Hudební divadlo Karlín
Hodnocení inscenace
Redakce
60 %
Uživatelé
70 %
Hodnocení redakce
Helena Grégrová 60 %
Pavel Širmer 60 %
Michal Novák 60 %
Jiří Landa 60 %
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

Hodnocení redakce:
Helena Grégrová 60 %
(zadáno: 6.3.2011, počet hodnocení: 1270)
Pavel Širmer 60 %
(počet hodnocení: 1343)
Michal Novák 60 %
(počet hodnocení: 946)
přínosný / zajímavý komentář
Počin, který si nezaslouží zatracení, jako že jej mnozí zatracují. 60 % - pokud muzikál drží tvar a herci jsou ukáznění. 50 % - když americká ruka režisérova nebdí a L.B. má tendenci zlobit.
Jiří Landa 60 %
(počet hodnocení: 2751)
Hodnocení uživatelů:
Veronikaw 60 %
(zadáno: 12.1.2018, počet hodnocení: 37)
Barca.43 50 %
(zadáno: 16.12.2017, počet hodnocení: 13)
PajaM 90 %
(zadáno: 10.12.2017, počet hodnocení: 12)
přínosný / zajímavý komentář
Jeden z nejlepších muzikálů, který jsem viděla. Překvapivě dobrá (herecky) Lucie Bílá (pěvecky vynikajicí).
Blahme 60 %
(zadáno: 6.12.2017, počet hodnocení: 52)
Erby 60 %
(zadáno: 3.12.2017, počet hodnocení: 9)
přínosný / zajímavý komentář
Nic zázračného jsem nečekal, ale kupodivu to nebylo zlé.
Pavlinach 70 %
(zadáno: 23.10.2017, počet hodnocení: 11)
NinadeL 60 %
(zadáno: 29.7.2017, počet hodnocení: 91)
přínosný / zajímavý komentář
Záznam jsem si dopřála na Finále v Plzni a ráda bych považovala podobnou distribuci jako standard. V rámci muzikálů Lucie Bílé je toto představení nadstandard.
Lucka31 90 %
(zadáno: 18.6.2017, počet hodnocení: 5)
Prynychovi 60 %
(zadáno: 16.6.2017, počet hodnocení: 26)
Pet 80 %
(zadáno: 5.5.2017, počet hodnocení: 14)
Sholi 70 %
(zadáno: 29.5.2016, počet hodnocení: 12)
Andy2009 70 %
(zadáno: 16.4.2016, počet hodnocení: 35)
Šárka Beranová 30 %
(zadáno: 13.3.2016, počet hodnocení: 16)
přínosný / zajímavý komentář
Nejsem muzikálový divák,toto byl můj první a potvrdila jsem si, že to opravdu není můj šálek kávy,můžu jen zmínit dobré pěvecké výkony. Nejsem tedy asi ani ten správný hodnotile,ale příznivci muzikálů, s kterými jsem tam byla, považují Carmen za velmi průměrnou.
Ivi 80 %
(zadáno: 28.2.2016, počet hodnocení: 27)
Bišu 80 %
(zadáno: 23.2.2016, počet hodnocení: 147)
Speed 80 %
(zadáno: 18.2.2016, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Jediné co mi velmi pokazilo návštěvu Carmen bylo hrubé a vulgární chování evidentně zaměstnance divadla k dámského personálu šaten. Takovou předehru nikomu nepřeji.
PavelK 70 %
(zadáno: 12.2.2016, počet hodnocení: 182)
Miskova Pet 70 %
(zadáno: 1.2.2016, počet hodnocení: 30)
KristynaU 90 %
(zadáno: 17.11.2015, počet hodnocení: 12)
přínosný / zajímavý komentář
Musím přiznat, že jsem představení viděla jen ze záznamu (nikoli naživo), o to víc si umím představit, že to naživo musí být pecka. :-) Lucii Bílé neskutečně role Carmen sedí a celý muzikál je prostě skvělý a skvěle zahraný/zazpívaný. :-)
Kvapnik25 90 %
(zadáno: 2.11.2015, počet hodnocení: 21)
přínosný / zajímavý komentář
Ač nejsem fanda Lucie Bílé musím uznat, že tato role jí sedí a její závěrečná Už sílu mám je nádherná, kdy člověk dostane i husí kůži. Překvapením pro mě byl velmi kvalitní herecký výkon Markéty Poulíčkové, která před lety tak dobrá nebyla, tentokrát do role dozrála, pěvecky nikdy nezklame a i zde zlepšení. Velmi překvapili i pánové Strenacik a Noid, u kterého sem byl taktéž velmi překvapen.Rozhodně se na Carmen ještě zajdu mrknout, pokud teda bude kdy jelikoz uz listky mizi i na leden a unor 2016.
VasekM 70 %
(zadáno: 14.8.2015, počet hodnocení: 125)
přínosný / zajímavý komentář
Excelentní Lucie Bílá v hlavní roli, Dasha byla nejlepší z celého představení, José Peter Strenáčik - obrovský talent na naší muzikálové scéně, Lukáši Kumprichtovi záporák sedl dokonale, příšerný po všech stránkách Martin Pošta, pobavila Pavla Břínková, Jiří Korn byl velmi dobrý, i když bych raději viděl p. Štágra a Hanka Křížková svým hlasem rozezvučela všechny stěny HDK. Těším se na návrat.
Tomass 100 %
(zadáno: 20.3.2015, počet hodnocení: 49)
přínosný / zajímavý komentář
Carmen hodnotím zpětně, ještě z doby, kdy se původně hrála a to z toho důvodu, že se vrátila opět na repertoár HDK! Carmen s LB je nejlepší muzikál jaký jsem kdy viděl a jsem rád, že je zpět.
Wolta 100 %
(zadáno: 10.2.2015, počet hodnocení: 3)
Adamek2555 100 %
(zadáno: 6.11.2014, počet hodnocení: 7)
Etfu 70 %
(zadáno: 22.10.2014, počet hodnocení: 54)
Lukrativni 50 %
(zadáno: 13.10.2014, počet hodnocení: 62)
Abigail7 70 %
(zadáno: 5.10.2013, počet hodnocení: 182)
Derryl 60 %
(zadáno: 27.4.2013, počet hodnocení: 62)
Fedorocko 80 %
(zadáno: 25.2.2013, počet hodnocení: 376)
přínosný / zajímavý komentář
Nám se líbilo,do kina jsme si nešli kazit zážitek
PetiRe 60 %
(zadáno: 1.1.2013, počet hodnocení: 43)
Terez 60 %
(zadáno: 19.10.2012, počet hodnocení: 76)
Jirkan 50 %
(zadáno: 9.6.2012, počet hodnocení: 529)
přínosný / zajímavý komentář
9.6. 2012: Hudebně velmi podařený kus, po této stránce se mi inscenace líbila. Některé výkony velmi dobré. Řada obrazů odpovídá plné muzikálové produkci. Problém je v samotném pojetí příběhu, ze kterého se vytrácí hlavní dějová linka, potlačuje jí vizuální pojetí, ponechám-li stranou pouhou inspiraci příběhem Carmen. "Show" je mediálně postavená na L. Bílé: ta, bohužel, v první části hraje moc do publika, což je rušivé. Song "Symbol žen" se dnes moc nevydařil (a to je jeden z hitů incenace). Mnohem více Lucii sluší dramatické a hlubší momenty (především 2 část inscenace), kde i dobře hraje.
Čiko 60 %
(zadáno: 24.4.2012, počet hodnocení: 508)
Ytoska 90 %
(zadáno: 16.4.2012, počet hodnocení: 52)
přínosný / zajímavý komentář
Muzikál jsem viděla jak s Dashou, tak s Luckou Bílou. Musím říct, že na Lucce bylo vidět, že si představení užívá o 100% více než Dasha. Když jsem viděla muzikál podruhé zažila jsem hvězdné obsazení (Bílá, Korn, Křížková, Dasha a Noid) a bylo to dokonalé.
Kajuuska 90 %
(zadáno: 22.3.2012, počet hodnocení: 14)
přínosný / zajímavý komentář
Neuvěřitelně velký zážitek, moc ráda na to vzpomínám. Kloubouk dolů všem :)
Jan.bat 100 %
(zadáno: 18.2.2012, počet hodnocení: 39)
Jenda.matousek 50 %
(zadáno: 25.1.2012, počet hodnocení: 311)
přínosný / zajímavý komentář
muzikálu vévodí Lucie Bílá, dává do svého výkonu opravdu hodně síly, možná až moc, a občas prostě příliš tlačí na pilu, hlas má ale vynikající, krásným příjemným hlasem překvapí Athina Langoská. naopak ostatní protagonisté by pro změnu mohli přidat, M. Poulíčková není kdovíjaká zpěvačka, zajímalo by mě, na čem buduje svou kariéru, ale některé samohlásky zní od ní opravdu příšerně, Tomáš Trapl zde nemá příliš velký pěvecký prostor a myslím, že nebyl úplně vhodně obsazen, M. Pošta zpívá pouze nepříjemným chraplákem
Dave 90 %
(zadáno: 4.1.2012, počet hodnocení: 37)
Martin21 90 %
(zadáno: 18.12.2011, počet hodnocení: 272)
Honzy 70 %
(zadáno: 12.12.2011, počet hodnocení: 147)
přínosný / zajímavý komentář
Nový muzikál Franka Wildhorna(autor m.j.supermuzikálu Jekyll a Hyde)uvedený premiérově pro nově po rekonstr.otevřeném Hudebním divadle v Karlíně.Hlavní roli vytvořila Lucie Bílá.Zdárně jí sekunduje V.Noid Bárta.Muzikál nastudoval v broadwayském stylu americký režisér G.Barre.V představení nechybí živá zvířata,pestré kostýmy i svižná choreografie P.Strouhala.Muzikál má spád a Lucie Bílá předvádí výborný výkon.Po hudební stránce slyšíme několik zajímavých skladeb ale chybí vyslovený hit.Tak snad příště?Prý se dočkáme i zfilmování.
Irescz 80 %
(zadáno: 7.12.2011, počet hodnocení: 43)
přínosný / zajímavý komentář
Velice povedený muzikál.
Vetinari 70 %
(zadáno: 22.11.2011, počet hodnocení: 11)
Jirka Amos 80 %
(zadáno: 14.7.2011, počet hodnocení: 13)
Malagena 30 %
(zadáno: 30.5.2011, počet hodnocení: 11)
Brouček 50 %
(zadáno: 4.4.2011, počet hodnocení: 81)
Ledovec 30 %
(počet hodnocení: 19)
Divadelnik 70 %
(počet hodnocení: 100)
Kzaj 70 %
(počet hodnocení: 15)
Bacraj 50 %
(počet hodnocení: 164)

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.