Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (46)
Jan Pařízek: 15 % (73)
Jiří Koula: 15 % (44)
Helena Grégrová: 16 % (88)
Jiří Landa: 18 % (123)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 12.2.2017)
75%
První půlka je živější, a to hlavně díky výkonu Šárky Vaculíkové v hlavní roli. Skvěle ztvárněná role Lízy. Zaujal mě i Jan Šťastný, Libuše Švormová a Tomáš Töpfer. Pobavil v menší roli Denny Ratajský. Představení má nádherné kulisy. Určitě nezklame.
(zadáno: 14.8.2015)
Nemám slov. Jeden z nejlepších muzikálů u nás. Vynikající Markéta Procházková (výkon hodný Thalie), skvělý Trapl, perfektní Petr Vančura, Marian Vojtko. Radka Fišarová mě dokázala rozbrečet... kéž by se Quasimodo vrátil.
(zadáno: 19.10.2019)
75% za zapálení a energii všech účinkujících
Opravdu jsem se bavil. Komedie trochu jednodušší, ale skvěle zpracovaná a obsazená. Vynikali především Ernesto Čekan, Milan Enčev, Kateřina Peřinová a čistým herectvím potěšil mladičký Jindřich Žampa. Určitě doporučuji všem, kteří chtějí v divadle vypnout, odreagovat se a užívat si i improvizaci skvělých herců. Nelze očekávat veledílo, ale svůj účel - pobavit diváka - tato komedie naprosto splňuje.
(zadáno: 17.12.2017)
Moc hezké a příjemné vánoční představení. V jednoduchosti je krása! Divákům se ukáže pravá tvář vánočních svátků (a hlavně dětem). Svým hereckým výkonem zaujali Zora Jandová, která byla o něco vtipnější a živější, než loňská neméně skvělá Eliška Balzerová, dále Lukáš Pečenka a Sandra Pogodová, Ludmila Molínová a Lukáš Adam.
(zadáno: 29.8.2016)
Tohle musíte vidět!!! Zajímavý příběh, krásné písně, excelentní výkony... Perlili Michaela Horká, Peter Pecha, Tomáš Vaněk, Lucia Jagerčíková a Milan Malinovsky. Moc se mi to líbilo. Tento muzikál je něčím nevídaným na naší divadelní scéně.
(zadáno: 9.10.2017)
Nemám slov... Úžasné, dokonalé, božské!!! Překrásná hudba, texty, scéna, neuvěřitelná Michaela Horká. Z jejího zpěvu a herectví běhá mráz po zádech. Zasloužila by si Cenu Thalie za roli Mrs. Danversové! Skvělí byli také Martina Šnytová, Veronika Prášil Gidová, Lukáš Vlček, Juraj Čiernik a Lenka Bartolšicová. Tento muzikál bych mohl vidět pořád. Všem vřele doporučuji!
(zadáno: 8.7.2021)
75%
Představení je to milé, oddychové, písničky, které všichni známe a především mladí začínající umělci, kteří jsou velmi šikovní. Vyzdvihnout musím především P. Špinara a také S. Salloum. Za mě jsou tito dva největším objevem Rebelů. Jako vždy byli skvělý i R. Tomeš a R. Pekárek, pozadu nezůstali ani V. Tandlerová a J. Fečo a také vynikající orchestr! Oceňuji energické choreografie a atmosféru celého představení. Na zadek jsem si nesedl, ale užil jsem si to.
(zadáno: 5.4.2015)
Luxusní! Nejlepší, co jsem v Praze viděl! A Lukáš Pečenka v roli Angela... výkon, který by si zasloužil Thalii! Vynikající muzikálový interpret!
(zadáno: 24.4.2014)
Myslím si, že nic lepšího v Praze neexistuje! Konečně muzikál plný profesionálních výkonů, energie, náboje všech účinkujících, živá kapela na jevišti. Myslím si, že vůbec nevadí, že zatím neexistuje česká verze, protože ta anglická má své kouzlo. Vyzdvihl bych výkon Lukáše Pečenky, jako Angela, kterého si vždy zamiluje celé divadlo po svém dokonalém výstupu Today 4 You v 1. půlce muzikálu. Ve druhé půlce rozbrečí v divadle snad všechny, vč. mužů. Dále bych vyzdvihl výkon Romana Tomeše, Jay DeYonkera a Markéty Procházkové.
Všem vřele doporučuji.
(zadáno: 11.3.2015)
Asi jsem čekal víc. Výkony skvělé, hlavně Vít Herzina a Jiří Kraus, ale nějak se to vleklo, chvílemi nuda. Celkově mě to nějak nedostalo. Znám v Mostě lepší hry.
(zadáno: 29.12.2018)
Velmi vydařené zpracování notoricky známého příběhu. Ve svých rolích mě zaujali především Aleš Procházka, Ondřej Brousek a Andrea Černá. Tato trojice celému představení vévodí. Z menších rolí mě bavil i Václav Vydra. Kulisy a kostýmy průměrné, hudba hezky dokresluje jakousi "ruskou atmosféru". Rozhodně mě to nezklamalo, ale znovu to vidět už nemusím.
(zadáno: 28.2.2017)
Představení nebylo špatné, ale ani nejlepší. Zlatý průměr. Táhne to nepřekonatelná Simona Stašová.

Viděno po 3 letech - děj jsem více pochopil, veškeré souvislosti také (ty jsem v 17 letech neviděl). Je to náročnější představení, které začnete chápat asi až v dospělosti. Hodnocení zvedám na 70%.
(zadáno: 22.5.2017)
65%
Velmi příjemná a vtipná podívaná okořeněná skvělými výkony všech představitelů. Největšími perlami byly jednoznačně Lucia Soukupová v roli Mariany a Leona Machálková jako Čarodějnice. Svůj standardně dobrý výkon podal Jan Kříž. Dále zaujal Petr Opava a Petr Dopita. Martin Pošta mi nevadil tak jako jinde a oproti pěvecky otřesnému Kamilu Střihavkovi byl skvělej. Nádherné kulisy, moc pěkné písně, texty jsou občas zajímavé. Šíleně mě tam nebaví skřeti a mnich.
(zadáno: 19.9.2021)
65% (průměr ze 3 zhlédnutých repríz)
Muzikál patří k tomu lepšímu, co se v Praze aktuálně hraje a to hlavně díky hudbě Z. Hrubého a choreografii T. Kuťáka (škoda jen velmi nápadného playbacku při sborových písních). Oceňuji maximální využití malého prostoru Divadla Na Maninách, neustále je co sledovat. D. Hůlka, R. Schwab i J. Rusnák byli výteční. To samé se dá říci o M. Polyákové a především Š. Vaňkové, jejíž návrat na muzikálová prkna opravdu stojí za to! M. Hucl zaujme v obou rolích - krásný hlas! Jako vždy jsou skvělí i E. Ochmanová (vedle ní je však velmi slabá I. Jirešová) a M. Hrabě.
(zadáno: 3.3.2017)
Pro mě veliké překvapení. Moc dobrá show! Krásná výpravná scéna, špičkové výkony - vyzdvihl bych především Petra Pechu, který je opravdu Rocky se vším všudy. Překrásný hlas, parádní herectví a celková kondička, kterou Pecha má. Dále skvělí Markéta Procházková, Luther Simon, Heňo, Dáša Zázvůrková a Bernatský se Zárubou potěší nejednoho diváka. Velmi zklamala Hana Holišová,která jen přehrávala a neměla moc energie při zpěvu jako její alternace.Líbí se mi přímé přenosy přímo z hlediště a jeviště na dvě obrazovky po stranách.Závěrečná scéna je opravdu velkolepá. Orchestr byl bezchybný. Doporučuji.
(zadáno: 11.8.2017)
Věděl jsem, že jsou představení Skútrů jedinečná. Jinak tomu nebylo ani zde. Jako celek se mi to líbilo. Oceňuji překrásnou hudbu! Naprosto nepřekonatelný výkon předvedl J.Sklenář v roli Romea. Julie M.Poulová mě moc o své lásce k Romeovi nepřesvědčila. Dále předvedli skvělé výkony N. Konvalinková, L. Krobotová a M. Sieczkowski. J. Cina a P. Vančura mě osobně velmi bavili, odlehčovali děj. Dovedl bych si představit jejich vlastní představení o dvou hercích. Viděl jsem od Skútrů i lepší představení, ale Romeovi a Julii dodali zase něco nového. Stará ohraná verze už nemůže snad ani nikoho bavit.
(zadáno: 24.9.2015)
Nádherné dílo! Velkolepá scéna, nádherné kostýmy a výborné výkony. Se zvukem jsem byl trochu nespokojen.Klouček, Drahokoupil a Skalová luxusní! Matky Jagerčíková, Machálková, Zenáhlíková i Hálová excelovaly, nezklamal ani Zbyněk Fric a Martin Bujárek, perfektní Peter Pecha/Aleš Slanina a Jan Tenkrát. A Jana Zenáhlíková je nejvíc! Její chůva je geniální! Největší překvapení. Byla opravdu úchvatná! Nasadila vysokou laťku, a proto je I. Marešová "jen" skvělou chůvou. Tomáš Beroun je skvělý Tybalt. A Martin Růža je největší talent a objev představení. Všem toho představení doporučuji.
(zadáno: 21.3.2019)
Fidlovačka má na svém repertoáru opět vydařený muzikál. Tentokrát i s živou kapelou, která představení dodává ten správnej šmrnc. Jen škoda horšího zvuku, kvůli kterému bylo občas hercům hůř rozumět. Perfektní výkon podal Lukáš Adam (především pěvecký), jemuž skvěle sekundoval Daniel Krejčík (především herecky). Z celého souboru jde úžasná energie. Choreografie jsou velmi povedené a efektivní. Těším se, až si představení trochu sedne a užiju si ho znovu.
(zadáno: 27.6.2021)
75%
Velmi zdařilé představení, které diváka přenese do dob minulých! Inscenace je plná skvělých režijních nápadů a moc fajn výkonů. Líbili se mi především Martin Bohadlo a Jan Konečný. Byla mezi nimi ta správná chemie. A samozřejmě nesmím zapomenout na naprosto fantastickou Jaroslavu Kretschmerovou, která vždy, když vleze na jeviště, září! Ocenit musím i vtipné choreografie a kouzla!
Děkuji za příjemný večer na Jezerce. Mám to tam rád!
(zadáno: 6.12.2019)
Příjemné představení. Nebýt připsaných písní, které mi neseděly (s výjimkou sóla S. Remundové ve "cvokhauzu"), hnusných masek zbytečných čertů a otřesného ozvučení (na to nejsem ve Studiu Dva zvyklý), hodnotil bych ještě lépe. V. Příhodová je skvělou Saxanou, dále zaujali Š. Benoni, F. Hořejš, R. Štabrňák a již zmíněná S. Remundová. P. Černocká by tam ani být nemusela, ale její přítomnost v replice původního kostýmu na jevišti mě dojala, vskutku kouzelné. Některá kouzla jsou vidět, u některých vůbec nevíte, jak se stala.
Uvést Saxanu na jevišti je náročné, ale zvládli to velmi dobře.
(zadáno: 3.1.2020)
Koncert plný krásných, známých i neznámých semaforských melodií s tím nejlepším a nejpovolanějším průvodcem - panem Jiřím Suchým. Špičkový orchestr, vtipné situace, skvělé výkony. Nebudete litovat.
(zadáno: 16.8.2018)
75%
Skútři mě opět nezklamali. Můj šálek kávy tento příběh není, ale nádherně se na to dívalo, jelikož to bylo dobře a kvalitně udělané! Krásná, až pohádková scéna, hudba, kulisy, vynikající výkony všech herců, nejvíc mě však bavila Vanda Hybnerová, Hana Vagnerová, Petr Vančura a Csongor Kassai. Nemohu opomenout vynikající elfy. Úplně bych tam nemusel mít trojici Kopta, Polášek a Daniel, jejích improvizace mi moc nesedla, ale zas špatné to také nebylo. Cítil jsem se při tomto představení opravdu moc dobře a jsem rád, že jsem to viděl.
(zadáno: 15.4.2018)
Představení se mi velmi líbilo a řadím ho mezi nejlepší, které jsem viděl (co se týče činoher). Úchvatná Chantal Poullain, která divákům rozdává nespočet energie. Má neuvěřitelné charisma. Martin Kraus podal velmi dobrý herecký výkon a za svou hereckou kolegyní rozhodně nezůstával pozadu. Bylo vidět, že si to i samotní herci užívají, takže se neubránili ani oni smíchu. Vřele doporučuji.
(zadáno: 4.11.2018)
Sestra v akci mě rozhodně nezklamala, bavil jsem se, ale viděl jsem už lepší díla. Oceňuji především energii všech účinkujících, na kterých bylo vidět, že je jejich role baví. Lucie Bílá v hlavní roli. Využila zde svůj specifický humor a hodil se sem, pěvecky jako vždy velmi dobrá. V dalších rolích zaujali M. Písařík, V. Vydra a V. Vyoralová. Po cca 3 letech jsem jel znovu kvůli M. Procházkové v titulní roli. L. Bílá hraje samu sebe, ale Procházková byla Deloris! Naprosto profesionální a bezchybný muzikálový výkon! Představení povznesla ještě výš! Veliká škoda, že bez alternace nehraje ona.
(zadáno: 30.12.2014)
Dokonalost!!! Skvělé představení pro skvělou herečku!