Profil uživatele

Krocka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 22 % (5)
Jan Pařízek: 23 % (6)
Jiří Landa: 23 % (10)
Lukáš Dubský: 25 % (6)
Helena Grégrová: 28 % (9)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 27.3.2021)
Od tohoto představení jsem měla velká očekávání, která byla nakonec ještě předčena. Herecké výkony Martina Stránského a Markéty Frösslové (Děrgelové) byly naprosto fenomenální.
(zadáno: 27.3.2021)
Už je to pár let, co jsem toto představení viděla a s láskou na něj vzpomínám dodnes. Měla jsem ta největší očekávání, která byla do puntíku splněna. Výkon pana Donutila naprosto excelentní, jeho hlášky používám dodnes. Smála jsem se snad od začátku do konce. Představení v režii pana Rajmonta, bylo skvěle pojato a představeno divákovi. Příběh sice trochu předvídatelný, ale tady mi to nevadilo. Kdybych mohla, dám více než 100%, protože tohle je pro mne divadelní srdcovka, kterou jen tak něco nepřekoná (jestli vůbec někdy něco).
(zadáno: 27.3.2021)
Velmi povedený muzikál, který se řadí mezi mé nejoblíbenější. Krásný herecký i pěvecký výkon Mariana Vojtka a milé překvapení v podobě Natálky Grossové. Měla jsem z toho zprvu strach, ale této role se ve svém věku zhostila výborně, jak herečky tak zpěvem. Snad jen ten viditelný velký věkový rozdíl mezi ní a panem Vojtkem mi trochu vadil, ale jinak jako dvojice fungovali moc příjemně. Určitě bych ale chtěla vidět dvojici Vojtko - Gemrotová, čistě ze zvědavosti. Písně super, krásné choreografie. Občas mě trochu štval profesor Abronsius, ale opravdu jen chvílemi.
(zadáno: 28.3.2021)
(zadáno: 27.3.2021)
(zadáno: 29.3.2021)
Tuto inscenaci jsem viděla ze záznamu v rámci Světového dne divadla 2021 a musím říct, že jsem byla velmi mile překvapená. Na to, že v době, kdy byl záznam pořízen, bylo Markovi Lamborovi 22 let, se své role zhostil velmi dobře. Pohybově je určitě nadaný, což zde ukázal. Místy se mi velmi líbila i jeho mimika, na které jistě za ty 4 roky ještě zapracoval. S Janou Kotrbatou, jejíž role byla hodně uvěřitelná, vytvořili příjemnou symbiózu. Líbil se mi i výkon Igora Bareše a ženský chór velmi příjemně dokresloval atmosféru a děj (nejvíce se mi líbil hned na začátku představení).
(zadáno: 29.3.2021)
(zadáno: 18.5.2021)
Paní Janžurová jako královna Alžběta II. byla skvělá, avšak paní Medvecká jako Margaret Thatcherová byla excelentní. Jan Hartl jako komorník se mi také velice líbil. Velmi mne překvapil výkon Igora Orozoviče, kterému jeho role náramně sedla. Celé představení mě velmi bavilo. Místy mi až přišlo, že se nedívám na Audienci, ale na seriál The Crown, což mi ale nevadilo, naopak mne to spíše fascinovalo. Krásné kulisy, které podtrhovaly celé představení a krásně vytvářely atmosféru. Jen dialogy ,,staré´´ Alžbety s malou Alžbětou mi tu moc nesedly.
- viděno 18. 5. 2021 ze záznamu
(zadáno: 27.3.2021)
Od tohoto představení jsem neměla příliš velká očekávání, ale nakonec jsem byla velmi mile překvapená. Moc pěkné zpracování. Herecký výkon Matouše Rumla excelentní a absolutně věrohodný.
(zadáno: 21.9.2021)
Rozhodně velmi zajímavé představení. Pěvecké výkony fantastické, až jsem občas valila oči překvapena pěveckým umem některých herců - například Jan Battěk mě velmi mile překvapil. Po herecké stránce, si myslím, hodně dobře zvládnuté všemi herci. Živá kapela dodala celému představení šmrnc. Aranžmá písní je opravdu líbivé. Přes všechna tato superlativa ovšem představení chyběla jakási jiskřička, která by ho vyšvihla na hodnocení 100%. Nicméně i zde DnV opět ukázalo kvality svého jak hereckého souboru tak uměleckého vedení.
(zadáno: 27.3.2021)
(zadáno: 29.3.2021)
Představení, které neurazí ani nenadchne. Píseň ,,Teď královnou jsem já´´ je asi nejlepší co v celé inscenaci nalezneme. Hned za ní by byla Monika Absolonová a její herecký výkon, ale jinak nic co by mě nějak extra zaujalo.
(zadáno: 27.3.2021)
Na záznam tohoto představení jsem se velmi těšila, ale nakonec jsem byla zklamaná. Herecké výkony Šárky Vaculíkové, Simony Postlerové, Jana Šťastného, Andrey Elsnerové i pana Skopala byly skvělé a moc se mi líbily, ale celkový děj mě nijak neuchvátil, občas jsem se v něm ztrácela. Každopádně dobová vizualizace byla, myslím, velmi povedená.
(zadáno: 27.3.2021)
Převedení tohoto klasického díla do dnešní doby je určitě skvělým nápadem a situovat ho do romské komunity ještě lepším. Hezky se zde ukazují vztahy mezi Čechy a Romy a celkově si myslím, že to do této klasiky dobře sedí. Nutno ale podotknout, že klasické shakespearovské dílo je mi i tak bližší, ačkoliv toto nebylo vůbec špatné.
(zadáno: 29.3.2021)
Na tento muzikálový fenomén jsem se velmi těšila, ale nakonec jsem byla docela zklamaná. Děj mě příliš neoslovil, možná to ani nebylo tak dějem jako spíš způsobem zpracování a obsazením. Snad jen výkon Moniky Absolonové se mi líbil.
-viděno ze záznamu (2009)