný Lucheni (a neméně skvělý) v podání jednoho z nejlepších muzikálových interpretů - L. Ondruše.
(zadáno: 2.3.2019)
Průměrná komedie. Rozhodně nelituji, že jsem to viděl, ale znovu bych už nemusel jít. Moc se mi líbil Martin Hofmann - pan herec, který narozdíl od Filipa Blažka dokáže nadchnout publikum i bez přehrávání. Ač mě oba pánové bavili, Hofmann o něco víc. Ostatní role měly v představení málo prostoru. Příjemná odreagovačka, nic nevídaného :).
(zadáno: 29.10.2014)
Velmi dobré a kvalitní představení plné humoru a profesionálních výkonů. Marie Doležalová byla správně "trhlá", Denny Ratajský vynikající, jako vždy. Svou roli si užívá a využívá mnoho prostředků k hraní. Lukáš Rous je také výborný. Martina Randová rozesměje publikum už svým příchodem. Ostatní herci mají dost prostoru, aby vynikli a vedou si velmi dobře!
2021 - excelentní Vendula Příhodová, která ukázala, že i činohru ovládá perfektně, Sandra Pogodová výtečná!