Profil uživatele

Rejpalka

Blázen do skutečného muzikálu. Zpětně hodnotím inscenace které jsem viděla.

Nejoblíbenější herečky - muzikál
1. Kristýna Daňhelová
2. Martina Šnytová
3. Dagmar Křížová
4. Soňa Hanzlíčková

Nejoblíbenější herečky - činohra
1. Eva Josefíková
2. Eliška Balzerová
3. Eva Vrbková
4. Helena Dvořáková
5. Eva Hacurová

Nejoblíbenější herci - muzikál
1. Petr Ryšavý
2. Lukáš Ondruš
3. Peter Pecha

Nejoblíbenější herci - činohra
1. Petr Jeništa
2. Milan Němec
3. Petr Štěpán
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Koula: 11 % (21)
Lukáš Dubský: 11 % (44)
Iva Bryndová: 12 % (59)
Pavel Širmer: 13 % (40)
Jan Pařízek: 14 % (49)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 21.10.2017)
Ujeté, divné, souhlasím s těmi co považují nahotu za zbytečnou. Slušné herecké výkony, ale přišlo mi to celé takové vyprázdněné.
(zadáno: 21.10.2017)
Je to krásná nostalgie, ačkoli v Kalichu Johanka nedosahuje té kultovosti v TaFa. Pořád mě to baví a je to stále nepřekonaný nejlepší počin dua Soukup-Osvaldová. Pokud někdo ještě neviděl, tak doporučuji. Viděno 7x v různém obsazení (Basiková, Šoralová i Marešová, Kříž, Ruml i Tenkrát). Za mě nejlepší kombinace: Marek jako operátor a Apík jako král. Skvělí tanečníci hlavně Michal Štípa a Zuzana Pokorná-Savková. Škoda, že Kamil Střihavka přišel o hlas a výšky zdaleka nedává tak jako kdysi.
(zadáno: 21.10.2017)
Muzikál o Lucii Bílé s písněmi Lucie Bílé pro fanoušky Lucie Bílé.
(zadáno: 21.10.2017)
Babičko kytičko mám tě tak rád aneb inscenace, která kdyby nevznikla tak by nikomu nechyběla.
(zadáno: 21.10.2017)
Reklama na Wobenzym a Lucii Bílou s několika vtipnými místy.
(zadáno: 21.10.2017)
Pro mě kult, škoda jen konce TaFa jako muzikálového divadla. Viděno cca 16x. Objevila jsem díky tomu Ivu Marešovou.
(zadáno: 21.10.2017)
Viděno během uvádení v divadle Hybernia, kde to Mamma mia měla lehčí než v KC. Hudba bezeporu skvělá, přece jen je to ABBA, ale hodně záleží na obsazení. Trio Machálková-Křížková-Gondíková nemělo chybu, stejně potešil i Bronislav Kotiš jako Sam. Jako odpočinkové představení super ale pouze v Hybernii.
(zadáno: 21.10.2017)
Janek Ledecký si napsal muzikál, který postavil na sobě a na svém vyprávění. Dramaturgický zásah by jedině pomohl. Jedna dvě poslouchatelné písničky, nepochopila jsem účel arabské agitky a Peter Strenáčik má do Araba skutečně daleko. Stejně tak nelogicky byla zařazena píseň v angličtině. Nelogické je také to, že Lukáš Adamec zpívá slovensky ačkoli je v obsazení více Slováků (Strenáčik, Richterová) kteří zpívají česky. Hudba nezapamatovatelná, jediné co si odnesete je cca 100x zvolání "Desdemono". Potěšily jedině výkony-D.Richterová, L.Korbel, P. Strenáčik. Závěr ve stylu ein Kessel buntes.....
(zadáno: 21.10.2017)
Skvělé výkony hlavně Lucie Žáčkové, jediný kdo mi neseděl byla Marika Procházková jako Stella, na můj vkus bylo její podání příliš naivní. Atmosféra velmi hutná, hluboký zážitek.
(zadáno: 21.10.2017)
Naprostá degradace filmu, který miluju. Málem jsem odešla.
(zadáno: 21.10.2017)
75%. Co ubírá body je pro mě výrazná sexualizace Natálie Grossové jako Sáry (proto taky představení přezdívám pedo-Tanz). Pěvecky se však nedá představitelům nic vytknout, ale bylo vidět, že Dr. Janeček setřil protože mě poměrně rušila přítomnost původní fantomovské kulisy i lustru. Ve scéně hřbitova jsem měla obavy, že se kulisy převrhnou. Jinak se jedná o výbornou zábavu se skvělými představiteli ať už jsou to bulvárem zatím neprovaření Michal Bragagnolo a Lukáš Randák, nenápadně skvělý Petr Matuszek a Broňa Kotiš. Potěšily i Magda Malá a Renáta Podlipská. (Viděno 6x v různých alternacích).
(zadáno: 21.10.2017)
Jeden z vrcholů letošní sezóny, naprosto unikátní dílo, které má pár mušek (jako např. taneční stíny) ale i tak vtáhne diváky do děje. Skvělí hlavní představitelé -jak pánové Vlček a Novotný tak dámy Šnytová a Gidová. Korunou je ale vynikající Michaela Horká jako paní Danversová. Měla jsem z jejího obsazení obavy, ale naprosto mě uzemnila. Zatím její nejlepší role a jestli nedostane nominaci na Thálii tak je komise slepá nebo hluchá. Ostrava puts Praha to shame....
(zadáno: 20.10.2017)
Neodešla jsem jen z úcty k hlavním představitelům.
(zadáno: 20.10.2017)
Typická "davidovina". Na pohled hezké, ale jediné poslouchatelné písničky jsou z 90 procent vypůjčené, výstupy Planchet - Bonacieux trapné, texty klasické Fanánkovy rýmovačky. Jediné co se mění je obsazení, takže když chytnete slušné, tak se to dá přežít. 150 Kč za přístavek je adekvátní.
(zadáno: 20.10.2017)
Vůbec mě to nebavilo. Studio DVA má prostě hrozně malou scénu, na kterou se musí všechno namačkat, ačkoli orchestr kvituji s povděkem. Hello Dolly je sice klasikou, která mě ale vůbec nebavila. Několik vtipných scén to nezachránilo a znovu bych už skutečně nešla.
(zadáno: 20.10.2017)
65%. Není to zrovna můj šálek kávy, ten film je plytký a stojí právě na efektech, které ale v Brně udělali moc pěkně a ke standardním výkonům svých hvězd (ne, opravdu nemám ráda Dušana Vitázka) přidali alespoň tu vizuální podívanou. Poté, co jsem viděla verzi v Plzni byla tato verze mnohem mnohem lepší.
(zadáno: 20.10.2017)
(zadáno: 20.10.2017)
(zadáno: 20.10.2017)
Oproti Vídni slabota, ale oproti tomu co se leckdy hraje v Praze nadprůměr. Dokonalá hudba.
(zadáno: 20.10.2017)
Pokud se chcete pobavit a dokonale vynulovat mozek, tak jsou Jeptišky to pravé. Nejedná se o klasický muzikál s velkými čísly, pompézní výpravou a honosnými kostýmy, ale dlouho jsem se v divadle tak nepobavila. Občas byly vtipy trochu laciné, ale když se přijdete jen pobavit a vyčistit si hlavu, rozhodně Jeptišky nezklamou. A nezapomeňte na skládacího Ježíška.